- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- Dún, a dán
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Ulmo írta:
Gandalf írta:
Tényleg? S kik csinálják a szinkront?Ulmo írta:
Elesszár szerintem csak egy posztert látott (de az is jó!), mert a trailer szinkronját a napokban veszik fel. Remélhetőleg a Mátrix 3 előtt már láthatjuk.Adelard írta: Elesszár: trailer???? 8O 8O
Hát attól függ, mire gondolsz. A felvételt a Mafilm Audio, a hangokat remélhetőleg az eredeti szinkronszínészek, a szöveg ellenőrzését az MTT (már megcsinálta )
A teljes film szinkronja még várat magára. Remélhetőleg ugyanolyan felkészült ember csinálja majd, mint tavaly a TTT-t.
Igen. Údún lánya.
Lépjünk ki az éjbe és kövessük léha csábítónk, a kaland hívó szavát.
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
www.imdb.com/title/tt0167260/releaseinfo
Ez a RotK-naptár ugye még nem volt?
www.theonering.net/scrapbook/group/1155
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Lilliana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Erröl jut eszembe hogy tud valaki egy listát amin a Föld összes országa fel van sorolva ahol a Rotk bemutatásra kerül a moziban és a premier dátuma is fel van tüntetve???Penngaladiel írta: Tudja valaki, hogy mikor és hol lesz Berlinben a premier?
Nagyon kéne!
Cameron Duncan Lives!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Ulmo
- Nem elérhető
Szméagol írta: Sziasztok!
Hát mit ne mondjak én is kezdek megnyugodni, de azért egy iciri-piciri részemet készenlétben tartom az esetleges "szörnyűségekre". Ez a bővített jobban megnyugtatott, mint egy doboz altató. Na, de az egy másik topic.
Ulmo: Már(még) megint(mindig) kezded(ezt csinálod csinálod)??? Ennyit a hivatali titokról...
Szméagol: nyugi, csigavér. Ez nem hivatali titok, részemről egyszerű parasztlogika (már elnézést...) PJ nem ismétli önmagát, ha nem szükséges.
- Ringbearer
- Nem elérhető
Supersonica írta:
Ringbearer írta: EMBEREK!! www.wellingtonnz.com/cam/game/
Ha ezzel az izéve játszotok, akkor kijuthattok Új-Zélandra a premierre!!
(Fel lehet töltödni a Creativ Centuryban!)[/url]
El kell keserítselek, hogy először is csak új-zélandi polgárok nyerhetnek, másodszor CSAK a belépőt nyered, a fennmaradó félmillió Ft-ot (utazás 300 ezer körül + illetékek, szállás, költőpénz) neked kell előteremteni
Mellesleg már nem valószínű, hogy az elkövetkezendő napokban talpalatnyi hely van a repülőkön... ugye legkésőbb szombaton el kell indulni, mert 30 óra repülőút...
"Be the change you want to see." Gandhi
- Ringbearer
- Nem elérhető
www.wellingtonnz.com/cam/game/
Ha ezzel az izéve játszotok, akkor kijuthattok Új-Zélandra a premierre!!
(Fel lehet töltödni a Creativ Centuryban!)
"Be the change you want to see." Gandhi
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Hát mit ne mondjak én is kezdek megnyugodni, de azért egy iciri-piciri részemet készenlétben tartom az esetleges "szörnyűségekre". Ez a bővített jobban megnyugtatott, mint egy doboz altató. Na, de az egy másik topic.
Ulmo: Már(még) megint(mindig) kezded(ezt csinálod csinálod)??? Ennyit a hivatali titokról...
- Sil
- Nem elérhető
Persze, hogy egész más jelenet. Hiszen vanak olyan képek, ahol a fekvő Arwen kezét Elrond fogja...Gandalf írta:
Ulmo írta:
Rusco írta: Akkor igaz a hír, hogy Arwen és Aragorn meghalnak a végén?
Bár biztos kapok a fejemre, a válasz: NEM. Aragorn halált már mutatták a TTT-ben, ellőtt poén.
NA UGYE, kérem! Én megmondtam, hogy hülyeség lenne 2x ugyanazt a jelenetet... Az a fekvő Arwen egészen más jelenet lesz a sejtésem szerint...
Tears unnumbered
- Iowa
- Nem elérhető
Ulmo írta:
Ezt aláírom. Pókiszonyban szenvedő nézők hozzanak nyugtatótShelob egyébként fényképhűségű a filmben és lopakodva mozog.
Kedves Danubius: tanuljuk már meg a karakterek magyar nevét!
Fuh, akkor lehet, hogy arra nekem is szükségem lesz... múltkor is láttam róla itt egy képet, elég rémisztő ami azt illeti, ráadásul nem szeretem a pókokat... meg az egyéb ilyan állatokat sem...
- Ulmo
- Nem elérhető
ipszilon írta: nemtom írtátok-e már, de azé bemásolom. tök jó benne van hogy kezdődik majd a 3. rész, meg ilyenek.
www.danubius.hu/FilmCikk.aspx?Ar ... cdbf400579
Aszongya a cikk:
Ezt aláírom. Pókiszonyban szenvedő nézők hozzanak nyugtatótShelob egyébként fényképhűségű a filmben és lopakodva mozog.
Kedves Danubius: tanuljuk már meg a karakterek magyar nevét!
- Iowa
- Nem elérhető
Rabyn írta: Neeem a bővítetteben nincs banyapok csak Faramir elmíti Frodónak, hogy ne menjen arra me valami nagy sötét iszonyat lakik a szorosban
Lehet, hogy nem mutatják, de szerintem Gollam elmegy... Én úgy tudom...persze lehet, hogy Én vagyok hülye...mindenesetre a TTT-s topicban berakott valaki egy linket ahol meg lehet nézni képeket...nekem úgy tűnt van benne Banyapók odúja... na mindegy...
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Iowa
- Nem elérhető
Tarathradiel írta: Szerintem mindezek ellenére azért érdemes várni a filmet és bízni benne...Nem tudom elképzelni hogy ne legyen jó...
Figyu azután a két Frodo kép után... Tudod Én már előtte is teljesen nyugodt voltam a filmet illetően, de most meg aztán végképp...szegény.
Ja és még valami...azért kezdődik szerintem Gollammal, mert a TTT-ben is van már Banyapók ha jól tudom, hogy elmegy hozzá Gollam...lehet, hogy összefügg vele.../mármint a bővítettben/
Na és szerintem sem felesleges Gollam sztorija!!!
- Rabyn
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- Tarathradiel
- Nem elérhető
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Rabyn
- Nem elérhető
De lesz puucér Frodo
Meg sebesült Trufa és Pippin, és Halott Théoden, és Nazgulok, meg orkok, meg nemtzdom még mik.
- Gandalf
- Nem elérhető
..se Gríma.Rabyn írta: ühüm...
Kezdek egyre kevésbé bízni a filmben.. Se Éowyn és Faramir, Se Szarumán...
- Rabyn
- Nem elérhető
Kezdek egyre kevésbé bízni a filmben.. Se Éowyn és Faramir, Se Szarumán...
- Gandalf
- Nem elérhető
Rabyn írta: Nem akarok gonosz lenni de akinek van egy csöpp esze az az első rész elejéát összekobimnálja Frodó mondatával (folyóközi voltál stb stb)
és hopá máris tudni honnát va gollam.
Különben is OLVASSÁK EL A KÖ9NVYET-)
Gandalf csak a FOTR Bővítettben mondja meg Frodónak, hogy Gollam egykor Szméagol volt! Így aki nem látta, a második filmnél nem érthette, miről beszél neki Frodó. Ezért kell a filmbe Szméagol teljes története!
- Rabyn
- Nem elérhető
és hopá máris tudni honnát va gollam.
Különben is OLVASSÁK EL A KÖ9NVYET-)
- Palimir
- Nem elérhető
én spec. örülök neki (és legalább Andy megmutathatja az arcát is )
Minden megtörténhet... még az is ami nem.
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Nem azt mondom, Szarumán is fontos, de Gollam IS. És minden sajnos nem lehet benne, ebbe már beletörődtem, de majd ott lesz a bővített, és az lesz a FILM.
- Rabyn
- Nem elérhető
És mi lesz a film vége? Mármint arra azért kiváncsi leszek, hogy hogyan fut Samu ölébe Elanor.. Majd láthatjuk a felirato, hogy mittomén 5 év mulva?
- Tarathradiel
- Nem elérhető
ipszilon írta: nemtom írtátok-e már, de azé bemásolom. tök jó benne van hogy kezdődik majd a 3. rész, meg ilyenek.
Nagyon jó ez a cikk! Gollam történetével fog kezdődni? Hm, érdekes, de szerintem jó ötlet...Úgy várom már ezt a filmet.
- ipszilon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Ja és Viva Aragooooooooooooooooorn!!!!!!!!!!!!
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Lilliana
- Nem elérhető
Ez nagyon biztatóan hangzik:semmi sem tökéletes!Ulmo írta: Morgul: semmi sem tökéletes De ha ettől eltekintünk, nagyon jó a FILM.
De tudjuk és elfogadjuk,PJ-nek megvannak az okai mindenre...
Faramir&Éowyn lovestoryhoz no comment csak annyi hogy:
*And on thaere hwile Lilliana dréag thá losinga earla thinga the héo forléas. Héo swá oft dréag hire sáwle sincende , héo ne cúthe hire heortan lust. "
[size=9:3saonwx0]Bocsânat hogy egy földi halandó gondolatit merem Éowyn hercgnö helyébe rakni,de most pont így érzek![/size]
Cameron Duncan Lives!