A 3. rész - A király visszatér
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
ELőzetes: Én még nem láttam DE már halottam moziban)
nemtom ezeket látáttok -e már
www.quintessentialwebsites.com/l ... er01.htm#I
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Ulmo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Mornambar írta: Ritkán járok moziba, Mo.-n megy már az előzetes? S ha igen, az, amelyiket le löhöt tölteni a tolkien.hu-n? :
Valószínűleg az lesz, ahhoz készült magyar szinkron. Én meg mertem volna esküdni, hogy a Mátrix3 előtt már adni fogják, de ott nem láttam Majd váratlanul feltűnik egy film lelőtt, hogy nagy meglepi legyen
- Mornambar
- Nem elérhető
Ritkán járok moziba, Mo.-n megy már az előzetes? S ha igen, az, amelyiket le löhöt tölteni a tolkien.hu-n? :
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
ÁÁÁ! Hagyjuk abba ezt!
Szóval van egy kép, amire a győzelmi ünnep felirat van rávésve és Trufa meg Pippin táncol meg iszik. Szerintem nem így ünnepelték a győzelmet, de mindegy. (Benne van a theonering.net Scrapbook-jában, csak most nem találom.)
- Iowa
- Nem elérhető
Gyöngyszem írta:
Iowa írta: Azért Én a magyar premit is nagyon várom... szerintem moziban a legjobb megnézni... nagy vászon, szuper hanghatások...minden együtt... :
hát én ezt azárt nem mondanám, nekün kitthon sokkal jobb megnézni mint ebben a moziban, a FOTR-t is ugy adták h 10percenkét leállt a szalag, kép van hang nincs, hang van, kép nincs......szoval borzaszto
Nem tudom az Én kedvemet annyira lelohasztja, hogy a tv mennyivel kisebb, mint a mozivászon, ráadásul a mozinak teljesen más a hangulata... nem tudom ha lehetne Én mindig moziban néznék minden filmet... szeretnék egyszer egy saját moziszobát...
- Mornambar
- Nem elérhető
Gondolj bele: kb. félmilióan vannak hasonló helyzetben legalább, úgyhogy Te is "csak" egy közösség tagja vagy csupán - akárcsak mi...
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Coralie
- Nem elérhető
Nem tudom, de nekem nagyon szimpatikus. És a ruhája is nagyon tetszik. :itscool:Namarie írta: www.herr-der-ringe-film.de/media/galerie/nebu/arwen.jpg
vajon a ló mellett álló tünde ki?
Szereztem egy jövő évi naptárat, és kicsit szemügyre vettem: ha minden jól megy, január 10-én nézhetem majd meg A Király visszatért. Hogy bírom én még ki addig?!
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Jocii
- Nem elérhető
- Namarie
- Nem elérhető
vajon a ló mellett álló tünde ki? És kika többiek? A mögötte lovon ülő lehet Glorfindel?
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Lora
- Nem elérhető
Morgul írta: Új képek vannak a www.theonering.net oldalon.
Az egyik Morgul seregeinek vonulását, a másik pedig Pippnt mutatja, amint a Palantirba belenéz.
a palantiros nagggggyon yo
Pip nagyon édes
Gyöngycem (voltam valaha)
- Lora
- Nem elérhető
Iowa írta: Azért Én a magyar premit is nagyon várom... szerintem moziban a legjobb megnézni... nagy vászon, szuper hanghatások...minden együtt... :
hát én ezt azárt nem mondanám, nekün kitthon sokkal jobb megnézni mint ebben a moziban, a FOTR-t is ugy adták h 10percenkét leállt a szalag, kép van hang nincs, hang van, kép nincs......szoval borzaszto
Gyöngycem (voltam valaha)
- Rabyn
- Nem elérhető
pippin a palantírban: szvsz azt látja amit a könyv ír,.. Hogy a SZEM kérdezi.
Trufa fekszik pipp mellette: Hát majdnem sírva fakadtam...
Azt hiszem ezt a filmet végigfogom bőgni.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Hmmm... Nagyon tetszenek ezek a képek. De ott, mikor Pippin Trufát védi a testével, ugye nem belőle áll ki az a nyílvessző? Legalábbis nem olyan pofát vág.
Ulmót pedig ne tessék faggatni!!! (Szméagol azért mondja ezt, mert neki is nagyon-nagyon nehezére esik nem faggatózni. )
- .Elessar király.
- Nem elérhető
Ige, de világos változatban.Alyr Arkhon írta: A Minas Morgul előtt szaladós képre feltették Gollamot...
(jók a képek, de a Banyapókról továbbra is csak a traileres, ha nem tévedek)
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
(jók a képek, de a Banyapókról továbbra is csak a traileres, ha nem tévedek)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Iowa
- Nem elérhető
A 3. és a 4. pld. gyönyörű... az 5. félelmetes... a 6. megint nagyon szép...
Nagyon várom már a filmet... olyan szívesen ott lennék egy külföldi premieren... Van innen aki megy külföldre?
Azért Én a magyar premit is nagyon várom... szerintem moziban a legjobb megnézni... nagy vászon, szuper hanghatások...minden együtt...
Épp most kezdtem el megint a TTT-t olvasni... aztán még a ROTK-ot is szeretném a film előtt... kicsit felelevenítem az emlékeimet a nyár óta, mikor olvastam...
- .Elessar király.
- Nem elérhető
www.theonering.net/scrapbook/view/9798
www.theonering.net/scrapbook/view/9797
www.theonering.net/scrapbook/view/9796
www.theonering.net/scrapbook/view/9794
www.theonering.net/scrapbook/view/9705
Banyapók:
www.theonering.net/scrapbook/view/9793
Itt a mi kis szép poszterünk:
www.theonering.net/scrapbook/view/9780
De ez is tetszik:
www.theonering.net/scrapbook/view/9618
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Morgul írta: Új képek vannak a www.theonering.net oldalon.
Az egyik Morgul seregeinek vonulását, a másik pedig Pippnt mutatja, amint a Palantirba belenéz.
Nem rossz egyik sem...
Pippin mit lát a palantírban?
(nem tudtam rendesen kivenni)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Robert B
- Nem elérhető
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Nilraen
- Nem elérhető
Artemisz (Celebthil) írta: Elfhelm meg.. először cigánykerekeket hánytam, hogy BENNE LESZ, HALLELUJA, NEM HAGYJÁK KI!!!
Erre föl.. egy vén, kiélt, összeroskadt, nagyjából Théodennel egysíkú pasas Elfhelm.. Nem ám vmi magas, büszke, szép, szőke vezér!! Áhh, PJ-nek néha kicsit ízlésficama van...[/color]
Benne lesz?? 8O Nem is tudtam... Képet tud valaki beszúrni?
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Ulmo
- Nem elérhető
Szerintem a mozizással, jegyrendeléssel kapcsolatban használjuk a Nézzük meg együtt a filmet topicot, már szerveződik az éjféli preimer Evenstar vezetésével.
- don_bikka
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Tavaly megkérdeztem a Hollywood Multiplexet, hogy mikortól lehet az éjféli premierre jegyet venni. Azt mondták dec. 20-tól. Mentem december 20-án moziba jegyet venni (délelőtt) mindenhol ki voltak ragasztva a matricák, hogy "jegyek december 19-től vásárolhatók". Persze ez csak egy nap késés, de már a felső 6 sorban nem volt hely. Szóval ha jó helyet szeretnétek, minél előbb vegyetek jegyet, ja és ne telefonon kérdezzétek meg, hogy mikortól lehet!
Üdv
- Ulmo
- Nem elérhető
Morgul írta:
Elessar király... írta: Ulmo!!
Te tudsz vmit a Rotk-ról?! Nem vagyok kíváncsi, csak azt mondd meg, hogy jobb lesz e, mint az előző részek és hogy szomorú lesz e? Szerintem ez nem olyan nagy dolog.
Csatlakozom Elessarhoz a kérdésben.
Csak annyit árulj el, hogy meg sikerült-e normálisan oldani Szarumán hiányát a filmben anélkül, hogy hiányérzete lenne az embernek, amikor nézi. Köszi!
Ami Elessar kérdésére vonatkozik: szerintem SOKKAL jobb lesz. Korábban már írtam valahol, de itt is megismétlem: ez lesz a nagybetűs FILM. [size=9:3nqcwge7]minden hibája ellenére[/size]
Morgul: konkrétumokat sajna nem mondhatok, maradjunk annyiban, hogy ha nem ismered a könyvet, nem lesz hiányérzeted.
- Ulmo
- Nem elérhető
Yavanna írta: Üdv Mindenki!
Egy kérdés: Tudja valaki, hogy itthon mikortól lehet majd jegyeket venni a ROTK-re : Vagy erről még nincs infó?
Szia Yavi
Tavaly úgy december közepéről lehetett jegyeket előrendelni. Rayan valamikor karácsony tájékán vette át az éjféli premierre szóló jegyeket.
Tehát idén is dec közepe a valószínű.
- Artemisz
- Nem elérhető
Halbarad??!!Aeglos írta: Hagyd Artemisz...
A bővítettben úgyis bennelesz
(Én Halbaradék kihagyása miatt voltam kiakadva )
Nekem az egyik kedvenc mellékszereplőm..
Abban, hogy kihagyták egy jó van: legalább nem fogok az ő halála miatt is bőgni film alatt, nem úgy mint a Könyvben.
Viszont ennél morbidabb, röhejesebb dolgot, hogy hárman bumliznak végig a Holtak Ösvényén... :shake: ..!!
ÉS AKKOR MÁR IMRAHIL??!!
Nem igaz, hogy nem lehetett volna betenni egy magas, fekete hajú hadvezért, aki behozza Faramirt a városba lóháton!! Ennyi kellett volna MINDÖSSZE!! És mindenki meg lett volna elégedve! Ha Öreg Gamling benn volt a Helm-szurdokban, szvsz ezt se lett volna halálos megoldani! No, nem?
Elfhelm meg.. először cigánykerekeket hánytam, hogy BENNE LESZ, HALLELUJA, NEM HAGYJÁK KI!!!
Erre föl.. egy vén, kiélt, összeroskadt, nagyjából Théodennel egysíkú pasas Elfhelm.. Nem ám vmi magas, büszke, szép, szőke vezér!! Áhh, PJ-nek néha kicsit ízlésficama van...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Misztik
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Yavanna
- Nem elérhető
Egy kérdés: Tudja valaki, hogy itthon mikortól lehet majd jegyeket venni a ROTK-re : Vagy erről még nincs infó?
"Aure entuluva!"
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Penngaladiel írta:
Sőt, már be is fejezték.Gandalf írta: Ez nem meghatás kérdése, most már túl késő bármit is változtatni, hisz kb. másfél hetük van már csak befejezni a teljes filmet!
Mikorra sikerült?
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Sőt, már be is fejezték.Gandalf írta: Ez nem meghatás kérdése, most már túl késő bármit is változtatni, hisz kb. másfél hetük van már csak befejezni a teljes filmet!