- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- .Elessar király.
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Én aláírtam.Ringbearer írta: kérlek írjátok alá!
www.petitiononline.com/smanrotk/petition.html
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Robert B
- Nem elérhető
Ringbearer írta: kérlek írjátok alá!
www.petitiononline.com/smanrotk/petition.html
Én egy hete aláírtam ugyan, de szerintem csak az időmet vesztegettem...
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- .Elessar király.
- Nem elérhető
A f*szomba!! :eek2: :mad2:Nimrodel Melian írta: [size=9:31ltjkl4]Elessar: Az Allposters-nek megvan az a sajátossága, hogy nem olyan könnyű belinkelni róla... [/size]
Pedig mennyit szenvedtem vele!!!
rajta a béke napjaiban!"
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Húúú! Alig várom már, hogy minden aluljáróban egy Aragorn v. egy Frodó díszelegjen. Vagy akármelyikük. Vajonmikortól lehet elővételbe venni jegyeket? Én tavaly karányonykor vettem meg a jegyeket és tök szar helyem volt, pedig az a heti szombatra kértem. :bawling: Úgyhogy idén nem akarok lemaradni! Középről akarom nézni.
Én kaptam szülinapomra Frodós képeslapot, beebeee! Nagyon, nagyon szép. Bizony!
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- .Elessar király.
- Nem elérhető
www.allposters.com/gallery.asp?a ... tem=407995
És ezt a posztert láttátok már?
Trufa és Pippin poszter:
Itt van két Frodós poszter:
És itt az én örök kedvencem!!!
rajta a béke napjaiban!"
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Szerintem ari! Bár lehet, hogy már láttad! Sőt nagyon valószínű!
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Lora
- Nem elérhető
( Trufás plakátot akarooooook
Gyöngycem (voltam valaha)
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Iowa
- Nem elérhető
Orsi81 írta: Én reménykedem azért, hátha visszarakja PJ azt a kis jelenetet, de ha nem, attól a film szerintem még ugyanúgy gyönyörű lesz...Szóval már beletörődtem ebbe, eddig sem csalódtam ebben a rendezőben és biztos vagyok benne, hogy ezután sem fogok, akárhogy is oldja meg.
Egy Frodós plakátot már én is nagyon elnézegetnék, na majd a moziban, ha megyek...
Egyetértek.
Nekem mindegy milyen Frodos pakát, csak Frodo legyen...
Amúgy ha valaki Argit szereti, akkor nagyon nagy szerencséje van, ugyanis a ROTK féle Argi imagecache2.allposters.com/images/153/LOTR_TEASER.jpg posztert (két méretben) és képeslapot is lehet kapni a fóti Corában...
Sajnálom, hogy Frodos még nincs...
- nenya
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."
- Ulmo
- Nem elérhető
Palimir írta:
A könyv végén lévő megye megtisztítása eleve kimarad. Szarumán halálát is másképp oldották meg... Azt viszont nem tudom, hogy a halála benne lesz-e valahogy... Január 8-ig bízom PJ-ben, de remélem azután is fogokManndil írta: Üdv!
Igaz az hogy Szarumán ki van vágva?!!!!
ne csinálják már!!! nélküle befejezetlen lesz a film!!!!!
Minden hír és forrás szerint készre van vágva a film eleje. Hacsak nem történik valami hatalmas csoda, Szarumán marad a bővített változatra.
Minden másban bízzatok PJ-ben! :bounce:
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Egy Frodós plakátot már én is nagyon elnézegetnék, na majd a moziban, ha megyek...
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Palimir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
A könyv végén lévő megye megtisztítása eleve kimarad. Szarumán halálát is másképp oldották meg... Azt viszont nem tudom, hogy a halála benne lesz-e valahogy... Január 8-ig bízom PJ-ben, de remélem azután is fogokManndil írta: Üdv!
Minden megtörténhet... még az is ami nem.
- Manndil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Járd a saját utad, s ha társad akad, fogadd barátságát, míg együtt haladtok, s válj el könnyű szívvel tőle, ha új útra térsz, s emlékezz rá barátsággal, míg utad végéig érsz.
- Nilraen
- Nem elérhető
Én ezt a plakátot láttam:Rabyn írta: Egy képet nem tudtok nekem betenni??
Amin a plaktá van?
klikk
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Iowa
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Iowa írta:
nenya írta: Ez most a Frodó-szimpatizánsok, vagy a titokban beépült Frodóellenesek hangja?
Viccet félretéve: emlékszem, amikor néhány hete megláttam a moziban a ROTK plakátjait. Engem a frodós nagyon megfogott, egész este nem tudtam kiverni a fejemből. Valami olyan megtörtség volt a szemében, ami mindennél jobban meggyőzött Frdó szenvedésének mélységéről.
Én még sajnos nem láttam élőben ROTK plakátot, de úgyis a napokba megyek moziban, remélem látni fogok, mert nagyon kiváncsi vagyok rá!!!
Menj a Corvinba, ott biztosan fogsz látni...
Köszi, hát ahogy olvasom a DP-ben is van, mi meg oda szoktunk járni... Nagyon látnám már.
- Ulmo
- Nem elérhető
Nilraen írta:
Van rá remény...Pippinék is énekeltek a Bővített FOTR-ban...Rabyn írta: A pucér frodóhoz, legalább az nem marad ki ahogy Samu megmenti.. Talán még énekelni is fog (mondjuk a bővítettben)
Pippin fog énekelni a RotK-ban is, legalábbis a filmzene listája szerint.
- Rabyn
- Nem elérhető
Amin a plaktá van?
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Szerintem is gyönyörű az a Frodós plakát. Le is álltam előtte a DP-i moziban, olyan gyönyörű volt. [size=9:1yir4hhd]A Matrixról is szívesen elkéstem volna, ha hagyják. Egy kicsit érzeleghettem volna.[/size]
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Nilraen
- Nem elérhető
Van rá remény...Pippinék is énekeltek a Bővített FOTR-ban...Rabyn írta: A Corwinban eddig én csak gornis plakátopt láttam.
A pucér frodóhoz, legalább az nem marad ki ahogy Samu megmenti.. Talán még énekelni is fog (mondjuk a bővítettben)
Egyébként Frodós plakát azt hiszem A Westenben is van.
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Rabyn
- Nem elérhető
A pucér frodóhoz, legalább az nem marad ki ahogy Samu megmenti.. Talán még énekelni is fog (mondjuk a bővítettben)
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Iowa írta:
nenya írta: Ez most a Frodó-szimpatizánsok, vagy a titokban beépült Frodóellenesek hangja?
Viccet félretéve: emlékszem, amikor néhány hete megláttam a moziban a ROTK plakátjait. Engem a frodós nagyon megfogott, egész este nem tudtam kiverni a fejemből. Valami olyan megtörtség volt a szemében, ami mindennél jobban meggyőzött Frdó szenvedésének mélységéről.
Én még sajnos nem láttam élőben ROTK plakátot, de úgyis a napokba megyek moziban, remélem látni fogok, mert nagyon kiváncsi vagyok rá!!!
Menj a Corvinba, ott biztosan fogsz látni...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Iowa
- Nem elérhető
- nenya
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."
- Iowa
- Nem elérhető
Szméagol írta: Sziasztok!
Azért remélem még ennél a képnél is drasztikusabb lesz, ahogy Frodót kínozzák. Igenis el kellene túlozni. Hogy végre azok is megértsék Frodót, akik eddig nem tették ezt, mert nem figyeltek a részletekre. [size=9:3q5h853a]Oppá...megint elszálltam, ilyenkor ne is törődjetek velem. Csak van egy barátnőm, aki "nyápicnak" tartja Frodót. Orlista. És természetesen Legolashoz méri. [/size]
Attól a Mordoros képtől kirázott a hideg...
Szerintem igazad van...hangsúlyt kell fektetni Frodo szenvedésére.
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Azért remélem még ennél a képnél is drasztikusabb lesz, ahogy Frodót kínozzák. Igenis el kellene túlozni. Hogy végre azok is megértsék Frodót, akik eddig nem tették ezt, mert nem figyeltek a részletekre. [size=9:9y0kq8pk]Oppá...megint elszálltam, ilyenkor ne is törődjetek velem. Csak van egy barátnőm, aki "nyápicnak" tartja Frodót. Orlista. És természetesen Legolashoz méri. [/size]
Attól a Mordoros képtől kirázott a hideg...