- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- .Elessar király.
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ulmo írta: Elessar: összevonogattam egy kicsit a hozzászólásaidat. Örülök, hogy ilyen aktív vagy, de ajánlanám figyelmedbe a hozzászólások jobb fölső sarkában a "szerkeszt" gombot
Juraviel: kösz a híreket, de ha lehet, ebben a topicban maradjunk meg a Király Visszatér témájánál. Nem szeretnék SW-t és más egyebeket törölgetni.
tudom, csak volt már olyan, hogy miközben a hozzászólásomat írtam, lefagyott a gépem
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Ulmo
- Nem elérhető
Juraviel: kösz a híreket, de ha lehet, ebben a topicban maradjunk meg a Király Visszatér témájánál. Nem szeretnék SW-t és más egyebeket törölgetni.
- .Elessar király.
- Nem elérhető
Reménytkeltő egy táj.
Gorbag barátunk:
www.theonering.net/scrapbook/view/9488
2 új kép:
www.theonering.net/scrapbook/view/9531
Pár kép a játékból:
www.theonering.net/scrapbook/range/205
A Keresztút:
www.theonering.net/scrapbook/view/9295
www.theonering.net/scrapbook/view/9294
rajta a béke napjaiban!"
- .Elessar király.
- Nem elérhető
Elég sokkoló kép.Sil írta: Hoppá, egy hiányos öltözékű Frodó a RotK-ból 8O :
www.theonering.net/scrapbook/view/9680
(Legalább ez könyvhű.. )
rajta a béke napjaiban!"
- Iowa
- Nem elérhető
Ringbearer írta: www.petitiononline.com/
Az im-neten írták, a legfelső az!
Always&forever-en is fenn van...
- Juraviel.Ihuan.Bedvin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
HIR I. Az említett hír igaz, három különboző filmes honlap is megerősítette hogy az örökgonosz Christopher Lee 7 perces jelenetét Peter Jackson kivágta a filmből. Peter Jackson azt mondta, hogy azért vágták ki, mert ez olybá tűnt volna, mintha csak ezzel kapcsolná össze a II. részt a IIII.-al, mivel a Banyapók és Szarumán jelenete kimaradt a Két Toronyból. Én személy szerint nem örülök neki. Ez már rossz fényt vet a filmre. C.Lee azt mondta nem nyilatkozhat, mert köti a tiroktarási szerződés, bár meglepődött, mivel ő is a NET-ről értesült. Egyébként a legjobban vártn jelenetem az, mikor Gandalf és Aragorn felmegy a hegyre és megtalálják a kis facsemetét. Ha ez kimarad már újabb rossz pont . Ha kimarad a búcsú Szilszakállnál és Aragorn elvonulása, mikor zölden felragyog a tündekő, újabb rosszpontok..
HIR II. Nem ide kapcsolódik, de sok internetes portálon felröppent a hír, hogy a Csillagok Háborúja Harmadik részének címe a "Jedi bukása (Fall Of Jedi)" lesz. Tudom sokan sci-fi rajongók hátha örülnek neki. Nekem tetszene ha ez lenne a címe, mert összhangban van a II. trilógia címeivel. Baljós árnyak-Új remény; A klónok támadása-A Birodalom visszavág; A Jedi bukása-A Jedi viisszatér.
HIR III. A egyik legkedvesebb világom Krynn, és neten egy pár helyen megemlítették, hogy megfilmesítik a Dárdaháború-trilógiát,. Ha ez igaz akkor nagyon várom. Vártok ti is. Nagyon!!! )))))))
Óvjanak mindenkit a Téli éj Csillagai!
Juraviel
Elrond: Ónen i-Estel Edain.
Aragorn: Ú-chebin Estel anim.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Sil írta: Hoppá, egy hiányos öltözékű Frodó a RotK-ból 8O :
(Legalább ez könyvhű.. )
Lij rajongók előnyben...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
(Legalább ez könyvhű.. )
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Artemisz
- Nem elérhető
Oké, most ne csapjatok agyon, de beírom, mit reagált erre egy barátnőm (elvakult Viggoista, teszem hozzá)Tinúviel!Tinúviel! írta: Jesszus ez borzasztó lett volna! Aragorn és Éowyn ! Fujj! Ilyesmi nem illik egy ilyen filmbe!
"Hát, énbennem még a mű megváltoztatása felett érzett felháborodást is elnyomta volna az az élmény, hogy láthatom Viggo Mortensen pucér fenekét!"
8O
Ezt hívják egyoldalú megközelítésnek, nemde?
Tolkien elképzeléseinek felbontásáról meg csak annyit, hogy ezt már régen megtették a kószák kihagyásával, az Andúril sorsával és a Haldír vezette tüncisereggel...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Iowa
- Nem elérhető
Ulmo írta:
Mornambar írta: Visszatérve Szarumán kivágására: PJ-ék két igen kemény dió feltörése közül köll választaniuk: 1. boritsák-e föl Tolkien elképzeléseit, és öljék meg 2. nem beszélünk róla.
Egyébként rengeteg hasonló pletykát olvastam. Tavaly a KT-nál, hogy Aragorn és Éowyn, nos, igencsak közeli kapcsolatba kerülnek... /Blikk/
Így jár, aki a bulvárlapokból olvas "híreket" :shake: Csak Szarumán esetében annyi a különbség, hogy ez 99,9%-os TÉNY.
Nyugodjunk bele, és a bemutató után várjuk meg a bővített változatot.
Személy szerint már rég belenyudogtam...
- Ulmo
- Nem elérhető
Mornambar írta: Visszatérve Szarumán kivágására: PJ-ék két igen kemény dió feltörése közül köll választaniuk: 1. boritsák-e föl Tolkien elképzeléseit, és öljék meg 2. nem beszélünk róla.
Egyébként rengeteg hasonló pletykát olvastam. Tavaly a KT-nál, hogy Aragorn és Éowyn, nos, igencsak közeli kapcsolatba kerülnek... /Blikk/
Így jár, aki a bulvárlapokból olvas "híreket" :shake: Csak Szarumán esetében annyi a különbség, hogy ez 99,9%-os TÉNY.
Nyugodjunk bele, és a bemutató után várjuk meg a bővített változatot.
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Mornambar
- Nem elérhető
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Iowa
- Nem elérhető
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Ulmo: Jaaaaaa... Akkor más a helyzet. Most rögtön bocsánatot kérek *fejet hajt*, nem tudtam, hogy ez a helyzet.
De azért ne nyisd ki a szádat. Picit se. Mert még a végén háborogni fogunk.
- Ulmo
- Nem elérhető
Szméagol: sejtettem, ha picit is kinyitom a számat, előbb-utóbb kérdezgetni fogtok De ezt most komolyan mondom: a FILMMEL (mert ez nagybetűs FILM!) kapcsolatban minden info komoly szolglálati titok! Legalábbis dec 17-ig biztosan. Vagyis konkrétumokat nem mondhatok Itt megint az MTT megbízhatósága, jó híre a tét.
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Ezek már érvelgetések legalább, de azért milyen rosszul eshetett szegény Szarumánnak, hogy élete utolsó (nagyobb) filmjét csak videón, DVD-n láthatnk a nézők? Egy szóval: Nem gondoltam meg azt az aláírást, bezony...
Ulmo: Te tudsz valamit??? És nem árulod el nekünk? Ej-ej... Micsoda titkolódzós topic gyazdánk van.
- Rabyn
- Nem elérhető
Esetleg eleve ott kezdődik a mozi, hogy lovagolnak edorasba és közben valakii elmeséli, hogy mi történt vasudvardban. Ez is egy megoldás, képekből már sejtem, hogy a palantír ugy is edorasban kerül pipphez
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Ulmo
- Nem elérhető
Rabyn írta: megvaaan megtaláltam a megoldásT!!!!!
Szvsz úgy lesz, hogy Gandiék megjönnek és már csak a kereken fekvő Szarumánt találják ott. Gandalf meg elmondja, hogy jajaj szegény Szarumán milyen véget ért.
...
Gríma se lesz benne a filmben? mrármint biztos nem lesz benne mert őt még lelőheti Legolas
Rabyn: hideg...hideg... találgass tovább
- Rabyn
- Nem elérhető
köszi Sil!
Akkor tehát arról szó sincs, hogy gríma is kimaard. Ergo az én verzióm elég lehetséges, miszerint szarumán már halott mire odaérnek.
- Coralie
- Nem elérhető
Azért szerintem valamennyire új filmnek kell lennie, mármint egy új egységnek a történetben. Persze, ezt sem kell túlzásba vinni, de hát csak nem fogják.Obi-Wan Kenobi1 írta: Háát...elég gyenge érvek...
Nem úgy lenne a jobb, h. folytatólagosnak tűnik, nem pedig új filmnek?!
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Obi-Wan Kenobi1
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
"Az Első Király emlékében él még Szauron, a végső végzetes veszély..."
- Obi-Wan Kenobi1
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Nem úgy lenne a jobb, h. folytatólagosnak tűnik, nem pedig új filmnek?!
"Az Első Király emlékében él még Szauron, a végső végzetes veszély..."
- Sil
- Nem elérhető
"Úgy döntöttünk, a Szarumán jelenetet megtartjuk a DVD-re. Nagyon jó kis jelenet, 7 perces. Chris csodálatos, ahogy megszokhattuk. Brad kb 6-szor látható benne. Ez a film készítőinek döntése volt, semmi köze a stúdióhoz.
Az a probléma, hogy a jelenetet eredetileg a TTT részeként forgattuk, ahogy a könyvben is van. Mivel a TTT nem viselt volna el egy 7 perces jelenetet a Helm-szurdok után, úgy gondoltuk, jó ötlet volna betenni a RotK elejére. A baj az, hogy amikor az elmúlt pár hétben megnéztünk különböző RotK-jeleneteket, olyan érzésünk támadt, mintha a nyitójelenetek a tavalyi részt folytatnák, ahelyett, hogy új film kezdődne. Úgy éreztük, bizonytalanná teszi a RotK elejét, mert Szarumán nem játszik már semmilyen szerepet a RotK eseményeiben (nincs a Megye megtisztítása, a könyvvel ellentétben), mégis Vasudvardban töltünk egy csomó időt, mielőtt elkezdődne az új sztori.
Kénytelen-kelletlen úgy döntöttünk, hogy ez a jelenet majd csak a DVD-n lesz rajta. A döntést arra alapoztuk, hogy a legtöbben azt feltételezik majd, hogy Szarumán megsemmisítő vereséget szenvedett Helm-szurdoknál, és az ent támadáskor. Így egyenesen belevághatunk a RotK feszültségének megteremtésébe, ahol Szauron a főgonosz.
Ez a helyzet nagyon hasonló volt ahhoz, amikor tavaly eldöntöttük, hogy egy nagyon jó Boromir/Denethor flashback-et kivágunk a TTT-ből, és a DVD-re tesszük. A moziváltozatban problémákat okozott a film dinamikájában, de a most megjelenő bővítettben láthatják a rajongók ezt a nagyszerű kis jelenetet. Hálát adok Istennek a DVD-ért, mert ez azt jelenti, hogy a film egy olyan verziója, ami más ritmust követel, megjelenhet később. A Szarumános jelenet egyértelműen egy fénypontja lesz a RotK bővítettnek."
Tears unnumbered
- Rabyn
- Nem elérhető
Szvsz úgy lesz, hogy Gandiék megjönnek és már csak a kereken fekvő Szarumánt találják ott. Gandalf meg elmondja, hogy jajaj szegény Szarumán milyen véget ért.
Sil: milyen okokat mondott Pj? MERT ÉN MÉG MINDIG NEMTOK ANGOLUL ÉS NEM FORDÍT NEKEM SENKI
Gríma se lesz benne a filmben? mrármint biztos nem lesz benne mert őt még lelőheti Legolas
- Sil
- Nem elérhető
Azt akarom mondani, hogy mivel a jelenet benne lesz a bővítettben, nem rakhatnak bele a fimbe más, alternatív változatot... (Azaz marad a Tüskés Kerék - ha ez igaz -, de csak a bővítettben...)
Tears unnumbered
- ipszilon
- Nem elérhető
Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.
- ipszilon
- Nem elérhető
Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.
- Sil
- Nem elérhető
Az már más tészta, hogy állítólag Christopher csak a sajtóból értesült erről, és nem tudjuk, ez mennyire igaz...
Hej, a régi szép idők, amikor még az volt a legnagyobb bajunk, hogy miért rakják bele azt a tüskés kereket, mert miért pont Legsie lövi le Grímát...
Tears unnumbered