A 3. rész - A király visszatér

Több
21 éve 1 hete #152741 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Ulmo írta: Elessar: összevonogattam egy kicsit a hozzászólásaidat. Örülök, hogy ilyen aktív vagy, de ajánlanám figyelmedbe a hozzászólások jobb fölső sarkában a "szerkeszt" gombot ;)

Juraviel: kösz a híreket, de ha lehet, ebben a topicban maradjunk meg a Király Visszatér témájánál. Nem szeretnék SW-t és más egyebeket törölgetni.

tudom, csak volt már olyan, hogy miközben a hozzászólásomat írtam, lefagyott a gépem

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hete #152738 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Elessar: összevonogattam egy kicsit a hozzászólásaidat. Örülök, hogy ilyen aktív vagy, de ajánlanám figyelmedbe a hozzászólások jobb fölső sarkában a "szerkeszt" gombot ;)

Juraviel: kösz a híreket, de ha lehet, ebben a topicban maradjunk meg a Király Visszatér témájánál. Nem szeretnék SW-t és más egyebeket törölgetni.
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hete #152725 Írta: .Elessar király.

rajta a béke napjaiban!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hete #152721 Írta: .Elessar király.

Sil írta: Hoppá, egy hiányos öltözékű Frodó a RotK-ból 8O :D :
www.theonering.net/scrapbook/view/9680
(Legalább ez könyvhű.. :wink: )

Elég sokkoló kép.

rajta a béke napjaiban!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hete #152673 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Ringbearer írta: www.petitiononline.com/ :!: :!: :!:
Az im-neten írták, a legfelső az!

Always&forever-en is fenn van...

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hete #152651 Írta: Juraviel.Ihuan.Bedvin
Juraviel.Ihuan.Bedvin válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Aiya Középfölde gyermekei!

HIR I. Az említett hír igaz, három különboző filmes honlap is megerősítette hogy az örökgonosz ;) Christopher Lee 7 perces jelenetét Peter Jackson kivágta a filmből. Peter Jackson azt mondta, hogy azért vágták ki, mert ez olybá tűnt volna, mintha csak ezzel kapcsolná össze a II. részt a IIII.-al, mivel a Banyapók és Szarumán jelenete kimaradt a Két Toronyból. Én személy szerint nem örülök neki. Ez már rossz fényt vet a filmre. C.Lee azt mondta nem nyilatkozhat, mert köti a tiroktarási szerződés, bár meglepődött, mivel ő is a NET-ről értesült. Egyébként a legjobban vártn jelenetem az, mikor Gandalf és Aragorn felmegy a hegyre és megtalálják a kis facsemetét. Ha ez kimarad már újabb rossz pont . Ha kimarad a búcsú Szilszakállnál és Aragorn elvonulása, mikor zölden felragyog a tündekő, újabb rosszpontok..

HIR II. Nem ide kapcsolódik, de sok internetes portálon felröppent a hír, hogy a Csillagok Háborúja Harmadik részének címe a "Jedi bukása (Fall Of Jedi)" lesz. Tudom sokan sci-fi rajongók hátha örülnek neki. Nekem tetszene ha ez lenne a címe, mert összhangban van a II. trilógia címeivel. Baljós árnyak-Új remény; A klónok támadása-A Birodalom visszavág; A Jedi bukása-A Jedi viisszatér.

HIR III. A egyik legkedvesebb világom Krynn, és neten egy pár helyen megemlítették, hogy megfilmesítik a Dárdaháború-trilógiát,. Ha ez igaz akkor nagyon várom. Vártok ti is. Nagyon!!! :) )))))))

Óvjanak mindenkit a Téli éj Csillagai!

Juraviel

Elrond: Ónen i-Estel Edain.
Aragorn: Ú-chebin Estel anim.
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hete #152619 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Sil írta: Hoppá, egy hiányos öltözékű Frodó a RotK-ból 8O :D :

Lij rajongók előnyben... ;)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hete #152612 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Hoppá, egy hiányos öltözékű Frodó a RotK-ból 8O :D :

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hete #152598 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Tinúviel!Tinúviel! írta: Jesszus ez borzasztó lett volna! Aragorn és Éowyn ! Fujj! Ilyesmi nem illik egy ilyen filmbe! :cry:

Oké, most ne csapjatok agyon, de beírom, mit reagált erre egy barátnőm (elvakult Viggoista, teszem hozzá)
"Hát, énbennem még a mű megváltoztatása felett érzett felháborodást is elnyomta volna az az élmény, hogy láthatom Viggo Mortensen pucér fenekét!"
8O :roll: :? :?
Ezt hívják egyoldalú megközelítésnek, nemde?

Tolkien elképzeléseinek felbontásáról meg csak annyit, hogy ezt már régen megtették a kószák kihagyásával, az Andúril sorsával és a Haldír vezette tüncisereggel... :roll:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hete #152597 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
www.petitiononline.com/ :!: :!: :!:
Az im-neten írták, a legfelső az!

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hete #152570 Írta: Iowa

Ulmo írta:

Mornambar írta: Visszatérve Szarumán kivágására: PJ-ék két igen kemény dió feltörése közül köll választaniuk: 1. boritsák-e föl Tolkien elképzeléseit, és öljék meg 2. nem beszélünk róla.
Egyébként rengeteg hasonló pletykát olvastam. Tavaly a KT-nál, hogy Aragorn és Éowyn, nos, igencsak közeli kapcsolatba kerülnek... :oops: /Blikk/

Így jár, aki a bulvárlapokból olvas "híreket" :shake: Csak Szarumán esetében annyi a különbség, hogy ez 99,9%-os TÉNY.
Nyugodjunk bele, és a bemutató után várjuk meg a bővített változatot.

Személy szerint már rég belenyudogtam...

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hete #152539 Írta: Ulmo

Mornambar írta: Visszatérve Szarumán kivágására: PJ-ék két igen kemény dió feltörése közül köll választaniuk: 1. boritsák-e föl Tolkien elképzeléseit, és öljék meg 2. nem beszélünk róla.
Egyébként rengeteg hasonló pletykát olvastam. Tavaly a KT-nál, hogy Aragorn és Éowyn, nos, igencsak közeli kapcsolatba kerülnek... :oops: /Blikk/

Így jár, aki a bulvárlapokból olvas "híreket" :shake: Csak Szarumán esetében annyi a különbség, hogy ez 99,9%-os TÉNY.
Nyugodjunk bele, és a bemutató után várjuk meg a bővített változatot.
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hete #152531 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Jesszus ez borzasztó lett volna! Aragorn és Éowyn ! Fujj! Ilyesmi nem illik egy ilyen filmbe! :cry:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hete #152523 Írta: Mornambar
Mornambar válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Visszatérve Szarumán kivágására: PJ-ék két igen kemény dió feltörése közül köll választaniuk: 1. boritsák-e föl Tolkien elképzeléseit, és öljék meg 2. nem beszélünk róla.
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hete #152429 Írta: Iowa
Tök jó, hogy Szarumánék rajta lesznek a dvd-n... kivi vagyok azokra a részekre...remélem azért Gandival beszél majd, mert nekem nagyon-nagyon tetszett az a rész a könyvben!!! Imádtam azt a részt, mondjuk az egész TTT-t. :roll:

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hete #152407 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Sziasztok!

Ulmo: Jaaaaaa... Akkor más a helyzet. :wink: Most rögtön bocsánatot kérek *fejet hajt*, nem tudtam, hogy ez a helyzet.
De azért ne nyisd ki a szádat. Picit se. Mert még a végén háborogni fogunk. :twisted: :lol:
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hete #152395 Írta: Ulmo
Rabyn: még mindig nem stimmel ;)

Szméagol: sejtettem, ha picit is kinyitom a számat, előbb-utóbb kérdezgetni fogtok :) De ezt most komolyan mondom: a FILMMEL (mert ez nagybetűs FILM!) kapcsolatban minden info komoly szolglálati titok! Legalábbis dec 17-ig biztosan. Vagyis konkrétumokat nem mondhatok :( Itt megint az MTT megbízhatósága, jó híre a tét.
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hete #152377 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Sziasztok!

Ezek már érvelgetések legalább, de azért milyen rosszul eshetett szegény Szarumánnak, hogy élete utolsó (nagyobb) filmjét csak videón, DVD-n láthatnk a nézők? :? Egy szóval: Nem gondoltam meg azt az aláírást, bezony...

Ulmo: Te tudsz valamit??? És nem árulod el nekünk? :evil: Ej-ej... Micsoda titkolódzós topic gyazdánk van. :lol:
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hete #152372 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Ulmo: akkor megoldás:?-)))
Esetleg eleve ott kezdődik a mozi, hogy lovagolnak edorasba és közben valakii elmeséli, hogy mi történt vasudvardban. Ez is egy megoldás, képekből már sejtem, hogy a palantír ugy is edorasban kerül pipphez

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hete #152367 Írta: Ulmo

Rabyn írta: megvaaan megtaláltam a megoldásT!!!!!
Szvsz úgy lesz, hogy Gandiék megjönnek és már csak a kereken fekvő Szarumánt találják ott. Gandalf meg elmondja, hogy jajaj szegény Szarumán milyen véget ért.
...
Gríma se lesz benne a filmben? mrármint biztos nem lesz benne mert őt még lelőheti Legolas

Rabyn: hideg...hideg... :) találgass tovább ;)
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hete #152354 Írta: Rabyn
aha.
köszi Sil! :D
Akkor tehát arról szó sincs, hogy gríma is kimaard. Ergo az én verzióm elég lehetséges, miszerint szarumán már halott mire odaérnek.

Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hete #152347 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Obi-Wan Kenobi1 írta: Háát...elég gyenge érvek... :roll: :roll: :roll: :roll:
Nem úgy lenne a jobb, h. folytatólagosnak tűnik, nem pedig új filmnek?!

Azért szerintem valamennyire új filmnek kell lennie, mármint egy új egységnek a történetben. Persze, ezt sem kell túlzásba vinni, de hát csak nem fogják.

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hete #152310 Írta: Obi-Wan Kenobi1
Obi-Wan Kenobi1 válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

"Az Első Király emlékében él még Szauron, a végső végzetes veszély..."
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hete #152308 Írta: Obi-Wan Kenobi1
Obi-Wan Kenobi1 válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Háát...elég gyenge érvek... :roll: :roll: :roll: :roll:
Nem úgy lenne a jobb, h. folytatólagosnak tűnik, nem pedig új filmnek?!

"Az Első Király emlékében él még Szauron, a végső végzetes veszély..."
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hete #152305 Írta: Sil
Rabyn: Na jó, egy hevenyészett fordítás (de a lényeg, hogy egy mozifilmnek egész más a dinamikája, nem illett volna bele egy ilyen időhúzás):

"Úgy döntöttünk, a Szarumán jelenetet megtartjuk a DVD-re. Nagyon jó kis jelenet, 7 perces. Chris csodálatos, ahogy megszokhattuk. Brad kb 6-szor látható benne. Ez a film készítőinek döntése volt, semmi köze a stúdióhoz.

Az a probléma, hogy a jelenetet eredetileg a TTT részeként forgattuk, ahogy a könyvben is van. Mivel a TTT nem viselt volna el egy 7 perces jelenetet a Helm-szurdok után, úgy gondoltuk, jó ötlet volna betenni a RotK elejére. A baj az, hogy amikor az elmúlt pár hétben megnéztünk különböző RotK-jeleneteket, olyan érzésünk támadt, mintha a nyitójelenetek a tavalyi részt folytatnák, ahelyett, hogy új film kezdődne. Úgy éreztük, bizonytalanná teszi a RotK elejét, mert Szarumán nem játszik már semmilyen szerepet a RotK eseményeiben (nincs a Megye megtisztítása, a könyvvel ellentétben), mégis Vasudvardban töltünk egy csomó időt, mielőtt elkezdődne az új sztori.

Kénytelen-kelletlen úgy döntöttünk, hogy ez a jelenet majd csak a DVD-n lesz rajta. A döntést arra alapoztuk, hogy a legtöbben azt feltételezik majd, hogy Szarumán megsemmisítő vereséget szenvedett Helm-szurdoknál, és az ent támadáskor. Így egyenesen belevághatunk a RotK feszültségének megteremtésébe, ahol Szauron a főgonosz.

Ez a helyzet nagyon hasonló volt ahhoz, amikor tavaly eldöntöttük, hogy egy nagyon jó Boromir/Denethor flashback-et kivágunk a TTT-ből, és a DVD-re tesszük. A moziváltozatban problémákat okozott a film dinamikájában, de a most megjelenő bővítettben láthatják a rajongók ezt a nagyszerű kis jelenetet. Hálát adok Istennek a DVD-ért, mert ez azt jelenti, hogy a film egy olyan verziója, ami más ritmust követel, megjelenhet később. A Szarumános jelenet egyértelműen egy fénypontja lesz a RotK bővítettnek."

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hete #152304 Írta: Rabyn
megvaaan megtaláltam a megoldásT!!!!!
Szvsz úgy lesz, hogy Gandiék megjönnek és már csak a kereken fekvő Szarumánt találják ott. Gandalf meg elmondja, hogy jajaj szegény Szarumán milyen véget ért.
Sil: milyen okokat mondott Pj? MERT ÉN MÉG MINDIG NEMTOK ANGOLUL ÉS NEM FORDÍT NEKEM SENKI :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Gríma se lesz benne a filmben? mrármint biztos nem lesz benne mert őt még lelőheti Legolas

Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hete #152301 Írta: Sil
Ipszilon, Elessar:
Azt akarom mondani, hogy mivel a jelenet benne lesz a bővítettben, nem rakhatnak bele a fimbe más, alternatív változatot... (Azaz marad a Tüskés Kerék - ha ez igaz -, de csak a bővítettben...)

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hete #152300 Írta: ipszilon
ipszilon válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
ja, a másik idegesíti dolog, hogy beletesz pj egy csomó olyan sz@rságot a filmbe ami a könyvben benne sem volt (Aragorn ezuhanása, a sok arwen jelenet) aztán meg sír, hogy nem férnek bele a dolgok a filmbe, ezért pár dolgot ki kell vágni. hát bekaphatja...

Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hete #152299 Írta: ipszilon
ipszilon válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
szentem úgy lesz megoldva, hogy gandalfék odamennek vasudvarra, és kérdezik szilszakállt, hogy szarumán merre van, azt mondja, hogy elengedte, mert márúgy se tud ártani senkinek. pippin meg felmegy orthancba, és megtalálja a palantírt, aztán megmutatja gandalfnak aki elveszi tőle.

Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hete #152298 Írta: Sil
Na állj. PJ döntött így, és erre nagyon is jó okai voltak. Amiket el is magyarázott, rögtön az elején, múlt héten. Én is kiakadtam először, de neki se volt könnyű döntés, elhihetitek... De benne lesz a RotK bővítettben. (Szvsz elég sok problémát felvet ez a megoldás is, hiszen akkor mi lesz pl a palantírral?)

Az már más tészta, hogy állítólag Christopher csak a sajtóból értesült erről, és nem tudjuk, ez mennyire igaz... :?

Hej, a régi szép idők, amikor még az volt a legnagyobb bajunk, hogy miért rakják bele azt a tüskés kereket, mert miért pont Legsie lövi le Grímát... :roll: :wink:

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.065 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére