A 3. rész - A király visszatér
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Rabyn írta: Jééé ez egy nagyon jó megoldás lenne.
De ez akkoris ki**** a rajongókkal.
És Christopher Lee-vel valamint Brad Dourif-fal... Én őket sajnálom leginkább. Remélem, a Bővített Változatban kárpótolják őket még plussz jelenetekkel e 7 percesen kívül...
Ennek a jelenetnek a 2. film végén kellett volna helyet biztosítani, de balga módon annyira a Helm-szurdokra hegyezték ki az egész dramaturgiáját, hogy így most megszívták. Mert a 3. film elejére tényleg fura lenne. Mindegy. Elszúrták és kész. Ezért nem jó, hogy menet közben állandóan megváltozik a forgatókönyv...
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
De ez akkoris ki**** a rajongókkal.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- ipszilon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Köszönetek: 0
www.origo.hu/filmklub/20031113szarumant.html
Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.
- Gandalf
- Nem elérhető
Morgul írta: Ez legyen a legkisebb probléma: Inkább az a kérdés, hogy hogyan fog Pippin és Trufa Edorasba kerülni és a többiekhez csatlakozni. Elvileg Gandalfék Vasudvardban találkoznak a két hobbittal, majd onnan mennek együtt Edorasba. Nekem sehogysem akar összeállni így Szarumán nélkül a film képe. Vajon PJ-ék hogyan oldják majd meg ezt úgy, hogy ne legyen az embernek hiányérzete?
Már volt itt korábban egy ötletem, ideidézem saját magamat:
Majd kiderül, ebből mennyi lett telitalálat... Igazából csak a palantír megszerzése az, amire nincs túl sok ötletem, hogyan oldják meg... esetleg már eleve ott hever a földön?Én úgy értettem, lesznek Vasudvardi jelenetek, de sem Gríma, sem Szarumán nem szerepelnek benne. Ez kb. annyi lehet, hogy odamennek, örülnek a hobbitoknak, poénkodás, közlik, hogy Szarumán legyőzetett, majd valahonnan megszerzik a palantírt és uzsgyi Meduseld!
- Palimir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Én majd utána fogom kritizálni... mellesleg bízom PJ-ben... eddig nekem nem okozott csalódást.
Minden megtörténhet... még az is ami nem.
- Nilraen
- Nem elérhető
Szarumán írta: Mostantól.............Nem érdekel már mit csinál ez a vakarék. Vagyis inkább rohadék. Egy szemét állat ez a PJ. Mostantól nem láttok majd itt egy darabig.
Mondjuk nektek úgyis mindegy, hogy itt vagyok-e vagy sem....... Mindig csak szidva voltam, hogy "jaj mit aggódsz már.......!" meg, hogy "fejezd már be........!" Erre tessék: Így kell bíznotok gy mágus megérzéseiben! Na mindegy, már igazán felnyílhatna a szemetek. Remélem ezúttal már nem marad csukva. Remélem még kihagy majd egypár részt, már csak ezt kívánhatom!
Isten veletek barátaim, azért jó volt itt veletek, és már csak azt szeretném kérni Tőletek, hogy mostantól hallgassatok az öreg, bölcs mágusokra!
Szálljon Rátok áldásom!
Héhéhé!Tessék PJ-t békén hagyni!Elég reménytelen vállalkozás Tolkien életművét filmvászonra vinni,mégis azt mondom, PJ tökéletesen megcsinálta...Szerintem nem sok ember csinállta volna meg jobban..sőt senki!Ja és szerintem meg lesz rá a megfelelő ok,hogy miért is hagyja ki Szarumánt....
Azt meg igazán nem értem miért hagyod itt a fórumot emiatt...de ez nem ide tartozik!
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Szarumán
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Mondjuk nektek úgyis mindegy, hogy itt vagyok-e vagy sem....... Mindig csak szidva voltam, hogy "jaj mit aggódsz már.......!" meg, hogy "fejezd már be........!" Erre tessék: Így kell bíznotok egy mágus megérzéseiben! Na mindegy, már igazán felnyílhatna a szemetek. Remélem ezúttal már nem marad csukva. Remélem még kihagy majd egypár részt, már csak ezt kívánhatom!
Isten veletek barátaim, azért jó volt itt veletek, és már csak azt szeretném kérni Tőletek, hogy mostantól hallgassatok az öreg, bölcs mágusokra!
Szálljon Rátok áldásom!
A Fehér Mágus
- Ulmo
- Nem elérhető
svindler írta: Naggggyon morbid dolog jutott eszembe
Azert marad ki Szaruman, es a halala, hogy a 4. reszben visszaterhessen
Igy nyitva marad a film vege, hiszen egy gonosz megussza...
Gonosz vagyok?
Nem vagy gonosz, csak jó a humorérzéked A film vége azért nem marad nyitva [size=9:21nt0xy0](hüpp...olyan szép)[/size]
- Robert B
- Nem elérhető
svindler írta: Naggggyon morbid dolog jutott eszembe
Gonosz vagyok?
Ez tényleg elég morbid volt...
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Gonosz vagyok?
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Nimenion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Robert B
- Nem elérhető
Rabyn írta: fuj...
azért szerintem nem ekkora tehetség csak jó papája van....
mindegy ez nem ide tartozik..
Függetlenül ettől még valóban szép nő (legalábbis férfi szemmel nézve). Nameg szerintem azt a szerepet, amit kiosztottak rá egészen jól eljátsza. Mást nem nagyon tudnék Arwenként ebben a pillanatban elképzelni.
- Robert B
- Nem elérhető
Rabyn írta: :bawling: :bawling: :bawling: :crying: :rmad2: :sarumane1: :d
ead:
ez a véleményem.. most olvastam a cikket...
DE AKKOR HOGY KERÜL A PALANITR PIPPHEZ?
Ez legyen a legkisebb probléma: Inkább az a kérdés, hogy hogyan fog Pippin és Trufa Edorasba kerülni és a többiekhez csatlakozni. Elvileg Gandalfék Vasudvardban találkoznak a két hobbittal, majd onnan mennek együtt Edorasba. Nekem sehogysem akar összeállni így Szarumán nélkül a film képe. Vajon PJ-ék hogyan oldják majd meg ezt úgy, hogy ne legyen az embernek hiányérzete?
- Rabyn
- Nem elérhető
azért szerintem nem ekkora tehetség csak jó papája van....
mindegy ez nem ide tartozik..
- Gwaleriol
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Idézet a netről: "Nemcsak gyönyörű, nagyon jó színésznő is. Soha nem tanulta a színészmesterséget, igazi őstehetség. A szakma sokáig a „Liv Taylor” becenévvel illette, a világ egyik legszebb és legjobb színésznőjéhez, Elizabeth Taylorhoz hasonlítva őt."
A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.
- Rabyn
- Nem elérhető
ead:
ez a véleményem.. most olvastam a cikket...
DE AKKOR HOGY KERÜL A PALANITR PIPPHEZ?
- Prérifarkas
- Nem elérhető
JóvannaGandalf írta:
Galadh írta: Szerintem ezen a pár percen nem múlik...
Hát, azért az az 18 perc.... ebbe majdnem 3szor férne bele Szarumán és Gríma kivágott jelenete!
Ok, persze én is szeretném, hogy minnél hosszabb legyen.
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Gandalf
- Nem elérhető
Galadh írta: Szerintem ezen a pár percen nem múlik...
Hát, azért az az 18 perc.... ebbe majdnem 3szor férne bele Szarumán és Gríma kivágott jelenete!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Jah... ez nekem valahogy kimaradt...Gandalf írta:
Alyr Arkhon írta:
Gandalf írta:
Szarumán kihagyása valószínűleg megint az időhatár problémája miatt van. Így is 210 perc a moziváltozat. A bővített meg 4 óra lehet
De ha továbbra is 210 perc, P.J. miért emlegetett 3 óra 12 percet?
Annyit emleget?
Kár...
Lehet hogy reklámokkal együtt lesz 210, a mozikban gyakran úgy adják meg a műsoridőt.
Erről már korábban volt szó, abban a cikkben lehetett olvasni, amelyben először hallottunk Szaurmán és Gríma kihagyásáról:
"We have a lot of great DVD material this time around. As we crafted the movie, we reduced it from an over 4 hour running time, down to 3.12 (without credits - about 8 mins long). This was done by us. There were no studio cutting notes. We now have a movie with a pace that fells ok for it's theatrical release. One more week to go. We are nearly there. Will we still be standing? It's going to be a close run thing."
Sil még le is fordította a lényegét valahol ebben a topicban...
Tehát akkor most 192 perces, vagy 210 perces lesz az a fránya mozifilm?
Én a 192 mellett maradok, így nem érhet kellemetlen meglepetés, csak kellemes...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Gandalf
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Gandalf írta:
Szarumán kihagyása valószínűleg megint az időhatár problémája miatt van. Így is 210 perc a moziváltozat. A bővített meg 4 óra lehet
Annyit emleget?
Kár...
Lehet hogy reklámokkal együtt lesz 210, a mozikban gyakran úgy adják meg a műsoridőt.
Erről már korábban volt szó, abban a cikkben lehetett olvasni, amelyben először hallottunk Szaurmán és Gríma kihagyásáról:
"We have a lot of great DVD material this time around. As we crafted the movie, we reduced it from an over 4 hour running time, down to 3.12 (without credits - about 8 mins long). This was done by us. There were no studio cutting notes. We now have a movie with a pace that fells ok for it's theatrical release. One more week to go. We are nearly there. Will we still be standing? It's going to be a close run thing."
Sil még le is fordította a lényegét valahol ebben a topicban...
Tehát akkor most 192 perces, vagy 210 perces lesz az a fránya mozifilm?
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Gandalf írta:
Annyit emleget?
Kár...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Gandalf
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Felújították...Alyr Arkhon írta: Ha Wellington legpatinásabb mozija nem elég jó, akkor újítsák fel...
Vagy építsenek szebbet...
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Fel is akarták újítani: olvasd csak el!!!
Hát... Ebből a szempontból mázlisata vagyok, ezt elismerem, de amúgy...
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
(de szerencsés aki külföldön lakik...)
Liv Taylor már többször fel lett találva...
J.R. Tolkien pedig biztos a rejtett vasálarcos ikertesó volt...
Szarumán és Gandalf párbeszédéből 7 perces párbajjelenet? És most Szarumán törli fel a padlót?
Kár hogy kimarad...
Ha Wellington legpatinásabb mozija nem elég jó, akkor újítsák fel...
Vagy építsenek szebbet...
210 perc? hűha... pontosabban... csak?
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Amúgy én is kihagytam volna Szarumánt, ha akkora ökör vagyok, hogy a film ELEJÉN, egy 7 perces PÁRBAJJELENETBEN "öletem meg"... :rmad2: :shake:
Szilszakállt hagyja csak ki nyugodtan, csak aztán ne csodálkozzon, ha élete utolsó képe egy Ancalima- karom lesz...
Palimír:
Azt senki sem vette észre, hogy az Indexen világpremiert emlegetnek dec. 17-re? Ez igaz lehet?
Persze, hogy az!!!
Egy ideig egyébként úgy tűnt, hogy a díszbemutatót nem Új-Zélandon, hanem Los Angelesben tartják majd, mivel Wellington legpatinásabb mozija sem volt elég elegáns az eseményhez
Micsoda sznobság... :shake:
Norvégiában sokan három hétig álltak sorba a december 17-ére szóló jegyekért, az Egyesült Államokban pedig volt, aki 455 dollárt adott egyetlen belépőért egy internetes aukción
Akkor mázlista vagyok, mert itt még minden moziban lehet jegyet kapni, sorbanállás nélkül... Persze nem az éjféli bemutatóra megyek, de a 17- e azért még 17- e...
- Gandalf
- Nem elérhető