A 3. rész - A király visszatér
- sherry
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
We have decided to save the Saruman sequence for the DVD.
The problem is that the sequence was originally shot for The Two Towers, as it is in the book. Since The Two Towers couldn't sustain a 7 min "wrap" after Helm's Deep, we thought it would be a good idea to save it for the beginning of the Return of the King. The trouble is, when we viewed various ROTK cuts over the last few weeks, it feels like the first scenes are wrapping last year's movie, instead of starting the new one.
Az első mondat világosan kifejezi, hogy az említett 7 perces Szarumán Gríma beszélgetést márcsak DVD-n láthatjuk!!
A második bekezdésben taglalja a miért-et!! Ezt én kb. így fordítanám: Az a probléma, hogy a jelenetet a TTT-ben forgatták (a könyvben is így van), de a pörgős Helm Szurdok-i csata jelenet után már nem rakhattak be 7 perc "dumát". Ezért úgy gondolták, hogy a jelenet remekül illene a harmadik rész bevezető részébe. Ám amikor az említett jelenetet összevágták a RotK-gel Úgy érezték, hogy a jelenet inkább takarja a második rész tartalmát, minthogy bevezeti a harmadikat!!
Így innen is eltávolították, és mi már csak DVD-n láthatjuk!!
Ez van!! Sajnálom!!
Vezess, és én követlek. Ne álljon közénk viszály.
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Palimir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Minden megtörténhet... még az is ami nem.
- Rabyn
- Nem elérhető
Sil írta: Új hírek a RotK-ról:
www.theonering.net/staticnews/1068240351.html
Méghozzá részben magától PJ-től, azzal kapcsolatban, hogy egy bizonyos 7 perces Szarumán-Gríma jelenetet, ami eredetileg a TTT-ben lett volna benne, kivágtak a moziverzióból, és csak a bővítettben lesz majd benne... Valamint hogy most ott tartanak, hogy a főcím nélkül 3 óra 12 perc hosszú a film, több mint 4 óra helyett...
ebből vették az ötletet.. de hogy kimarad-e..
ÉN NEM TUDOK ANGOLUL EZ ÍGY KITOLÁS!
- Palimir
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
szvsz egy olyan jelent fog kimaradni a moziverziobol ami annyira nem lényeges. (remélem)
szarumán hangja NEM MARADHAT KI..
- Szarumán
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Köszönetek: 0
És itt megtaláltam rá a választ!
Csodálatos! Csak gratulálni tudok P.J! Csak így tovább!
Egykét jelenetet még nyugodtan hagyj ki! Már boldog vagy a millióiddal mi? Hát akkor sok sikert!
A Megye metisztítását is lusta voltál leforgatni! Te szentségtörő!
A Fehér Mágus
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Robert B
- Nem elérhető
Mert, ha Szarumán hangját kivágják, akkor hogy kerül Trufa és Pippin Edorasba? A palantírról nem is beszélve...
Egy csomó minden nem lenne tisztázva a történettel kapcsolatban (mi lett Szarumánnal és Grímával, mi lett Szilszakállal és az entekkel stb.). Ha ezt kihagyják, akkor ki kell, hogy hagyják Trufát és Pippint a filmből, illetve a palantírt. Ezt meg nem fogják megtenni.
Conclúzió: Szerintem nem a Szarumán hangja rész marad ki, hanem egy másik Szarumán és Gríma között lezajló jelenet. Bár franc se tudja.
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Sil írta: Új hírek a RotK-ról:
Méghozzá részben magától PJ-től, azzal kapcsolatban, hogy egy bizonyos 7 perces Szarumán-Gríma jelenetet, ami eredetileg a TTT-ben lett volna benne, kivágtak a moziverzióból, és csak a bővítettben lesz majd benne... Valamint hogy most ott tartanak, hogy a főcím nélkül 3 óra 12 perc hosszú a film, több mint 4 óra helyett...
Ez nem ér!!!
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Lilliana
- Nem elérhető
Szerintem Völgyzugoly a valószínü és egyértelmü válasz Ezen oszlop (vagy a hasonmása) feltünik néhány pillanatra Elrond feje mellet mikor belép Arwen szobájába (ill. mikor nézi elmenni),a 2. filmben.-Cameo appearance Arról nem is beszélve hogy Arwen ezen a képen ugyanazt a ruhát viseli mint amikor Gorni vissza akarja adni a nyakláncot,megint csak a TTT-ben-és az a jelenet is tuti Rivendeles ...Sil írta: A "hol játszódik ez a jelenet" kérdésre adott válaszhoz közelebb vihet ez a kép... A kérdés: hol van ilyen oszlop?:
www.herr-der-ringe-film.de/media ... arwenT.jpg
M.O.-on holnap lesz kettö,Sok másutt kevesebb mint 1.5 hónap, Új Zélandon 23 nap(ha t'ok számolni...).Tinúviel!Tinúviel! írta: (...)Még több, mint 2 hónap!
Jajj már megint elfelejtettem... Az a Dec. elsejei bemutató csak arra napra lessz néhány "fontos embernek" és decemer 17-ig nem játszák újra, vagy akárki mehet rá és 1-sejétöl kezdve vetítik? :
Cameron Duncan Lives!
- Mornambar
- Nem elérhető
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Palimir
- Nem elérhető
de bíztatóan hangzik
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Nilraen
- Nem elérhető
Én is akarom.
Az a 210 perc biztos?Alátámasztották már?
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Hisz' tudod: M.o.: Jan. 8.
- Lora
- Nem elérhető
Ancalima Anarórë írta: Épp rendelem a mozijegyet Dec. 17.- re!!!
de akkor már itt MOn fogják vetiteni?
Gyöngycem (voltam valaha)
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Lora
- Nem elérhető
Palimir írta: - A Király Visszatér DVD már májusban?
- "Sima" moziváltozat: 210 perc...
- Mennyi lesz a bővített?!
dvd.index.hu/index.php?cikkid=4633
Már??????
210 perc? akkor télleg igaz h ien hosszu lesz! COOL
csak lenne már......
Gyöngycem (voltam valaha)
- ipszilon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
szép is lenne. még a megye megtisztítássa sem lesz benne, nemhogy az ami a piros könyvben volt.
Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.
- Ilmina
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
PG = Parental Guide (szülői kíséret), szvsz... Gondolom van egy bizottság (az MPAA, Motion Picture Producers Association), megnézik a filmet, és besorolják valamelyik kategóriába, vannak erre szempontok.Artemisz (Celebthil) írta:
:hein: Ezt már régóta szeretném tudni, mi ez a PG. A 13 gondolom, a 13 év.. és mi alapján szabják ezt meg?Gandalf írta: éppen hogy belefért a 3. rész a PG-13-ba...
És igen, durvább lesz, mint az előzőek, mert az indoklás: "intense epic battle sequences and frightening images". A FotR-nál ugyanez "epic battle sequences and some scary images", a TTT-nél "epic battle sequences and scary images" volt.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Palimir
- Nem elérhető
- "Sima" moziváltozat: 210 perc...
- Mennyi lesz a bővített?!
dvd.index.hu/index.php?cikkid=4633
- Artemisz
- Nem elérhető
:hein: Ezt már régóta szeretném tudni, mi ez a PG. A 13 gondolom, a 13 év.. és mi alapján szabják ezt meg?Gandalf írta: éppen hogy belefért a 3. rész a PG-13-ba...
[size=9:2fypf1wl]Na, kíváncsi lennék, az Aragorn-Arwenes novellám ebben mennyit kapna... [/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Gandalf
- Nem elérhető
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Nem Völgyzugolyban? A mintából gondolom, mert olyan levél alakja van! De nem biztosAncalima Anarórë írta: AHA!!! Nem vettem észre a filmnézés közben, pedig 9- szer csak emiatt visszapörgettem.
Tényleg: hol?A kérdés: hol van ilyen oszlop?:
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Tényleg: hol?A kérdés: hol van ilyen oszlop?: