MTT Szülinap
- Dínchamion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Amúgy: emlékeim szerint Pécs nem nagyon merült fel, mint lehetőség. Vagy rosszul tudom?
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Artemisz
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Én Szegedet jelöltem, azon egyszerű oknál fogva, hogy még sohasem jártam ott, de nagyon szeretnék!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Dínchamion
- Nem elérhető
Van már vmi eredmény?
Dín
- Szú
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Léli
- Nem elérhető
Dínchamion írta: Szvsz csak MTT-tagok jöjjenek. Ez egy MTT-szülinap.
Más: mi lesz a "bizottmánnyal", amit Batti emlegetett? Lassan ideje lenne vagy szavazást nyitni a kérdésnek, vagy körlevelet küldeni, vagy mittomén, mert ez így nagyon kusza.
Mér mondod el mindig, amit én gondolok???
Egyetértek azzal, hogy csak MTT-sek legyenek (és csatolt tartozékaik (értsd: barát/barátnő)), mert hát tényleg magunkat (és az alapítókat (ja, az ugyan az )) ünnepeljük. Aki meg nem MTT-s, az vessen magára
És épp most akartam kérdezni, hogy az a döntőbizottság, az mikor áll fel, és mikor tudunk bármit is, mert jó volna. Pl. ha szállást kell lefoglalni, azt érdemes minél előbb, valamint "műsorral" és méltó megemlékezéssel is szvsz nem ártana készülni (fel tudom ajánlani a tavalyi szöveget, másnem azért, hogy ne hangozzon el kétszer ugyan az )
És ha még nem mondtam volna: én legjobban Szegednek örülnék még mindig, mert hát mégis ott alakultunk, vagymi... (és a nyílt napokkor olyan jó volt bemenni a BTK-ra, ahol a vasárnapi hivatalos alakulás volt! Tök jó volt emlékezni rá... meg a főépületben járkálni, ahol meg szombaton voltunk.... nyüssz, menjünk oda!)
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Irunien
- Nem elérhető
Rabyn képeit nézegetve teljesen rámtört a nosztalgiázás...olyan nagyon jó volt!!!!!!!!!! :dance: :itscool: :evil3: :up:
Menjünk megint Khirályrétre!!! :bounce:
az a szülinap felejthetetlen...*szipp*
Iru.
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Dínchamion
- Nem elérhető
Kincső írta: ON: Idén is úgy lesz, hogy csak és kizárólag MTT tagok jöhetnek :
És újra kérdezném, hogy mennyire fix a jún. 19-20.-i időpont :
Amennyire tudom, az időpont nem fix, de nagy valószínűséggel ez lesz.
Szvsz csak MTT-tagok jöjjenek. Ez egy MTT-szülinap.
Más: mi lesz a "bizottmánnyal", amit Batti emlegetett? Lassan ideje lenne vagy szavazást nyitni a kérdésnek, vagy körlevelet küldeni, vagy mittomén, mert ez így nagyon kusza.
Dín
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Szürke írta: OFF
Kedves miskolciak, szervezzetek talit! Pécsen Ryana rendszeresen szervez összejöveteleket, amikre azok is elmennek (és legfőképpen pont azok) akiknek Budapestre esélyük sincs eljönni.
Ha jól tudom, maguknak a miskolciak már többször szerveztek talit, de épp azt szeretnék, ha jól értettem, hogy egyszer a társaság többi részével is találkozhassanak.
ON: Idén is úgy lesz, hogy csak és kizárólag MTT tagok jöhetnek :
És újra kérdezném, hogy mennyire fix a jún. 19-20.-i időpont :
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Rabyn
- Nem elérhető
ezek tavaly készültek Királyréten. SAjnos csak msot tudtam őket apávalbeszkenneltetni, így csak most kerülhettek fel. (tavalyi születésnap)
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- sebcsaba
- Nem elérhető
Kedves miskolciak, szervezzetek talit! Pécsen Ryana rendszeresen szervez összejöveteleket, amikre azok is elmennek (és legfőképpen pont azok) akiknek Budapestre esélyük sincs eljönni.
ON
Szegedet támogatom, de nem fogok elkeseredni ha Pesten (v környékén) lenne. [size=9:3iwlo2cb](Én spec nem ismerek olyan embert aki a kórházban szülinapolna...)[/size]
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Toma gazda
- Nem elérhető
Budapesten mindig van valami Miskolcon meg soha.
ez Szerény véleményem.
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- elodyke
- Nem elérhető
hm?
na meg a másik, hogy az ország minden részébe kellene szervezni ilyesféle állandó programokat...
és akkor senkinek nem sírna szája...
hm?
/szerénységemnek mind1 amugy hol lesz de jobban szeretnem Szegedet..
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Adelard
- Nem elérhető
Dínchamion írta: . És amennyire tudom, a konferencia óta nem volt semmi arrafelé -- legyen Szeged!
Miskolc felé még SOHA nem volt semmi....
nem mintha panaszkodnék csak megjegyzem.. szal engem aztán nem zavar ha Szegeden lesz, de vannak oylanok akik viszont INNEN nem mehetnek el soha az életben(vagy csak angyon sokára) és ők is szeretnének egyszer találkozni veletek..
szal sztem az lenne igazságos ha az országban mindenhol lennének talihelyek;)
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Dínchamion
- Nem elérhető
Dín
- Jocii
- Nem elérhető
ideje lenne Miskolc felé is menni , és nem rossz hely.
Valahogy ez kimaradt eddig bármilyen rendezvényből !
Ugyhogy szeretném ha tényleg nem a Budapest Szeged vagy Győr vagy Pécs felé tendálnának a nép tagjai , hanem más felé is
Ugyhogy Javaslom Telcontar helyszinét !
Ez által talán lenne egy központi talihely ebben a régioban is .
Hisz nézzük csak ...
Győr , Pécs , Szeged , Budapest ...
na ide pont beleillik MISKOLC ...
- Cassie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Hm...lenne egy olyasféle javaslatom,hogy írjunk listát azokról,akik eltudnák menni,ha:
1,Pesten lenne(teljesen egyetértek azzal,hogy a vidékiek majd'mindig kimaradnak,és a pénztárca dolgában elég költséges a főváros...,de nekem/mivel önző dög vagyok /,sokkal jobb lenne,hisz máshova nem engednek el,nemhogy két napra,de 2 percre sem... )
2,Szeged
3,Észak-Magyarország(Telcontar,légyszi válaszolj a privimre )
4,Királyrét
5,egyéb...hm...bocsi,milyen más ötlet volt még?
Nah?Csak,hogy megnézzük mennyien mennének el ill.nem tudnának elmenni egyes helyekre...
Cassie
" The greatest thing you'll ever learn os just to love and be loved in return."
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Ja, 200km ide vagy oda...Kincső írta:
Telcontar írta: És az (majdnem) mindenkinek egyformán messze lenne...
Micsoda érv!
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Kincső
- Nem elérhető
Telcontar írta: És az (majdnem) mindenkinek egyformán messze lenne...
Micsoda érv!
A tábortüzezés tényleg jó ötlet, de akkor tényleg több tűz kell, mert 40-en sem férünk el 1 mellett... Annyian talán leszünk...
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Telcontar
- Nem elérhető
Valahogy az MINDIG kimarad a tervekből.
Pedig Miskolc-Tapolca pl. igencsak kellemes és van ott egy hatalmas kemping, húsz perc sétára a barlangfürdőtől. A kempingben pedig van egy csomó tűzrakóhely, ahol igencsak vadakat lehet sütögetni. És az (majdnem) mindenkinek egyformán messze lenne...
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Julcsi_
- Nem elérhető
A pénztárca-indokot természetesen megértem, nyilván nekem se mindegy, mennyit költök. Azonban az tényleg egy fontos ellenpont, hogy a vidékieknek is van pénztárcájuk, amit bizony szintén nem kímél a felutazás... Szerintem most kivételesen nekünk, budapestieknek kéne vállalni a plusz költségeket.
argh
- Olosta
- Nem elérhető
Rabyn írta: Én szivesen megyek Szegedre is Pécsre is akárhova, csak a pénztálcám az a pénztálcám. És nem moindegy mennyit fizetek a vonatjehyért, kajáért stb.
A pénztáca nekem is pénztárca, és nekem sem valami vastag. Viszont nekem meg pont Szeged lenne az olcsóbb. (Ez nem csesztetés akar lenni, vagy ilyesmi, csak egy ellenpont.)
Nos, amennyiben nem a környékünkön (értsd: Szegeden) lesz a buláj, akkor a Társaságnak nélkülöznie kell szerény személyemet. Ami mellesleg nem túl nagy veszteség, tekintve, hogy eddig nem sokszor mutattam meg magam Nektek. (Ez meg nem fenyegetés akar lenni, csak egy tény.)
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Rabyn
- Nem elérhető
tavalyi születésnap pl Királyréten volt! (oké pest környékde nem pest!)
Tábor Velembe vot amiu végképp nem pest!
Én szivesen megyek Szegedre is Pécsre is akárhova, csak a pénztálcám az a pénztálcám. És nem moindegy mennyit fizetek a vonatjehyért, kajáért stb.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Julcsi_
- Nem elérhető
Aztamindenit, micsoda tűz-gasztronómiai profizmus...! Ezt aztán jól kitaláltad!Leguanember írta: De rakhatunk több tüzet is...egy a szalonnának, egy a kolbásznak, egy fóliába csomagolt krumpliknak, egy nyársra húzott mindenfélének, egy kenyeret pirítani, egy zöldségeket grillezni, a hetedik pedig magunknak, melegedni
argh
- Julcsi_
- Nem elérhető
Az ország különböző csücskeiben élünk, s bár tényleg Pest van középen (társadalmilag és földrajzilag is), néha mi, pestiek is megtehetünk annyit, hogy felülünk szépen a vonatra, és bizony egy-két óra alatt leutazunk valahová. Ez egyrészt egy gesztus azokkal szemben, akik pl. KGY-re jöttek fel, és ugyanúgy gondoskodniuk kellett az utazásról, szállásról stb., másrészt pedig Szeged szép város, jó hely - érdemes megismerni.
Szóval szerintem mindenki gondolja át, hogy mennyire lenne az "kivitelezhetetlen", ha egyszer kivételesen nem Budapesten lenne a party...
Amúgy meg nincs olyan nagy jelentősége, hová megyünk, úgy is jól érezzük magunk együtt akárhol!
Nólindir
argh
- Dínchamion
- Nem elérhető
Továbbra is azt tartom, hogy Szegeden születtünk, menjünk Szegedre szülinapozni. Nem utolsósorban azért, mert ne mindig minden Pesten legyen.
Mellesleg pedig meglepődnék, ha összejönne hetven ember. És akkor feltenném azt a nem kicsit ünneprontó kérdést, hogy akkor a közgyűlésen miért nem voltunk ennyien? Hm? Bulizni megyünk, dolgozni nem?
Dín
- Leguanember
- Nem elérhető
De rakhatunk több tüzet is...egy a szalonnának, egy a kolbásznak, egy fóliába csomagolt krumpliknak, egy nyársra húzott mindenfélének, egy kenyeret pirítani, egy zöldségeket grillezni, a hetedik pedig magunknak, melegedni(nem mintha hidegre számíthatnánk).
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Rabyn írta: Nekem it tetsitk!!
Valakinek a kertjáben nem lehetne ezt megoldani?
(ha lenne kerütnk...)
Öhm... Hát... a nyaralónk ehhez túl kicsi, ottéjszakázni meg végképp nem lehetne...
(a házunk kertje meg tele van téglával )
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/