MTT Nyári Tábor - 2004
- Adelard
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Gandalf írta: Ugye, ez a kérdőív nem csak a fórumosok számára elérhető, hanem levélben is elkülditek?
remélem mert én sem tudom kitölteni
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Gandalf
- Nem elérhető
- Arwena
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Sil írta: A "kivel kerülnél szívesen egy csapatba" kérdésre nem kéne valami limit? mert szinte mindenkit bejelölhetnék, de akkor nem érvényesül semmi preferencia...
szvsz ez azért van h senki ne kerüljön össze az ösellenségével...
persze lehet h tévedek de minél több ember van bejhelölve tábvezeknek annál könnyebb a dolguk
[size=9:juww0kzu]
(nemmegkövezni ha tévedek)[/size]
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
A kérdőív nekem folyamatosan lefagy, így nem tudok se a kérdésekre válaszonli se elküldeni. Megtehetem azt, hogy a válaszaimat emailben küldöm el?
Thaur
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
összesen legalább 20 perc/legalább egy alkalommal legalább 20 perc/egyéb?
személyesen élőszóban/telefonon/chaten/fórumon/egyéb helyen?
nem élőszóban végzett beszélgetés esetleg más időfaktorral beváltható-e 20 perces LIVE beszélgetésre?
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Olosta
- Nem elérhető
E. Eia Ayna írta:
8O Hol?Olosta írta: Láttam, hogy vannak már fent infók az oldalon a táborral kapcsolatban. A kérdőívet is kötöltöttem, amit találtam az infók közt.
Kérdés: a kérdőívben mindenkinek ott van a neve, aki jöhet a táborba? [size=9:1dhzpho7](Az enyém ott van, azért nem izgulok, de pl. Csele már most értesülhet róla, hogy bekerült-e, ha meglesi azt a kérdőívet, vagy tévedek?. )[/size]
A Főoldalon az Írások között ez az első: Tudnivalók a Tolkien táborról
A kérdőívhez vezető link pedig az oldal végefelé van a Csoportok címszónál.
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
8O Hol?Olosta írta: Láttam, hogy vannak már fent infók az oldalon a táborral kapcsolatban. A kérdőívet is kötöltöttem, amit találtam az infók közt.
Kérdés: a kérdőívben mindenkinek ott van a neve, aki jöhet a táborba? [size=9:267yb1x2](Az enyém ott van, azért nem izgulok, de pl. Csele már most értesülhet róla, hogy bekerült-e, ha meglesi azt a kérdőívet, vagy tévedek?. )[/size]
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Olosta
- Nem elérhető
Kérdés: a kérdőívben mindenkinek ott van a neve, aki jöhet a táborba? [size=9:27psybrr](Az enyém ott van, azért nem izgulok, de pl. Csele már most értesülhet róla, hogy bekerült-e, ha meglesi azt a kérdőívet, vagy tévedek?. )[/size]
- Csele
- Nem elérhető
(a tűket, amelyeken eddig ültem lecseréltem szögekre )
Vagy csak én nem kaptam még?
Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Legolin írta: Egyébként az is fog kapni levelet, aki nem jöhet?
Igen, mindenki kap levelet.
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Legolin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
... - very mátalo...
- Hold me.
- I can't.
/Edward Scissorhands/
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Remélem, mindenki figyelmesen elolvasta és átgondolta Brandir beírását.
Még nem?!
Akkor tegyétek meg gyorsan!
Megvolt? Rendben.
Sajnos technikai okokból nem tudtuk postázni a mai napon a leveleket, így az első egy kicsit csúszni fog. De ne aggódjatok, mindent megkaptok, csak egy hét késéssel.
Ehhez kérjük szépen a türelmeteket!
Előre is köszönjük!
Üdv,
Morgana
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Brandir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Program: A részletes program idén is titkos lesz, bár korántsem annyira, mint tavaly. (Az hogy valamit nem tettek, tesznek közzé, nem azt jelenti, hogy nincs vagy nem volt kész. Hol lenne a meglepetés?)
Csapatok: Csapatbeosztási kérelem természetesen lesz! Mint ahogy tavaly is volt. Azonban (mint ahogy tavaly sem) idén sem lehet minden kérést teljesíteni, így egy-két (és az ellenkező híresztelések ellenére sem több) ember nem pont abba, de egy „hasonló” csapatba fog kerülni. Ez az, amin később nem fognak változtatni.
A végleges csapatbeosztást (pontosabban, hogy melyik csapatban leszel, és kik vannak a csapatodban) június 16-a körül küldik ki Morganáék szintén e-mailben.
Utazás: Az utazás költsége nincs benne a tábori díjban, így a vonatjegyről mindenki maga kell, hogy gondoskodjon. A csoportos utazás azt takarja, hogy Szombathelyig egy vonattal közösen megyünk. Ha valaki csak ott szeretne csatlakozni, és különbusszal jönni velünk Velembe, az ezt az igényét majd ugyan abban az e-mailben teheti meg, amelyikben a csapatbeosztásról lesz szó. Ezt az e-mailt valamikor június elején kapjuk meg.
Szállás: Szerencsére a kőházba jelentkezők megtöltik a házat (70 férőhely), így senkit nem kell akarata ellenére áttenni.
Nem kell izgulni! Nyugalom, a hosszú élet ritka
"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L
- Inczy
- Nem elérhető
Amúgy nekem semmi gond nem volt a visszajelzéssel kapcs, és remélem a posta is rendben eljuttatja hozzám az első levelet... már nagyon várom!
Feel the sunshine
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Ja, és azt szeretném megkérdezni, hogy ha fizetni kell, akkor kapunk egy csekket a levéllel ugye? És a tábor részletes programja már az első levélbent bent lesz?
'Is there anybody out there?'
- Csele
- Nem elérhető
Jaj, pedig itt én már tűkön ülök!!!
Ha vki kimarad, az én leszek....
(nem vagyok MTT tag, a fórumhoz is csak most csatlakoztam) :bawling:
Ha mégis felvennének: hogy s mikor határozzátok meg, hogy ki milyen csapatba kerül?
Mert én már gondolkodom egy saját készítésű zászlón vagy vmi hasonlón a csapatom stílusában. (persze ha lesz időm a vizsgáim s a szigorlatom között
Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
A Legoliné is megjött...Meleth_lin írta: kriszana: Én kaptam visszajelzét, tesóm nem kapott, Legolin, akivel egyszerre adtuk fel a postán, és most Legolin azon idegeskedik, hog mi van, ha az övét nem kaptátok meg, az enémet meg igen...
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Meleth_lin
- Nem elérhető
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- kriszana
- Nem elérhető
lehet, hogy azért, mert még nem adtuk felRabyn írta: apám el se hiszem, hogy több mint 140 ember jelentkezett.. Ez tökre fura na mindegy.
Meddig kell megjönnie az első galambpostának? mErt én mindennap nézem a postaládát de nem jön levél:(
Előreláthatólag pénteken fogjuk feladni - vagyis nem fog megérkezni május 15-ig.
Továbbá most szabad lehetőséget kínálunk mindenkinek, aki jelentkezett:
Mivel az össze jelentkező 3/4-e sátorban szeretne lakni, ezért a ház gyakorlatilag félig üresen maradna. Ezt nem engedhetjük meg - lévén, hogy alig van sátohely. Ezért most arra kérek mindenkit, aki szeretne sátorból kőházba átkerülni, az most megteheti önként.
- Rabyn
- Nem elérhető
Meddig kell megjönnie az első galambpostának? mErt én mindennap nézem a postaládát de nem jön levél:(
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- kriszana
- Nem elérhető
Natalee, a tied megjöttNatalee írta: Segítség! Még Én se kaoptam emiles visszajelzést, pedig még jóval máj.5 előtt beküldtem a lapot postán. (ha elveszett leverem a postán )
És a tied is megjött Meleth_lin, a visszajelzés pedig lehet, hogy azért nem érkezett meg hozzád, mert rosszul/olvashatatlanul adtad meg az e-mail címedet...
- Léli
- Nem elérhető
Olosta írta: Na, de hogy ne legyek teljesen OFF: én azt jelöltem be az utazásnál, hogy csoportosan szeretnék menni Pöstről. Akkor hogy lesz: ti megveszitek a retúr jegyet BP-Szombathely között, és nekem csak BP-ig kell? Ha így lesz, akkor a vonatjegy ára már benne lesz az első, vagy második részletben, vagy azt előre/utólag kell rendezni?
Nem.
Legalábbis ha úgy lesz, mint tavaly. Bp-n gyülekezünk a Déliben (asszem onnan indul a vonat), mindenki megveszi magának a jegyet, és kész. Ők max. csak kocsit foglalnak le
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Olosta
- Nem elérhető
Natalee írta: Segítség! Még Én se kaoptam emiles visszajelzést, pedig még jóval máj.5 előtt beküldtem a lapot postán. (ha elveszett leverem a postán )
Ugyan már, nekem az A jelű jelentkezési lapom kallódott el a postán. (De az óta kitöltöttem egy újat! )
Na, de hogy ne legyek teljesen OFF: én azt jelöltem be az utazásnál, hogy csoportosan szeretnék menni Pöstről. Akkor hogy lesz: ti megveszitek a retúr jegyet BP-Szombathely között, és nekem csak BP-ig kell? Ha így lesz, akkor a vonatjegy ára már benne lesz az első, vagy második részletben, vagy azt előre/utólag kell rendezni?
- Nati
- Nem elérhető
"Százszorszép jóéjszakát"
- Meleth_lin
- Nem elérhető
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- kriszana
- Nem elérhető
jó hogy szólsz,Legolin írta: kriszana: szólok mielőbb , én még nem kaptam meg, már lejjebb is írtam; tesóm meg én ugyanazt az email címet írtuk a jelentkezési lapokra, ő kapott visszajelzést, én még nem...
erre a legjobb gyógymód, ha elküldöd újra e-mailben a jelentkezési lapod izibe!
Lagolin, nem lehet, hogy a testvéreddel egy e-mailben csatoltáok mindkét jelentkezési lapot? (A helyzet az, hogy a postafiók, ahová a tábori jelentkezések érkeztek, jelenleg épp nem elérhető, ezért nem tudok pontosan utánanézni - de remélem, délutánra már jó lesz, és akkor orvosoljuk a problémát.
Mindenkinek: akinek a jelentkezési lapja május 5-e után érkezett a postafiókba, azt már sajnos nem tudjuk figyelembe venni. Mert a 140 hely betelt, sőt jóval meg is haladtuk azt.
- Legolin
- Nem elérhető
... - very mátalo...
- Hold me.
- I can't.
/Edward Scissorhands/