MTT Nyári Tábor - 2004
- csudi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
(Satorban laknank, Pannival, mint tavaly.)
Csudi
- kriszana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
- Köszönetek: 0
Mostmár mindenki meg kellett kapja e-mailen a visszajelzést a tábori jelentkezési lap megérkezéséről.
Akihez nem érkezett ilyen, az szóljon mielőbb!
Aki személyesen adta ide, annak nem küldünk értesítést - érthető okoból (Eia, a tied megvan , és a Kincsőéké is természetesen)
Az első levelet, ami ugye május 15ig kellene megérkezzen hozzátok, azt csigapostán küldjük!
Ne parázzatok, majdnem midnenkinek lesz hely.
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
E. Eia Ayna írta: Nekem is mailes problémáim vannak Szóval visszajelzést én se kaptam, de 6ározottan remélem h hibátlanul és nem elveszve még megvannak a lapok, amit odaadtam (ana kezébe - onnan meg nem veszhet el.. de biztonság kedvéért..)
Szerintem ha személyesen adtad át, ne is várj visszajelzést. Én is személyesen adtam, és én se se kaptam e-mailt, de hát ha a saját szemeddel láttad, hogy "megérkezett a cimzetthez", akkor minek?
[size=9:ey9qf8qi]És szvsz most már birjátok ki ezt az egy hetet visszajelzés nélkül, amig meg nem jön a levél. [/size]
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Legolin
- Nem elérhető
A tesómmal /Meleth lin/ közös e-mail címünk van, és ő már megkapta a jelentkezéséről a visszajelzést, én meg nem. Ez jelentheti azt, hogy az enyém nem érkezett meg rendesen?
... - very mátalo...
- Hold me.
- I can't.
/Edward Scissorhands/
- Beren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
És lehetett volna kevesebb napra is menni?
Barátságot kötött a madarakkal meg a vadakkal, s azok segítették és nem árulták el, s attól kezdve Beren nem evett húst.
- Arwena
- Nem elérhető
Nimdorc írta: Csak az kapott e-mailt, aki e-mailben jelentkezett?
nem
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- nido
- Nem elérhető
- kriszana
- Nem elérhető
Ne légy zavarbanInczy írta: Apropó, a 2. levelet arról, hogy igen, ténylegesen mehetek a táborba, extra infokkal, stb... szal azt mikor kapjuk meg? : Meg persze majd a pénz befizetésével sem kéne elkésnem... Húh, csöppet zavarban vagyok a dátumokkal...
Az "első" levél volt az e-mail, a visszaigazolás, hogy megkaptuk a jelentkezésed
A második május 15-ig kellene megérkezzen mindenkihez csigapostával. Bár mostanában a posta nagyon megbízhatatlan, ebből kifolyólag elképzelhető, hogy csak 16-án fogod megkapni
A tábor első részletét pedig május 31-ig kell befizetni.
- Inczy
- Nem elérhető
Feel the sunshine
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
A többit majd amikor megjön az ideje.
Nyilván, ha valakivel probléma lenne, szólnánk rögtön, nem?...
Bízzatok kicsit bennünk!
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- kriszana
- Nem elérhető
Szombathely lenne a legideálisabb csatlakozási pont - de erről is később beszélünk majd , rendben?Erda niire (Area) írta: Nekem az lenne a kérdésem, hogy aki nem Pesti és nem fog vonatozni, az hol és hogyan csatlakozhat majd a bandához? vagy ilyen konkrét dolgokat még ne kérdezzek?
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Panni
- Nem elérhető
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Morgana
- Nem elérhető
ettől a perctől fogva a "ki jön kivel és kit ismer" beszélgetésekkel vonuljatok, légyszi, át a Beszélgetős topicba, mert a chat mellett elvesznek a fontos információk.
Köszönjük!
S. P. Q. L.
a semmiből a létbe."
- Morgana
- Nem elérhető
Ugye senki nem felejtette el, hogy április 30 ., azaz most péntek a tábori jelentkezések határideje?!
Noszauccuneki, hely még van, szóval, aki esetleg eddig elfelejtette, vagy most meggondolta magát, az még nyugodtan elküldheti (holnapi feladással) mailen vagy postán.
Mi szeretettel várunk Titeket!
Üdv,
Morgana
S. P. Q. L.
a semmiből a létbe."
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Ne parázzatok, mert nem kell... izgulni lehet, hogy milyen lesz (nagyon jó lesz reményeink szerint). Biztosan össze fogtok nagyon hamar barátkozni egy csomó igen jó fej emberrel. Attól, hogy újak vagytok, nem kell félni: mindenki újként kezdte valamikor! Ugye? Szóval ne aggódjatok!
Elvégre pl. én is ott leszek...
pussz, és nyugi, szeretettel várunk Titeket!
Alcar
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
- Aranna
- Nem elérhető
Nekem ez lesz életem első táborja és egészen őszintén iszonyatra félek!!
Nem fogok ismerni senkit ( tisztelet a kivételnek, aki kb. 2-3 ember)! Ha valakinek bemutatnak, full zavarban leszek, ezért előre is mindenkitől bocs :shake: Amúgy már majdnem, el is késtem a jelentkezéssel, ezért főleg megy a para! Kriszana: IMÁDLAK hogy tartod bennem a lelket meg minden, hogy megnyugtattál!!!!
Mindenkinek szép napokat, és már nagyon várom a tábort, meg mindenkit!!!!!
Pussz: Aranna :bandit: (Veanne, Mithril, Konyhatünci, Eia, Ramba: Sombrero rulz!!!!!!!!!!!!!!!!!)
itt lesz a szekrényben!! a kávés csészében!! vagy tán a szőnyeg alatt? az ajtó mögött nem néztem!
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Ez már átkerült a második oldalra, de úgy érzem, megszívlelendő... talán kevesebb lenne a konfliktus, ha figyelembe vennénk egymás kéréseit. :shake:kriszana írta: (...) ne chateljétek szét a topikot , de ha nem volt világos, akkor kérek mindenkit, hogy a táborral kapcsolatos élményeit priviben, vagy a beszélgetős topicban beszélje meg! Köszi
Ne csodálkozzatok, ha eltűnnek hozzászólások, melyeknek kevés köze volt az idei táborhoz. Egyelőre még csak halkan figyelünk Morganával, míg érkeznek a jelentkezési lapok. De május 1től kezdetét veszi a nagy munka, s akkor kíméletlenül kitörlünk minden nem ideillő hozzászólást.
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Eönwë
- Nem elérhető
Amúgy én is féltem egy kicsit a tábortól és miután barátom a drága visszamondta, már korábban meghiúsult, hogy megyek, de a jóságos-kegyetlen Élet rögtön másnap elém tolta ezt a finn utat...
Talán jövőre eljutok, Nektek jó utat!
I hate the way things change.
- Panni
- Nem elérhető
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Eleira
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Az igazság az, hogy én is félek picikét, de amit Celebromtól hallottam anno meg most, meg amúgy mindenkitől aki volt, szerintem nem kellene senkinek sem félnie. Csupán gondolom nyitottnak kell lenni az amúgy is külön egyéniségekből álló csapatkához. Szal én csak próbálok itt most erőt adni az újaknak, hogy hajrá!! Jó lesz!!
Maybe I can find a place
I can call my home
Maybe I can find a home
I can call my own
- Laurelen
- Nem elérhető
kriszana írta:
Eena írta: és Inczyhez csatlakozva kérdezem, hogy hogy lesz ez a csapatbeosztás...? biztos nem vagyok egyedül, aki azt kéri, hogy valaki ismerőssel osszák egy csapatba
Figyelembe vesszük az egyéni kéréseket, a barát/barátnőket, de semmit nem tudunk garantálni.
A csapatbeosztását mindenki a tábor kezdtete előtt - a második hírlevélben - fogja megkapni. Azon utólag változtatni nem lesz lehetőség.
De a csapatok nincsenek elszeparálva egymástól. Bárkivel töltheted az idődet, aki számodra szimpatikus.
hidd el a közös kreatívkodás hozza legjobban össze az embereket ezért ne aggódj ha olyanokkal kerülsz össze akiket nem ismersz
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- kriszana
- Nem elérhető
Eena írta: és Inczyhez csatlakozva kérdezem, hogy hogy lesz ez a csapatbeosztás...? biztos nem vagyok egyedül, aki azt kéri, hogy valaki ismerőssel osszák egy csapatba
Figyelembe vesszük az egyéni kéréseket, a barát/barátnőket, de semmit nem tudunk garantálni.
A csapatbeosztását mindenki a tábor kezdtete előtt - a második hírlevélben - fogja megkapni. Azon utólag változtatni nem lesz lehetőség.
De a csapatok nincsenek elszeparálva egymástól. Bárkivel töltheted az idődet, aki számodra szimpatikus.
- Eena
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
de egy próbát megér, és holnap elküldöm újra, hátha..
és Inczyhez csatlakozva kérdezem, hogy hogy lesz ez a csapatbeosztás...? biztos nem vagyok egyedül, aki azt kéri, hogy valaki ismerőssel osszák egy csapatba
fogta és elindult megkeresni magát
- kriszana
- Nem elérhető
A pontos cím:Eena írta: Segítség!
Visszajött a táboros jelentkezési lapom, a posta meg ráírta, hogy "Elégtelen címzés" - pedig tudtommal minden infó rajta van..
mit csináljak? :
nem lehetne mégis e-mailban jelentkeznem? (17 vagyok)
Magyar Tolkien Társaság
MTT Nyári Tábor
Budapest
Pf: 79.
1701
Ha ez szerepelt a boritékon, akkor nem volt honnan visszaküldjék, emrt a postafiókba automatikusan berakják a levelet, nem küldik vissza soha...