Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004

Több
20 éve 3 hónapja #210535 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
ááá, elszállt... >:(

Nahszóval akkor megint: Inczy, a közös kajálás jó dolog csak arra gondoltam h nem bizt, h tudunk 50 emberre főzni... De persze kitudja, szal felőlem aztán. ;) Végülis mindegy, majd úgyis eldől mi lesz, éhezni nem fogunk. :) A közös kajacucc gyanánt arra gondoltam h vmi étteremben ha szólunk h megyünk sokan akkor lehet h lehet vmit kezdeni, bár még sose próbáltam ilyet... De a legeccerűbb a főzés meg a 3 napi hidegélelem. >:) Meg aki fincsi kajákra vágyik, azoknak van egy naccerű hely, ami az Aranygaluska névre hallgat, és egy gyorsétterem, rendes (!) kajákkal, a konfon egy páran már megismerték. :)

Helyieket boldogítani felőlem akármikor, közel van a belváros, szal reggelesteéccaka, amikor akarjátok. ;) Pécs belvárosa éccaka pl tök hangis. B)

Vonat: a 7:55ösre gondoltam, mert nem hiszem, h az ic lenne a legjobb közlekedési forma ennyi embernek. ;) Csak ha kényelmesen akartok utazni. :P Ha vki azzal jön, az elé is kimegyünk.
Visszafele pedig a 17:01es lenne sztem az ideális, én is azzal szoktam menni, még egész emberi időt fut. :)
A leutazást pedig sztem jó lenne, ha vki pesti (pestkörnyéki) magára vállalná, h összegyűjti a népet, és felpakolja a vonatra magával együtt. Vagy csak megbeszélnétek egy időpontot h mikor találkoztok a vonatnál, vagy vmilyen hasonló humánus dolog. ;)
Itten pedig a pécsi szekció fog várni titeket. (Jó tudom, a magam nevében beszéljek... :)) És Inczy, szerintem te is a vonatérkezéshez lenne jó, ha jönnél. Meg mindenki, aki nem vonattal jön.

No ha nem jönnék többet akkor legyetek jók és azért nem szétoffolni a topicot a távollétemben! >:)
Meg addig mki gondolja meg h akar-e jönni és írjon email-t, legyenolyanjó!
Köcee!
p
R.

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210494 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Hy!

Épp az imént néztem a pécsi vonatokat, és 7 körül csak a háromnegyed hetes van, ami egyrészt helyjegyes (ennek megfelelően drágább is), másrészt nekem pl nagyon nem jó, mert sehogyan nem érném el (/me Tokodról megy).
Legközelebb van egy 7:55-kor.
Nos?

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210473 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Húú, tökjó tökjó!! :D
Sztem kaját el lehetne intézni össznépi főzéssel nem? Az külön poén, ha nekiállunk ott főzőcskézni! :wink: Vagy legalábbis esténként elintézhetnénk így a vacsit, nem? Vagy Ryana, hogy lehetne még megoldani?

Mindenképp menjünk boldogítani a pécsieket egyik este, az tök hangulatos, pláne ha olyan folklóros cucc is van, tökjó!! A számháborút meg nagyon támogatom, vagy legalábbis a túrát! :wink:

Csak majd akkor megírod Ryana, hogy aki nme vonattal megy, az hol fusson bele a bandába? 8)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210429 Írta: Ryana
Köszönöm, Sil. :)

Ja meg egy mekkdócc is van egy köpésre de gondolom az annyira nem preferált... :)

Egy kérésem lenne: a kérdéseket nyugodtan lehet ide a topicba írni, nem lesz senkinek leharapva a feje, sőt lehet h előbb is lesz rá válaszolva mint ha arra vársz h privit írjak. :P (mert azt macerás és utálok) Arról nem is beszélve, h megtelik a postafiók és törölnöm kell és ezért jobb ha emailt írtok a jelentkezésről. Oksi? ;)

Egyébként pedig sajnálatos módon én holnap elhúzok Istenhátamögé, magyarul a Balcsira ahol nemtom h jutok nethez, majd megpróbálok vhogy felnézni, tehát sajnos addig nem tudok itt aktívkodni, fontos cuccokkal viszont telen el lehet érni. Nem fontosakkal is, ha sok ráérő pénzetek van, legalább nem fogok unatkozni. :)
(Tesóm is hasonló állapotban fog leledzni csak ő még elő is ad MűvVőgyben szal inkább inkább engem keressetek ha kell vmi... ;) )

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210418 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004

Ryana írta: A szálláshely az UNIV kollégium lenne, elfelejtettem hány ágyas szobák vannak, de a topic elején benne van meg Sil biztos tudja. ;) A kaja egyénileg lenne megoldandó, van konyha ahol lehet főzőcskézni, de ha van rá igény akkor vmi közös kajáltatást lehet h tudunk szervezni, olyat mint tavaly Győrben.

Az UNIV alapvetően úgy néz ki, hogy 3 ágyas szobák vannak, és minden 3 szobához tartozik egy közös előtér beépített szekrényekkel, asztallal meg hűtővel, és egy fürdőszoba 2 db mosdóval, egy zuhanyzóval és WC-vel. Ezt így együtt hívják blokknak. Van konyha is minden szinten (tűzhely, mikrosütő, automata mosógép, elvileg). A legjobb az lenne, ha az első emeleten sikerülne szállást szerezni, az van a legjobb állapotban (a földszint és a második emelet a leglepusztultabb, ha jól emlékszem). Bevásárolni pedig nagyon könnyű, mert pl rögtön az UNIV előtt ott egy Penny. Egyéb kérdés? :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja - 20 éve 3 hónapja #210393 Írta: Ryana
És az eddig jelentkezettek: (ha nem stimmel sikítsatok!)
Sil
Léli
Thaur
Silmeniel
Jacopo
Drizzt
mogy
mogy+1
mogy+még1 (Andris)
Minerva
Rabyn
Rabyn+1
Rogue
Arden
Finwe
Aeglos
Nodlee
Ankalimon
Vewy
Mau
Laurelen
Ulmo
Cueddo
Namarie
Evenstar
Drowse
Peredhil
fqqdk
Áfi
Cala
Kincső
Alyr
DaroNight
Inczy
Ranamarth
Eena
Orsie

Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210392 Írta: Ryana
Jájééj, egész eddig pangott az egész mosmeg kapkodhatom a fejem. :) Nyaígy kell propagálni. :D

Szóval először is válaszok: lehet még jelentkezni, igen, most felirogattam a priviseket de legjobb lenne ha írnátok egy meailt mert úgy könnyebben vissza tudom nézni. ;)
Aztán a szállás 2000, vagyis 1000 huf per fő per éj, mert ha nem tucc 2 éccra jönni jöhecc egyre is! A szálláshely az UNIV kollégium lenne, elfelejtettem hány ágyas szobák vannak, de a topic elején benne van meg Sil biztos tudja. ;) A kaja egyénileg lenne megoldandó, van konyha ahol lehet főzőcskézni, de ha van rá igény akkor vmi közös kajáltatást lehet h tudunk szervezni, olyat mint tavaly Győrben.
Plusz költség még a vonatjegy, ami diák kb 700, de nézzetek utána Elvirán, vagy számoljátok ki 240 km-rel. ;)
És plusz buszjegy itten városon belül, akik nem akarnak gyalogolni, azoknak.

A leutazás közösen lenne, kivéve, akinek nem. :) Szóval aki később jön vagy mittomén. Majd a vonatot megnézem, sztem van vmi 7kor, az jöhetne számításba, ha nem iccel akartok jönni. Gondolom akkor a pécsiek ott találkoznának, meg aki még ilyen egyénileg jön, de ha kell akkor megbeszélhetünk felőlem bármit. ;)

Program pedig elsősorban együttvagyunkjólérezzükmagunkat, de gondoltunk mecseki túrára meg ha már erdőben vagyunk számháborúzhatunk vmi kisebbet. ;) Meg lehet esti belváros meg napközbeni belváros, mert az szép. :) És lesz pont akkor itten ilyen nagyszabású World Folkloriada nevezetű rendezvény na azt lehet nézegetni ha unatkoztok, amit remélünk nem fogtok, de azért megnézhetitek. ;) (Ezt most megmondatm jól, mi? :) )

Nya ha kihagytam vmit kérdezzétek meg megint! ;)

Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210385 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Oké,de hol lesz a szállás és honnan tudjam,hogy akkor Szürkéék,még elfogadták e a jelentkezésem vagy sem??? :confused2:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210340 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004

Ranamarth írta: Nos Ry én is szeretnék jelentkezni,ha még lehet,de rendes ott alvósra!
Amúgy hol leszünk elszállásolva?És tényleg csak 2 rugó az egész? :roll:

A két éjszakai szállás kerül 2000 Ft-ba. Kaja meg minden egyéb nincs benne!

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210339 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Nos Ry én is szeretnék jelentkezni,ha még lehet,de rendes ott alvósra!
Amúgy hol leszünk elszállásolva?És tényleg csak 2 rugó az egész? :roll:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210302 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004

DaroNight írta: Nah akkor énis: Úgy néz ki, hogy szerény személyem is boldogít majd titeket :D

Azt szeretném továbbá megkérdezni, hogy az utazással mi lesz? Úgy értem,h akik Pestről mennek, azok találkoznak valamelyik pályaudvaron, vagy mindenki jusson le ahogy tud?:)

Sztem találkozunk...
Legalábbis jólenne...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210300 Írta: DaroNight
DaroNight válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Nah akkor énis: Úgy néz ki, hogy szerény személyem is boldogít majd titeket :D

Azt szeretném továbbá megkérdezni, hogy az utazással mi lesz? Úgy értem,h akik Pestről mennek, azok találkoznak valamelyik pályaudvaron, vagy mindenki jusson le ahogy tud?:)

" A sirodat hiába ássák
A vérrel vegyitett sárba
Hisz gyilkosod se látta
A mosolyodnak apadását "
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210287 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Nah, kircsi, én is jövök! 8)

Írtam privit Ryana, de akkor, ahogy elnézem, írok mailt is, ha az úgy jobb neked... Biztos ami biztos... :P

Tehát 2000 Ft a szállás igaz? Kaja? Veszünk ott? Vagy adnak? Vagy hogy oldjuk meg? Na és lesz vmi progi? Vagy csak elleszünk?
Meg majd boldogíthatjuk a pécsieket! :twisted:
Amúgy én ott leszek már Pécsen, szal ott csatlakozom hozzátok! Ryana, akkor ott pontosan hol lesz a találka? A pályaudvaron vagy a kolesznál? És milyenek a szobák/hány ágyasak stb?
Bocsesz, de ha benne vagyok, akkor van egy rakat kérdésem... :wink:

Jah, majd viszek sok csokit, meg túrórudit, meg házi marcipánt, szal sok jó kalóriabombát, ami kell a boldogságunkhoz... 8)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210158 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Lehet, hogy én is tudok menni! :mrgreen: Ha fix lesz, én is szólok! De nagyon remélem, hogy sikerül! (Kérek is ungabungát...)

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210152 Írta: Pippin
Pippin válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Sziasztok!

Úgy néz ki, én is megyek, meg Trythin (Koppány) valamint esetlegesen egyéb családtagok. :D :D :D
De nem tudom még hogy bejárósak leszünk-e, vagy ott alszunk.
Amint megbeszéltük, küldök e-mailt! :)

Pippin
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210102 Írta: Ryana
Cala: persze, lehet még jelkezni. Ezt most előzetes jelkezésnek vettem, ok? :) Engem is el tucc érni mobilon: 0620-4669398
Kincső: te is.

Fizetni a helyszínen lehet/kell. Vagyis nem kell előtte.

Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210090 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Úgy néz ki, mégis tudok menni!!! :bounce:
Csak vasárnap korán elhúzok.
Még van hely, ugye?
Mikor kellene fizetnem? (Kapolcson?)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210080 Írta: Cala
Cala válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
sziasztok!

Lenne egy Nagy Kérdésem: Lehet még jelentkezni mert még nem tudom biztosan de lehet h tudnék én is menni... Na?
Sajna nem leszek már ebben a hónapban többet netnél úgy néz ki de az egyik hozzászüólásban volt egy mobilszám asszem Szürkéjé: 30/4372857 sztem ezen jelentkezem még ha máshogy nem az enyémet is beírom ide ha nembaj... (így igazságos: 30/6418099)
Na majd jelentkezem vhogy még próbálkozom azért a neten is! Kérlek válaszoljon vki vhogy!
Köszi!
Pussz: Cala

...
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #201927 Írta: Ryana
Legkésőbb. De egyébként meg a következő alkalommal, ahogy Szürkével találkozik. És lesz Szürkénél pénz. ;)

Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #201872 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004

Ryana írta: No meg lett tudva, megússzuk az ifát, (Alyr tényleg rossz poén volt. Egyébként meg jelentkezzé'! :P ) tehát 2000 ft lesz a cucc, ez 2 éjszaka, szal mondom úgy is, h 1000 ft perfőperéj , mert lehet egy éjszakára is jönni, aki nem tud kettőre.

Szóval aki már fizetett az "előzőre", az majd ott a helyszínen kapja vissza a különbözetet? :)

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #201780 Írta: Ryana
Na és a jelentkezettek:

Sil
Léli
Thaur
Silmeniel
Jacopo
Drizzt
mogy
mogy+1
mogy+még1
Minerva
Rabyn
Rabyn+1
Rogue
Arden
Finwe
Aeglos
Nodlee
Ankalimon
Vewy
Mau
Laurelen
Ulmo
Cueddo
Namarie
Evenstar
Drowse
Peredhil
fqqdk
Áfi

Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja - 20 éve 5 hónapja #201757 Írta: Ryana
No meg lett tudva, megússzuk az ifát, (Alyr tényleg rossz poén volt. Egyébként meg jelentkezzé'! :P ) tehát 2000 ft lesz a cucc, ez 2 éjszaka, szal mondom úgy is, h 1000 ft perfőperéj , mert lehet egy éjszakára is jönni, aki nem tud kettőre.

A szállás minőségét illetően pedig: lehet úgy nézni, h fúúj, kolesz, és delepukkant, ha nem teccik, lehet máshova menni. :P De nem hiszem, h gázabb lesz, mint tavaly Győrben. Meg különben is, mi a baj a csótányokkal? Azok is élőlények, gondolj bele, ő meg biztos meglát téged, és azt gondolja, h "júj, atyám, egy naagy, csúnya ember! Mit keres ez itt az én lakásomban?" :D

Egyébként pedig kéne már vmi propaganda, mert Pécs jó hely ám, és szép és jó lesz meg minden, tessék jönni!!!

Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #201697 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Azért jelentkezzetek sokan mert akkor lesz a születésnapom és ott fogom megünnepelni és szeretném ha jóó sokan lennétek (nem az ajándékok miatt hiszen az lenne a legszebb ajándék ha mindenki aki fontos számomra ott lenn, bár így is lesz aki nem tud ott lenni mert Rómában lesz...)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #201666 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004

Ryana írta: A helyszínen kell majd fizetni. ;) Úgyhogy ráérsz.
Igen, és még mindég nemtom mennyi lesz, de 2 lehetőség van: 2000 vagy 2400 huf, attól függően h kell-e IFÁt fizetni. Folyamatban van az ezutáni tudakozódás.

Nem hiszem, h jelentkeztek volna azóta, majd megnézem...
De tényleg, jelentkezzetek sokansokan! :)

Sztem nekünk nem kell teherautó, úgyh csak nem kell érte fizetni...
(tudom, tudom gyenge pojén... )

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #201665 Írta: Ryana
A helyszínen kell majd fizetni. ;) Úgyhogy ráérsz.
Igen, és még mindég nemtom mennyi lesz, de 2 lehetőség van: 2000 vagy 2400 huf, attól függően h kell-e IFÁt fizetni. Folyamatban van az ezutáni tudakozódás.

Nem hiszem, h jelentkeztek volna azóta, majd megnézem...
De tényleg, jelentkezzetek sokansokan! :)

Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #201650 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Ry: Meddig kell tudni fizetni?
És kik jönnek még? Léééci jelentkezzetek sokan sokan:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #200528 Írta: Sil

Ryana írta: Sztem azóta már azért jobb állapotok vannak, mikor jártál ott utoljára?

Két éve, de 5 évig laktam ott, gyakorlatilag az 5. kivételével minden emeleten... Az 5 év alatt gyakorlatilag semmilyen felújítás nem volt (jó, egyszer vettek mikrosütőket...), csak az első emeleten.

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #200526 Írta: Ryana
Jajj Sil, ne legyé má gonosz, hát elijesztesz itt mkit! :P

Sztem azóta már azért jobb állapotok vannak, mikor jártál ott utoljára?
Meg különben is, intézkedek, h jó legyen, nyugi. ;) [/quote]

Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #200525 Írta: Sil
Egy jótanács: ha lehet választani, próbáljatok az első emeleten szobákat foglalni, ott még tűrhető állapotok vannak. (Oda szokták a külföldi cserediákokat is költöztetni... És ott nincs annyi csótány sem...) Amúgy ez a leglepusztultabb koli az egész városban, főleg a földszint meg a 2. emelet. :wink:

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #200522 Írta: Ryana
Igen, az univ lesz az. ;) Léli, hát nem a belvárosban, és pont egy másik irányban a belvárostól, de tényleg nincs messze, Sil jobban tudja mint én, szal halgass rá nyugodtan. ;)
És hogy ahhoz képest merrefelé amerre járkáltunk? Hmmm, lefelé és balra. ;)

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.382 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére