Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Csele: a vas egészséges, a vér fontos alkotórésze, de ha tényleg ennyire vasas a víz akkor lehet h előbb-utóbb terminátorok lesztek...
anNamarië: Nem volt világos, milyen nyelven van az any, lehet magyarul és akkor ani, lehet görögül és akkor anü, lehet angolul, akkor eni. Mostmár tudom, híres neved van, rólad nevezték el az anythinget, az anywhere-t meg sok társukat...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ryana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Áfonya
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
péntek délután szeretne lemenni Pécsre? Mert én délelőtt nem érek rá, szóval mindenképpen délután kell mennem, és nagyon szeretném, ha lenne társaságom... :csizmáskandúrszemek:
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Ulmo
- Nem elérhető
anNamärie írta: GYEREKKORI FOTÓ! JESSZUS! NEM AKAROK ILYEN ROSSZ BELÉPŐT KÖZÉTEK
Ha ez vigasztal, Várgesztesen végigröhögtük az összes gyerekkori fotót (kriszana meg mindegyikre azt mondta, Előd van rajta, akár fiú, akár lány volt a képen ) Szóval nem kell félni (pl az én fotómon egy konyakosüveg volt a kezemben, és voltam épp 2 éves )
Orsie: majd készenlétbe helyezünk néhány fapapucsot, és felvesszük a harcot a német betolakodók ellenOrsie írta: /me ezerrel irtózik és parázik a csótányoktól, de hát majd csak lesz valahogy.. napközben úgyse ott leszünk a koliban, de éjjel nem szeretnék arra ébredni, hogy rámmásznak... jézusom. 8O
- Orsie
- Nem elérhető
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Csele
- Nem elérhető
Én lehet, hogy csak du érek oda, jó lenne valakinek a telefonszáma, hogy őt csörgessem meg, ha tudok csatakozni, s tudni kéne, hogy épp merre jártok
Ha már a víznél tartunk: tudjátok miért hívják Vas megyét pont vasnak??? Aki nem, az nézze meg a mosdónkat! Annyi vas van a vízben, hogy minden vörös. Mi csakis ásványvízet iszunk, különban vas-egészségesek leszünk!
Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
- Kincső
- Nem elérhető
anNamärie írta: Hihetetlen, hogy nem tudod kiejteni a 3 betűs nevemet, miközben a fórum dugig van tündenevekkel.... ENI-nek kell kiejteni, mint az angol any szócskát. Nyelvtan óra vége
Nos szerintem egyáltalán nem volt egyértelmű, hogy milyen nyelven kell kiejteni. Addig én is eljutottam pl., hogy valszeg nem magyar ny-nyel, de hogy az a-t e-nek az meg sem fordult a fejemben. T.i. magyarok vagyunk vagy mi szösz, és a fórumos nickedből sem logikus ez az ejtés... A tünde nevekhez meg max. 2 vagy 3 szabályt kell tudni és egyértelmű. Meg legalább látszik rajtuk milyen nyelven vannak.
(Sorry az OFF-ért! )
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- anNamärie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
(Gondolom nem a BB-t... )
UI: Rendben van h a neved Any, de azt hogy ejtsük ki? [/quote]
Nem-nem, a Pannonia Club demi sec-et. Egész kellemes íze van Jaja tuti be kell jelentkezni előre!
Hihetetlen, hogy nem tudod kiejteni a 3 betűs nevemet, miközben a fórum dugig van tündenevekkel.... ENI-nek kell kiejteni, mint az angol any szócskát. Nyelvtan óra vége
Kit érdekel a víz? A csótányok inkább para.. meg a GYEREKKORI FOTÓ! JESSZUS! NEM AKAROK ILYEN ROSSZ BELÉPŐT KÖZÉTEK
Any
- Léli
- Nem elérhető
Kincső írta: Mert te ahhoz vagy hozzászokva. Különben alkat kérdése is. A nagymamám pl. csak felforralva tudja meginni a pesti vizet. Ha valaki érzékeny ilyesmire szerintem inkább ne próbálkozzon, mert szvsz senki se szeretne betegeket.
Ha a szegedi víztől se lett senki beteg egy próba után, akkor valszeg ettől se lesz Amúgymeg a pécsi víz nem rossz, nem különbözik túl sokban a pestitől, mer meg tudtam inni múltkor
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Nem antipropaganda, csak próbállak titeket lelkileg felkészíteni az UNIV valóságára... Jó, mondjuk mondhatnám azt is, hogy tökjó fenyő bútorokkal van berendezve, de az túl rózsaszín lenne, az csak a látszat. Az UNIV nem egy átlagos kollégium.Ryana írta: Siiiil, az antipropaganda csúnya dolog!
Hmm, láttál te már egyáltalán csótányt? Mondjuk egy olyan jó 4-5 centis példányt? 8O [size=9:s95csrvz]Az UNIVban több százezer él eme aranyos teremtményekből, a pár milliméteres kicsiktől az óriásokig. Összehasonlíthatatlan élmény pl, amikor valamilyen szünet után az ember elsőként tér vissza a blokkba, felkapcsolja a villanyt, és hirtelen 40-50 csótány spriccel szét... Mellesleg ha jól tudom, a csótányok 11-féle betegséget terjesztenek, szóval annyira azért nem nevezném őket szeretetreméltónak. /antipropagada [/size]Ryana írta: A csótányokról pedig már mondtam, h aranyos, szeretetreméltó teremtmények. Ők is. UgyeNimdorci? Nekik meg mi vagyunk a "fúúúúúúj, ember! Undorítóóóóóóóóóóóóóóóó!"
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Kincső
- Nem elérhető
Ryana írta: A pécsi vizen pedig 16 éve élek és még nem haltam bele. (öreg hiba, tudom) És én kifejezetten szeretem, és múltkor mondta Artemisz h majdnem olyan jó, mint a tatabányai. Az ásványvíz meg drága. Csóróknak meg kell elégeni a csapvízzel.
Mert te ahhoz vagy hozzászokva. Különben alkat kérdése is. A nagymamám pl. csak felforralva tudja meginni a pesti vizet. Ha valaki érzékeny ilyesmire szerintem inkább ne próbálkozzon, mert szvsz senki se szeretne betegeket.
- Ryana
- Nem elérhető
A lábost azért nem írtam, mert gondoltam ne kelljen cipelni nektek, eccerűbb, h szerválok itthonról és viszem. De ha akartok, hozhattok.
A pécsi vizen pedig 16 éve élek és még nem haltam bele. (öreg hiba, tudom) És én kifejezetten szeretem, és múltkor mondta Artemisz h majdnem olyan jó, mint a tatabányai. Az ásványvíz meg drága. Csóróknak meg kell elégeni a csapvízzel.
A csótányokról pedig már mondtam, h aranyos, szeretetreméltó teremtmények. Ők is. UgyeNimdorci? Nekik meg mi vagyunk a "fúúúúúúj, ember! Undorítóóóóóóóóóóóóóóóó!"
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Sil
- Nem elérhető
Meg valami lábost... az se árt a főzéshez... De a kajával nem lesz gond, szvsz, tényleg ott a Penny a kolesz előtt... (Meg tulképp a kolesz egybe van építve az UNIV étteremmel, de ott egyrészt nem főznek jól, másrészt meg nem tudom a nyitvatartását.) Egyébként a pécsi víz elég ihatatlan (az UNIVban meg különösen), szóval ajánlom helyette az ásványvizet...Ryana írta: Viszont evőeszközt, tányért, poharat hoznod kell, ha főzni akarsz!
Ja, és egy gyakorlati dolog az UNIVval kapcsolatban: nem tudom, volt-e már csótányirtás (azt nyáron szokták csinálni, de nem sokat használ), de vannak bizonyos alapszabályok, amiket be kell tartani. Méghozzá: nem szabad elöl hagyni morzsát vagy bármilyen kajamaradékot, és soha ne kapcsoljátok le a villanyt az előtérben meg a fürdőszobában (akkor nem jönnek elő... annyira). Ja, és a fürdőszobában ne hagyjátok kint a cuccaitokat (perme látott már csótányt fogkefén, és nem egy guszta látvány... :dead: ). Perme egyébként erősen reméli, hogy nem a másodikon vagy a földszinten fogunk lakni...
Tears unnumbered
- Ryana
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Ryana írta:
Nem mondod.Kincső írta: Ja és ha számháborút akarunk, ahhoz számok is kellenek ám!
Úgy értem, hogy azt valakinek kell csinálni. Ki csinálja? Kell segítség?
- Ryana
- Nem elérhető
Nem mondod.Kincső írta: Ja és ha számháborút akarunk, ahhoz számok is kellenek ám!
- Ryana
- Nem elérhető
Közös, előre megszervezett étkezés nem lesz, mindenkinek magának kell gondoskodnia a dologról. Mint az már említve volt: bolt, és belváros kajáldákkal közel van, konyhában egyénileg lehet főzőcskézni. Meg csoportosan is. Felőlem 50 főre is főzőcskézehettek, csak nem biztos, h sikerülni fog.
Viszont evőeszközt, tányért, poharat hoznod kell, ha főzni akarsz!
Különös tekintettel a szombati napra figyeljetek kajabeszerzés terén!
- Sil
- Nem elérhető
Szalay László Kollégium, 7622 Pécs, Universitas u. 2.Kincső írta: Egy kérdés: tudsz adni egy pontos koleszcímet?
Tears unnumbered
- Kincső
- Nem elérhető
Ja és ha számháborút akarunk, ahhoz számok is kellenek ám!
- Ryana
- Nem elérhető
Aug 13, péntek
• 11:18 – érkezés Pécsre
• 12-től szállás elfoglalása
• délután-este: városnézés, különös tekintettel a Folkloriada nevezetű nagyszabású rendezvényre, ami ottan lesz benne a városban
• este-éccaka: csoportterápia (lesz hozzá közös helyiség), gondoltunk itt a bemutatkozócuccra, Szürkével abban maradtunk, h ötvözzük Várgesztest és a Thingolosizét, tehát mindenki hozzon magával egy kiskori fényképet, és egy olyan tárgyat, ami őhozzá kötődik vagy jellemző rá vagy fontos neki (-> amin keresztül megismerhetjük)!
Aug 14, szombat
• többnyire egész napos mecseki program: 10 óra körül indulás, séta a Mecsekben, kisvasutazás (bár ez lehet h elmarad, mert most néztem, h perpill műszaki okok miatt nem üzemel. majd még utánanézünk. egyébként a kisvasút költsége igen minimális (sztem a múzeumbelépőnél olcsóbb), pláne, ha ennyien megyünk, mert a végén még csopikedvezményt is kapunk ), számháború, meg amit akartok. Hazaérkezés kb 6 körül.
FONTOS! Mivel ezen a napon délelőtt elmegyünk és délután érünk csak vissza, mindenki hozzon magával elegendő enni-innivalót!
Aug 15, vasárnap
• 10-ig a szállást rendbeszedni, kipakolni, a cuccnak kapunk egy szobát, ahova letehetjük.
• délelőtt-délután szabadon választható progi: foci – focipálya a kolesz mögött, és múzeum
• hazaindulás a 17:00-kor induló vonattal – mondjuk jó lenne olyan fél5-háromnegyed5re az állomáson lenni - , vagy persze aki nem ezzel megy, annak máskor. A vonat 20:28 -kor ér Bpre.
A múzeumokat még nem tudom pontosan, még tanakodunk rajta, h mikor melyiket, meg feltérképezzük. Mondjuk valsz, h péntek délután lenne 2, meg akkor vasárnap a másik 2, ha van rá igény.
- Kincső
- Nem elérhető
anNamärie írta: Tök szuper, hogy mehetek veletek (én vagyok a lista végén lévő ANY), mondjuk úgy kábé 10 embert ismerek csak, de hát ez lesz benne az élmény )
Most voltunk Pécsett osztálykirándulni, és ezek a múzeumok tényleg jók! Van még egy lehetőség: mi a pezsgőgyárban is voltunk Ami finom meg érdekes, csak hát a szagok... Szal a penész nem rózsaillatú...
Miért gondolom, hogy oda előzetesen be kell jelentkezni? (Azért mégsem múzeum hanem gyárlátogatás...)
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
anNamärie írta: Tök szuper, hogy mehetek veletek (én vagyok a lista végén lévő ANY), mondjuk úgy kábé 10 embert ismerek csak, de hát ez lesz benne az élmény )
Most voltunk Pécsett osztálykirándulni, és ezek a múzeumok tényleg jók! Van még egy lehetőség: mi a pezsgőgyárban is voltunk Ami finom meg érdekes, csak hát a szagok... Szal a penész nem rózsaillatú...
Melyik pezsgőt gyártják ott?
(Gondolom nem a BB-t... )
UI: Rendben van h a neved Any, de azt hogy ejtsük ki?
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- anNamärie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Any
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Más: Énis vonattal megyek, úh várjatok meg.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Aeglos
- Nem elérhető
Én kb. egy hónapja lemondtam Szürkénél, csak telefonon, és úgy látom hozzád nem jutott el a hír, mert elfelejtettem emilt írni...
Szal van egy szabad hely!
:crying:
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Mírrand / Verinen Enkeli
- Nem elérhető
Ryana: Drakulálok a szervezéshez, profi vagy, csak így tovább, és NO PARA ''''
Pácupp! LOL
"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
- Ryana
- Nem elérhető
A visszamondott helyekre pedig már nem lehet licitálni, ugyanis már el is lettek foglalva.
A legfrissebb lista:
Sil
Léli
Thaur
Silmeniel
Jacopo
Drizzt
mogy
Dodie
mogy+még1 (Andris)
Minerva
Rabyn
Rogue
Arden
Ankalimon
Mau
Ulmo
Namarie
Evenstar
Drowse
Peredhil
fqqdk
Áfi
Cala
Kincső
Alyr
DaroNight
Inczy
Ranamarth
Eena
Orsie
Toma gazda
Aranymag
Adelard
Elanor
Ring
Eldamyn
Anglachel
Phelan
Eleira
Eleira öccse
gilloth
Daeadan
Tirno
Nimdorc (1 écc)
Any
Eglar
Csele
- Cueddo
- Nem elérhető
nekem is van egy bejelentenivalóm:
én sem tudok menni Pécsre, úgyhogy valaki mehet a helyemre. kérem azt, aki a helyemre megy, hogy majd rendezzük az anyagiakat.
jó szórakozást Nektek!
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Kincső
- Nem elérhető
Vasarely Múzeum - dettó
Zsolnay Múzeum - na itt más árak vannak, diákjegy 150.- felnőtt 350.- diákcsoport (20 fő felett) 50.-, és van egy olyan, hogy napijegy, ami az összes megyei kiállítás megtekintésére feljogosít (ez nem tudom, hogy a többi felsorolt múzeumra érvényes-e és ha igen miért nincs odaírva), szóval ez a napijegy diákoknak 500.-, felnőtteknek 1000.-
Bányász Múzeum - diákjegy 80.-, felnőtt 140.-
De amúgy itt az összes pécsi múzeum, ha valaki kíváncsi még másra.
- Orsie
- Nem elérhető
Laurelen írta: kedves Ryana és többiek,
sajnos úgy alakultak mindenféle-fajta dolgok, hogy nem tudok lemenni pécsre. nektek nagyon jó szórakozást kívánok! (ne felejtsetek el cuccujézni!)
puszi,
lau
Lau kár, hogy nem jössz! Viszont a cuccujét nem támogatom - már bocsi, mert a múltkor is addig cucujjéztatok, mígnem egy hétig ömlött mindenhol az eső... szóval ezzel nem árt vigyázni. Meg Ery a múltkor amúgy is betiltotta, csak végszükség esetén alkalmazandó.
Lehetne esetleg egy konkrétabb programlista, tehát hogy végülis a többség mit támogatott? És hogy a múzeumokba vagy egyéb helyekre a belépők mennyibe kerülnek? Csakúgy jó lenne az előzetes költségkalkuláció miatt.
Permí már veszettül várja a jövő pénteket
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."