Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004

Több
20 éve 3 hónapja #212461 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004

Zizzo írta: Hehhh :) ez az utcsó, igérem!!
Hát azért az okos KMnek mindig vannak kész sztorijai, mert ha csak simán hasból mesél, akkor az 5letes játékos simán beszivatja a Mesélőt (tapasztalat, bár nem velem csinálták, hanem én voltam az 5letes játékos ;) ) és ha belezavarodik, akkor tönkre megy a játék... de mind1... akkor te csinálhatsz MAGUSt, én meg hozom a Vampire cuccom ;)
Valamint szolgálati közlemény: Ezer bocs és 10 anyamedve Rynek és Szürkének!

Hát ha a hasból mesélő KM nem reagál elég gyorsan akkor beszivathatják, de a KMet szivatni olyan mint a szakadék szélén ugrálni. Legyen Gollam az intő példa. ;)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #212460 Írta: Zizzo
Zizzo válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Hehhh :) ez az utcsó, igérem!!
Hát azért az okos KMnek mindig vannak kész sztorijai, mert ha csak simán hasból mesél, akkor az 5letes játékos simán beszivatja a Mesélőt (tapasztalat, bár nem velem csinálták, hanem én voltam az 5letes játékos ;) ) és ha belezavarodik, akkor tönkre megy a játék... de mind1... akkor te csinálhatsz MAGUSt, én meg hozom a Vampire cuccom ;)
Valamint szolgálati közlemény: Ezer bocs és 10 anyamedve Rynek és Szürkének!

Itélet csere van írva a vényre...
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #212456 Írta: Alyr Arkhon

Zizzo írta:

Rabyn írta: szerintem a társast meg a szerepjátszást meg az ilyenekt simán lehet csináni anélkül is, hogy beírnátok:)

Rabyn cicám, társasozni lehet megbeszélés nékül, de szerepjátszani nem igen... ahhoz sztori kő! Amugy meg most hagyom abba az ugrálást... csak még vmi: igazából azért hoztam fel, mert az ilyen jellegü társaság vevő szokott lenni a szerepjátszásra. Éjszakai proginak meg tök jó... de előre kell tudni, hogy lesz-e. Mondom miért: én Vampire-t vállalok mesélni, de karaktert hozni kell, és történet még nincs, és ha nincs elég jelentkező, aki játszana, akkor nem is lesz ;)
Szal aki akar az szolljon vhogy (teszem azt privben, mert agyon leszek rugva, ha szétoffoljátok a topicot ;) )
Amugy meg ha most nagyon utálva vagyok (Szürke és Ry) akkor lehet engem törölni, csak kicsit rápörögtem az utóbbi időben a szervezésre //tudjátok miért// (meg a szerepjátékra is), de tudom hogy ez esetben rohadtul semmi közöm hozzá... szal izé ;) Én csak jót akarok!

Oh, kis naiv... :D (már bocs ez csak úgy kiszaladt)
Egyrészt, tudunk mi előre megírt kaland nélkül is játszani (ugye, tavaly Győriek? :D ) másrészt egy ilyen játékhoz nem érdemes előre dolgozni mert a szépen felépített kaland dugába dől... (ez is tapasztalat)
A társasjáték azért elviekben rövidebb ideig tart, meg ilyenek...
(én benne vagyok a szerepjátékban, már ha MAGUS, mesélek is ha kell, fejből, a dobókockák meg a dosszié nálam lesznek)

Orsie: kösz a bókot :D Ha komplett lennék mennék is rögtön elmegyógyászhoz... ;)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #212454 Írta: Zizzo

Rabyn írta: szerintem a társast meg a szerepjátszást meg az ilyenekt simán lehet csináni anélkül is, hogy beírnátok:)

Rabyn cicám, társasozni lehet megbeszélés nékül, de szerepjátszani nem igen... ahhoz sztori kő! Amugy meg most hagyom abba az ugrálást... csak még vmi: igazából azért hoztam fel, mert az ilyen jellegü társaság vevő szokott lenni a szerepjátszásra. Éjszakai proginak meg tök jó... de előre kell tudni, hogy lesz-e. Mondom miért: én Vampire-t vállalok mesélni, de karaktert hozni kell, és történet még nincs, és ha nincs elég jelentkező, aki játszana, akkor nem is lesz ;)
Szal aki akar az szolljon vhogy (teszem azt privben, mert agyon leszek rugva, ha szétoffoljátok a topicot ;) )
Amugy meg ha most nagyon utálva vagyok (Szürke és Ry) akkor lehet engem törölni, csak kicsit rápörögtem az utóbbi időben a szervezésre //tudjátok miért// (meg a szerepjátékra is), de tudom hogy ez esetben rohadtul semmi közöm hozzá... szal izé ;) Én csak jót akarok!

Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #212447 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004

Alyr Arkhon írta: Én megnéztem ma reggel a pénzemet és nem látszott többnek mint eddig, pedig beszéltem a fejével hogy szaporodhatna...

Bocs, ez off lesz, de muszáj... :lol: :mrgreen: :lol: Wazz Alyr, nem vagy komplett :D Most én tisztára láttam lelki szemeim előtt, ahogy beszélsz a pénztárcád tartalmával... jáááj :mrgreen:

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #212442 Írta: Alyr Arkhon

Orsie írta:

Drowse írta:

DaroNight írta: Ugye lesznek azért páran akik nem múzeumba fognak menni? Mert egyedül nem akarok mászkálni egy tök ismeretlen városban :)

Nekem most azt mondja a pénztárcám, hogy örüljek, ha le tudok menni és ki tudom fizetni a szállást. Nem túl valószínű, hogy hűdesok múzeumba fogok bejutni.

Akkor a sovány pénztárcások tartsanak össze :mrgreen: Én se fogok mindegyikbe elmenni mert az sok(k) lenne.. városnézés meg lézengés rúlz :D

Én megnéztem ma reggel a pénzemet és nem látszott többnek mint eddig, pedig beszéltem a fejével hogy szaporodhatna...
Egyszóval: kajára még lesz (feltéve ha nem drágább minden Pécsen mint felénk) de a többi az igencsak kérdéses.

Rizikót viszek, és játszani is fogunk, ha másként nem, hát viszek kardot is fenyegetésül...
Városnézés rulz, már ha többen vagyunk.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #212415 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Sziasztok!

Én a jelzettel ellentétben nem Pestről, hanem Szegedről megyek Pécsre, péntek reggel. Ha valaki olvassa a beírásomat, és tudja Szürke vagy Ryana számát, estleg estelét, megkérem, hogy küldje át SMS- ben a következő számra: 06- 70- 503- 1914.

Előre is köszönöm!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #212378 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Azt hiszem Ryana mindent leírt, csak néhány kiegészítés:

:arrow: A számháború is önköltséges, vagyis az anyagköltséget összedobjuk. (Ha sokan játszunk, akkor keveset kell fizetni.)
:arrow: A múzeumok csoportkedvezménnyel egész emberi áron vannak, pláne a bányászmúzeum.
:arrow: www.folkloriada.hu

Telefonszámom 06-30 437-28-57.

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja - 20 éve 3 hónapja #212377 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
[size=9:294wiiui]Nos mivel a törölgetéshez én túl vajszívű vagyok, inkább összeszedtem mégegyszer a leglényegesebb dolgokat. Íme.[/size]

Jelentkezésről

Mivel folyamatosan mozgunk létszámtéren az 50 körül (hol pont annyi, hol párral kevesebb), ha valakinek még így utolsó pillanatban eszébe jut, hogy jönne, az szólhat, és ha üresedés lesz, akkor értelemszerűen jöhet. :) Perpill van 1 db szabad helyünk!

A kollégium díja még mindig 1000 ft/fő/éj.

Az aktuális résztvevők:
Sil
Léli
Thaur
Silmeniel
Jacopo
Drizzt
mogy
Dodie
mogy+1 (Andris)
Minerva
Rabyn
Rabyn+1
Rogue
Arden
Ankalimon
Mau
Ulmo
Namarie
Evenstar
Drowse
Peredhil
fqqdk
Áfi
Cala
Kincső
Alyr
DaroNight
Inczy
Ranamarth
Eena
Orsie
Toma gazda
Aranymag
Adelard
Elanor
Ring
Eldamyn
Anglachel
Phelan
Eleira
Eleira öccse
gilloth
Daeadan
Tirno
Nimdorc (1 éjszaka)
Any
Eglar
Csele
HV unokatesója

+ rajtuk kívül a pécsiek, és olyanok, akik nem kértek szállást. Természetesen ők is részt vehetnek mindenféle programon.

Utazásról

A többség pestről a 7:55-kor déliből induló gyorsvonattal jön, az állomáson a jegypénztáraknál lesz a találkozó 7:00-tól, amit Mírrand szervez, az ezzel kapcsolatos kérdésekkel őt keressétek, a telefonszáma 0620-5611526. A vonatjegy diákoknak 692 ft, teljes árú 2130 ft.
Aki nem ezzel a vonattal jön, de szeretné, ha kimennénk elé, és eddig nem tette meg, jelezze felém hogy pontosan mikor érkezik!

Étkezésről

Közös, előre megszervezett étkezés nem lesz, mindenkinek magának kell gondoskodnia a dologról. Mint az már említve volt: bolt, és belváros kajáldákkal közel van, konyhában egyénileg lehet főzőcskézni.
Viszont evőeszközt, tányért, poharat hoznod kell, ha főzni akarsz!

Különös tekintettel a szombati napra figyeljetek kajabeszerzés terén!

Programok

Aug 13, péntek
• 11:18 – érkezés Pécsre
• 12-től szállás elfoglalása
• délután-este: városnézés, múzemlátogatás ajánlott program a Folkloriada megtekintése
• este-éjszaka: csoportterápia (lesz hozzá közös helyiség), ahova mindenki hozzon magával egy kiskori fényképet, és egy olyan tárgyat, ami őhozzá kötődik vagy jellemző rá vagy fontos neki (-> amin keresztül megismerhetjük)!

Aug 14, szombat
• többnyire egész napos mecseki program: 10 óra körül indulás, séta a Mecsekben, kisvasutazás (a költsége 80 ft/fő), számháború, meg amit akartok. Hazaérkezés kb 6 körül.
FONTOS! Mivel ezen a napon délelőtt elmegyünk és délután érünk csak vissza, mindenki hozzon magával elegendő enni-innivalót!

Aug 15, vasárnap
• 10-ig a szállást rendbeszedni, kipakolni, a cuccnak kapunk egy szobát, ahova letehetjük.
• délelőtt-délután szabadon választható program: foci – focipálya a kolesz mögött, és múzeum
• hazaindulás a 17:00-kor induló vonattal – mondjuk jó lenne olyan fél5-háromnegyed5re az állomáson lenni - , vagy persze aki nem ezzel megy, annak máskor. A vonat 20:28 -kor ér Bpre.

A telefonszámom 0620-466-9398 !

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #212374 Írta: Orsie

Drowse írta:

DaroNight írta: Ugye lesznek azért páran akik nem múzeumba fognak menni? Mert egyedül nem akarok mászkálni egy tök ismeretlen városban :)

Nekem most azt mondja a pénztárcám, hogy örüljek, ha le tudok menni és ki tudom fizetni a szállást. Nem túl valószínű, hogy hűdesok múzeumba fogok bejutni.

Akkor a sovány pénztárcások tartsanak össze :mrgreen: Én se fogok mindegyikbe elmenni mert az sok(k) lenne.. városnézés meg lézengés rúlz :D

Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #212368 Írta: Ryana
Finwe, a pénzt velünk intézd! Nálunk van, tőlünk fogod visszakapni. Csak majd meg kell beszélni mikor találkozunk meg stb.

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #212359 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Sajnos még sem tudok menni én sem. De én már befizettem, szal ha jön valaki a helyemre, akkor azzal maj kérem, hogy rendezzük az anyagiakat.
De mi lesz akkor, ha senki sem jön a helyemre?
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #212348 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #212341 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Daro: hát, nekem a pénztárcám azt mondja, hogy diákigazolvány hiányában én nem múzeumozok (de végülis nem olyan nagy baj, mert én már úgyis láttam), és a várost is ismerem, szóval nyugi. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #212334 Írta: DaroNight
DaroNight válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Ugye lesznek azért páran akik nem múzeumba fognak menni? Mert egyedül nem akarok mászkálni egy tök ismeretlen városban :)

" A sirodat hiába ássák
A vérrel vegyitett sárba
Hisz gyilkosod se látta
A mosolyodnak apadását "
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #212333 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Ja csak az a gáz,hogy én már a három tárgynál is problémában voltam,nem hogy csak 1-et!!!!???? :oops:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #212302 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004

Léli írta:

Kincső írta: Ne felejtsetek el Pécsre egy gyerekkori fényképet és egy olyan tárgyat hozni, amihez kötődtök és/vagy ami alapján be tudjátok mutatni magatokat!!! :wink:

No várj... most amihez kötődök, vagy ami alapján beazonosítható vagyok? Mer a kettő nem hiszem, hogy teljesen fedi egymást...

Nem kell beazonosíthatónak lenned, hanem a tárgy alapján mondasz majd pár szót magadról. :wink: Pl. Thingolosok közül sokan olyan tárgyat választottunk (persze nekünk 3 tárgyunk volt), ami alapján tudtunk mesélni valamiről, amit szeretünk csinálni, vagy aminek az eredettörténete kapcsán tudtunk valamit mondani. (Azt hiszem ennek az az értelme, hogy ha csak azt mondják egy bemutatkotókörben, hogy "mondj még valamit magadról", akkor ált. nem jut sok értelmes az ember eszébe, így meg a tárgyról jut, sőt már előre gondolkozhat.)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #212299 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004

Kincső írta: Ne felejtsetek el Pécsre egy gyerekkori fényképet és egy olyan tárgyat hozni, amihez kötődtök és/vagy ami alapján be tudjátok mutatni magatokat!!! :wink:

No várj... most amihez kötődök, vagy ami alapján beazonosítható vagyok? Mer a kettő nem hiszem, hogy teljesen fedi egymást...

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja - 20 éve 3 hónapja #212298 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004

Dodiee írta: szal hozzál csak képeket :twisted:

Szvsz szép, nagy piros betűkkel ki kéne írni még ide is párszor, meg a Beszélgetősbe és a Találkozásokba, hogy
Ne felejtsetek el Pécsre egy gyerekkori fényképet és egy olyan tárgyat hozni, amihez kötődtök és/vagy ami alapján be tudjátok mutatni magatokat!!! :wink:

Különben az emberek fele nem fog hozni (így is lesznek akik nem jutnak már nethez addig és nem fognak tudni róla). :roll: :idea: :wink:
(Ha a Szervezőbizottság felhatalmaz én beírom, de nem akarok önkényeskedni... :roll: )
Kincső

[size=9:2se45bck]u.i.: Ryana, tényleg jól jön az a takarítás... ha összefoglalod a válaszokat, akkor akár a kérdéseket is kitörölheted, mint a Tábor topicban tették, mert ez így tényleg átláthatatlan... :roll: Ja és üss le ha sokat okoskodom... :oops: [/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #212291 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Any: a belépőd már megvolt a Közgyűlésen(a rémálmoddal egyetemben;)) ), szal hozzál csak képeket :twisted:

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #212287 Írta: Ryana
Lelkesedjetek nyugodtan, úgyis nemsokára jön a törlőmumus. >:)

Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #212276 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
szerintem a társast meg a szerepjátszást meg az ilyenekt simán lehet csináni anélkül is, hogy beírnátok:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #212273 Írta: Zizzo
Javaslat:
Legyen szerepjátééék! Még mesélek is ha kell!! UUU, vagy ne ugráljak Ry? meggondoltam, lehet hogy rossz 5let... de azé hátha van igény...

Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #212272 Írta: Csele
Csele válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
Ryana:: jajdenagyon boldoggá tettél!!! (2000 pénz lesz a koli össz, úgye?)
Most márcsak a leutazás, s az odatalálás kérdéses (egész más irányból megyek, mint ti, de ezt még megoldom :wink: )

Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #212269 Írta: Ryana
Csele: beférsz. Felírtalak.
Egyébként még van egy szabad hely! Ha vki igényt tart rá.

Orsie: déliből indul.

Alyr: 17:00kor, de le van ám írva egy oldallal odébb. Csak annyit írtok h már nem láccik. Risket meg hozhacc. Megengedem. :) Majd jáccotok éccaka, mint tavaly szerepjátékot. B)

Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #212264 Írta: Ryana
Programokkal kapcs

Kiegészítés az előzőhöz:
Kisvasutazás lesz, ez 80 ft/koponya.

Múzeumcucc: pénteken délután mennénk elsősorban, mivel akkor megyünk belvárosba, és aki szeretne múzeumozni, az jön, aki meg nem, annak belváros séta meg ilyenek. A múzeumbelépő 300-350 ft és 600 ft között mozog (diák-felnőtt), csoportos kedvezmény 20 fő felett 250 ft egységesen. Ha több múzeumba akartok elmenni, akkor vasárnap lenne a többi (egyszerre annyi kicsit sok) – ezt majd helyszíni érdeklődés alapján tudjuk eldönteni. Viszont érdemes figyelembe venni, h a bányászmúzeum vasárnap diákigazolvánnyal ingyenes!

Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #212263 Írta: Csele
Csele válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Barátnőm - akinél aludtam volna . nem tud fogadni, mert versenyre kell mennie!!!!!!!!!!!!!
Jaaaaaaaaaj!!!

Én viszont mindenképpen el akarok menni, úgyhogy ha van üresedés a koliban, akkor szóljatok feltétlen!!!!!!!!!!!!!! - [size=9:lctlwiyk]s minél hamarabb...[/size] :( :( :( :( :( :( :( :(

Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #212259 Írta: Alyr Arkhon
Risk-et (Rizikó, társasjáték) vigyek? Otthon úgyse jáccom vele sose...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #212257 Írta: Orsie

Ulmo írta:

Orsie írta: /me ezerrel irtózik és parázik a csótányoktól, de hát majd csak lesz valahogy.. napközben úgyse ott leszünk a koliban, de éjjel nem szeretnék arra ébredni, hogy rámmásznak... jézusom. 8O

Orsie: majd készenlétbe helyezünk néhány fapapucsot, és felvesszük a harcot a német betolakodók ellen :twisted:

Köszi Ulmo, tudtam, hogy számít6ok Rád :D Éljen a csótányellenes kommandó :mrgreen:

A vonat a Déliből indul 7.55-kor, ugye? Mert én megnéztem az Elvirán, Pécsre mennek a Nyugatiból is vonatok, de ez ha jól tudom a Déliből indul.

Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #212204 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Pécsi Nagy Nyári Találkozó 2004

Alyr Arkhon írta: Először is, szeretném kérni valaki szervezőtől (vagy bárkitől aki tudja), h írja ide be a kolesz címét meg nevét, hogy a szüleim megnyugodjanak.

:arrow:

Sil írta:

Kincső írta: Egy kérdés: tudsz adni egy pontos koleszcímet?

Szalay László Kollégium, 7622 Pécs, Universitas u. 2. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.384 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére