MTT "Relax" Tábor 2005.

Több
19 éve 7 hónapja #256323 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
szervezoknek is el kell kuldeni a jelentkezest.
az osszeget nem kell bejelolni, a befizeteskor aktualis allapot szamit majd, ezerintem tudod, hogyan allsz, de majd irunk errol egy sort a visszaigazolasban..
Téma zárolva.
Több
19 éve 7 hónapja #256321 Írta: Telcontar
helyreigazitas:
...és lehetőségek szerint a tolkieni mitológiában való elmélyültséget is...

ez veletlenul kerult bele. A taborban a tolkieni vilag ismerete semmilyen szinten nem lesz jelentkezesi feltetel.
Téma zárolva.
Több
19 éve 7 hónapja #256305 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Hát a tagdíjhátraléktól függ hogy mennyiért mész,de jelöld be ha addíg rendezed akkor ocsóbbért mehetsz vagy hogy van ez.

Először egyenlítsd ki aztán fizesd be
szerintem

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:
Téma zárolva.
Több
19 éve 7 hónapja #256280 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.

Dodiee írta: Telco, a jelentkezési lapon a befizetés összegét nekem kell bejelölni, vagy az majd attól függ, hogy akkor épp hogyan állok a tagdíjjal?

Hát gondolom nem árt bejelölni, legalább a végett, hogy kiderüljön ki akar sátrazni és ki akar házas lenni ;) ez eléggé fontos adat lehet...

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
Téma zárolva.
Több
19 éve 7 hónapja #256265 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Telco, a jelentkezési lapon a befizetés összegét nekem kell bejelölni, vagy az majd attól függ, hogy akkor épp hogyan állok a tagdíjjal?

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
19 éve 7 hónapja #256244 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Telco: lehet, hogy hülye kérdés de nekünk szervezőknek is el kell küldeni a jelentkezési lapot?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
19 éve 7 hónapja #256240 Írta: Telcontar
szervezok: kozgyules utan valamelyik hetkoznap mi is gyulunk de lehet hogy elotte penteken. Kerszujetek mert sok feladat kerul kiosztasra.
Téma zárolva.
Több
19 éve 7 hónapja #256239 Írta: Telcontar
Silcucc tokeletesen irta le a helyzetet, annyi kiegeszitest tennek, hogy szervezun 1 (azaz egy) latogatonapot, hogy azok, akik szeretnenek vlunk egyutt lenni es szorakozni, de kulonbozo okok miatt nincs lehetoseguk teljes idore jonni, azok se maradjanak ki. Ezen az egy napon valoszinu strandolas lesz es laza kotetlen bulizas.

Ha barmilyen szinten engednenk, hogy valaki "csak" latogasson minket, akkor jogosan gondolna egy resztevo hogy o akkor csak egy-ket-harom napra latogat, nem alszik es nem eszik velunk de ott van. Ennek a folyamatnak a vege az lenne hogy ot embernek szerveznenk tabort es nyolcvanan latogatnanak. Mivel ez nem mukodik,inkabb most, a folyamat megkezdese elott elvagjuk ennek a lehetoseget.

Nem a tennyel van a gond, hanem azzal, hogy hol huzzuk meg a hatart? Ha valaki egy delutant velunk van vagy ketszer egy delutant vagy minden masnap...

A kotetlen, lazulos tabor azt jelenti, hogy a taborban resztvevok programja kotetlen es lazulos, nem pedig azt, hogy lazan vesszuk a reszvetelt es a szervezest. (na jo, azt is). :) Hat ejszakarol van szo, aki reszt szeretne venni, megteheti, nem zarkozunk el azok elol sem akik a nagytaborba mennek, legfeljebb tuljelentkezes eseteneloszor kozuluk szorunk.

Tehat LEHET NEM VEGIG LENNI, de akkor is teljes reszveteli dijat kell fizetni, es aki csak latogatni akar, az elore jelzi es ugy aszervezzuk az egyik napot hogy az mindenkinek jo legyen.
Egyebkent jelenleg azt sem tarto melkepzelhetetlennek, hogy a legutolso napra tesszuk ezt es esetleg lesz egy buliberlet, azaz penteken lejottok, ott alszotok es szombaton egyutt haza, de egyreszt ez meg sok egyeztetest kivan masreszt fizetos lesz harmadreszt csak akkor lesz meghirdetve, mar h egyaltalan lesz ilyen, ha a normalis jelentkezesek mar lezarultak.
Téma zárolva.
Több
19 éve 7 hónapja #256223 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Akkor mégegyszer, ha elsőre nem volt értelmezhető az, amit írtam, és ezzel szeretném lezárni ezt a kérdést.

Mivel a tábor egy TÁBOR lesz, és nem találkozó, átjáróház, stb., ezért éjszakára NEM lehet lejönni. Ha beférsz valaki sátrába, akkor SEM. Ha sajátot hozol, akkor SEM. Ha a párod/legjobb barátod/bárkid ott van, akkor SEM alhatsz vele. Ennyi.
Az indoklás:
ha egy embernek engedélyezzük, hogy lent aludjon, akkor a többiek jogosan kérdezhetik, hogy nekik miért nem. Azért nem, mert aki fizetett, annak van alvóhelye/sátorhelye/, aki nem fizetett, annak nincs. Helyszíni fizetés nem létezik, éjszakára lebontott fizetés szintén nem. Ha jössz, gyere egész időre (-1-2 nap), ha nem tudsz annyira jönni, de mindenképpen le szeretnél jönni egy napra, akkor írj privit a táborvezető(k)nek, és mi eldöntjük, hogy akkor, amikor jönnél, belefér -e egy látogatás. Ez nagyban függ például az aznapra tervezett programok milyenségétől is.

Részemről lezárva a téma, a további hasonló bejegyzéseket szívfájdalom nélkül törölni fogom.

//az eddigi offokat és mindennemű közérdekű információkat mellőző bejegyzéseket is töröltem//

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 7 hónapja #256221 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.

Rabyn írta: A nagytáborba SEM lehet lemenni egy napra. Szal ide sem.
Legalábbis én így tudom.

Tudom hogy a Nagy Táborba SEM lehet. :P
Csak ez úgy lett meghirdetve, mint nagyonliberális, mindenkinek (pl. aki nem Tolkienozni akar csak a barátaival lenni) pihenést nyújtó tábor, kötetlen, egymáshoz nem annyira kapcsolódó programokkal (ezért nem gond, mint a Nagy Táborban, h. a keretjátékba be kell illeszteni az egynaposokat ill. az egynaposok kevésbé élvezhetik a programokat mivel nem részesei a keretjátéknak.) Ezért hittem azt, h. netán lehet nem végig menni, de ezexerint tévedtem. :roll:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 7 hónapja #256186 Írta: Silcucc

Kincső (Thilanna) írta: Ha jól értem a kiírást, akkor nem lehet a Relax táborba sem úgy menni, hogy csak mondjuk két napra, egy éjszakára lenézek?... :roll:
Pl. én segítő leszek a Nagy Táborban, de a két tábor díja együtt már kicsit sok, tehát valszeg teljes időre nem mennék a Relaxba. Szerintem mások is lehetnek így. Viszont 1-2 napra szívesen lemennék (sátorral). :roll:
:arrow: mit jelent ez, hogy a vezetőséggel való előzetes egyeztetés alapján esetleg mégis lehet "látogatni"?...

Kincső, én azt hiszem, hogy az ottalvásra nincs lehetőség. Természetesen (legalábbis úgy hiszem), ha lesz rá lehetőség, nem fogunk kitiltani a tábor területéről, de éjszakára - legalábbis előzetesen ezt beszéltük meg - csak azok maradhatnak, akik az egész tábort befizették. Ha jól értem, a "tört" idejű tartózkodás olyan esetekre érvényes, amikor az illető egy/két nappal a tábor eleje/vége előtt/után tud csak odajönni/ottmaradni. Tehát nem tábor közepén lejön 2 napra és elmegy utána, hanem pl. családi nyaralással átfedésben van, esetleg a tábor vége belecsúszik a gólyatáborába. Azt hiszem, ezek azok, amik beleférnek, de a táborból nem csinálhatunk "átjáróházat".

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 7 hónapja #256174 Írta: Zizzo
Zizzo válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Mi számít aktívságnak a tolkien.Hu fórumon?
és a mitológiai elmélyültségnek?

Itélet csere van írva a vényre...
Téma zárolva.
Több
19 éve 7 hónapja #256144 Írta: Kincső
Ha jól értem a kiírást, akkor nem lehet a Relax táborba sem úgy menni, hogy csak mondjuk két napra, egy éjszakára lenézek?... :roll:
Pl. én segítő leszek a Nagy Táborban, de a két tábor díja együtt már kicsit sok, tehát valszeg teljes időre nem mennék a Relaxba. Szerintem mások is lehetnek így. Viszont 1-2 napra szívesen lemennék (sátorral). :roll:
:arrow: mit jelent ez, hogy a vezetőséggel való előzetes egyeztetés alapján esetleg mégis lehet "látogatni"?...

Téma zárolva.
Több
19 éve 7 hónapja #256005 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Tegnap este végre felkerült a relax tábor felhívása, lehet jelentkezni.

Felhívás: Klikk ide
Jelentkezési lap: Klikk ide
Téma zárolva.
Több
19 éve 7 hónapja #255882 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.

Rabyn írta: Telco: mi a tosz van a jelentkezési lappal?

Igen már azért jó lenne ha lehetne jelentkezni..

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
Téma zárolva.
Több
19 éve 7 hónapja #255639 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.

Kincső (Thilanna) írta: De ha május 30-ig kiértesítik a NagyTáborosokat, és május 30-ig a Relaxnak csak a jelentkezése van, akkor hogy fogjátok elbírálni közösen?... 8O :roll: :hein:

Ha nincs olyan időintervallum, amikor egyeztetni tudunk, akkor egyszerűen csak azt nézzük meg, hogy az illető befér-e, meg aláírta-e a nyilatkozatot, van-e köze Tolkienhez.

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Téma zárolva.
Több
19 éve 7 hónapja #255532 Írta: Kincső
De ha május 30-ig kiértesítik a NagyTáborosokat, és május 30-ig a Relaxnak csak a jelentkezése van, akkor hogy fogjátok elbírálni közösen?... 8O :roll: :hein:

Téma zárolva.
Több
19 éve 7 hónapja #255478 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.

Remzy írta: namost :) ha jol tom ebbe a táborba nem tuti hogy el tok menni hogyha nem fogadjátok el a jellapot ugye ?
viszont akit ide nem vesznek fel de mindenképp el akar menni az egyikbe (lasan lejár a másik jelentkezése) akkor az micsinál ? :)
lehet hogy már leirtátok de nem olvasom el a topicot csak belenézek hogy van e má jelentkezés :)

elöre is köszi

úgy adod be a Nagy Nyári Táborba a jelentkezési lapot, hogy odaírod a megjegyzések rovatba: "a Relax Táborba is szeretnék menni", és megjelölöd, hogy melyikbe mennél szívesebben.

Ha mindkettőbe lehetőséged van elmenni, és mindegyikbe el is fogadják a jellapot, az azért lehetséges, mert 10% átfedés lehet a két tábor között.

ebben az esetben a két tábor vezetői közösen egyeznek meg, hogy miként bírálják el a jelentkezést.

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Téma zárolva.
Több
19 éve 7 hónapja #255473 Írta: Remzy
Remzy válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
namost :) ha jol tom ebbe a táborba nem tuti hogy el tok menni hogyha nem fogadjátok el a jellapot ugye ?
viszont akit ide nem vesznek fel de mindenképp el akar menni az egyikbe (lasan lejár a másik jelentkezése) akkor az micsinál ? :)
lehet hogy már leirtátok de nem olvasom el a topicot csak belenézek hogy van e má jelentkezés :)

elöre is köszi

OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?

neköss bele a hejesirásomba ;>
Téma zárolva.
Több
19 éve 7 hónapja #254845 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.

telcontar írta: Egy-két technikai apróság kivételével minden összeállt, gyakorlatilag bármely órábanvárható, hogy megjelenik a jellap. :) Olyan vázlatot nem akarok nyilvánosságra hozni, amelyben utólag változás lehet, még ha apróságról is van szó. A jelentkezés nagyon hamarosan megkezdődik, több mint egy hónmap lesz rá, május 30. a határidő.

Tehát bármely órában! ;) Csak tessék figyelni, és bármely órában megnézni, van-e már. Még mindig van majdnem egy hónap jelentkezni. :)
Egyébként meg örülök h vki megkérdezte, mert már kezdtem azt hinni, h csak én vagyok olyan gyagya h nem találom a jellapot. :P

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #254177 Írta: Silcucc
Keszthelyen enyhén szólva is ismerős vagyok, mert jóédesanyám már ottan lakik egy ideje. szóval ott bármiféle idegenvezetést vállalok. :P (amúgy május7-8-án megyek is le, ha van igény, néhány fényképet hozok a strandról, kastélyról, belvárosról. amúgy nem egy nagy szám ;) )

Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #253589 Írta: Toma gazda
TElcontar meg kéne beszélni hogy akarunk e kirándulástvalamien városba pl KEszthely tapolca.

mert következőleg ot is körülnézek

Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #253567 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Silcucchoz hasonlóan: Én is rettenetesen sajnálom, hogy nem tudtam a legutóbbi megbeszélésen ott lenni. Ha valaki el tudná küldeni a fontos információkat, ngyon nagyon hálás lennék: Előre is köszönöm :D
irunien@razorpoint.hu

Iru. :wink:

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #253032 Írta: Telcontar
Egy-két technikai apróság kivételével minden összeállt, gyakorlatilag bármely órábanvárható, hogy megjelenik a jellap. :) Olyan vázlatot nem akarok nyilvánosságra hozni, amelyben utólag változás lehet, még ha apróságról is van szó. A jelentkezés nagyon hamarosan megkezdődik, több mint egy hónmap lesz rá, május 30. a határidő.
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #252120 Írta: Telcontar
3000 Ft alatt van óránként, plusz kb. kétszáz ft buszktg

Nimrocco mirimafea írta:

Toma gazda írta:

Nimrocco mirimafea írta: Lehet tudni,h mennyiért van a lovaglás :?:

HÁt így a neten nézelődve Lovarda Gyenesdiáson quote]

És kb mennyi money/óra?

Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #251681 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Egyébként meg szeretném, ha most mindenki idefigyelne kicsit.

Rabynnal összeállítunk egy GyIK kérdéssort, amire a két tábor szervezői válaszolni fognak. A cél az lenne, hogy az MTTben kevésbé járatos emberkék is el tudják dönteni, hogy melyik tábort is válasszák. Próbálunk úgy kérdezni, hogy minél jobban érezhető legyen a válaszokból a két tábor közötti különbség. De mivel nem vagyunk kívülállók, elég nehéz olyan szemmel nézni a dolgokat, mintha mégis azok lennénk. Ezért azt szeretném kérni, hogy akinek van kérdése, az most tegye fel. (vagy akinek van ötlete, hogy mit lehetne kérdezni)

köszönet.

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #251460 Írta: Toma gazda

Nimrocco mirimafea írta:

Toma gazda írta:

Nimrocco mirimafea írta: Lehet tudni,h mennyiért van a lovaglás :?:

HÁt így a neten nézelődve Lovarda csak:Gyenesdiáson KEszthelyen és VÁrvölgyön van ami nincs közel szal oda érdemesebb egy külön túrát szervezni, ha van rá elég ember.

A közelben tudtommal nincs lehet tévedek...

És kb mennyi money/óra?

mivel nincs a közelben egy se így fogalmam sincs hogy mennyiebe kerül csak annyit tudok hogy ezeken a helyeken van.

www.bis.hu azon belül térképek van ott egy virtuális balatontérkép ottan rákattintottam a lóra és ezeket hozta ki amik a léegközelebb esnek

Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #251356 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Ezenkívül a webmessenger.msn.com címen található WebMSN is kíválóan használható megbeszélés céljára... ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #251311 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.

nodlee írta: Nem lehetne megint egy külön szobában megbeszélést tartani? Nekem továbbra sincs msn-em, és nem tudom letölteni, fogalmam sincs miért...

bocsi az off-ért :oops:
csak hátha tudok segíteni...
Nem tudom miért nem sikerült letölteni, de ha még esedékes itt elvilg letölthető: messenger.msn.com/download/?mkt=hu-hu
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #251285 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.461 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére