- Köszönetek: 0
MTT "Relax" Tábor 2005.
- Telcontar
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
az osszeget nem kell bejelolni, a befizeteskor aktualis allapot szamit majd, ezerintem tudod, hogyan allsz, de majd irunk errol egy sort a visszaigazolasban..
- Telcontar
- Nem elérhető
...és lehetőségek szerint a tolkieni mitológiában való elmélyültséget is...
ez veletlenul kerult bele. A taborban a tolkieni vilag ismerete semmilyen szinten nem lesz jelentkezesi feltetel.
- Toma gazda
- Nem elérhető
Először egyenlítsd ki aztán fizesd be
szerintem
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Timona
- Nem elérhető
Hát gondolom nem árt bejelölni, legalább a végett, hogy kiderüljön ki akar sátrazni és ki akar házas lenni ez eléggé fontos adat lehet...Dodiee írta: Telco, a jelentkezési lapon a befizetés összegét nekem kell bejelölni, vagy az majd attól függ, hogy akkor épp hogyan állok a tagdíjjal?
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Telcontar
- Nem elérhető
- Telcontar
- Nem elérhető
Ha barmilyen szinten engednenk, hogy valaki "csak" latogasson minket, akkor jogosan gondolna egy resztevo hogy o akkor csak egy-ket-harom napra latogat, nem alszik es nem eszik velunk de ott van. Ennek a folyamatnak a vege az lenne hogy ot embernek szerveznenk tabort es nyolcvanan latogatnanak. Mivel ez nem mukodik,inkabb most, a folyamat megkezdese elott elvagjuk ennek a lehetoseget.
Nem a tennyel van a gond, hanem azzal, hogy hol huzzuk meg a hatart? Ha valaki egy delutant velunk van vagy ketszer egy delutant vagy minden masnap...
A kotetlen, lazulos tabor azt jelenti, hogy a taborban resztvevok programja kotetlen es lazulos, nem pedig azt, hogy lazan vesszuk a reszvetelt es a szervezest. (na jo, azt is). Hat ejszakarol van szo, aki reszt szeretne venni, megteheti, nem zarkozunk el azok elol sem akik a nagytaborba mennek, legfeljebb tuljelentkezes eseteneloszor kozuluk szorunk.
Tehat LEHET NEM VEGIG LENNI, de akkor is teljes reszveteli dijat kell fizetni, es aki csak latogatni akar, az elore jelzi es ugy aszervezzuk az egyik napot hogy az mindenkinek jo legyen.
Egyebkent jelenleg azt sem tarto melkepzelhetetlennek, hogy a legutolso napra tesszuk ezt es esetleg lesz egy buliberlet, azaz penteken lejottok, ott alszotok es szombaton egyutt haza, de egyreszt ez meg sok egyeztetest kivan masreszt fizetos lesz harmadreszt csak akkor lesz meghirdetve, mar h egyaltalan lesz ilyen, ha a normalis jelentkezesek mar lezarultak.
- Silcucc
- Nem elérhető
Mivel a tábor egy TÁBOR lesz, és nem találkozó, átjáróház, stb., ezért éjszakára NEM lehet lejönni. Ha beférsz valaki sátrába, akkor SEM. Ha sajátot hozol, akkor SEM. Ha a párod/legjobb barátod/bárkid ott van, akkor SEM alhatsz vele. Ennyi.
Az indoklás:
ha egy embernek engedélyezzük, hogy lent aludjon, akkor a többiek jogosan kérdezhetik, hogy nekik miért nem. Azért nem, mert aki fizetett, annak van alvóhelye/sátorhelye/, aki nem fizetett, annak nincs. Helyszíni fizetés nem létezik, éjszakára lebontott fizetés szintén nem. Ha jössz, gyere egész időre (-1-2 nap), ha nem tudsz annyira jönni, de mindenképpen le szeretnél jönni egy napra, akkor írj privit a táborvezető(k)nek, és mi eldöntjük, hogy akkor, amikor jönnél, belefér -e egy látogatás. Ez nagyban függ például az aznapra tervezett programok milyenségétől is.
Részemről lezárva a téma, a további hasonló bejegyzéseket szívfájdalom nélkül törölni fogom.
//az eddigi offokat és mindennemű közérdekű információkat mellőző bejegyzéseket is töröltem//
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Rabyn írta: A nagytáborba SEM lehet lemenni egy napra. Szal ide sem.
Legalábbis én így tudom.
Tudom hogy a Nagy Táborba SEM lehet.
Csak ez úgy lett meghirdetve, mint nagyonliberális, mindenkinek (pl. aki nem Tolkienozni akar csak a barátaival lenni) pihenést nyújtó tábor, kötetlen, egymáshoz nem annyira kapcsolódó programokkal (ezért nem gond, mint a Nagy Táborban, h. a keretjátékba be kell illeszteni az egynaposokat ill. az egynaposok kevésbé élvezhetik a programokat mivel nem részesei a keretjátéknak.) Ezért hittem azt, h. netán lehet nem végig menni, de ezexerint tévedtem.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Silcucc
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Ha jól értem a kiírást, akkor nem lehet a Relax táborba sem úgy menni, hogy csak mondjuk két napra, egy éjszakára lenézek?...
Pl. én segítő leszek a Nagy Táborban, de a két tábor díja együtt már kicsit sok, tehát valszeg teljes időre nem mennék a Relaxba. Szerintem mások is lehetnek így. Viszont 1-2 napra szívesen lemennék (sátorral).
mit jelent ez, hogy a vezetőséggel való előzetes egyeztetés alapján esetleg mégis lehet "látogatni"?...
Kincső, én azt hiszem, hogy az ottalvásra nincs lehetőség. Természetesen (legalábbis úgy hiszem), ha lesz rá lehetőség, nem fogunk kitiltani a tábor területéről, de éjszakára - legalábbis előzetesen ezt beszéltük meg - csak azok maradhatnak, akik az egész tábort befizették. Ha jól értem, a "tört" idejű tartózkodás olyan esetekre érvényes, amikor az illető egy/két nappal a tábor eleje/vége előtt/után tud csak odajönni/ottmaradni. Tehát nem tábor közepén lejön 2 napra és elmegy utána, hanem pl. családi nyaralással átfedésben van, esetleg a tábor vége belecsúszik a gólyatáborába. Azt hiszem, ezek azok, amik beleférnek, de a táborból nem csinálhatunk "átjáróházat".
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
- Zizzo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
és a mitológiai elmélyültségnek?
Itélet csere van írva a vényre...
- Kincső
- Nem elérhető
Pl. én segítő leszek a Nagy Táborban, de a két tábor díja együtt már kicsit sok, tehát valszeg teljes időre nem mennék a Relaxba. Szerintem mások is lehetnek így. Viszont 1-2 napra szívesen lemennék (sátorral).
mit jelent ez, hogy a vezetőséggel való előzetes egyeztetés alapján esetleg mégis lehet "látogatni"?...
- Ulmo
- Nem elérhető
- Adelard
- Nem elérhető
Rabyn írta: Telco: mi a tosz van a jelentkezési lappal?
Igen már azért jó lenne ha lehetne jelentkezni..
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Aeglos
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: De ha május 30-ig kiértesítik a NagyTáborosokat, és május 30-ig a Relaxnak csak a jelentkezése van, akkor hogy fogjátok elbírálni közösen?... 8O :hein:
Ha nincs olyan időintervallum, amikor egyeztetni tudunk, akkor egyszerűen csak azt nézzük meg, hogy az illető befér-e, meg aláírta-e a nyilatkozatot, van-e köze Tolkienhez.
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Kincső
- Nem elérhető
- Aeglos
- Nem elérhető
Remzy írta: namost ha jol tom ebbe a táborba nem tuti hogy el tok menni hogyha nem fogadjátok el a jellapot ugye ?
viszont akit ide nem vesznek fel de mindenképp el akar menni az egyikbe (lasan lejár a másik jelentkezése) akkor az micsinál ?
lehet hogy már leirtátok de nem olvasom el a topicot csak belenézek hogy van e má jelentkezés
elöre is köszi
úgy adod be a Nagy Nyári Táborba a jelentkezési lapot, hogy odaírod a megjegyzések rovatba: "a Relax Táborba is szeretnék menni", és megjelölöd, hogy melyikbe mennél szívesebben.
Ha mindkettőbe lehetőséged van elmenni, és mindegyikbe el is fogadják a jellapot, az azért lehetséges, mert 10% átfedés lehet a két tábor között.
ebben az esetben a két tábor vezetői közösen egyeznek meg, hogy miként bírálják el a jelentkezést.
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Remzy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
viszont akit ide nem vesznek fel de mindenképp el akar menni az egyikbe (lasan lejár a másik jelentkezése) akkor az micsinál ?
lehet hogy már leirtátok de nem olvasom el a topicot csak belenézek hogy van e má jelentkezés
elöre is köszi
OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?
neköss bele a hejesirásomba ;>
- Ryana
- Nem elérhető
telcontar írta: Egy-két technikai apróság kivételével minden összeállt, gyakorlatilag bármely órábanvárható, hogy megjelenik a jellap. Olyan vázlatot nem akarok nyilvánosságra hozni, amelyben utólag változás lehet, még ha apróságról is van szó. A jelentkezés nagyon hamarosan megkezdődik, több mint egy hónmap lesz rá, május 30. a határidő.
Tehát bármely órában! Csak tessék figyelni, és bármely órában megnézni, van-e már. Még mindig van majdnem egy hónap jelentkezni.
Egyébként meg örülök h vki megkérdezte, mert már kezdtem azt hinni, h csak én vagyok olyan gyagya h nem találom a jellapot.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Silcucc
- Nem elérhető
- Toma gazda
- Nem elérhető
mert következőleg ot is körülnézek
- Irunien
- Nem elérhető
irunien@razorpoint.hu
Iru.
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Telcontar
- Nem elérhető
- Telcontar
- Nem elérhető
Nimrocco mirimafea írta:
Toma gazda írta:
Nimrocco mirimafea írta: Lehet tudni,h mennyiért van a lovaglás :
HÁt így a neten nézelődve Lovarda Gyenesdiáson quote]
És kb mennyi money/óra?
- brokkoli
- Nem elérhető
Rabynnal összeállítunk egy GyIK kérdéssort, amire a két tábor szervezői válaszolni fognak. A cél az lenne, hogy az MTTben kevésbé járatos emberkék is el tudják dönteni, hogy melyik tábort is válasszák. Próbálunk úgy kérdezni, hogy minél jobban érezhető legyen a válaszokból a két tábor közötti különbség. De mivel nem vagyunk kívülállók, elég nehéz olyan szemmel nézni a dolgokat, mintha mégis azok lennénk. Ezért azt szeretném kérni, hogy akinek van kérdése, az most tegye fel. (vagy akinek van ötlete, hogy mit lehetne kérdezni)
köszönet.
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Toma gazda
- Nem elérhető
Nimrocco mirimafea írta:
Toma gazda írta:
Nimrocco mirimafea írta: Lehet tudni,h mennyiért van a lovaglás :
HÁt így a neten nézelődve Lovarda csak:Gyenesdiáson KEszthelyen és VÁrvölgyön van ami nincs közel szal oda érdemesebb egy külön túrát szervezni, ha van rá elég ember.
A közelben tudtommal nincs lehet tévedek...
És kb mennyi money/óra?
mivel nincs a közelben egy se így fogalmam sincs hogy mennyiebe kerül csak annyit tudok hogy ezeken a helyeken van.
www.bis.hu azon belül térképek van ott egy virtuális balatontérkép ottan rákattintottam a lóra és ezeket hozta ki amik a léegközelebb esnek
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
nodlee írta: Nem lehetne megint egy külön szobában megbeszélést tartani? Nekem továbbra sincs msn-em, és nem tudom letölteni, fogalmam sincs miért...
bocsi az off-ért
csak hátha tudok segíteni...
Nem tudom miért nem sikerült letölteni, de ha még esedékes itt elvilg letölthető: messenger.msn.com/download/?mkt=hu-hu
- Gandalf
- Nem elérhető