MTT "Relax" Tábor 2005.

Több
19 éve 8 hónapja #245769 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
AKi szeretné megnézni Szigligetet, a egyik lehetséges táborhelyet, az holnap legyen a Déliben a lépcső tetejénél kezében vonatjegyet szorongatva 09.45-kor.
És egy hely még van a vasárnapi salgóbányai túrához Melian kocsijában, e-mailben kérema pályázatokat.
T.
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #244454 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Megszületett a döntés, a tábor augusztus utolsó hetében lesz megtartva. Sajnálom, ha valakinek nem jó az időpont, ma megbeszéltük mégegyszer, átrágtuk, így működőképes csak a dolog. Tehát mindenki, aki a Relax-táborban szeretne részt venni, így tervezzen.

Az időponttal kapcsolatos hozzászólásokat a topic áttekinthetősége miatt töröltem.

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #244408 Írta: Telcontar
1. Nem vizsgaidőszakban lesz (július közepéig).
2. Nem a másik tábor előtti , alatti vagy utáni héten lesz.
3. Nem a Sziget ideje alatt lesz.

Ezek alapján kizárólag augusztus utolsó hete marad. Más nem. Ezen már nem fogunk módosítani, csak abban az egy esetben, ha valaki be tud vezetni augusztusban egy olyan hetet, ami eddig nem létezett (ha visszatérnénk a Julián naptárra, ez megoldható lenne).

A mai napon kvázi döntés születik a helyszínt illetően, de konkrét eredményhirdetést csak két hét múlva várhattok, addig inspektálni kell a területet, azaz lesz egy megnézés.

T.
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #244373 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Kedves Táborszervező Kispajtások :heu: ,

:idea: ugye nem felejtettétek el, hogy ma Telcontarnal ismét megbeszélés lesz!!! :idea:
(ugyanott, ahol három héttel ezelőtt, az Erzsébet körúton)

Melian
*tiuda meina tiutjandei*
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #243309 Írta: Telcontar
A két tábor nem lehet sem egyszerre, sem közel egymáshoz, mert lesz kb 10% átfedés, különösen a szervezők terén.
Júliusban az árak sokkal magasabbak. Főszezon.
Én nem hallottam még olyan egyetemről, ahol jólius második felében is lett volna vizsgaidőszak. Persze biztos van. De a nagy tábornak akkor van a megfelelő ideje.
Augusztus eleje esetleg megfontolható, de az egyetlen komoly érv az, hogy augusztus utolsó hete má nem kedvez a sátrasoknak. Kivéve persze a masszívan nomád életmódot folytatókat. :)
A héten folynak a helyszíntárgyalások, jövő hét végén kiderül minden.
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #243025 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.

Aeglos írta:

Rabyn írta: Telco: Azon gondolkodtam, hogy aug1-7 között van-e valami progrma amin résut kellene vennünk. ugyanis az pont Kapolcs után de sziget elött van. és többen rá is fognak érni mint aug utolso hetében, mertugye aug utolso hetáben a tanárok már dolgoznak, akkor vannak a pót és utovizsgák. Vagy aug2-8. szal valami ilyesmi aug eleje.

Művészetek Völgye 2005: július 29-től augusztus 7-ig

nem hinném, hogy mi erre a teljes időpontra lemennénk. sőt, ha jól emlékszem, alig pár napot voltunk tavaly kapolcson. na, most ebből következőleg ebben az időpontban lehetne a tábor. még két ok szól mellette, hogy talán nincs ezzel párhuzamosan más rendezvény, amin meg kéne jelennünk, illetve nemes egyszerűséggel augusztus végén rohadt hideg van.

szal szerintem ez pont ideális. de hát ti vagytok a táborszervezők. telco, a másik helyszínt pedig, amit silcucc mondott neked, kéretik fontolóra venni. az árakkal kapcs. érdeklődni meg egyeztetni kell, azóta biztos változott, hogy én ott voltam =) de sztem az minden szempontból pörfekt nekünk.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #243000 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
aki pótvizsgázik tanuljon.. tanár meg hát nem olyan sok van.. egy pár akad..

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #242907 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.

Rabyn írta: Telco: Azon gondolkodtam, hogy aug1-7 között van-e valami progrma amin résut kellene vennünk. ugyanis az pont Kapolcs után de sziget elött van. és többen rá is fognak érni mint aug utolso hetében, mertugye aug utolso hetáben a tanárok már dolgoznak, akkor vannak a pót és utovizsgák. Vagy aug2-8. szal valami ilyesmi aug eleje.

Művészetek Völgye 2005: július 29-től augusztus 7-ig

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #242753 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Telco: Azon gondolkodtam, hogy aug1-7 között van-e valami progrma amin résut kellene vennünk. ugyanis az pont Kapolcs után de sziget elött van. és többen rá is fognak érni mint aug utolso hetében, mertugye aug utolso hetáben a tanárok már dolgoznak, akkor vannak a pót és utovizsgák. Vagy aug2-8. szal valami ilyesmi aug eleje.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #242429 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Illének abban teljesen igaza van, h július utolsó két hete, augusztus picit eleje "szabad" ilyen téren... míg az augusztus vége sokaknak necces szokott lenni. Amit említett, h a tanároknak már munka... teljesen jogos.
Szóval ha tudjátok tényleg fontoljátok meg a dolgot...
De én sem azt mondtam,h egyszerre legyen a két tábor. 8)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #242412 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.

Ille / Lórien írta: Ha a Nagy Tábor július elején lesz, akkor lehetne a "Relax"-ot július közepén vagy a végén tartani. Az már nem vizsgidőszak, már felvételi sincs, és a Nagy Tábor után van. Mégiscsak kedvezőbb időpont, mint augusztus vége.

Nem feltétlenül. Júliusban még vannak nyári rendezvények, ahol az MTT meg szokott jelenni. Meg aug. elején. Az aug. végi időpont kikerüli ezeket.

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #242411 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Ha a Nagy Tábor július elején lesz, akkor lehetne a "Relax"-ot július közepén vagy a végén tartani. Az már nem vizsgidőszak, már felvételi sincs, és a Nagy Tábor után van. Mégiscsak kedvezőbb időpont, mint augusztus vége.

"Elen síla lúmenn' omentielvo."
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #242398 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Van ahova még van felvételi.. (ami nem baj)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #242392 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.

Gandalf írta: Ráadásul tudtommal júli első hete, meg még utána néhány nap minden felsőoktatási intézményben szinte felvételi időszak (szóbelik ekkor vannak). Ebben speciel nem vagyok érintett, csak megjegyeztem.

már nincs felvételi.
helyette érettségi lesz, de az júniusban

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #242339 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Ráadásul tudtommal júli első hete, meg még utána néhány nap minden felsőoktatási intézményben szinte felvételi időszak (szóbelik ekkor vannak). Ebben speciel nem vagyok érintett, csak megjegyeztem.
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #242337 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.

Adelard írta:

Timona írta:

Ille / Lórien írta: Miért nem lehet ez a tábor is júliusban?

Hát épp most megy a problémázás a másik tábor időpontja miatt is, pont a július miatt, mert az még erősen vizsgaidőszak :roll:

a július? az már azért nem... csak a június.. [size=9:rd3rtokf](vagynem??)[/size]

Mindenhol máshogy van, nekem pl júni. 24. a vége, de ELTE, Közgáz... na ott még júli. eleje is az, asszem :roll: .

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #242332 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.

Timona írta:

Hát épp most megy a problémázás a másik tábor időpontja miatt is, pont a július miatt, mert az még erősen vizsgaidőszak :roll:

a július? az már azért nem... csak a június.. [size=9:29stf0hh](vagynem??)[/size]

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #242328 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #242314 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
[size=9:hddagknz]Ez vicces lesz, h. az egyik tábor a vizsgaidőszak végén, a másik meg épphogy sulikezdéskor... :roll: [/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #242292 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Ille: szvsz a "nagy" tábor szervezői szívesen mennének a Relaxba kiereszteni a felgyülemlett fáradt gőzt ;)

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja - 19 éve 6 hónapja #242290 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.

telcontar írta: - Helyszín rövid leírás, faház/hőház, hány ágyas szobák, hány férőhely összesen, sátraknak férőhely, mekkora a forgalom augusztus utolsó hetében, várhatóan egyedül lszünk-e vagy másokkal, utóbbi esetben kb hányan lesznek azok a mások

Augusztus utolsó hete??? 8O
Ugye, ezt nem gondoljátok komolyan? Ezt nem tehetitek! Az már nagyon késő.
Az már sok embernek hivatalos munkaidő (pl. tanárok).
Több egyetemen/főiskolán akkor van a beíratkozás, amin ajánlatos személyesen megjelenni.
Ráadásul az a nyár utolsó hete, és az már olyan nyomasztó.
:bawling:
Miért nem lehet ez a tábor is júliusban? Akár lehetne a két tábor egy időben. Nem értem ezzel mi a gond, hiszen egy ember úgyis csak egy táborba jelentkezhet. Vagy akár a nagy tábor előtt. Szerintem a szállás is olcsóbb júliusban.
Kérlek, gondoljátok meg! Még nem tudom melyik táborba megyek, de nem szeretném, hogyha az időpont alapján kellene döntenem.

"Elen síla lúmenn' omentielvo."
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #241929 Írta: Telcontar
Kaptatok egy levelet, kerem azonnal visitson aki nem kapta meg es ugy erzi, szervezosege folytan kellett volna.
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #241912 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Előd, nem késő, de akkor péntekig kérdezz rá a főnökségnél azokra a dolgokra, amiket Telco beírt ide. Ha ez megvan, akkor felmerülhet lehetséges helyként.

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #241849 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
tudom hoyg már lehet hogy késő de mit szóltok szelídhez?
mármint a szelidi tó/kemping???
szóljatok le ha nem jó ötlet

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #241642 Írta: Telcontar
Hétfőn kimennek a jegyzetek és az alábbi információ is.

Árajánlatban szükséges információk

- Helyszín: a helyszín pontos neve, pontos postai cím, üzemeltető (akivel szerződést lehet kötni) neve, elérhetősége, telefonszáma, emilje
- Helyszín rövid leírás, faház/hőház, hány ágyas szobák, hány férőhely összesen, sátraknak férőhely, mekkora a forgalom augusztus utolsó hetében, várhatóan egyedül lszünk-e vagy másokkal, utóbbi esetben kb hányan lesznek azok a mások
- Belső infrastruktúra: szobákban konnektor, víz; wc-k, zuhanyzók mennyi van, milyen állapotú, külső vagy belső, mekkora a kapacitása
- Van-e közösségi helyiség, külön konyha, hűtési lehetőség, szabadtűz, sportpálya stb.
- Van-e személyzet, gondnokság, kapuzárás, konyhai személyzet, meleg-étel rendelési lehetőség (mennyiért?), büfé (mi a kínálata?), mini-ABC
- Környezetről néhány szó, strand és kirándulóhelyek, egyéb programlehetőségek (vízibicikli, lovaglás, akármi) közelsége, felsorolása, azoknak az árai, a település jellege és közelsége, a helybéliek viszonyulása a barbár csürhéhez, esetleg a zenéhez
- weblapcím, ha van
- Mibe kerül, milyen kedvezményeket adnak, különösen hogy mi egy közhasznú civil szervezet vagyunk (azaz ami kedvezményt ad, azt támogatásként is elszámolhatja és kevesebbet kell adóznia)
- Meddig kell lefoglalni a helyet és a szerződést megkötni, kérnek-e előleget és ha igen, mennyit?
- Közlekedési lehetőség oda és a helyszínen pl a strandra
- Melyik nagyváros közelében van, ahol van hipermarket? Hány km onnan?
- Van valakinek közülünk helyismerete?
- Egyebek amik eszetekbe jutnak

Határidő: február 11. péntek, a tkrieger@alterationx.hu címre küldjétek a megfejtéseket.
megtárgyalás: feb. 12. szombat este 8 óra msn
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #241008 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
kaphatnék én is abból a jegyzetből?

toma_gazda@yahoo.co.uk

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #240989 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Üdvözletem!

Telcontar: sajnos ez az időpont nekem semmiképp nem jó, ezért nem tudok ott lenni... Megtenné valaki, hogy a megbeszéltekről készít egy nagyon vázlatos áttekintő jegyzetet, és azt átküldi nekem? Előre is köszönöm!

icke

ignis sum quae contra frigus ardet
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #240933 Írta: Telcontar
Megvan az info. Találkozó szerdán 19.00-kor az Ipartestület erzsébet krt-i irodjában (VII. ker. Erzsébet krt 51), kapucsengő: 46 (Krieger és Lánya Kft). 19.10-kor nekikezdünk, mert sok lesz a dolog, szeretnék este 10-ig végezni. Ha valakinek ara van ihletése, jöhet 20 perccel előbb, berendezni a termet.
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #240843 Írta: Telcontar
Gandalf, ha ezen múlik és találunk azonos színvonalon olcsóbb megoldást, nem leszünk szívbajosak átrendezni. Ha mondjuk ezer forinton múlik fejenként, akkor nem csinálunk ebből ügyet, ha háromezren, akkor igen. De ezt úgyis együtt döntjük majd el akkor, amikor minden információ rendelkezésünkre áll. :)
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #240785 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Telcontar: abszolút korrekt így első átfutásra mindkét doksi. Bár a M.-tapolcai helyszínt továbbra is kissé drágának tartom, bízom benne, hogy ez nem lesz akadály! :wink:
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.416 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére