- Köszönetek: 0
MTT "Relax" Tábor 2005.
- Telcontar
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
És egy hely még van a vasárnapi salgóbányai túrához Melian kocsijában, e-mailben kérema pályázatokat.
T.
- Silcucc
- Nem elérhető
Az időponttal kapcsolatos hozzászólásokat a topic áttekinthetősége miatt töröltem.
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
- Telcontar
- Nem elérhető
2. Nem a másik tábor előtti , alatti vagy utáni héten lesz.
3. Nem a Sziget ideje alatt lesz.
Ezek alapján kizárólag augusztus utolsó hete marad. Más nem. Ezen már nem fogunk módosítani, csak abban az egy esetben, ha valaki be tud vezetni augusztusban egy olyan hetet, ami eddig nem létezett (ha visszatérnénk a Julián naptárra, ez megoldható lenne).
A mai napon kvázi döntés születik a helyszínt illetően, de konkrét eredményhirdetést csak két hét múlva várhattok, addig inspektálni kell a területet, azaz lesz egy megnézés.
T.
- Melian
- Nem elérhető
ugye nem felejtettétek el, hogy ma Telcontarnal ismét megbeszélés lesz!!!
(ugyanott, ahol három héttel ezelőtt, az Erzsébet körúton)
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Telcontar
- Nem elérhető
Júliusban az árak sokkal magasabbak. Főszezon.
Én nem hallottam még olyan egyetemről, ahol jólius második felében is lett volna vizsgaidőszak. Persze biztos van. De a nagy tábornak akkor van a megfelelő ideje.
Augusztus eleje esetleg megfontolható, de az egyetlen komoly érv az, hogy augusztus utolsó hete má nem kedvez a sátrasoknak. Kivéve persze a masszívan nomád életmódot folytatókat.
A héten folynak a helyszíntárgyalások, jövő hét végén kiderül minden.
- Rayan
- Nem elérhető
Aeglos írta:
Rabyn írta: Telco: Azon gondolkodtam, hogy aug1-7 között van-e valami progrma amin résut kellene vennünk. ugyanis az pont Kapolcs után de sziget elött van. és többen rá is fognak érni mint aug utolso hetében, mertugye aug utolso hetáben a tanárok már dolgoznak, akkor vannak a pót és utovizsgák. Vagy aug2-8. szal valami ilyesmi aug eleje.
Művészetek Völgye 2005: július 29-től augusztus 7-ig
nem hinném, hogy mi erre a teljes időpontra lemennénk. sőt, ha jól emlékszem, alig pár napot voltunk tavaly kapolcson. na, most ebből következőleg ebben az időpontban lehetne a tábor. még két ok szól mellette, hogy talán nincs ezzel párhuzamosan más rendezvény, amin meg kéne jelennünk, illetve nemes egyszerűséggel augusztus végén rohadt hideg van.
szal szerintem ez pont ideális. de hát ti vagytok a táborszervezők. telco, a másik helyszínt pedig, amit silcucc mondott neked, kéretik fontolóra venni. az árakkal kapcs. érdeklődni meg egyeztetni kell, azóta biztos változott, hogy én ott voltam =) de sztem az minden szempontból pörfekt nekünk.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- elodyke
- Nem elérhető
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Aeglos
- Nem elérhető
Rabyn írta: Telco: Azon gondolkodtam, hogy aug1-7 között van-e valami progrma amin résut kellene vennünk. ugyanis az pont Kapolcs után de sziget elött van. és többen rá is fognak érni mint aug utolso hetében, mertugye aug utolso hetáben a tanárok már dolgoznak, akkor vannak a pót és utovizsgák. Vagy aug2-8. szal valami ilyesmi aug eleje.
Művészetek Völgye 2005: július 29-től augusztus 7-ig
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Inczy
- Nem elérhető
Szóval ha tudjátok tényleg fontoljátok meg a dolgot...
De én sem azt mondtam,h egyszerre legyen a két tábor.
Feel the sunshine
- Léli
- Nem elérhető
Ille / Lórien írta: Ha a Nagy Tábor július elején lesz, akkor lehetne a "Relax"-ot július közepén vagy a végén tartani. Az már nem vizsgidőszak, már felvételi sincs, és a Nagy Tábor után van. Mégiscsak kedvezőbb időpont, mint augusztus vége.
Nem feltétlenül. Júliusban még vannak nyári rendezvények, ahol az MTT meg szokott jelenni. Meg aug. elején. Az aug. végi időpont kikerüli ezeket.
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Ille Lórien
- Nem elérhető
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Aeglos
- Nem elérhető
Gandalf írta: Ráadásul tudtommal júli első hete, meg még utána néhány nap minden felsőoktatási intézményben szinte felvételi időszak (szóbelik ekkor vannak). Ebben speciel nem vagyok érintett, csak megjegyeztem.
már nincs felvételi.
helyette érettségi lesz, de az júniusban
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Timona
- Nem elérhető
Mindenhol máshogy van, nekem pl júni. 24. a vége, de ELTE, Közgáz... na ott még júli. eleje is az, asszem .Adelard írta:
Timona írta:
Hát épp most megy a problémázás a másik tábor időpontja miatt is, pont a július miatt, mert az még erősen vizsgaidőszakIlle / Lórien írta: Miért nem lehet ez a tábor is júliusban?
a július? az már azért nem... csak a június.. [size=9:rd3rtokf](vagynem??)[/size]
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Adelard
- Nem elérhető
Timona írta:
Hát épp most megy a problémázás a másik tábor időpontja miatt is, pont a július miatt, mert az még erősen vizsgaidőszakIlle / Lórien írta: Miért nem lehet ez a tábor is júliusban?
a július? az már azért nem... csak a június.. [size=9:29stf0hh](vagynem??)[/size]
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Timona
- Nem elérhető
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Our knees do not bend easily
- Ille Lórien
- Nem elérhető
telcontar írta: - Helyszín rövid leírás, faház/hőház, hány ágyas szobák, hány férőhely összesen, sátraknak férőhely, mekkora a forgalom augusztus utolsó hetében, várhatóan egyedül lszünk-e vagy másokkal, utóbbi esetben kb hányan lesznek azok a mások
Augusztus utolsó hete??? 8O
Ugye, ezt nem gondoljátok komolyan? Ezt nem tehetitek! Az már nagyon késő.
Az már sok embernek hivatalos munkaidő (pl. tanárok).
Több egyetemen/főiskolán akkor van a beíratkozás, amin ajánlatos személyesen megjelenni.
Ráadásul az a nyár utolsó hete, és az már olyan nyomasztó.
:bawling:
Miért nem lehet ez a tábor is júliusban? Akár lehetne a két tábor egy időben. Nem értem ezzel mi a gond, hiszen egy ember úgyis csak egy táborba jelentkezhet. Vagy akár a nagy tábor előtt. Szerintem a szállás is olcsóbb júliusban.
Kérlek, gondoljátok meg! Még nem tudom melyik táborba megyek, de nem szeretném, hogyha az időpont alapján kellene döntenem.
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Telcontar
- Nem elérhető
- Silcucc
- Nem elérhető
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
- elodyke
- Nem elérhető
mármint a szelidi tó/kemping???
szóljatok le ha nem jó ötlet
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Telcontar
- Nem elérhető
Árajánlatban szükséges információk
- Helyszín: a helyszín pontos neve, pontos postai cím, üzemeltető (akivel szerződést lehet kötni) neve, elérhetősége, telefonszáma, emilje
- Helyszín rövid leírás, faház/hőház, hány ágyas szobák, hány férőhely összesen, sátraknak férőhely, mekkora a forgalom augusztus utolsó hetében, várhatóan egyedül lszünk-e vagy másokkal, utóbbi esetben kb hányan lesznek azok a mások
- Belső infrastruktúra: szobákban konnektor, víz; wc-k, zuhanyzók mennyi van, milyen állapotú, külső vagy belső, mekkora a kapacitása
- Van-e közösségi helyiség, külön konyha, hűtési lehetőség, szabadtűz, sportpálya stb.
- Van-e személyzet, gondnokság, kapuzárás, konyhai személyzet, meleg-étel rendelési lehetőség (mennyiért?), büfé (mi a kínálata?), mini-ABC
- Környezetről néhány szó, strand és kirándulóhelyek, egyéb programlehetőségek (vízibicikli, lovaglás, akármi) közelsége, felsorolása, azoknak az árai, a település jellege és közelsége, a helybéliek viszonyulása a barbár csürhéhez, esetleg a zenéhez
- weblapcím, ha van
- Mibe kerül, milyen kedvezményeket adnak, különösen hogy mi egy közhasznú civil szervezet vagyunk (azaz ami kedvezményt ad, azt támogatásként is elszámolhatja és kevesebbet kell adóznia)
- Meddig kell lefoglalni a helyet és a szerződést megkötni, kérnek-e előleget és ha igen, mennyit?
- Közlekedési lehetőség oda és a helyszínen pl a strandra
- Melyik nagyváros közelében van, ahol van hipermarket? Hány km onnan?
- Van valakinek közülünk helyismerete?
- Egyebek amik eszetekbe jutnak
Határidő: február 11. péntek, a tkrieger@alterationx.hu címre küldjétek a megfejtéseket.
megtárgyalás: feb. 12. szombat este 8 óra msn
- Toma gazda
- Nem elérhető
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- icke
- Nem elérhető
Telcontar: sajnos ez az időpont nekem semmiképp nem jó, ezért nem tudok ott lenni... Megtenné valaki, hogy a megbeszéltekről készít egy nagyon vázlatos áttekintő jegyzetet, és azt átküldi nekem? Előre is köszönöm!
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Telcontar
- Nem elérhető
- Telcontar
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető