MTT "Relax" Tábor 2005.

Több
19 éve 11 hónapja #231128 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
tökre egyetértek alcarral

és a relax egyébként is 18 éven felülieknek lesz... ez olyan hallgatólagos szabály...nem véletlenül

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #231122 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Kincső... ne haragudj, de ez nem éppen sportszerű azzal szemben, akire gondolsz, ugye? Az egy magánbuli volt... nem MTT-s, és éppen ezért nem kéne itt megjegyzéseket tenni... már bocs!!! Nme tábor volt, nem hivatalos MTT rendezvény... az illetőnek meg segíteni kell, nem nyilvánosan megjegyzéseket tenni rá, basszus...

Másrészt: szó sincs szvsz kettészakításról... van aki a kötöttebb programokat kedveli, tudományos, előadásokkal fűszerezett tábort (pl. én is) van aki a pihenős, lazább, kevésbé kötöttebbet... ne feledjük el, milyen sokan vagyunk! Azt sem, hogy van akinek nem felel meg valamelyik időpont... talán a másik jobb neki!!! Erre kell szvsz gondolni, nem arra, hogy NEKEM mi lenne a jobb, hanem arra is, hogy a másiknak mi a jobb!!! Nem? Volt igény arra is, hogy legyen éppen ilyen kötött a tábor, meg arra is, hogy legyen lazább... és szerintem jó ötlet volt ez. Ha valakinek nem tetszik a Relax koncepciója, ki a nyavalya kényszeríti arra, hogy abba menjen??? Nos? Tud valaki neveket sorolni??? Nem? akkor talán ezt abba is hagyhatnánk...
Aki a Relaxba akar/tud menni: oda jelentkezik. Aki a másikba: az meg oda. Ennyi. Még egyéb álprobléma, amin lehet kicsit rágódni, sopánkodni???

bocs a kemény hangnemért, de ez SZVSZ. Így látom. És lehetne végre kicsit gondolkozni a hozzászólások előtt, azt hiszem... csak egy percet!!! Nem olyan nagy ügy...

(meglehet, hogy a fenti rám is vonatkozhatna, bár átrágtam magamban párszor... nem bántani akarok/akartam, hanem segíteni. Tehát a felháborodást követő másodpercekben, szíveskedjen mindenki ezt szem előtt tartani).
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #231112 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Ha jól értettem, azért a Relax táborban is lesz valamilyen szintig kötött program, mert ennyi ember, főleg ha új(abb)ak is vannak köztük, nehezebben tudja eltölteni együtt az idejét 5-10 napon át. Namost azt, ami Várgesztesen rendben volt 2 napon át, az 5-10 napon át már sok szvsz. Főleg hogy mégiscsak össze vannak zárva azok az emberek, és mivel nyár lesz és meleg, még a külön "szobázódás" sem megoldható, mint említett talin. :roll:
Ja és olyan állapotban sem szeretnék látni senkit, és szerintem más se, mint most Halloweenkor volt valaki. :?
Ki akadályozza meg, hogy ha valaki valami miatt a tábor közepén rossz hangulatba kerül, azt így próbálja megoldani és idáig fajul a dolog?! :roll:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #231095 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
az én véleményem az hogy bízzuk a tábvetzekre.

ha +18 lesz az az ő dolguk akkor csak 18 éven fölüliek mehetnek.

max nem leszenk olyan népszerűek a jövőben. úgyérzem

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #231094 Írta: Cala
Cala válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
(Én személy szerint 18 alatt vagyok)
Szertintem rossz lenne ha most megosztaná valaki a közösséget...
Ez a legrosszabb, amit lehet tenni. Jönnének a "Ti még kicsik vagytok" mondatok... Ki lennénk zárva... ezt szeintem senki sem szereti...
Bár ti tudjátok... Én csak egy Nem Nagykorú hozzászóló voltam...

...
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #231084 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.

Drowse / Gurrisurye írta: sajnos hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a "pihenést/kikapcsolódást szolgáló program" ivászatokat meg züllést jelent, holott abszolút nem azt jelenti

Inkább nem teljesen azt.... Az itteni alkoholfogyasztások általában megmaradnak az elfogadható szinten. De szerintem igenis kellett, h az idei táborban tiltva legyen az alkohol. És asszem ugyanezen oknál fogva én inkább a "Tolkienesebb" tábort fogom választani, akármennyire is szeretnék veletek lenni...

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #231069 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Alcar: maximális egyetértés

sajnos hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a "pihenést/kikapcsolódást szolgáló program" ivászatokat meg züllést jelent, holott abszolút nem azt jelenti

vagy én értem rosszul...

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #231067 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Hmm. N. szégyellem magam, az én heppem szokott lenni a pozitív gondolkodás... :oops: De... Szerintem ez akkor sem jó ötlet. Érts meg engem is, most mennék először életemben, a LEP után ez lenne veletek a második találkozásom, erre kiderül, hog kettéosztanak minket... :cry: Hát.. Így nehéz pozitívan gondolkiodni (bár én általában nagyon optimista vagyok...)

"... And that was the beginning of fairies..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #231065 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Éljen. Sőt hurrá. Hajrá, ez az emberek!!! Csak így tovább... Már előre át is keresztelhetitek a Relax tábort alkesztábornak...
Most komolyan, nem érzitek, hogy ez a vészmadárkodás - már elnézést kérek - eddig sem állta meg a helyét? Nem igaz, hogy milyen negatívak vagytok...
Ha jól csalódom, az idei táborban nem volt ilyen jellegű probléma. A Relax tábort is lehet úgy csinálni, hogy ne is legyen. Döbbenet, hogy mennyi rosszat bírtok látni!!! :roll:

Csak mellékesen jegyzem meg: pl. az íjászkodás... no, amikor felvetődött, ne tudjátok meg miket kaptam... még néhány frankó sértegetést is... "veszélyes, meg gyilkos eszköz, méltatlan" és egyebek... és azt is meg tudtuk úgy csinálni, hogy ne legyen probléma... s ha jól emlékszem, nagyon népszerű volt a táborban az íjászkodás...

Ezt csak azért írtam ide, hogy gondolkozzatok kicsit... nem azt állítom, hogy nem kell a dologgal foglalkozni, mert kell, de ez a kapásból abszolúte negativizmustól nagyon herótom van... már bocs.

Uff, beszéltem.
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #231063 Írta: Ancalima Anarórë
És akkor majd ott ücsörög a rakás becsípett "nagykorú" között? Szép kilátások... :roll:

Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #231062 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.

Felagund írta:

Gandalf írta: Komoly volt az az állítás, hogy a Relax táborba csak 18 éven felülieknek szabad jelentkezni, vagy ez csak tréfás utalás volt az elnökség részéről a tábor jellegére?

Szerintem ez egy komoly felvetés volt a potenciális alkohol-fogyasztás miatt... :?

nem lenne elég h aki vállalja 18 év alatt h elmegy ebbe a táborba az vállalja azt is egyben h nem iszik?

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #231060 Írta: Drowse
azért gondolom, hogy a relax tábor népszerűbb lesz, mert ahogy én látom (sajnos) nem túl sokan mutatnak igazán mély érdeklődést a tolkieni világ iránt :roll: :?

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #231056 Írta: Ancalima Anarórë
Nem feltétlenül... Végülis, gondolom, ebben a táborban éppen az az érdekes, hogy csinálunk is valamit... Vagy nem? :lol:

Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #231008 Írta: Drowse
szvsz jóval többen lesznek azok, akik inkább a relax táborba akarnak majd menni.... túljelentkezés +minden

Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #231007 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Csakhogy vannak itt bőven 18 év alattiak, akik szívesebben mennének egy lazább, builizós táborba... :roll:
Ez az MTT-nek óriási felelősség ám! Sok kérdést felvethet...
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #231005 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Ilyenkor örülök, hogy elmultam a nyáron 18 :twisted:

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #231003 Írta: Drowse
azért nem hiszem, hogy a 18 év alattiakat "kényszeríteni" kéne a komoly táborra :roll:

ha már lehet választani, ne legyen senki "kiváltságos" a kora miatt

Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #230990 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.

Zizzo írta: Felagund: szerinted aki akrja az nem issza le magát amugy is? Mellesleg züllik a fiatalság, már 13-14 évesek is isznak keményen... ezt nem tudod megtiltani ;) Amugy a mi általunk szervezett táborban én is tiltottam az alkohol fogyasztást... mondjuk csak 16 éven alul, és 16-18 éveseknek is csak felnött felügyelettel! Na jó, nem kötekszem! ;)

Azért mondom, mert nem voltál (az idei) táborban: Esgalmarban a "város" (értsd: a gyermeküdülő) területén belül tilos volt az alkoholfogyasztás, mert sokan voltunk és különböző korúak (sőt még "ittas állapotban" sem volt szabad belépni a tábor területére). És shimán betartottuk/-ták 10 napig, és így is jól éreztük magunkat. :idea: Gondolom a komoly táborban megint így lesz.
De azért én örülnék, ha a Relax táborból sem úgy jönnének haza az emberek, hogy milyen jót piáltunk 5-10 napon át. :?
És ha tényleg nem mehetn(én)ek kiskorúak a Relaxba, akkor viszont minden kiskorú jelentkezőt "fel kell venni" a komolytáborba, különben nem fairplay. :roll: [size=9:mbc4bclk](Megjegyzem egyelőre azt hiszem a komolyba szándékozom menni.)[/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #230976 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
És, mert 18 éven felül saját magáért felel az illető hivatalosan...semmi szülői engedély...semmi táborvezető által vallalt felelősség nem szükséges...mégeccer mondom hivatalosan. Azt meg sosem értettem miért iszik valaki többet, mint amennyit bír. Persze lehet, hogy azért mert én 26 évesen sem iszom alkohol tartalmú cuccokat.
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #230963 Írta: Zizzo
Zizzo válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Felagund: szerinted aki akrja az nem issza le magát amugy is? Mellesleg züllik a fiatalság, már 13-14 évesek is isznak keményen... ezt nem tudod megtiltani ;) Amugy a mi általunk szervezett táborban én is tiltottam az alkohol fogyasztást... mondjuk csak 16 éven alul, és 16-18 éveseknek is csak felnött felügyelettel! Na jó, nem kötekszem! ;)

Itélet csere van írva a vényre...
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #230848 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.

Gandalf írta: Komoly volt az az állítás, hogy a Relax táborba csak 18 éven felülieknek szabad jelentkezni, vagy ez csak tréfás utalás volt az elnökség részéről a tábor jellegére?

Szerintem ez egy komoly felvetés volt a potenciális alkohol-fogyasztás miatt... :?

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #230772 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Úgy volna fair, ha bárhova bárki mehetne nemde? Vagy legalábbis életkorra tett kikötés nem lenne...
Muszáj volt felszólalnom az érdeekmben... :wink:

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #230768 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Hm
ez jó kérdés...

Ennek eldöntését lehet, hogy rá kellene bízni a szervezőkre.

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #230765 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Komoly volt az az állítás, hogy a Relax táborba csak 18 éven felülieknek szabad jelentkezni, vagy ez csak tréfás utalás volt az elnökség részéről a tábor jellegére?
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #230260 Írta: Ankalimon
MTT "Relax" Tábor 2005. téma létrehozva Ankalimon által
Hivatalos felhívás az MTT ’Relax’ Táborának megszervezésére

A Magyar Tolkien Társaság pályázatot hirdet a 2005. évi "Relax" tábor koncepciójának és fő szervezőinek kiválasztására. A rövid tábori koncepciót, és a szervezői csapat tagjainak bemutatását tartalmazó leírást a vezetoseg@tolkien.hu címre várjuk 2005. január 15. éjfélig.

A keretek:
A tábort 2005 nyarán kell valamikor lebonyolítani 5-10 napos időtartamban 40-80 fő számára, úgy hogy ne essen egy időbe az MTT Nagy Nyári Táborával. A tábort 100 %-ban a résztvevők befizetéseiből kell finanszírozni.

A kijelölt táborvezetőnek és csapatának kell előkészíteni a tábor alapfeltételeit (szállás, étkezés), kidolgozni a tolkieni mitológiához kötődő, ám inkább a pihenést/kikapcsolódást szolgáló programot, kialakítani a tábori idő 20-25 %-át lefedő laza keretjátékot, megszervezni a jelentkezéseket és a befizetéseket, rendezni a tábor pénzügyeit stb.

Túljelentkezés esetén biztosítani kell, hogy első körben az MTT regisztrált, tagdíjhátralékkal nem rendelkező tagjai, második körben a www.tolkien.hu fórumának regisztrált résztvevői előnyt élvezzenek.

A lehetőségek szűkössége miatt minden érdeklődő a két MTT tábor közül csak az egyikbe jelentkezhet.
Ez alól egyedi kivételt a normál jelentkezési időszak lejárta után a táborvezetők engedélyezhetnek, de az így engedélyezett kettős részvétel nem haladhatja meg az adott tábor összlétszámának 10 %-át. A két tábor szervezői automatikusan, külön engedélyezés nélkül résztvevői lehetnek a másik tábornak.

Az MTT Nagy Nyári Tábor szervezői és a "Relax" tábor szervezői nem lehetnek azonosak!

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.397 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére