MTT "Relax" Tábor 2005.

Több
19 éve 9 hónapja #240765 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.

Rabyn írta: timona: cél mentése más néven)

Úgy se működött, de azért köszi :)

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #240764 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
timona: cél mentése más néven)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja - 19 éve 9 hónapja #240763 Írta: Timona

telcontar írta: A tematika letölthető innen:
relax2005.fw.hu/felhivas-tabor2005.doc
...
Mellette megtaláljátok a koncepció leírását, itt:
relax2005.fw.hu/Relax%20tabor%20palyazat.doc

Lehet, hogy csak én vok a béna, de nem tudom megnyitni :roll:

*Probléma már nem aktuális, megoldottam :)

Fodor Ákos
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #240758 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Sziasztok!
Csak holnap tudom megmondani, hogy szerda vagy péntek, de a többi biztos.
Helyszín: Ipartestület, VII. ker. Erzsébet krt. 51 I. em. 3. (a Király utcánál)
Időpont: este 7

A tematika letölthető innen:
relax2005.fw.hu/felhivas-tabor2005.doc

Kérek mindenkit, aki jön, hogy előzetesen olvassa el és véleményezze vagy egészítse ki!

Mellette megtaláljátok a koncepció leírását, itt:
relax2005.fw.hu/Relax%20tabor%20palyazat.doc

Köszönöm!
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #240457 Írta: Telcontar
Nos, az eddigi visszajelzések alapján a szerda tűnik a legesélyesebbnek.
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #240415 Írta: Telcontar
A jövő héten tartunk egy nagy megbeszélést táborügyben. Kérek mindenkit, hogy ha kedvet érez magában arra, hogy a szervezésben bármilyen szinten közreműködjön, dobjon meg egy e-maillel (nem itt, és nem privi!!!), hogy elküldjem neki a tudnivalókat. A mailben feltétlenül jelölje meg, mikor jó neki a találkozó!
Az alábbi időpontok jöhetnek szóba:
- szerda vagy péntek este 7 órától
- szombat délután 3 órától
- vasárnap délelőtt 10 órától
Akkor lesz, amikor a legtöbb embernek megfelelő.
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #240348 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Gratula tőlem is, és köszi Telco, hogy minket is a "szervezők"' közé soroltál. Elérhetőséget tudod. ;)

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #240260 Írta: Telcontar
A főstáb Előd, Laurelin, Aralataion, _Neo és én, illetve frissen csatlakozva Silcucc, Dodie, Rabyn, Gillz és Drizzt.
A többi főbb szervező/tanácsadó között Kriszanát, Meliant, Adelardot, Alcart, Ankalimont, Ulmót és Gumipókot emelném ki.
És várom majd a lelkes önkénteseket is. :) Nem itt, nem most, hanem amikor ki lesz hirdetve.
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #240238 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #240219 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Én is gratulálok, _Neo-nak nem kell, ő így is elég szerény:DDD

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #240144 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Bár _Neo engem megelőzve gratulált saját magának, de azért én is...
Gratula Telconak és csapatának, remélem überjó tábort szerveztek meg minden...még mindig számíthattok ránk.
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #240099 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.

Ulmo írta: Az MTT vezetősége a mai megbeszélésen meghallgatta a táborszervezésre páyázó csapatokat. Ez alapján:
a Magyar Tolkien Társaság 2005. évi Relax-táborának szervezésére Krieger Tamás (Telcontar) és csapata kapott megbízást.

Gratulalok Telcontarnak es csapatanak! ß)
Remelem, jo tabort szervezunk ß)

Na jo, igazabol tudom, h jo tabort szervezunk ß)

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #240078 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Az MTT vezetősége a mai megbeszélésen meghallgatta a táborszervezésre páyázó csapatokat. Ez alapján:
a Magyar Tolkien Társaság 2005. évi Relax-táborának szervezésére Krieger Tamás (Telcontar) és csapata kapott megbízást.
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #239783 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Ez így nem lesz érdemi hozzászólás, de Miskolc-Tapolcát támogatom. :)

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #238180 Írta: _Phelan_ (Caranthír)
_Phelan_ (Caranthír) válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Egyébként: Szervezőként bizonyos dolgokat elvállalnék ( ah nem si telejsjogúként): odajutás segítése, (gyakorlott MÁVos Volánbuszos, idegen városbanközlekedő vagyok ;) ) ott néhány program levezetése, ill shoppingolás: beszerzés lista alapján; meg egyéb közhasznú apró cseprő dolgok. Illetve :emberek előkerítése. Az is menni szokott. NA ennyi mára ;)

Then you'll see, tears won't wash this away, Memories of the years that started the pain
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #238178 Írta: _Phelan_ (Caranthír)
_Phelan_ (Caranthír) válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Igény: /me gondolt arra ,hogy oké hogy ez akkor úgymond bulisabb de: itt is lehet szükség magányra, vannak párok ( igen igen tudom,tudom.. . :P ) és elég sokaknak igénye a meghitt beszélgetés 1-1 ben. Szóval szvsz olyan szállás kéne ahol több típusú szoba van( Kismaros nagyon rúlz volt szvsz iylen szempontból.) De az eddigi heylek ill leírásai knagyo ntetszenek.. cska öszintén nics kedvem 8-10 ágyas tömegszálláshoz.. ( /me ingerlékeny típus tud lenni... :P )

Then you'll see, tears won't wash this away, Memories of the years that started the pain
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236754 Írta: Telcontar
Lehet hogy egy felkapott üdülőhelyen a szállás drágább, de az élelmezésről ugyanúgy tescobol lehet gazdálkodni és a relax miatt a programok talán olcsóbbak lehetnek... Szvsz megoldható az eddigi táborok nagyságrendjét meg nem haladó összegből. De hát ki fog derülni.
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236751 Írta: Telcontar
Igen, szerintem ide a legjobb beírni.
Rayan: bízhatsz abban, hogy ez az info eljut a táborszervezőkhöz. :)

Szerintem a relaxot a másik tábor utánra érdemes tenni, az eddigi Nagy Nyári Találkozó ideje környékére (figyelembe véve, hogy idén a Sziget később lesz, aug. 10-17 között, pont előtte lesz Kapocs).
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236741 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.

Adelard írta:

Alyr Arkhon írta:

Adelard írta:

Gandalf írta:

Rayan írta:

Telcontar írta: AZ egyik (a 2004-es nyári találkozó helyszínéül is javasoltam) Miskolc-Tapolca. Faházak, sátrak, közösségi helységek és konyha, a közelben jól kiépített park sétálni, vizibicikli, barlagfürdő, hegy, erdő, bevásárolni pedig Miskolc 10 perc.

Rettenetesen támogatom. Emlékeim szerint az egyik legjobb hely az országban. Barlangfürdő RÚLZ, hegyek és erdők még RÚLZABB.

Nem-e lehetne-e kérni a leendő táborszervezőktől, hogy fontolóra vegyék a dolgot? Hm? Thnx. =P

Csak éppen méregdrága hely...

Nem drágább mint a legtöbb ilyen hely. Nem hotelbe készülünk ;) Van arrafelé sok szálláslehetőség, lehet olyat találni ami pénztárca kímélő. Én is rettenetesen támogatom :D

Akkor a következő lépées: keressetek ilyen helyeket.

szívesen

és aki talál, az ide beírhatja?

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236731 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.

Alyr Arkhon írta:

Adelard írta:

Gandalf írta:

Rayan írta:

Telcontar írta: AZ egyik (a 2004-es nyári találkozó helyszínéül is javasoltam) Miskolc-Tapolca. Faházak, sátrak, közösségi helységek és konyha, a közelben jól kiépített park sétálni, vizibicikli, barlagfürdő, hegy, erdő, bevásárolni pedig Miskolc 10 perc.

Rettenetesen támogatom. Emlékeim szerint az egyik legjobb hely az országban. Barlangfürdő RÚLZ, hegyek és erdők még RÚLZABB.

Nem-e lehetne-e kérni a leendő táborszervezőktől, hogy fontolóra vegyék a dolgot? Hm? Thnx. =P

Nem drágább mint a legtöbb ilyen hely. Nem hotelbe készülünk ;) Van arrafelé sok szálláslehetőség, lehet olyat találni ami pénztárca kímélő. Én is rettenetesen támogatom :D

szívesen

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236726 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.

Adelard írta:

Gandalf írta:

Rayan írta:

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236725 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.

Gandalf írta:

Rayan írta:

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236722 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.

Rayan írta:

Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236710 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236705 Írta: Legolin
Legolin válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Tudom, hogy a pályázatok beadásáig még nem lehet tudni, de mi a valószínűbb, hogy a Relax a rendes tábor előtt vagy után lesz?

... - very mátalo...

- Hold me.
- I can't.
/Edward Scissorhands/
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #235405 Írta: Telcontar
Ebben bizony van valami... a relíx tábor hangerejét szvsz csak egy edzett üdülőtelep bírja ki...
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #235382 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.

Timona írta: A környék pedig nagyon nyugodt!

Akkor szerintem nem kéne odamenjünk - hadd maradjon nyugodt :D

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #235183 Írta: Timona

Telcontar írta: A másik Uppony, egy kis falucska Ózdtól nem messze. Kicsi, családias és gyönyörű, hegyek minden oldalról és egy halastó (víztározó), ahol _elvileg_ nem szabad fürdeni. A hely hátránya, hogy házban csak kb. 40-50 hely van, a konyha viszont igen jó. Kb négy hat-tizenkét ágyas szoba van + sátornak is találunk helyet, kiépített tűzrakó...

Ez a hely gyönyörű! :D A környék pedig nagyon nyugodt! A tározó meg hipertiszta, elvileg tényleg nem szabad benne fürödni, de ezt a helyiek is megszegik néha ;)
[size=9:21km1nn3]Én is megmártóztam benne egyik este, hogy ne lássanak meg :oops: [/size]

Fodor Ákos
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #235092 Írta: Telcontar
Én jelen pillanatban két helyszínt tartok igazán jónak az általam személyesen ismertek közül.

AZ egyik (a 2004-es nyári találkozó helyszínéül is javasoltam) Miskolc-Tapolca. Faházak, sátrak, közösségi helységek és konyha, a közelben jól kiépített park sétálni, vizibicikli, barlagfürdő, hegy, erdő, bevásárolni pedig Miskolc 10 perc.

A másik Uppony, egy kis falucska Ózdtól nem messze. Kicsi, családias és gyönyörű, hegyek minden oldalról és egy halastó (víztározó), ahol _elvileg_ nem szabad fürdeni. A hely hátránya, hogy házban csak kb. 40-50 hely van, a konyha viszont igen jó. Kb négy hat-tizenkét ágyas szoba van + sátornak is találunk helyet, kiépített tűzrakó...

A (nem is annyira) privát véleményem szerint szabad vízhez nem szabad menni, mert ott bizony nagyon nagy a balesetveszély és sajnos ilyen dolgokban nem szabad a józan belátásra hagyatkozni. Ha víz, akkor kizárólag strand és megfelelő felügyelet.
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #234964 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: MTT "Relax" Tábor 2005.
Inczy ezt úgy éred sétáljak ki a szomszéd faluba és nézzem meg?? :)

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.440 másodperc