Nagy Könyv és 50. évforduló
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ezúton szeretném megköszönni, de nagyon, a hölgynek aki segített a vívásoktatásban, hogy segített a vívásoktatásban.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Tünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 1
Meg néni is kattogtatott mellette. Kellenének a képek is.
Bábelőadást vki nem videózta le?
Megkérdezi vki a könyvtárat?
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
szal szép volt...
egyébként volt ott egy uriember,aki végig mindent kamerázott...azt nem tudjuk valahonnan megszerezni? (csak mert permi nem láthatta a bábos előadást az elejétől és nagyon szeretném megnézni )
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Tünde
- Nem elérhető
Szofi pedig annyira megható volt... :crying:
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
- Köszönetek: 0
Brandir és csapata remek munkát végeztek!
Gratulálok a felolvasóknak a kitartásukért, s hogy a közreműködésükkel ilyen szép befejezése lehetett a könyvnek.
A pálmát azonban mindenképp a nap fénypontját jelentő Báb-csapat viszi!
Óriásiak voltatok gyerekek!
Képek alant megtekinthetők:
www.kep.tar.hu/mttkepek/50180000#2
p.s. Timona tökjók a képeid!
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Kincső (Thilanna) írta: Hatalmas köszönet minden felolvasóknak, főleg a szerda-csütörtök-PÉNTEKI extrázóknak!!!
:hello: :hello: :hello:
Köszönöm, hogy megvalósítottatok egy ilyen abszurd ötletet (mint extrázás, főleg éjjel), úgyis, hogy én tegnap éjjel nem tudtam maradni! ( )
MEGCSINÁLTUUUK! :dance:
Két fontos dolog bizonyosodott be számomra:
Tolkien még mindig fontos gyökér a társaságnak, és az is marad, (ez számomra ugyan nem volt kérdés, de) még azok is, akik ezt vitatták, nagy élménynek minősítették a felolvasást! :dance:
igenis VANNAK alulról jövő kezdeményezések, amik megvalósulnak -- ehhez én hiába adtam volna az ötletet, ha nem álltok mellém jópáran (főleg Ádám, Melian és Sirgon, akik a szervezésben is segítettek, de minden extrás olvasó!!!). Amíg ez van, LESZ MTT
Azért csináltuk, mert jó volt!!! (Péntek éjjel fél hatkor végeztünk )
Először csak azért mentem el, mert megígértem, de aztán már mindig alig vártam, hogy újra hozzám kerüljön a könyv... (és a hugom is ezt mondta, akinek pedig semmi kötődése az MTT-hez, csupán én )
És az utolsó sorok hangulata bizony nagyon ütött... Köszönjük Szofinak, és a dramaturgosoknak...
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Nagyon jól éreztem magam felolvasóként és hallgatóként is. Szofi utolsó felolvasása :') Köszönöm!
Köszönöm mindenkinek (szervezők, résztvevők, hallgatók, támogatók) ezt a csodálatos kezdeményezést, és jövőre megint találkozunk
Üdv!
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Kincső
- Nem elérhető
:hello: :hello: :hello:
Köszönöm, hogy megvalósítottatok egy ilyen abszurd ötletet (mint extrázás, főleg éjjel), úgyis, hogy én tegnap éjjel nem tudtam maradni! ( )
MEGCSINÁLTUUUK! :dance:
Két fontos dolog bizonyosodott be számomra:
Tolkien még mindig fontos gyökér a társaságnak, és az is marad, (ez számomra ugyan nem volt kérdés, de) még azok is, akik ezt vitatták, nagy élménynek minősítették a felolvasást! :dance:
igenis VANNAK alulról jövő kezdeményezések, amik megvalósulnak -- ehhez én hiába adtam volna az ötletet, ha nem álltok mellém jópáran (főleg Ádám, Melian és Sirgon, akik a szervezésben is segítettek, de minden extrás olvasó!!!). Amíg ez van, LESZ MTT
Később: egy fontosat kihagytam... akinek az ötlet megfogant a fejében (ki volt?...), annak meg nagy-nagy puszi a kobakjára!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Timona
- Nem elérhető
Mindezek tudatában külön öröm volt hallani, ahogy Szofi zárás előtt 5 perccel, Samu szavaival befejezte a történetet, én nagyon meghatódtam
Szerintem remek kis rendezvény volt ez a mai
Itt pedig megtalálhatóak a képek, amiket csináltam:
kep.tar.hu/timona/50179902#2
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Timona
- Nem elérhető
Timona írta: Fontos információ, hogy a felolvasóknak járó EMLÉKLAP a könyvtárosoknál van, tőlük kell kérni!
Aki esetleg ezt még nem tette meg és valószínűleg már nem jár a könyvtár felé, az szóljon nekem és félreteszünk neki egyet!!!
Csak, hogy ne merüljön feledésbeTimona írta: Beosztás:
img.tar.hu/timona/img/17796448.jpg#3
A hajnalig olvasók előtt pedig emelem kalapom
Fodor Ákos
- Idhren
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Számolgattam, a IV. könyvből (2001-es puhafedeles szerint) 158 oldal van, tehát a könyvtárban elvileg eljutnak ma az V. könyv kb. 20-30. oldaláig. Azt be kell fejeznünk ma éjjel, lesz még kb. 170-180 oldal éjszakára, kell rá kb. 6 óra hajnali 2 körül végzünk (végeztek).
Leguanember írta: Én, ha elengedhetetlenül szükséges, hajnalban be tudok segíteni. Sirgon, ha egyedül maradnál, szólj, és akkor megyek! Ma a könyvtárban még toborzunk.
"Istenuccse, Frodó uram, olyan hosszú könyvet írtál, mint a Borbuggyan! Na várj csk, majd elviszem Neked Nyugatra, aztán együltő helyedben felolvastatom Veled!"
Szerintem szükség lesz Rád...
Lehet, én is be tok ugrani, de nekem kell a vezető támogatás Sirgon
Ha megyek, írok sms-t
- Kincső
- Nem elérhető
Leguanember írta: Én, ha elengedhetetlenül szükséges, hajnalban be tudok segíteni. Sirgon, ha egyedül maradnál, szólj, és akkor megyek! Ma a könyvtárban még toborzunk.
"Istenuccse, Frodó uram, olyan hosszú könyvet írtál, mint a Borbuggyan! Na várj csk, majd elviszem Neked Nyugatra, aztán együltő helyedben felolvastatom Veled!"
Szerintem szükség lesz Rád...
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
A Villám utca párhuzamos a Hungária körúttal a népligeti szakasznál. A pénzverdétöl a Vajda Péter utcáig fut. A népligeti metro megállónál feljöttök a pénzverde sarkánál, túloldalt a Népliget sarkával, elindultok a pénzverde mellet (távoli pontként Vajda péter u., Stadionok metro meg. irányban), befordultok az elsö utcán balra, majd az elsö sarkon jobbra. Az már a Villám u.
Természetesen kijövök a könyvtáras csoport elé mikor odaszóltok, és bárki elé, aki értesít az érkezéséröl és igényli ezt.
Teát és valami cooki félét prezentálok a vendégeknek, bár még elég táboriak a körülmények.
Mindenkit szeretettel várok: Sirgon
Tel: 30/3243723
- Leguanember
- Nem elérhető
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Melian
- Nem elérhető
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Kincső
- Nem elérhető
Köszönöm a mai Sirius-brigádnak a kitartást! [size=9:24atjddv]("rajtad tartjuk a szemünket..." )[/size]
Abban maradtunk, hogy holnap, azaz PÉNTEK ESTE/ÉJJEL, mivel 10-ig, a Sirius zárásáig esélytelen eljutnunk az 5. könyv végéig, SIRGONNÁL folytatjuk az olvasást. Ez valahol a Népliget közelében található. 7-kor indulunk a könyvtárból, és Sirgon kijön elénk a Népligethez.
Hálás köszönet a felajánlásért, Sirgon! :hello:
GYERTEK MINÉL TÖBBEN, és maradjatok minél tovább!
Mea culpa, de nekem 9-kor le kell lépnem
Márpedig ez hajnali 2-ig becslésünk szerint eltart...
Most a IV. könyv 2. fejezete következik.
Sms megy Cuének, aki kezd holnap
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Idhren írta:
Remzy_mama/Eldawen írta:
Alyr Arkhon írta: Esetleg megmondaná valaki, hogy szervezői szinten milyen programok várhatóak és miben tudok segíteni?
(a humoros vetélkedő lévén, hogy többszöri felhívásom ellenére senki a füle botját se mozgatta, elmarad. Hacsak nagyon nem kértek rá.)
nagyon kérünk.. :biggrin2:
Igen Alyr!!! *szépennéz*
Légyszi-légyszi-légysziiii!!!
Nem ígérem biztosra
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Milendoria
- Nem elérhető
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Idhren
- Nem elérhető
Remzy_mama/Eldawen írta:
Alyr Arkhon írta: Esetleg megmondaná valaki, hogy szervezői szinten milyen programok várhatóak és miben tudok segíteni?
(a humoros vetélkedő lévén, hogy többszöri felhívásom ellenére senki a füle botját se mozgatta, elmarad. Hacsak nagyon nem kértek rá.)
Igen Alyr!!! *szépennéz*
Légyszi-légyszi-légysziiii!!!
- Tünde
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- Brandir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
A szombati 50. évfordulós rendezvényre holnap (péntek) 14 órától kidekoráljuk a könyvtárat Akinek szabad kapacitása engedi csatlakozzék lelkes brigádunkhoz!
"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L
- Kincső
- Nem elérhető
Egyébként egyetlen perccel előztél meg, Melian
Ugyanezt akartam beírni. HÁLÁS KÖSZÖNET minden résztvevőnek!
Küldtem Pandának sms-t, a TTT 58. oldalának tetején lévő üres sorig jutottunk.
Holnap hasonlóképp ráhúzunk a Siriusban, hely lefoglalva, és Ádám/Leguán viszi a könyvet + az ő vezetésével jut el a nép a könyvtárból a teaházba. Én is megyek, amint tudok.
Gyertek "afterpartyzni" is, mert itt nagy nevetések zajlanak! Ebből a szempontból jobb, mint a könyvtárban!
- Timona
- Nem elérhető
Holnap Panda kezd, lehet, hogy nem ártana neki írni egy smst v felhívni és úgy tudatni vele, hogy hol folytatódik a felolvasás, tuti ami ziher alapon.
Hja és nekem is árujátok el, csak, hogy tudjam
Fodor Ákos
- Melian
- Nem elérhető
Az este sztárja Legolas lett... "Fussunk!"
Figyelem, Felolvasók és mindenki más!
Mivel kiderült, hogy nem tudjuk szombat délutánig befejezni az olvasást, ezért holnap (csütörtök) és pénteken este is afterpartyt tartunk a Siriusban!!! (Azaz tovább olvasunk.) Akinek van kedve és ideje, jöjjön, akkor is, ha nem jelentkezett olvasónak!!!
Kincső, beírod ide, hol folytassa a holnapi első olvasó?
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Finwe
- Nem elérhető
- Faelivrin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Nagyon sajnálom, de nem tudok elmenni a szombati eredményhirdetésre, pedig elvileg díjazott vagyok
Nem tudom, hogy jó helyen járok-e, de ha igen, kérem, segítsetek nekem...hogy bemehetnék -e valamikor az oklevélért vagy ilyesmi....fontos lenne, ez az első pályázatom, ami ilyen jól sikerült...
Kérem, segítsetek!!!!
arwen__@freemail.hu
Székely Nóra
LOL