Nagy Könyv és 50. évforduló

Több
18 éve 11 hónapja #278138 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló
Szerintem is igen jól sikerült.

Ezúton szeretném megköszönni, de nagyon, a hölgynek aki segített a vívásoktatásban, hogy segített a vívásoktatásban.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #278134 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló
Igen-igen, azt a videót nagyon meg kellene szerezni. Mi is beszéltünk róla, biztos valami könyvtári bácsi volt.
Meg néni is kattogtatott mellette. Kellenének a képek is.
Bábelőadást vki nem videózta le?

Megkérdezi vki a könyvtárat?

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #278128 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló
nos én,mint kissé kivülálló személy szeretnék gratulálni a munkátokhoz...nme semmi volt..nagyon ügyesek vagytok...és ahogy hallottam a körülöttem mászkálókat,nekik is nagyon tetszett;)
szal szép volt...
egyébként volt ott egy uriember,aki végig mindent kamerázott...azt nem tudjuk valahonnan megszerezni? (csak mert permi nem láthatta a bábos előadást az elejétől és nagyon szeretném megnézni :oops: :) )

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #278126 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló
Naggyonüberkirály volt a tegnapi nap. Kár, hogy a bábelőadásnak nem értem oda az elejére. És hogy nemtok pillangót fűzni.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #278119 Írta: Tünde
Nagyon köszönöm az élményt. Fantasztikus volt a felolvasás egész héten. JÓK vagyunk :!: :lol: :P
Szofi pedig annyira megható volt... :crying:

Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja - 18 éve 11 hónapja #278117 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló
Azt hiszem, várakozáson felül sikerült a mai nap!
Brandir és csapata remek munkát végeztek!
Gratulálok a felolvasóknak a kitartásukért, s hogy a közreműködésükkel ilyen szép befejezése lehetett a könyvnek.
A pálmát azonban mindenképp a nap fénypontját jelentő Báb-csapat viszi!
Óriásiak voltatok gyerekek!

Képek alant megtekinthetők:
www.kep.tar.hu/mttkepek/50180000#2

p.s. Timona tökjók a képeid!

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #278107 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló

Kincső (Thilanna) írta: Hatalmas köszönet minden felolvasóknak, főleg a szerda-csütörtök-PÉNTEKI extrázóknak!!!
:hello: :hello: :hello:

Köszönöm, hogy megvalósítottatok egy ilyen abszurd ötletet (mint extrázás, főleg éjjel), úgyis, hogy én tegnap éjjel nem tudtam maradni! ( :( )
MEGCSINÁLTUUUK! :dance:

Két fontos dolog bizonyosodott be számomra:
:arrow: Tolkien még mindig fontos gyökér a társaságnak, és az is marad, (ez számomra ugyan nem volt kérdés, de) még azok is, akik ezt vitatták, nagy élménynek minősítették a felolvasást! :wink: :dance:
:arrow: igenis VANNAK alulról jövő kezdeményezések, amik megvalósulnak -- ehhez én hiába adtam volna az ötletet, ha nem álltok mellém jópáran (főleg Ádám, Melian és Sirgon, akik a szervezésben is segítettek, de minden extrás olvasó!!!). Amíg ez van, LESZ MTT :idea: :wink:

Azért csináltuk, mert jó volt!!! (Péntek éjjel fél hatkor végeztünk :lol: )
Először csak azért mentem el, mert megígértem, de aztán már mindig alig vártam, hogy újra hozzám kerüljön a könyv... :P (és a hugom is ezt mondta, akinek pedig semmi kötődése az MTT-hez, csupán én :twisted: )

És az utolsó sorok hangulata bizony nagyon ütött... :) Köszönjük Szofinak, és a dramaturgosoknak... :wink:

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #278106 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló
Sziasztok!

Nagyon jól éreztem magam felolvasóként és hallgatóként is. Szofi utolsó felolvasása :') Köszönöm!

Köszönöm mindenkinek (szervezők, résztvevők, hallgatók, támogatók) ezt a csodálatos kezdeményezést, és jövőre megint találkozunk ;)
Üdv!

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja - 18 éve 11 hónapja #278105 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló
Hatalmas köszönet minden felolvasóknak, főleg a szerda-csütörtök-PÉNTEKI extrázóknak!!!
:hello: :hello: :hello:

Köszönöm, hogy megvalósítottatok egy ilyen abszurd ötletet (mint extrázás, főleg éjjel), úgyis, hogy én tegnap éjjel nem tudtam maradni! ( :( )
MEGCSINÁLTUUUK! :dance:

Két fontos dolog bizonyosodott be számomra:
:arrow: Tolkien még mindig fontos gyökér a társaságnak, és az is marad, (ez számomra ugyan nem volt kérdés, de) még azok is, akik ezt vitatták, nagy élménynek minősítették a felolvasást! :wink: :dance:
:arrow: igenis VANNAK alulról jövő kezdeményezések, amik megvalósulnak -- ehhez én hiába adtam volna az ötletet, ha nem álltok mellém jópáran (főleg Ádám, Melian és Sirgon, akik a szervezésben is segítettek, de minden extrás olvasó!!!). Amíg ez van, LESZ MTT :idea: :wink:
Később: egy fontosat kihagytam... akinek az ötlet megfogant a fejében (ki volt?...), annak meg nagy-nagy puszi a kobakjára! :D :P

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #278095 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló
Szeretném megköszönni minden felolvasónak az aktív részvételt, különösképpen azoknak, akik fáradtságot nem ismerve tegnapról mára virradóan hajnali fél6ig olvastak Sirgonnál :mrgreen:
Mindezek tudatában külön öröm volt hallani, ahogy Szofi zárás előtt 5 perccel, Samu szavaival befejezte a történetet, én nagyon meghatódtam :oops:

Szerintem remek kis rendezvény volt ez a mai :D

Itt pedig megtalálhatóak a képek, amiket csináltam:
kep.tar.hu/timona/50179902#2

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #278041 Írta: Timona

Timona írta: Fontos információ, hogy a felolvasóknak járó EMLÉKLAP a könyvtárosoknál van, tőlük kell kérni!
Aki esetleg ezt még nem tette meg és valószínűleg már nem jár a könyvtár felé, az szóljon nekem és félreteszünk neki egyet!!!

Timona írta: Beosztás:
img.tar.hu/timona/img/17796448.jpg#3

Csak, hogy ne merüljön feledésbe ;)

A hajnalig olvasók előtt pedig emelem kalapom :D

Fodor Ákos
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #278023 Írta: Idhren

Kincső (Thilanna) írta: Számolgattam, a IV. könyvből (2001-es puhafedeles szerint) 158 oldal van, tehát a könyvtárban elvileg eljutnak ma az V. könyv kb. 20-30. oldaláig. Azt be kell fejeznünk ma éjjel, lesz még kb. 170-180 oldal éjszakára, kell rá kb. 6 óra :arrow: hajnali 2 körül végzünk (végeztek).

Leguanember írta: Én, ha elengedhetetlenül szükséges, hajnalban be tudok segíteni. Sirgon, ha egyedül maradnál, szólj, és akkor megyek! Ma a könyvtárban még toborzunk.

"Istenuccse, Frodó uram, olyan hosszú könyvet írtál, mint a Borbuggyan! Na várj csk, majd elviszem Neked Nyugatra, aztán együltő helyedben felolvastatom Veled!"

Szerintem szükség lesz Rád... :roll: :wink:

Lehet, én is be tok ugrani, de nekem kell a vezető támogatás Sirgon :)
Ha megyek, írok sms-t :P

Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #278021 Írta: Kincső
Számolgattam, a IV. könyvből (2001-es puhafedeles szerint) 158 oldal van, tehát a könyvtárban elvileg eljutnak ma az V. könyv kb. 20-30. oldaláig. Azt be kell fejeznünk ma éjjel, lesz még kb. 170-180 oldal éjszakára, kell rá kb. 6 óra :arrow: hajnali 2 körül végzünk (végeztek).

Leguanember írta: Én, ha elengedhetetlenül szükséges, hajnalban be tudok segíteni. Sirgon, ha egyedül maradnál, szólj, és akkor megyek! Ma a könyvtárban még toborzunk.

"Istenuccse, Frodó uram, olyan hosszú könyvet írtál, mint a Borbuggyan! Na várj csk, majd elviszem Neked Nyugatra, aztán együltő helyedben felolvastatom Veled!"

Szerintem szükség lesz Rád... :roll: :wink:

Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #278005 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló
A címem Bp. 1089 Villám utca 17/b. A kapun nincs kinn a házszám, de a kaputelefonon kint van a nevem. Egy sárga ház, szép nagy barna fa kapuval, felette színes kerek hobbit üvegablak.
A Villám utca párhuzamos a Hungária körúttal a népligeti szakasznál. A pénzverdétöl a Vajda Péter utcáig fut. A népligeti metro megállónál feljöttök a pénzverde sarkánál, túloldalt a Népliget sarkával, elindultok a pénzverde mellet (távoli pontként Vajda péter u., Stadionok metro meg. irányban), befordultok az elsö utcán balra, majd az elsö sarkon jobbra. Az már a Villám u.
Természetesen kijövök a könyvtáras csoport elé mikor odaszóltok, és bárki elé, aki értesít az érkezéséröl és igényli ezt.
Teát és valami cooki félét prezentálok a vendégeknek, bár még elég táboriak a körülmények.
Mindenkit szeretettel várok: Sirgon
Tel: 30/3243723
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #278001 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló
Én, ha elengedhetetlenül szükséges, hajnalban be tudok segíteni. Sirgon, ha egyedül maradnál, szólj, és akkor megyek! Ma a könyvtárban még toborzunk.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #277999 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló
Sziasztok, én sajnos nem tudok elmenni Sirgonhoz (a Siriusban is csak szűkös ideig tudtam volna maradni :? ), de persze a könyvtárban ott leszek.

Melian
*tiuda meina tiutjandei*
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #277974 Írta: Kincső
FELOLVASÁS

Köszönöm a mai Sirius-brigádnak a kitartást! [size=9:24atjddv]("rajtad tartjuk a szemünket..." :D )[/size]

Abban maradtunk, hogy holnap, azaz PÉNTEK ESTE/ÉJJEL, mivel 10-ig, a Sirius zárásáig esélytelen eljutnunk az 5. könyv végéig, SIRGONNÁL folytatjuk az olvasást. Ez valahol a Népliget közelében található. 7-kor indulunk a könyvtárból, és Sirgon kijön elénk a Népligethez.
Hálás köszönet a felajánlásért, Sirgon! :wink: :hello:

GYERTEK MINÉL TÖBBEN, és maradjatok minél tovább! :wink:
Mea culpa, de nekem 9-kor le kell lépnem :cry:
Márpedig ez hajnali 2-ig becslésünk szerint eltart...

Most a IV. könyv 2. fejezete következik.
Sms megy Cuének, aki kezd holnap :wink:

Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #277969 Írta: Alyr Arkhon

Idhren írta:

Remzy_mama/Eldawen írta:

Alyr Arkhon írta: Esetleg megmondaná valaki, hogy szervezői szinten milyen programok várhatóak és miben tudok segíteni?

(a humoros vetélkedő lévén, hogy többszöri felhívásom ellenére senki a füle botját se mozgatta, elmarad. Hacsak nagyon nem kértek rá.)

nagyon kérünk.. :biggrin2:

Igen Alyr!!! *szépennéz*
Légyszi-légyszi-légysziiii!!! :twisted: :mrgreen:

Nem ígérem biztosra

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #277958 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló
Nem tudom hogy kinek írjak, mert akinek írtam, az nem válaszolt, szóval csak azt szeretném kérdezni, hogy lesz-e írsztepp-cucc, és segítsek-e, mert szeretném magamat aktívnak és hasznosnak érezni! Szervezők, reagáljatok!!!!!! Léci!

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #277949 Írta: Idhren

Remzy_mama/Eldawen írta:

Alyr Arkhon írta: Esetleg megmondaná valaki, hogy szervezői szinten milyen programok várhatóak és miben tudok segíteni?

(a humoros vetélkedő lévén, hogy többszöri felhívásom ellenére senki a füle botját se mozgatta, elmarad. Hacsak nagyon nem kértek rá.)

Igen Alyr!!! *szépennéz*
Légyszi-légyszi-légysziiii!!! :twisted: :mrgreen:

Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #277946 Írta: Tünde

Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #277926 Írta: Alyr Arkhon
Esetleg megmondaná valaki, hogy szervezői szinten milyen programok várhatóak és miben tudok segíteni?

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #277920 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló
télleg... akkor szombaton kellek, vagy mivan? még anno említette vki, h vmi lenne, de azóta sem szólt újra :P

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #277918 Írta: Brandir
Brandir válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló
Minden kedves segíteni vágyó, vagy nem vágyó de épp ráérő nép figyelmébe!
A szombati 50. évfordulós rendezvényre holnap (péntek) 14 órától kidekoráljuk a könyvtárat :D Akinek szabad kapacitása engedi csatlakozzék lelkes brigádunkhoz!

"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #277906 Írta: Kincső
Neeeem Legolas... SAMU!!! ("felcukkolja magát" és egyéb megszólalások :D )

Egyébként egyetlen perccel előztél meg, Melian :)
Ugyanezt akartam beírni. HÁLÁS KÖSZÖNET minden résztvevőnek! :wink:
Küldtem Pandának sms-t, a TTT 58. oldalának tetején lévő üres sorig jutottunk. :wink:

Holnap hasonlóképp ráhúzunk a Siriusban, hely lefoglalva, és Ádám/Leguán viszi a könyvet + az ő vezetésével jut el a nép a könyvtárból a teaházba. Én is megyek, amint tudok. :wink:

Gyertek "afterpartyzni" is, mert itt nagy nevetések zajlanak! :D Ebből a szempontból jobb, mint a könyvtárban! :wink:

Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja - 18 éve 11 hónapja #277905 Írta: Timona
Köszönet Kincsőnek az afterparty ötletéért és megvalósításáért :) nekem nem lett volna rá időm/energiám :oops:

Holnap Panda kezd, lehet, hogy nem ártana neki írni egy smst v felhívni és úgy tudatni vele, hogy hol folytatódik a felolvasás, tuti ami ziher alapon.
Hja és nekem is árujátok el, csak, hogy tudjam ;)

Fodor Ákos
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #277904 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló
Ezúton szeretnék megemlékezni a mai afterpartyról a Siriusban, köszönet az ötletért Kincsőnek és a lelkes résztvevőknek: Aranillnak, Nólinak (+ a két lánynak, akiket névről sajnos nem ismertem), Estelnek, LeguánÁdámnak és Laurelennek, aki épp akkor futott be, amikor nekem már mennem kellett :crying:

Az este sztárja Legolas lett... "Fussunk!" :lol:

Figyelem, Felolvasók és mindenki más!

Mivel kiderült, hogy nem tudjuk szombat délutánig befejezni az olvasást, ezért holnap (csütörtök) és pénteken este is afterpartyt tartunk a Siriusban!!! (Azaz tovább olvasunk.) Akinek van kedve és ideje, jöjjön, akkor is, ha nem jelentkezett olvasónak!!!

Kincső, beírod ide, hol folytassa a holnapi első olvasó?

Melian
*tiuda meina tiutjandei*
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #277900 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló
Én elvileg ott leszek egykor:) De nem biztos.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #277873 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló
privi megy
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #277866 Írta: Faelivrin
Faelivrin válaszolt a következő témában: Nagy Könyv és 50. évforduló
Kedves Szervezők!

Nagyon sajnálom, de nem tudok elmenni a szombati eredményhirdetésre, pedig elvileg díjazott vagyok :(
Nem tudom, hogy jó helyen járok-e, de ha igen, kérem, segítsetek nekem...hogy bemehetnék -e valamikor az oklevélért vagy ilyesmi....fontos lenne, ez az első pályázatom, ami ilyen jól sikerült...
Kérem, segítsetek!!!!
:roll:
arwen__@freemail.hu

Székely Nóra

LOL
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.408 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére