LEP 2006 - Tolkien Születésnap
- Panda
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nem valószínű, hogy Ninniachhal együtt csak egy megeszélés kedvéért Bp-re kéne jönnötök. Megoldható telefonon vagy mailben is, és egész biztosan megtudjátok valamilyen úton a dolgokat. Időben, vagy... legalábis nem nagyon későn.
- Supersonica
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Supersonica
- Nem elérhető
47-es vagy 18-as vagy 41-es villamosra szálljatok fel a Móricz Zsigmond körtéren, és a házszámot nézzétek, én a 4. megállóra saccolok, hogy ott lesz a házszám, menetirányban, jobbkéz fele.
De majd még megnézem pontosan most reggel.
- Tünde
- Nem elérhető
Rabyn írta: NA MOST NAGYON KÉNE TUDNI ÁM, HOGY HOLNAP HOL MIKOR KIKKEL STB!!!
Ma kikkel? :hein: Csak 4en? :nono:
- Mírrand / Verinen Enkeli
- Nem elérhető
Amúgy meg mi Rabynnal fél1 körül találkozunk Móriczon a megdönci előtt. Korai időpont oka: MTTsek mindig késnek, én is mindig kések, 2x tuti eltévedünk a stúdióba menet, no meg egyéb ismeretlen ix nevű ismeretlen zavaró tényezők az egyenletben. Helyszín oka: MTTsek mindig kajások ^_^
"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Amúgy ezt értsem úgy, hogy járjak ÉN utána a dolognak? Zsir. Úgy értve, hogy telefonáljak, netán menjek fel Pestre, a rák tudja mikor (csak úgy mellékesen jegyezném meg: az én szünetem is véges), vagy micsoda, hogycsoda? Több kérdésem nincsen.Gumipók írta: Alcar, Ninniach: A LEP tudományos és ismeretterjesztő blokkjáért Ankalimon a felelős. Ütöm a fejét, hogy ne tartson homályban titeket, de arra kérlek titeket, hogy üssétek ti is::: Elvileg a két ünnep közöttre tervezett a blokk minden résztvevőjének egy összejövést. Remélem úgy is lesz!
Bocs, kissé amúgyis ingerült vagyok.
- Panda
- Nem elérhető
Térkép alapján ez kb negyed óra lehet a Móricztól villamossal dél felé.Gandalf írta: COOL TV
13:30-ra!!!!
Bp. Fehérvári út 83. Cool Tv
Tali 13.15- 13.30- kor a Móriczon az amerikai gyorsétterem előtt?
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
14-től lesz a felvétel, ezért mindenki jöjjön oda 13:30-ra!!!! Max. 6 ember jöhet, eddig négyen jelentkeztek, még két embert beszervezhettek, ha tudtok! Ja, és készüljetek fel, hogy jelmezben kell lennetek! Bolhapiac a műsor neve.
A cím:
Bp. Fehérvári út 83. Cool Tv
Az adás kb. másfél-két órás lesz, mármint az a blokk, amelyben mi leszünk.
Ennyi. Készüljetek fel a teljes HOME-sorozatból, Tolkein-monográfiákból, LEP-programból és tünde nyelvekből! (hehe...)
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Lehetőségem NINCSEN felmenni ezért Pestre. Ninhez csatlakozom.Gumipók írta: Alcar, Ninniach: A LEP tudományos és ismeretterjesztő blokkjáért Ankalimon a felelős. Ütöm a fejét, hogy ne tartson homályban titeket, de arra kérlek titeket, hogy üssétek ti is::: Elvileg a két ünnep közöttre tervezett a blokk minden résztvevőjének egy összejövést. Remélem úgy is lesz!
- Gumipók
- Nem elérhető
- Ninniach
- Nem elérhető
Alcarcalimo írta: ... ha már ikszedkézből tudom meg, hogy az mtt igény tart arra, hogy quenya cuccot tartsak, akkor örvendeznék, ha netán valamiféle konkrétumokat is kaphatnék... mondjuk a mikor, a hol, a milyen téma, a kivel, a mivel egybekötve, a hossz, a kellő anyagok, a terem, stb. tekintetében...
Hálás köszönet.
Alcarhoz csatlakozva amanibhavam meg jómagam is erősen kíváncsiak vagyunk a fentiekre. Ha mondjuk dec. -30 ig nem kapunk valami infót, akkor kénytelenek vagyunk lemondani a kurzusokat. Mindhárman munkásemberek lévén (bocs, Alcar, most a te nevedben is szólok) nem mindegy, hogy mikor és mennyi időt szánunk a felkészülésre. Priviben várom/várjuk az infókat.
All we have to decide is what to do with the time that is given to us.
- Tünde
- Nem elérhető
Fel kéne hívni, ki kit tud...
Hányan vagyunk, és hányan kellenénk :
- Gandalf
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Hálás köszönet.
- Gandalf
- Nem elérhető
27-én, kedden lesz az adás, nem holnap! Maga a Bolhapiac már 10-től van, de ha minden igaz, a mi blokkunk 14-től lesz. Mondom, én is információhiányban szenvedek, ezért kérem az elérhetőségeiteket, hogy tudjak majd riadóztatni.Rabyn írta: NA MOST NAGYON KÉNE TUDNI ÁM, HOGY HOLNAP HOL MIKOR KIKKEL STB!!!
- Gandalf
- Nem elérhető
Az én mobilom: 06 20/ 38 41 411
- Rabyn
- Nem elérhető
- Nem elérhető
- Tünde
- Nem elérhető
Drizzt írta: megy valaki a vezetőségből ? talán nem ártana...nem ártana olyan ember sem, aki szervezett mtt-s rendezvényeket...az sem árt, ha többet, és az sem, ha tud beszélni, nemcsak vihogni...ésatöbbi
Főképp a mostani szervezői kellenek, gondolom...
- Drizzt
- Nem elérhető
- Toma gazda
- Nem elérhető
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Rabyn
- Nem elérhető
- Ben
- Nem elérhető
És ott vagyunk már? Bocs...Remzy_mama/Tünde írta: És egyáltalán helyileg, hol van ez a tv? És mikorra kell menni? És hányan? És ki jön? Több kérdés nincs...
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Tünde
- Nem elérhető
- Nem elérhető
A televíziós vásárlás hagyományira épülő új műsor hétköznap 10:00-tól jelentkezik a Coolon.
tartalom:
A televíziós vásárlás hagyományira épülő új műsor hétköznap 10:00-tól jelentkezik a Coolon. A kora estig tartó műsor élőben jelentkezik minden hétköznap két műsorvezetővel, akiket már jól ismerthetünk a média más területéről. Hétvégén a legjobb jelenetek ismétlését nézhetik meg a nézők. A műsor alapgondolata, hogy bárki behozhat bármilyen terméket, vagy éppen tárgyat, amelyet el akar adni, vagy éppen amitől meg akar szabadulni. Műsorvezetőnk a televíziós vásárlások jól ismert stílusában előadja az adott tárgy előnyeit, miközben a nézők sms-ben licitálhatnak a vásárlás jogáért. Természetesen a hosszú műsorfolyam alatt számos érdekesség várja a nézőket. Klipek, egyéb programok, vendégek és műsorajánló színesíti a bolhapiac forgatagát. A műsor ideje alatt egy futó csíkba lehet üzeneteket küldeni, ismerkedni, chatelni. További információ a TV / Sorozatok menüpontban a műsor leírásánál! "
Származás: www.cooltv.hu/
Amúgy szvsz olyasmi lehet, mint a megnemmondommelyik pénzhajhászbutító tévé reggeli műsora. Reklám, duma, reklám, vendég, reklám, érdekesség, reklám, hrdetés, reklám, [size=9:31umf0ad]kultúra[/size]
De ez csak az én véleményem egy bizonyos műsorról, sz'al reméljük, minket nem fog úgy lenyomni egy orbit reklám, mint a szájszagot...
És nem akadékoskodásból mondom, de szvsz nagyon is kéne a megjelenők között egy kikupált tag is, aki képes értelmesebbet is kinyögni a tolkien-i szellemiségről, mint hogy ááááltáámadáááás... Szóval ide nekünk egy Gandalfot!
- Gandalf
- Nem elérhető
- Toma gazda
- Nem elérhető
: :geek:
:geek: :
- Gandalf
- Nem elérhető
Mírrand és Remzy_mama, regisztrálva vagytok, reszkesstek!
TESSÉK JELENTKEZNI PLAKÁTOLÁSRA ÉS SZÓRÓLAPOZÁSRA IS! (Részletes tudnivalók később, most a meglévőket osszuk szét először!)