LEP 2006 - Tolkien Születésnap

Több
18 éve 10 hónapja #280685 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
Alcar, nyugiiiii. :)
Nem valószínű, hogy Ninniachhal együtt csak egy megeszélés kedvéért Bp-re kéne jönnötök. Megoldható telefonon vagy mailben is, és egész biztosan megtudjátok valamilyen úton a dolgokat. Időben, vagy... legalábis nem nagyon későn. :wink: :lol:
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #280679 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
Én is 99 %-ra a volt gamma épületegyüttesére tippeltem ;) - és az Etele sarok a 4. megálló ;)
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #280678 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
Fehérvári - Etele út sarok leszállni és visszafelé a volt GAMMA után. [size=9:23okr98x](Bocsi, ott nőttem fel)[/size]

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #280677 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
Hogy ne tévedjetek el:
47-es vagy 18-as vagy 41-es villamosra szálljatok fel a Móricz Zsigmond körtéren, és a házszámot nézzétek, én a 4. megállóra saccolok, hogy ott lesz a házszám, menetirányban, jobbkéz fele.
De majd még megnézem pontosan most reggel.
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja - 18 éve 11 hónapja #280676 Írta: Tünde

Rabyn írta: NA MOST NAGYON KÉNE TUDNI ÁM, HOGY HOLNAP HOL MIKOR KIKKEL STB!!!

Ma kikkel? :hein: Csak 4en? :nono:

Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #280673 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
Cool: Rabyn üzeni, h ha megoldható, szüksége lenne egy köpenyre, akármilyenre! Aki esetleg tudna szolgálni vele holnap délelőt/dél körül, az írjon privit, vagy telefon, vagy egyéb nekem vagy Rabynnak! Számom: 06-20-561-1526

Amúgy meg mi Rabynnal fél1 körül találkozunk Móriczon a megdönci előtt. Korai időpont oka: MTTsek mindig késnek, én is mindig kések, 2x tuti eltévedünk a stúdióba menet, no meg egyéb ismeretlen ix nevű ismeretlen zavaró tényezők az egyenletben. Helyszín oka: MTTsek mindig kajások ^_^

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #280672 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap

Gumipók írta: Alcar, Ninniach: A LEP tudományos és ismeretterjesztő blokkjáért Ankalimon a felelős. Ütöm a fejét, hogy ne tartson homályban titeket, de arra kérlek titeket, hogy üssétek ti is::::) Elvileg a két ünnep közöttre tervezett a blokk minden résztvevőjének egy összejövést. Remélem úgy is lesz!

Amúgy ezt értsem úgy, hogy járjak ÉN utána a dolognak? Zsir. Úgy értve, hogy telefonáljak, netán menjek fel Pestre, a rák tudja mikor (csak úgy mellékesen jegyezném meg: az én szünetem is véges), vagy micsoda, hogycsoda? Több kérdésem nincsen.
Bocs, kissé amúgyis ingerült vagyok.
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #280670 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap

Gandalf írta: COOL TV
13:30-ra!!!!
Bp. Fehérvári út 83. Cool Tv

Térkép alapján ez kb negyed óra lehet a Móricztól villamossal dél felé.
Tali 13.15- 13.30- kor a Móriczon az amerikai gyorsétterem előtt?
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #280665 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
COOL TV
14-től lesz a felvétel, ezért mindenki jöjjön oda 13:30-ra!!!! Max. 6 ember jöhet, eddig négyen jelentkeztek, még két embert beszervezhettek, ha tudtok! Ja, és készüljetek fel, hogy jelmezben kell lennetek! :twisted: Bolhapiac a műsor neve.

A cím:
Bp. Fehérvári út 83. Cool Tv

Az adás kb. másfél-két órás lesz, mármint az a blokk, amelyben mi leszünk.

Ennyi. Készüljetek fel a teljes HOME-sorozatból, Tolkein-monográfiákból, LEP-programból és tünde nyelvekből! :twisted: :wink: (hehe...)
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #280657 Írta: Alcarcalimo

Gumipók írta: Alcar, Ninniach: A LEP tudományos és ismeretterjesztő blokkjáért Ankalimon a felelős. Ütöm a fejét, hogy ne tartson homályban titeket, de arra kérlek titeket, hogy üssétek ti is::::) Elvileg a két ünnep közöttre tervezett a blokk minden résztvevőjének egy összejövést. Remélem úgy is lesz!

Lehetőségem NINCSEN felmenni ezért Pestre. Ninhez csatlakozom.
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #280643 Írta: Gumipók
Gumipók válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
Alcar, Ninniach: A LEP tudományos és ismeretterjesztő blokkjáért Ankalimon a felelős. Ütöm a fejét, hogy ne tartson homályban titeket, de arra kérlek titeket, hogy üssétek ti is::::) Elvileg a két ünnep közöttre tervezett a blokk minden résztvevőjének egy összejövést. Remélem úgy is lesz!
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #280635 Írta: Ninniach
Ninniach válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap

Alcarcalimo írta: ... ha már ikszedkézből tudom meg, hogy az mtt igény tart arra, hogy quenya cuccot tartsak, akkor örvendeznék, ha netán valamiféle konkrétumokat is kaphatnék... mondjuk a mikor, a hol, a milyen téma, a kivel, a mivel egybekötve, a hossz, a kellő anyagok, a terem, stb. tekintetében...
Hálás köszönet.

Alcarhoz csatlakozva amanibhavam meg jómagam is erősen kíváncsiak vagyunk a fentiekre. Ha mondjuk dec. -30 ig nem kapunk valami infót, akkor kénytelenek vagyunk lemondani a kurzusokat. Mindhárman munkásemberek lévén (bocs, Alcar, most a te nevedben is szólok) nem mindegy, hogy mikor és mennyi időt szánunk a felkészülésre. Priviben várom/várjuk az infókat.

All we have to decide is what to do with the time that is given to us.
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #280626 Írta: Tünde
Mindenki hozzon még egy embert, ha nagyon nem akarnak jelentkezni :wink:
Fel kéne hívni, ki kit tud...
Hányan vagyunk, és hányan kellenénk :?:

Téma zárolva.
Több
Több
18 éve 11 hónapja #280612 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
okok elszámoltam magam...

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja - 18 éve 11 hónapja #280611 Írta: Alcarcalimo
... ha már ikszedkézből tudom meg, hogy az mtt igény tart arra, hogy quenya cuccot tartsak, akkor örvendeznék, ha netán valamiféle konkrétumokat is kaphatnék... mondjuk a mikor, a hol, a milyen téma, a kivel, a mivel egybekötve, a hossz, a kellő anyagok, a terem, stb. tekintetében...
Hálás köszönet.
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #280603 Írta: Gandalf

Rabyn írta: NA MOST NAGYON KÉNE TUDNI ÁM, HOGY HOLNAP HOL MIKOR KIKKEL STB!!!

27-én, kedden lesz az adás, nem holnap! :wink: Maga a Bolhapiac már 10-től van, de ha minden igaz, a mi blokkunk 14-től lesz. Mondom, én is információhiányban szenvedek, ezért kérem az elérhetőségeiteket, hogy tudjak majd riadóztatni.
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #280602 Írta: Gandalf
Még mindig nem sikerült konkrétumokat megtudnom ( :evil: ), arra kérek mindenkit, aki jön a Cool TV-be, adja meg az elérhetőségét priviben, amin zavarhatom bármikor holnap és holnapután, ha megtudok vmit és 27-én álljatok készen egész nap!
Az én mobilom: 06 20/ 38 41 411
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #280600 Írta: Rabyn
NA MOST NAGYON KÉNE TUDNI ÁM, HOGY HOLNAP HOL MIKOR KIKKEL STB!!!

Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #280579 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
ergó....PÓÓÓÓÓK!!! GYERE!!! Lécccilécccciléccciiiiiiiiiiiiiiiii-iiiiii-iiiiii-iiiiiiii!

Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #280561 Írta: Tünde

Drizzt írta: megy valaki a vezetőségből ? talán nem ártana...nem ártana olyan ember sem, aki szervezett mtt-s rendezvényeket...az sem árt, ha többet, és az sem, ha tud beszélni, nemcsak vihogni...ésatöbbi

Főképp a mostani szervezői kellenek, gondolom...

Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #280560 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
megy valaki a vezetőségből ? talán nem ártana...nem ártana olyan ember sem, aki szervezett mtt-s rendezvényeket...az sem árt, ha többet, és az sem, ha tud beszélni, nemcsak vihogni...ésatöbbi
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #280558 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
majd valaki vegye fel videóra

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #280548 Írta: Rabyn
Én megyek.

Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #280534 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap

Remzy_mama/Tünde írta: És egyáltalán helyileg, hol van ez a tv? És mikorra kell menni? És hányan? És ki jön? Több kérdés nincs... :D

És ott vagyunk már? :mrgreen: Bocs... :oops:

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #280527 Írta: Tünde
És egyáltalán helyileg, hol van ez a tv? És mikorra kell menni? És hányan? És ki jön? Több kérdés nincs... :D

Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #280525 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
"Bolhapiac
A televíziós vásárlás hagyományira épülő új műsor hétköznap 10:00-tól jelentkezik a Coolon.
tartalom:
A televíziós vásárlás hagyományira épülő új műsor hétköznap 10:00-tól jelentkezik a Coolon. A kora estig tartó műsor élőben jelentkezik minden hétköznap két műsorvezetővel, akiket már jól ismerthetünk a média más területéről. Hétvégén a legjobb jelenetek ismétlését nézhetik meg a nézők. A műsor alapgondolata, hogy bárki behozhat bármilyen terméket, vagy éppen tárgyat, amelyet el akar adni, vagy éppen amitől meg akar szabadulni. Műsorvezetőnk a televíziós vásárlások jól ismert stílusában előadja az adott tárgy előnyeit, miközben a nézők sms-ben licitálhatnak a vásárlás jogáért. Természetesen a hosszú műsorfolyam alatt számos érdekesség várja a nézőket. Klipek, egyéb programok, vendégek és műsorajánló színesíti a bolhapiac forgatagát. A műsor ideje alatt egy futó csíkba lehet üzeneteket küldeni, ismerkedni, chatelni. További információ a TV / Sorozatok menüpontban a műsor leírásánál!
"
Származás: www.cooltv.hu/

Amúgy szvsz olyasmi lehet, mint a megnemmondommelyik pénzhajhászbutító tévé reggeli műsora. Reklám, duma, reklám, vendég, reklám, érdekesség, reklám, hrdetés, reklám, [size=9:31umf0ad]kultúra[/size]
De ez csak az én véleményem egy bizonyos műsorról, sz'al reméljük, minket nem fog úgy lenyomni egy orbit reklám, mint a szájszagot...

És nem akadékoskodásból mondom, de szvsz nagyon is kéne a megjelenők között egy kikupált tag is, aki képes értelmesebbet is kinyögni a tolkien-i szellemiségről, mint hogy ááááltáámadáááás... Szóval ide nekünk egy Gandalfot!

Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #280513 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #280497 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: LEP 2006 - Tolkien Születésnap
Ez pontosan hogy lenn és menni időt venne igénybe?

:?: :geek:
:geek: :?:
Téma zárolva.
Több
18 éve 11 hónapja #280454 Írta: Gandalf
Az emberkéket a Coll TV-s szerepléshez én gyűjtöm össze, lehet itt a topicban is jelentkezni de Tolkien.HU-s priviben és e-mailen is ( gandalf@tolkien.hu )! Én is meg fogok majd keresni személyesen pár emberkét, akikről úgy gondolom, jó lenne, ha elvállalnák! :wink:
Mírrand és Remzy_mama, regisztrálva vagytok, reszkesstek! :twisted:

TESSÉK JELENTKEZNI PLAKÁTOLÁSRA ÉS SZÓRÓLAPOZÁSRA IS! (Részletes tudnivalók később, most a meglévőket osszuk szét először!)
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.418 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére