A Megye követei - Beszélgetések
- Olosta
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Leguanember írta: Olosta, ez óriási!!!
Hasznos kapcsolat pl. a hős kardja és a sárkány gyomra között létesülő kontaktus.
Öh.... nekem az értelmes és hasznos kapcsolatról kicsit más dolog jutott eszembe (elvégre a bujaságot húztad, nem? ..... húúúúú rossz, az aki rosszra gondol, jajj istenkém, a pokolban fogok kikötni! [size=9:2be3pkzp](De ha már kardnál és gyomornál tartunk, eléggé beindult a szabad asszociáció nálam..... eh.... nagyon rossz hatással van rám Freud....)[/size]
Leguanember írta: Szerintem betehetjük mottónak az előadásunkba.
Kincső is szóról szóra ezt mondta.
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Leguanember
- Nem elérhető
Hasznos kapcsolat pl. a hős kardja és a sárkány gyomra között létesülő kontaktus.
Szerintem betehetjük mottónak az előadásunkba.
jah, ma megírtam a Megyeország Touristot, bridzzsel meg némi rím-és szótagjavítással:
Az belefér, hogy:
...
majd rólad szólhat az ének,
te leszel majd a HERO,
aki a mennyekbe akar jutni,
annak nyitva áll ez a kéró
...
A bridzs:
A hobbitok csak néznek
mindegyik részeg
sorra ürülnek a korsók
falra hányják a borsót
és gördülnek a hordók a söntéspult előtt
és teli torokból kiáltják, hogy éljenek a nők,
ÉLJENEK A NŐK!
Nos?
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Olosta
- Nem elérhető
(Freudizmus és mese: Bettelheim és a Grimm-testvérek népmesegyűjteménye c. tétel olvasáspszichológiából)
Kincső azt monda, hogy osszam meg Veletek is ezt a mondatot, ne csak ő tudjon róla.
- Niph
- Nem elérhető
ajaj hobbitkák,az hogy én ott legyek, nagyon nem biztos........március hónapom amúgy is húzos lesz, mert márciusban kell leadnom a szakdogámat, és jelen helyzetemet tekintve, nem tudm sikerül e befejeznem majd....de ez még a jövő zenéje.
Én is kérek egy kis unga-bungát ..hétfőre.... igaznem vizsga miatt, de ha hétfőn nem fogadják el a leadadnó gyakorlatos papirjaimat, nekem lőttek.....
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Olosta
- Nem elérhető
Leguanember írta: Furit és Ákost megkeresem majd, Ákos nem hinném, hogy esélyes lenne, ez esetben szeretném, ha elgondolkodnátok megfelelő helyettesen: ismerősök, kisebb testvérek, eszement megoldások is szóba jöhetnek.
Helyettesötlet: Feanor a MUPABÖF nevében?
Hozzájárulás a HGDP-hez: írás-, könyv- és sajtótörténet (egyik mumus) négyes, elsőre! (mióta főiskolás vagyok, nem volt még rá példa, hogy elsőre sikerült volna ), illetve pszichológia ötös.
Öhm.... és jövő héten szerdán másik mumusból újrázok (olvasáspszichológia), kérhetek ungát, meg bungát? Csak egy icuri-picurikát? (Nem tudom, hogy addig jutok-é még netközelbe.)
[size=9:38rvr0wa]1000 [/size]
- Leguanember
- Nem elérhető
De a március három a farsangunk, láttad, ugye?
Egyébként meg marhára nem értem ezt a báli szezont. Ez ilyen divat, vagy kötik még a vízkereszt és hamvazószerda közti időszakhoz? Csak mert utóbbi február 21., és legmélyebb sajnálatomra, ígéretünk ellenére nem sikerült elézsúfolni az MTT farsangját.
Minden más hiábavalóság.
- Olosta
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
keshu írta: hümm, én szólnék, hogy nem leszek ott a Farsangon, ugyanis bekövetkezett amitől tartottam, pont ugyanakkor lesz Sopronban is fellépésünk.(Fránya báliszezon, tuti, h minden bál egy napra esik). :crying:
üdv, Keshu
Erdáról tudunk valamit? Én ezer éve nem láttam neten...
Pár hete láttam MSN-en, de nem beszéltem vele.
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
keshu írta: hümm, én szólnék, hogy nem leszek ott a Farsangon, ugyanis bekövetkezett amitől tartottam, pont ugyanakkor lesz Sopronban is fellépésünk.(Fránya báliszezon, tuti, h minden bál egy napra esik). :crying:
üdv, Keshu
Erdáról tudunk valamit? Én ezer éve nem láttam neten...
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- keshu
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
üdv, Keshu
"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"
- Leguanember
- Nem elérhető
Leguanember írta: Szervusztok Kedves Hobbitjaim!
Amennyiben a most jövő hét elején sikerül helyet lefoglalni, számíthatunk farsangra. Ha így történik, számíthatunk arra, hogy lesz lehetőség bemutatni a performanszunkat. Kicsit át kell írni a helyszíni adottságokra, és rendes véget is kreálni kell.
Remélem, mindannyian el tudtok jönni!
szerkesztve: A FARSANGI BÁL helyszíne a Budakalászi Faluház, időpontja március 3-a, szombati nap. Megközelítés nagy HÉV-vel.
Tegyétek szabaddá azt a hétvégét!! Még másfél hónap.
Erda, Niph, ti hogy álltok a dologgal, utóbb nem tudtatok jönni a találkozókra, ez megoldható? A farsangi bál amúgy is nagy élmény!
Furit és Ákost megkeresem majd, Ákos nem hinném, hogy esélyes lenne, ez esetben szeretném, ha elgondolkodnátok megfelelő helyettesen: ismerősök, kisebb testvérek, eszement megoldások is szóba jöhetnek.
Főpróba a rendezvény előtt pár órával, de még ott is mondhatják nekünk, hogy inkább ne adjuk elő, erre fel kell készülni (úgy, hogy ne mondhassák).
Kérem, jelezzetek vissza, hogy az időponthoz és a tervhez milyen a (v)iszonyotok!
Köszönöm, Adamó
Nos, elvileg nem zárkóztak el az előadásunk farsangi jelenlététől. Bővíteni időben nem fogjuk, tartalmilag és látványilag lehet. A helyszín azt hiszem kompatibilis velünk, de kedden majd felmérem.
Szerintem nem kell titkos topik, ide nyugodtan lehet ötletelni, a táborozók látják a topikokat úgyis, de ők a művet is látták.
Szereztem Lion Sleeps Tonight karaoke-alapot.
Kéne írni a Megyeország Touristhoz bridzset (a lassú rész, tudjátok, "Az emberek meg néznek...).
Meg a végével csináljunk valamit. Fürdőgatya nem lesz, mert az csak a táborban ütött.
Lehetne viszont jam session a korcsmában, mindenki ritmusog meg dorbézol, erre már hanyatt-homlok menekülhetne a kószánk.
És még valami: tud valaki klarinétozni közületek? Vagy egy közeli ismerős? Vagy tangóharmonikázni esetleg.
U.i.: Gratula a sok jó vizsgához, én is hozzátettem a HGDP-hez egy belgyógyászat ötöst:-) (Jah, HGDP: hobbit nemzeti össztermék)
Azt hiszem, megtanultuk a Gyurcsok-féle képernyős energiaátvitelt
Minden más hiábavalóság.
- Newra
- Nem elérhető
Ryana írta: Aki maga alatt van, hallgasson can't smile without you-t . Napi adagban.
Ááááááááááááááááááááá. Ez nagyon kész van!
Gratula Fim!
Van mi arany, bár nem fénylik...
- Kincső
- Nem elérhető
Nos, örömmel jelenthetem (azaz jelenthetjük Iruval meg Ádámmal, meg Inczyvel és Lauval a MUPAVABÖF jegyében ), hogy a farsang március 3-án lesz, és számítanak ránk, meg számítunk magunkra, meg mittudomén hogy mondjam. Szóval ötletelésre fel!
Részletek a vonatkozó topicban, amúgy.
- Ryana
- Nem elérhető
Aki maga alatt van, hallgasson can't smile without you-t . Napi adagban.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Niph
- Nem elérhető
Fimbrethil írta:
a szigorlat viszont 4es let 2 elég jo tétellel...
Gratula Fim!!!!!! :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :bounce: :hello: :bounce: :hello:
- Fimbrethil
- Nem elérhető
a szigorlat viszont 4es let 2 elég jo tétellel...
és most KO vagyok
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- Ryana
- Nem elérhető
Agyilag pedig meghaltam, szal aki akar annak csüt 4től kori talx a műjég előtt, ha nagy a sor akkor benne a sorban (részemről lehet h kések - értsd: sokat, úgy negyed-fél órát).
Szorítsatok nekem szerdáig folyamatosan, akkor fogok legközelebb aludni.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Newra
- Nem elérhető
Remélem ez a több órányi energia egy jó ideig elég lesz!
Nekem is kell, hogy maradjon egy kicsi.
- Fimbrethil
- Nem elérhető
köcci a sok +ságot, holnap beszámolok az eredményröl
addig is legyetek jok/rosszak*
[size=9:185huz8b]*a megfelelö aláhuzando[/size]
- Newra
- Nem elérhető
Energia átvitel kezdete.......................................................
A vizsgázóknak sok-sok unga és bunga!
:bounce: :hello: :hello: :hello: :bounce:
:bounce: :hello: :bounce: :bounce: :bounce:
:bounce: :bounce: :bounce: :hello: :bounce:
:bounce: :bounce: :bounce: :hello: :bounce:
És aki az ábrán látható jegynél rosszabbat kap annak ejnye-bejnye!
Szerk.: Úgy néz ki eddig, hogy nekem jó a farsang időpontja.
- Kincső
- Nem elérhető
Szóval Niph, pozitív energiák mennek!!! Blogkomment is ment
És most már meggyógyulunk végre, minden beteg.
- Niph
- Nem elérhető
Olosta írta: Na igen: 13-a van.
Lányok, fel a fejjel!!!
Még jó hogy nem péntek van különben az már tényleg ciki lenne....
- Olosta
- Nem elérhető
Lányok, fel a fejjel!!!
- Niph
- Nem elérhető
Leguanember írta:
Erda, Niph, ti hogy álltok a dologgal, utóbb nem tudtatok jönni a találkozókra, ez megoldható? A farsangi bál amúgy is nagy élmény!
Hüpp.... Nos nem nyilatkozom, teljesen előre, de februárban költözöm fel Szombathelyre vissza a koliba, emellett mint kiderült a nyakamon van a szakdoga de nagyon, és a leadási határidőt meg előre hozták.
Ezenfelül, miután LEP-en voltam, és azóta szépen beteg vagyok , ezt nekem itthon nem fogják díjjazni, sőt..... De én majd megoldom....... ...remélhetőleg....
Kincső!
Küldök sok pozítiv energitá, bár nekem sincvs sok, és bennem sem tudom már kinek kéne a lelket tartania.......
A vizsgázoknak sok szurk és unga bunga...... :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello:
[size=9:1efgtyw9]és /me kér szintén egy kis léleköntést mert szét vagyok csuzsva én is [/size]
- Kincső
- Nem elérhető
Idegesít hogy nem vagyok képes meggyógyulni, és az alváson kívül semmi értelmes dolgot nem tudok csinálni már egy hete, pedig sokmindent kéne...
Ráadásul túl sok időm van gondolkozni, ami nem tesz jót... kezd kicsúszni a lábam alól a talaj, az önértékelésem cserepei a padlón, azt vesztettem el hogy miért is csinálom ezt az egészet... akit érdekel, elmondom részletesebben (privi/msn) (ráadásul tudom, hogy valószínűleg igazából csak generálom magamnak a problémát úgyhogy még utálom is magam érte. )
"egyedül vagyok, kicsi vagyok, éhes vagyok"...
küldjetek nekem pozitív energiákat, légyszi [/size]
- Leguanember
- Nem elérhető
Amennyiben a most jövő hét elején sikerül helyet lefoglalni, számíthatunk farsangra. Ha így történik, számíthatunk arra, hogy lesz lehetőség bemutatni a performanszunkat. Kicsit át kell írni a helyszíni adottságokra, és rendes véget is kreálni kell.
Remélem, mindannyian el tudtok jönni! Valószínűleg februiár 17-e, szombat, lehet, hogy 24-e, remélem sikerül a helyszínt megszerezni.
Furit és Ákost megkeresem majd, Ákos nem hinném, hogy esélyes lenne, ez esetben szeretném, ha elgondolkodnátok megfelelő helyettesen: ismerősök, kisebb testvérek, eszement megoldások is szóba jöhetnek.
Egy darab megbeszélés február elején, akár msn-en is, akár megkérdezem azt a tiktos topikot, az jobb lenne többünknek. Főpróba a rendezvény előtt pár órával, de még oitt is mondhatják nekünk, hogy inkább ne adjuk elő, erre fel kell készülni (úgy, hogy ne mondhassák).
Kérem, jelezzetek vissza, hogy az időponthoz és a tervehez milyen a (v)iszonyotok!
Köszönöm, Adamó
Minden más hiábavalóság.
- Olosta
- Nem elérhető
Fimbrethil írta: Sztem Edit csillagászatbol megy, én meg fizikábol (mármint ez utobbi csaknem bizonyos), hacsak nagyon el nem tolt valami régi tárgyat, amivel mindene csuszott...
Ebből már nagyon sokadjára megy szigorlatozni. És eléggé meghatározhatatlan, hogy ő most hanyadéves is pontosan.
De mindegy, ez egy hosszú történet, és mivel mások nem ismerik a szereplőt, nem is ecsetelném tovább. Meg persze a barátnőmet is csúnya dolog kibeszélni.
- Fimbrethil
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
:bounce: :bounce: :bounce: azért nesztek ungák meg bungák is
- Ryana
- Nem elérhető
(Klári én is egyszer estem fenékre a múltkor, de az még most is fáj. )
- Olosta
- Nem elérhető
Fimbrethil írta: amugy meg kérek hétföre nagy ungabungát, mert szigorlatozok
Ungákok és bungákok! :bounce:
(Asszem találkozni fogsz Edit barátnémmel, mert ő is hétfőn szigorlatozik, szerintem ugyanabból, mint te. )
Ha már így vagyunk: hétfőn mumustantágy (olvasáspszichológia) vizsgám lesz mumusbácsinál. Én is kérek hasonló jókat, ha lehet.
(Igen tudom, nevetségessé fogom tenni az öreget, de azért no.)