- Köszönetek: 0
A Megye követei - Beszélgetések
- Fimbrethil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
amugy meg kérek hétföre nagy ungabungát, mert szigorlatozok
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- Leguanember
- Nem elérhető
Maglor írta: lesz "nyilvános" 5letelés a farsangról?
Feltételezem, hogy a kis életképünkről beszélsz, Maglor koma, de a baj, az, hogy a farsangról magáról kellene ötletelni, mivelhogy nem áll a lábán.
Viszont a tervezett időpont február 17-e, szombat. (Hamvazószerda 21-e.)
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Olosta
- Nem elérhető
Maglor írta: lesz "nyilvános" 5letelés a farsangról?
Én gondoltam egy olyanra (pár hobbitkának LEP-en emlegettem is), hogy a vizsgaidőszak végeztével, ha a szüleim beleegyeznek (még meg kell kérdezni őket), ismételten eljöhetnétek felénk. Aztán itt lehetne ötletelni is.
Most, hogy vizsgaidőszak van, kicsit több időm jut emlékezni (bármi jobb, mint a tanulás meg most nem is vagyok olyan elfoglalt), és igazság szerint nagyon hiányoztok!
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Maglor
- Nem elérhető
- Maglor
- Nem elérhető
drukkoljatok! a körbejáró "járványnak" épp súrolom a szélét, de kedden vissza kell mennem... meg kéne gyógyulnom!!!!!!
písz mindenkinek!!!!!!
- brokkoli
- Nem elérhető
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Ryana
- Nem elérhető
Lesz. Most a vizsgaidőszakban csak hetente megyek. Utána majd 2naponta. (erre fog elmenni az egész lakhatási:)) *megszállott jégmániás*Fimbrethil írta: de a korizásbol lehetne még egy kört csinálni jan25 után(24. az utolso vizsgám, aztán megyek haza), és most már szeretnék több embert megnézni jégen sikolva, mint multkor, amikor csak ketten voltunk
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Fimbrethil
- Nem elérhető
de a korizásbol lehetne még egy kört csinálni jan25 után(24. az utolso vizsgám, aztán megyek haza), és most már szeretnék több embert megnézni jégen sikolva, mint multkor, amikor csak ketten voltunk
[size=9:1k9rcwqj]igen, igy fogalmaz az ember közvetlen vizsga után, 5ora alvással:)[/size]
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Niph írta: [size=9:2jlekacn]/itthon fekszem 39 fokos lázzal.....áááá hülye klíma a vonaton betett nekem/[/size]
Húha nyertél 8O nekem már 2 napja nincs igazi lázam *lekopog*
Jobbulástot! Egyél sok athelast! (meg tegyél a fürdővízbe, jó illata lesz )
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Olosta
- Nem elérhető
Ryana írta: Örülök, h tetszik az ötlet. Niph, ne aggódj, ez még picit odébb lenne. Úgy március-április környékén. És Olosta, Szegedről CSAK busz, vonattal esélytelen.
Félegyházáról viszont lehet vonattal is.
De mindegy, van még pár hónapom gondolkodni.
Egy kérés így jó előre: ne április 7-8 legyen az időpont!
- Ryana
- Nem elérhető
Na de most kezeket fel, KI JÖN KORIZNI? (18án, kérésre esetleg pár nappal később) Gyerteeek mert eddig is mindig jó volt! [/b]
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Niph
- Nem elérhető
Igaz pár nap eltelt már LEP óta, de csak most szabadulok ide, akkor is csak pár percre engedélyezett a dolog......[size=9:wchay731]/itthon fekszem 39 fokos lázzal.....áááá hülye klíma a vonaton betett nekem/[/size]
Nos nagyon jó volt a LEP jóvolt páratokkal összefutni, így nagy hirtelenségben, Newra, Kincső, Olosta, Fim, Maglor,Nudli, Ryana
Asszem egy darabig nem teszek nagyobb kirándulást semerre,ami 100 km-nél hosszabb, így még Pécsi taliról nem nyilatkozom....
Üdv!!
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Kincső
- Nem elérhető
Leguanember írta:
Kincső (Thilanna) írta:
Leguanember írta: Newra, ha gondolod, megajándékozhatlak egy kis szöveggyűjteménnyel, amely tartalmazza a megfelelő helyekre írt megfelelő akkordokat is.
érdekel?
Upsssz, erről jut eszembe, az a paksaméta papír, amit LEPen rám bíztál délután, visszajutott hozzád?! perpillanat egy pont után totál emlékezetkiesés, hogy mit csináltam vele (talán otthagytam ahol Pók gitározott, de... )
Upsz bizony, mert sajna nem, sőt a díszítésnél otthagytam 8 lap mikrobiológiát, amely kellene a vizsgához, és nem is lett meg.
Viszont a dalokra van még talán remény, remélem Pók eltette.
NEked még ötleted?
Húha
A gitártokban megnézted? Én is megnézem, nem én tettem-e el... mert már fogalmam sincs, este mit csináltam...
_____
szerk.
Ehemm... mégsem vagyok teljesen hülye, csak félig. A táskámba tettem, úgyhogy megvan.
_____
főszerk. Erunak legyen hála!
- Leguanember
- Nem elérhető
Minden más hiábavalóság.
- Leguanember
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
Leguanember írta: Newra, ha gondolod, megajándékozhatlak egy kis szöveggyűjteménnyel, amely tartalmazza a megfelelő helyekre írt megfelelő akkordokat is.
érdekel?
Upsssz, erről jut eszembe, az a paksaméta papír, amit LEPen rám bíztál délután, visszajutott hozzád?! perpillanat egy pont után totál emlékezetkiesés, hogy mit csináltam vele (talán otthagytam ahol Pók gitározott, de... )
Upsz bizony, mert sajna nem, sőt a díszítésnél otthagytam 8 lap mikrobiológiát, amely kellene a vizsgához, és nem is lett meg.
Viszont a dalokra van még talán remény, remélem Pók eltette.
NEked még ötleted?
Minden más hiábavalóság.
- Newra
- Nem elérhető
Leguanember írta: Jesszus, szerteoffoljátok itten a kedélyes kis topikiunkat...
Newra, ha gondolod, megajándékozhatlak egy kis szöveggyűjteménnyel, amely tartalmazza a megfelelő helyekre írt megfelelő akkordokat is.
érdekel?
Egy ilyen ajánlatnak nem tudok ellenállni...
(Miért olyan jól nézett ki, hogy szinte csak mi írtunk ketten Olostával! )
Van mi arany, bár nem fénylik...
- Olosta
- Nem elérhető
Jézusom! Most nézem, hogy innen tőlünk 5 óra 10 perc alatt érek vonattal Pécsre. 8O Ja, vagy még korai ilyeneket nézegetnem?
Menjünk!!!
- Kincső
- Nem elérhető
Egyébként is, szürketüncök meg HYNesek is voltak Pécsett talizni, nehogy már a hobbitok maradjanak le erről
Szóval maximálisan támogatom az ötletet, és ezer hála a felajánlásért!
[size=9:x43dpgfh](És meginvitálhatnánk Rana tiszteletbeli hobbittársunkat is, az neki közel van. )[/size]
- Ryana
- Nem elérhető
Szóval arra gondoltam, h majd tavasszal, mikor szép az idő, csicseregnek a fák és rügyeznek a madarak, lenne-e kedvetek megnézni Pécset? Mivel ez egynapos ügy keretében lehetetlen (máv lav), megoldható lenne h a családom szolidaritását élvezzük. Ugyan panelban lakunk, de ha anyumékat el tudom zsuppolni (ha jó az idő, elmennek maguktól is, pl biciklizni ), akkor van 3 és fél szobánk, és a szomszédok sem harapósak. Ha már Olosta jóvoltából is megjárta a csapat a déli fertályat, akkor a másik déli fertályat is érdemes felvenni a listára. Szóval van kedvetek akkor kérek ilyen pozitivista visszajelzéseket.
De h addig se unatkozzatok, nesztek itt a legújabb korizó-időpont: jan. 18, csüt (tehát csak 600 ft), du 4. Ha nagyon nemjó, lehet 19, 20 v 21 is. (de azok 900 ftba kerülnek)
- Kincső
- Nem elérhető
érdekel?
- Olosta
- Nem elérhető
Leguanember írta: Jesszus, szerteoffoljátok itten a kedélyes kis topikiunkat...
Bocsi.
Én mondtam, hogy moderálj.
érdekel?
Egy ilyennel engem is megszánnál?
(Pofátlan, bunkó parasztnéni... izé.... hobbit vagyok, sajnálom, nem tehetek róla.)
- Leguanember
- Nem elérhető
Newra, ha gondolod, megajándékozhatlak egy kis szöveggyűjteménnyel, amely tartalmazza a megfelelő helyekre írt megfelelő akkordokat is.
érdekel?
Minden más hiábavalóság.
- Olosta
- Nem elérhető
Newra írta: Ha már itt vagyok.
Nincsenek meg véletlen valakinek a hobbit dalárda dalainak szövegei gépen? Megköszönném, ha valaki elküldené!
Amit a LEPen énekeltek a hobbit dalnokok?
Szerintem, ha kinyitod A Gyűrűk Ura c. könyvet, amit nem is tudom, hogy honnan ismerek, de állítólag egész jó, akkor találsz benne pár ismerős verset.
(Feltéve, ha az esti dalárda dalai nagyjából megegyeztek azokkal, amiket daltanítás címén is próbáltak Ádámék a fejünkbe verni, csak szöveg híján ez kevésbe sikerült. - vagy csak a magam nevében beszéljek? )
- Newra
- Nem elérhető
Olosta írta:
Newra írta: Olosta ezt meg fogom hálálni!
Öhm..... szintén csak erős idegzetűeknek.
Levegyem?
Most már mindegy, szerintem már mindenki látta...
Ha már itt vagyok.
Nincsenek meg véletlen valakinek a hobbit dalárda dalainak szövegei gépen? Megköszönném, ha valaki elküldené!
- Olosta
- Nem elérhető
- Newra
- Nem elérhető
Ryana írta: Newraaaaa te lefényképeztél engem reggel... Aaargh. Ez megbocsáthatatlan. >
Nem csak Téged!
Odaírtam, hogy csak erős idegzetűeknek, ezek után magára vessen aki megnézi...
Olosta ezt meg fogom hálálni!
- Ryana
- Nem elérhető
- Newra
- Nem elérhető
Most végre bepótolom tartozásaimat.
Íme a hobbit csapattalin (Ádámnál) készült képek:
kep.tar.hu/newra22/50417468#2
(Csak erős idegzetűeknek! )
[size=9:yqz2oqxe]Ja és elvarázsoltam a toszt ( _ ) a nevem elől![/size]
- Leguanember
- Nem elérhető
Maradt nálam a Cabaret-nézésről egy pár fehér kötött kesztyű, a tenyéri és kézhát részén fekete-kék mintákkal.
Csilla, a törölköződ pedig ott járt LEP-en, de csak reggel jutott eszembe, amíg nem indult be a rendezvény. Még Tatán hagytad ott.
Minden más hiábavalóság.
- Olosta
- Nem elérhető
Most keltem az imént, nemsokára indulok LEPkézni.
Jajj, remélem, nem hagyok itthon semmit!
Pár óra múlva találkozunk! (Bár addig ezt nem hinném, hogy elolvassátok...)