- Köszönetek: 0
Kószák Szövetsége
- Brisa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Szeretnék megkérni mindenkit arra, aki ott volt a kósza talin és mondtam, hogy beveszem a kószák közé, az jelentkezzen nálam priviban. Sikeresen lebetegedtem megit és... szóval nem fog az agyam... (Egyedül Merura emlékszem, és őt már be is vettem. )
És akkor lássam azokat a kósza sztorikat
Kincső: Ha mindenkinek csak annyi lenne fent, amennyi nekem, elégedettt lennék. (Amúgy mostanság - sok egyéb más mellett - A Hobbittal vagyok elfoglalva.)
Brisa
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Nekem is nagyon tetszik ez a hely, és ha lehet, esetleg, Brisa engem is felírna arra listára???? Sokszor nézem ezt az oldalt, és nagyon megtetszett.
'Is there anybody out there?'
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ja és Brisa, ha nekünk gyüjtenünk kell a kifogásokat, akkor ugye neked is lesz, tetemes mennyiségű? A Te sztoridnak is csak a vázlata van fent, és réges-régóta változatlan.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Szenki_Sam
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
és ez esetben szeretném megkérni Brisát, hogy ha lehetséges, járjon el ügyemben
több van ebben a hobbitban, mint ami kívülről látszik...
- Kincső
- Nem elérhető
Egyébként meg azért vagyok itt, hogy közöljem a T. Kószákkal, hogy írtam egy kicsit a kószás történetemhez a weboldalunkon.
- Szenki_Sam
- Nem elérhető
- Szenki_Sam
- Nem elérhető
van itt ez a Gollam...aztán látom, hogy ő milyen jól érzi így magát, hogy a tagja a kószák szövetségének, mert van csomó haverja, meg csomó programja, stb. és a helyzet az, hogy ez nekem is nagyon tetszene...szóval, ha megoldható (márpedig mérne lenne az) ja bocs azaz esetleg, ha véletlenül még beférek, akkor léci, meg minden
szóval nagyon szeretnék tag lenni, mer az olyan jó
most akkor megyek nagyon reménykedni
és (remélem mondhatom) előre is köszönöm
- Gollam
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Na sziasztok!!!
"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"
- Ringbearer
- Nem elérhető
Állítólag mi 15-én össze szeretnénk jönni!
Hol találkoznunk, mikor, mit csinálunk, meddig lesz a progi?
Bocs, ha már megbeszéltük de nem néztem meg.
"Be the change you want to see." Gandhi
- Gumipók
- Nem elérhető
MTT Kiadvány Készül Papírformában!!!!
Most egy kicsit off leszek, de szerintem itt mindenkit érinthet a dolog és szeretném, ha azok is tudnának a dologról akik esetleg nem látogatják az MTTügyeivel kapcsolatos fórumot.
A terv az, hogy az október 5.-i közgyűlésre előrukkoljunk egy próbakiadással. Remélem, sőt szándékaink szerint a próbakiadást a többi is szépen sorban követi majd. Namost a próbakiadás gondozását az ezirányú tapasztalataim alapján az elnökségi ülésen elvállaltam, de mivel egy hónap sincs hátra a közgyűlésig, szükségem lenne olyan emberek segítségére, akik valamilyen formában részt tudnak és részt is szeretnének venni a szerkesztésben. Szeretném ha kialakulna egy olyan bagázs akik a késöbbiekben mint szerkesztőség tudna magára gondolni. Szóval megkérnék mindenkit aki érez magában tehetséget az újságírás, szerkesztés, illusztálás, anyaggyüjtés, riportkészítés tekintetében vagy bármi más anyaggal, ötlettel segíteni tudná a kiadvány megszületését, az írjon nekem és én tárt karokkal fogom fogadni. Itt hívnám fel még a kreatív szekció figyelmét is, hogy ez egy remek alkalom minden szekciónak a már elkészült anyagok publikálására. Legyen az tudományos esszé, rajz, festmény, novella, humoros írás, karikatúra, élménybeszámoló, érdekesség...akármi ami egy újságban jól mutat :::: ))
Elsődleges szempontnak tartom egy olyan kiadvány elkészítését ami száz százalékig a jelenlegi vagy eljövendő MTT tagok keze munkáját dícséri. Szóval hajrá kedves kreatív egyének!!!!! A szerkesztőség még üres, és sok szabad hely van benne...itt a rég vált alkalom, hogy használjátok a képességeiteket és elismerésre leljetek az olvasóink körében.
Üdvözlettel:
Gumipók
- Brisa
- Nem elérhető
Amúgy a kószás sztorik illusztrálására készült rajzokat küldjétek el Svinnek. Ő majd felrakja a kószás oldalra. De erről majd még beszélünk a kósza talin.
Brisa
- Kincső
- Nem elérhető
OFF: Úgy látszik Sil a névadási tanácsadónk...
- Minerva
- Nem elérhető
Na? megfelel egy félhobbitnak ez a név?
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Áfonya
- Nem elérhető
Ugyanis kószás sztorikat is várunk a kiadványba! Tessék elküldeni, ami van!
Morgana írta: Ha jól láttam, erről még nem volt szó, és a körlevélben sem említetett, ezért itt a Fórumon kérek
MINDENKIT, akinek a TÁRSASÁG MEGALAKULÁSÁVAL, NYÁRI TÁBORRAL STB. kapcsolatos IROMÁNYA VAN , és azt a 'publikálná' KÜLDJE EL még a HÉTEN GUMIPÓKNAK ,
mert a közgyűlésre meg szeretnénk jelentetni egy szerényebb újságot.
A segítségeteket előre is köszönöm,
Morgana
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Liang
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Igen,igen így van.Vagyunk egy páran,akik ezzel (is) töltik az idejüket.Nagyon frappáns dolgokat mondanak az emberek...érdemes megemlékezni róluk!Ha neked is vannak ilyenek,akkor elkülthetnél nekem párat priviben! (Bocs mindenkitől az off-ért!!)
Lassan én is elkezdem felrakosgatni a storyt az oldalra.Már majdnem kész,de még kell pár változtatás,úgyhogy ha majd sok időm lesz,akkor pötyögök.
"Nincs szebb az egy álomnál...ha valóra válik!"
Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka
- Minerva
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Ja és megváltoztattam a néhány nevet a történetemben (bár nem írtam tovább... *bűntudatos arc*), mert sinda-qenya keverékek voltak. (Köszi Sil a tippeket! :itscool: )
Egyébként Dol Amroth urainak tünde őséről ír a Gy.K. is (csak mert most olvasom, azért tudom).
- Telumehtar
- Nem elérhető
Minerva írta: Visszatérve a félhobbit témához:
1: elkészült a rajzom, hová tehetném fel?
2: Brisa, ha a méretbeli különbségek zavarnak, akkor közlöm, hogy olvastam már olyat, hogy egy emberke nála 60-70 centivel kisebb emberkét vett el... Ami meg a hobbit/ember nászéjszakát illeti.. 8O 8O Hagyjuk...
1.:Szentem tedd fel a kószás oldalra
2.Nászéjszaka khm... Na zóval...al lényeg hogy meglesz...
- Minerva
- Nem elérhető
1: elkészült a rajzom, hová tehetném fel?
2: Brisa, ha a méretbeli különbségek zavarnak, akkor közlöm, hogy olvastam már olyat, hogy egy emberke nála 60-70 centivel kisebb emberkét vett el... Ami meg a hobbit/ember nászéjszakát illeti.. 8O 8O Hagyjuk...
- Nuwanda
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Látom igyekeztek friss vért vinni a dologba, helyes, helyes:-)
"I went into the woods, because I wanted to live deliberately."
- Brisa
- Nem elérhető
Szerintem ez még nem teljesen kizáró ok. Kétségtelen, hogy nem éppen nőknek való munka, de azért néhány még bővel belefér.
Ami pedig a féltündeséget illeti:
"... Ennek ellenére néhány családjuk, plédául Húriné és Dol Amroth hercegeié, megőrizte nemességét. Az utóbbi vérvonalába némi tünde-vér is került."
Ez mind az Enciklopédia Dúnadánok szócikke alatt olvasható. Később bepötyögöm az egész szócikket (bár úgy emlékszem, valaki már megtette) és fel lesz téve a kószás oldalra.
Brisa
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- Narië
- Nem elérhető
- Telumehtar
- Nem elérhető
Na akkor:
Minerva írta: Az enciklopédia szerint nincsenek női kószák.
Akkor most kicsit felujulunk mert Annáék meg én is női kószárol irunk...Nem baaj...
- Narië
- Nem elérhető
Pedig már elkezdtem írni egy sztorit,aminek persze egy nôi kósza a fôszereplôje.....Affranc...
- Kincső
- Nem elérhető
- Minerva
- Nem elérhető