Kószák Szövetsége

Több
22 éve 6 hónapja #57220 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Természetesen. Jössz a következő talira?

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #57217 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Helloka!
Belephetek :?:
Yavanna: :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #57129 Írta: Brisa
Silmarien: A levél postázva.
Minerva : A térkép elküldve. (Többieknek: Szívesen.)
Gollam: A Humorban mindenki szívesen látná!!!

Én a Kósza Botanikus Kertbe a 2 mentámat, a citromfüvemet és a páfrányomat ajánlanám be.

U.i.: Aieless, PJ még mindig nem küldte érted a magánrepcsijét? :lol:
Figyeljétek PJ nyilatkozatait! Már meg kellett kapnia a gyurma-Oscart.

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #57117 Írta: Gollam
Gollam válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Nah, gyerekek, asszem régen jártam erre. Valóban, Arwen szivem, ezt jól elrontottuk. Csavargó! Kérlek bocsi, de én ilyen téren jó visszamaradott vagyok (már számítástechnikain) és nem néztem meg így...ami pedig a nekiugrást illeti, nem vagyok én kósza, csak egy sztúr, és egy olyan kis sztúrocska, mint én is követhet el hibákat...Szóval bocsika...
Emberek! Akinek kell a GyU-ból bármelyik illető elemzése (teszem azt, mint Gollam skizofréniájának kialakulása, ilyesmi), az most vasárnap (holnap) 9ig írja meg nekem, vagy ide írja, és akkor megcsinálom jövő szombatra...Nah jó, sziasztok, babybabák!!!
puszi, Gollam :wink:

"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #57107 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Valaki legyen oly jó, és küldje át a Megyetérképet! ( goku24@freemail.hu )
Előre is köszi! :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #57092 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Cicafül: Zico von den Bretthaus a teljes neve, de mi csak Zico-nak hívjuk. És, ha már növények: Van egy édes Yukkánk is, meg egy hatalmas rózsbokrunk. Lehetnének ők is kószák? (Ha a talikor virágzik a rózsa, akkor vihetek néhány szálacskát).

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #57091 Írta: Silmarien
Silmarien válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Brisa!!! Te láttad amit írtam??!!

És senki sem tud válaszolni a kérdéseimre??!!!!
Kezdem kicsit elfeledettnek érezni magam!

Amúgy tudom hogy hülye vagyok!!

Nézd ez engem szíven talált
De Te mért ne éléd túl??
A régi dal másra vár
Gyönyörű lettél és új
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #57080 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Jöjjön csak, Fereste, annyi dög, amennyi belefér! :)
Jut eszembe, a suliban, már egy hete, minden nap végigdönget a termünkben egy csótány, ofőnk után el is neveztük Eszterkének... :) Jöhet ő is?
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #57012 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
hamár az állatoknál tartunk, nekem még van egy teknősöm, és egy hörcsögöm :oops: teknős neve Gladiátor, a hörcsögé Sven :D na de nem gyarapítom tovább az állatkertet, így is vannak elegen :lol:
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #57007 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
De jó! Már van almafánk, pálmánk, fikuszunk, 3 cicánk (Szamóca és Szaffi - beleértve engem is :lol: ), 4 kutyánk (Sean, Ali, Leli kutyusa (mi a neve?) és Igor), 2 lovunk (Csali és Vércse) és végül, de nem utolsó sorban 3 teknősünk (Béla, Rafi és Lajos)!
Asszem ez már egy igazi kósza zoo! :lol:

Dae: a "te dög"-re az én kutyom is odafigyel! :D

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #57000 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Brisa: nagyon szépen köszönöm a térképet! :D

Srácok, lehetne Kósza Botanikus Kert is?
Állatom sajna nincs (apám a macskákra allergiás, szegény kutya meg meghülyülne a panelban- ti. a véleményem az, hogy a kutya legjobban kertes házban érzi magát). De felajánlhatom anyu szép nagy pálmáját és a gyönyörű zöld fikuszunkat :D

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56998 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Az én cicusomat is vegyük be!! :D Állandóan dumál és nyávog, fekete, gyönyörű sárga szemei vannak és Szaffi a böcsületes neve, de hallgat a 'kiccicám'-ra illetve a 'te dög'-re is. ;)

Brisa: irtó jó neveik vannak a páncélosoknak! :)
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56997 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Off:Arwen: Én végig néztem a bolond ballagást. Nálunk vízzel telt lufik voltak.. Meg az egyik ablakból egy vödör víz :lol: Szerencsére engem nem találtak el.. :D

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56995 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Cica! Természetesen te vagy az elsőszámú kósza cica! :wink:
De örülök, ha az enyémet is befogadjátok! Fehér és cirmos, rózsaszín orra van és hatalmas szemei! Ja, és Szamócának hívják!

"Aure entuluva!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56993 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Cicafül: rólad egy pillantra megfeledkeztem :)
Úgy néz ki, lassan tényeg összejön egy teljes állatkert. Ez így jó. A Kószák nagyrészt a vadonban éltek, állatok között, szerették a természetet.
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56991 Írta: Cicaful
Én nem vagyok kósza-cica? :roll: :D
De én is szeretném, ha lenne még több cicó!

"A kihívás:
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56990 Írta: Brisa
Nekünk vannak teknőseink. 2 ékszer és 1 görög. Az előbbiket Bélának és Rafinak hívják, a húgom fennhatósága alá tartoznak. A görögteknősünk neve pedig Lajos, és Apu szive-csücske. Az utóbbi nagyon szeret kószálni, főleg az emberek lábát üldözni. :)

Arnor részletes térképről nem tudok, de Szendi itt találhat térképeket: fan.theonering.net/rolozo/?collection=maps

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56981 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Yavanna: szerintem lenne igény a kósza-cicára is (én nagyon szeretem a cicusokat). De ugye nem olyan, mint Berúthiel királyné macskája?
Gratulálok az állatsereglethez. Tényleg olyan vagy, mint a névadód, aki minden élőlényt a gondjaiba vesz.
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56975 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Kósza macskuszra tartotok igényt? Mert ha igen, akkor én szívesen beajánlom a cicusomat erre a posztra! :roll:
(Sőt vannak halaim is! :lol: )

Csavargó! Örülök, hogy minden rendeződött! :D

"Aure entuluva!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56944 Írta: Csavargó
Csavargó válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
miért nem jelenik meg az aláírásom???????? Na jó nem foglalom a helyet a h@lyeségeimnek! :D mire leírtam megtaláltam mit kell ixelni ott alul :oops:

Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56941 Írta: Csavargó
Látom kijavítottátok a hibát amiért majdnem lenyeltetek keresztbe! Csak azért volt furi a dolog mert ha már egyszer használjátok ezt a csoportnevet akkor miért nem néz rá senki hogymi van oda írva! Ha vki betéved erre az oldalra akkor ezt látta volna.... :?

Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56939 Írta: Csavargó
hát Szendi a mamám! apropó anyám valami Arnor-i térképet (északi kirélyság) keres rajtatok jobban mondva kér tőletek kinyomtatva (mert mi nem tudunk) mármint nyomtatni :lol:

Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56938 Írta: Ringbearer
Nem látok a szememtől! :oops:

Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56929 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
hátizé nekem is van egy kutyusom, fekete labrador, és naon imádom őt :D (Alinak hívják) énis gondolkodtam azon, hogy kiállításra viszem el, még régebben, de sajna ő már oan korba lépett, ahol engedelmességi is kell, hátizé az meg neki nem van.. meg nem is lesz, mer ő a lehető legroszabb kutya a világon :D szóval nekem eszembe se jutna, hogy esetleg elvigyem kószatalira :lol:
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56928 Írta: Ringbearer
De gyerkőcök!
Az van odaírva, hogy több tag nem iratkozhat fel! :(

Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56925 Írta: Cicaful
Csavargó: ki az Anyukád? (mert ha jól értem, a mamád az aki ide szokott irogatni :roll: )

Leli: Hogy hívják a kutyusodat? (Számomra a nevek mindig nagyon fontosak) Biztos nagyon szép lehet! Meg persze okos is!
Viszont, nem kutyakiállításra fogom vinni. (De azért köszi a felvilágosítást :) ) Hanem a kutyaszánversenyeken van olyan kategória, ahol egy kutya egy ember, és a kuty - kvázi - hozzád van kötve és úgy kell futni. És Igorkám nagyon okos és egész nyáron megpróbálok vele edzeni, hogy ősszel már mehessünk. Csak az a baj, hogy az elöző gazdája így nem foglalkozott vele és már 2 éve nem hallott vezényszavakat. De rajta vagyok az ügyön! :wink:
Kósza-ló: van! Igaz nem az enyém, de biztos megengedné a gazdája, hogy az legyen. Csali és Vércse. Különben igazi kósza-lovak, mert nem félnek semmitől (úgy húzott el mellettük egyszer egy teherautó, hogy én a bakon majd szívinfarktust kaptam, de ők oda se figyeltek)!

"A kihívás:
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56918 Írta: Csavargó
Drága Arwen! valóban a csoportoknál olvastam a fenti infokat nem sértésnek szántam, csak fel akartam hívni erre a hibára a figyelmeteket!Ismerek vkit (te jó ég az anyámat :wink: ) meg a többieket is hírből és tudtam, hogy nem vagytok zárt csoport! ez már a harmadik belevakkantásom de én valószínűleg maradok ennél a belevakkantós súlycsoportnál ,nem vagyok szakértőa témában! kössz azoknak akik megvédtek :D

Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56900 Írta: Léli
Képzeljétek mit olvasok most! Áprilisi hír, de nekem új. És széttépi a szívemet! Azt írják, hogy augusztus 6-án és november 12-én megjelenik majd egy-egy DVD és VHS (és persze majd biztos az USA-ban :!: :evil: ), amin nem csak az 1. film lesz, hanem háttéranyagok (ilyen volt a forgatás), képgaléria, meg még mittudoménmi. Ez nem igazság! MIért nem itt Magyarországon jelenik meg akkor :?: És, ha jól értem, ezek a plusszok csak a DVD-n lesznek rajta :!: (Na jó, megértem, de akkor is idegesít. :x )

Bocsika, de ezt muszály volt valakinek elmondanom

Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56897 Írta: Léli
Ai na vennui!

Lehetne esetleg még egy kósza-kutyánk? Van 2 németjuhászom, de csak az egyiket nevezném erre a címre (mert okos, kíváncsi, és szereti a felfedezéseket). Azt mondjuk nem hiszem, hogy sikerül a talira elvinnem (hacsak anyu el nem jön velünk). Tényleg! Megkérem anyut, hogy hozza el, ha Robin nem tudja elhozni Sean-t (bár nagy az esélye, hogy nem tudjuk átráncigálni Bp.-n szegény kutyuskát).

Egyébként Cica: Nem olyan egyszerű egy kutyát versenyekre vinni. Először is fajtatisztának kell lennie az ükszüleiig visszamenőleg (vagy az ükszüleinek a szüleiig?), és ezt bizonyítani is tudni kell (=>törzskönyv). Aztán manapság már bizonyos vizsgák is kellenek ahhoz, hogy a versenyeken elinduljon (ez versenyfüggő). Na és persze nevezési díjak, utaztatás... Nehéz munka (Én már csak tudom. Az előbb emlegetett kutyuskánk 5-szö lett fajtagyőztes (abból 3-szor kölyök korában=>kölyök sampionja van :!: (és én BÜSZKE VAGYOK RÁ :D )))

Na, ez is hosszabb lett a kelleténél... Sziasztok!

Téma zárolva.
  • Arwen
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 6 hónapja #56889 Írta: Arwen
Arwen válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Ring-bearer: Persze, az is írhat, aki nem tag!

Cica: Gratulálok a lajkádhoz, biztos nagyon aranyos!

A kósza-kutyusoknak nagyon örülök, mert nagyon szeretem a kutyákat! Az én kedvencemet Rockynak hívják, hosszú szőrű farkaskutya. Már megtanítottam parancsra ülni, feküdmi, negyjából tudja azt is, hogy "Maradj!", meg hogy "Helyedre!". Pórázon is egész szépen megy már! Az öcsémét Gömböcnek hívják,, de Dödöllének is szoktuk becézni. Annyira szeretem őket! A hullámos papagájomról nem is beszélve! Az ő neve Puszika. Nem lehetne ő meg kósza-papagáj? Már csak az kell, hogy valakinek legyem teknőse, macsekja meg hörcsöge, és kész lenne a Kósza Zoo! :D Nem tart esetleg valaki lovat? A lovakért is odavagyok! Meg úgy általában nagyon szeretem az állatokat!

Voltatok bolond ballagáson? Én voltam, nagyon jó volt! :D Olyan szagos vagyok, hogy csak na, mert összekentek mindenkit borotvahabbal! :lol: Képzelhetitek, ragad a hajam, a ruhám meg tiszta folt! De azért nagyon tetszett! A bátyám holnap ballag! :D Sajna, ma nem látam a bolond ballagáson, pedig kíváncsi lettem volna rá, hogy minek öltözik be.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.409 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére