- Köszönetek: 0
Kószák Szövetsége
- Brisa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #57603
Írta: Brisa
Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Yavanna: Lamorak gondolom elolvasta, ha egyszer írt ide. Amúgy szóltam az MTT-seknek, hogy nézzenek át ide.
Én is pont ezen az 1 egy ember vagy több ember verzión gondolkoztam. Szerintem ha kerekasztal lesz, akkor az utóbbi legyen, ha előadás akkor az előbbi (bár szerintem akkor nem fog beleférni a 20 percbe - esetleg 2 részre lehetne bontani...). Már csak az kéne, hogy Lamorakék eldöntsék végre.
A talis ötleteddel nagyon egyetértek.
Én is pont ezen az 1 egy ember vagy több ember verzión gondolkoztam. Szerintem ha kerekasztal lesz, akkor az utóbbi legyen, ha előadás akkor az előbbi (bár szerintem akkor nem fog beleférni a 20 percbe - esetleg 2 részre lehetne bontani...). Már csak az kéne, hogy Lamorakék eldöntsék végre.
A talis ötleteddel nagyon egyetértek.
Brisa
Téma zárolva.
- Yavanna
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #57592
Írta: Yavanna
"Aure entuluva!"
Yavanna válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Brisa! Szerintem nagyon jó ez a program tervezet, amit írtál! Valahogy így lenne érdemes! Az említett ötletek föl lettek, már vetve az érintett topicokban? Ha nem akkor hamarosan érdeklődni kéne, hogy mit is gondolnak erről! Azt is érdemes lenne eldönteni, hogy a kreatív projectről 1 ember számoljon-e be a többiek egyetértésével, vagy mondjuk külön ember a humorról, aztán lenne valaki aki felolvassa a kósza storyt stb. Szerintem az első megoldás lenne a szerencsésebb! Legkésőbb a talin döntétseket kéne hoznunk, az MTT minket is érintő kérdéseivel kapcsolatban!
"Aure entuluva!"
Téma zárolva.
- Narië
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #57564
Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Sziasztok Kószák!Csak azt szeretném kérdezni,hogy lehetnék-e tag?Péntektől lesz netem(a szülinapomra kapok )És akkor már jó sokat tudnék írni!!
Téma zárolva.
- Lamorak
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #57550
Írta: Lamorak
Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
Lamorak válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Brísa kérésére megnéztem, mit találtatok ki, és mindenkit szeretnék bíztatni, hogy folytassátok és gyűjtsétek a ötleteket. A 'kreatív szekció' természetesen nem csak a Kószákra akart vonatkozni, mikor ki lett találva: mindenfajta nem-tudományos alkotó tevékenységet lefed, így az irodalmi (vers és próza), képzőművészeti, filmművészeti, stb. stb. irányokat mind szeretném ez alatt érteni. Remélem, mindenki tudja, hogy természetesen nem kötelező senkinek az MTT-n belül dolgozni, és az MTT semmiféle 'irányító szerepet' nem akar és nem fog vállalni a kreatív szekció(k) munkájában. Ahogy a tudományos munkában sem; az MTT elsősorban koordináló és 'elosztó' szervezet lesz.
Nagyon szeretném tehát, ha a szegedi alakulókonferencián az MTT minél több oldalát tudnánk egymásnak és a vendégeknek bemutatni: még nem vagyok biztos benne, milyen formában kerül erre sor, de ha tudtok, mindenképpen jó lenne hozni valamit. Nem biztos, hogy az előadás-blokkba kell tennünk a dolgot, tehát nem feltétlenül kell a 20 perces keretben gondolkodni (ami viszont tényleg maximum, mert ki fogunk futni az időből)-- a program még nagyon kezdeti stádiumban, de azért alakulóban van. Lehet, hogy a tevékenységekről rendezendő kerekasztalban kap helyet a beszámoló. Mindenesetre legalább egyvalaki kövesse az MTT topicban folyó egyeztetéseket, és közvetítsen; én is megpróbálok többet bejárni ide.
Mindenkinek: mindenképpen folytassátok, írjatok, olvassátok egymást, kommentáljatok, és így tovább! Írni az egyik legérdekesebb dolog, amit az ember csinálhat; próbáljátok ki magatokat benne. Én mindenesetre nagyon kíváncsian várom a készülő szövegeket.
Üdvözlet minden Kószának,
Nagyon szeretném tehát, ha a szegedi alakulókonferencián az MTT minél több oldalát tudnánk egymásnak és a vendégeknek bemutatni: még nem vagyok biztos benne, milyen formában kerül erre sor, de ha tudtok, mindenképpen jó lenne hozni valamit. Nem biztos, hogy az előadás-blokkba kell tennünk a dolgot, tehát nem feltétlenül kell a 20 perces keretben gondolkodni (ami viszont tényleg maximum, mert ki fogunk futni az időből)-- a program még nagyon kezdeti stádiumban, de azért alakulóban van. Lehet, hogy a tevékenységekről rendezendő kerekasztalban kap helyet a beszámoló. Mindenesetre legalább egyvalaki kövesse az MTT topicban folyó egyeztetéseket, és közvetítsen; én is megpróbálok többet bejárni ide.
Mindenkinek: mindenképpen folytassátok, írjatok, olvassátok egymást, kommentáljatok, és így tovább! Írni az egyik legérdekesebb dolog, amit az ember csinálhat; próbáljátok ki magatokat benne. Én mindenesetre nagyon kíváncsian várom a készülő szövegeket.
Üdvözlet minden Kószának,
Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
Téma zárolva.
- Dae/siss
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #57502
Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Brisa: Az bizti, hogy én nem tudok elmenni; délelőtti műszakban melózni fogok a Phillipsnél. (Nyári munka, tudjátok. )Fiona talán el tud menni.
Köszi Cica,imádlak , de én a sajátomat nem javasolnám. Az nem igazán kószamese. A tiéd, a mearákkal, annál inkább, meg Rayané és Lelié. (A többi is biztos jó, de én eddig csak ezekről tudok. )
Melleschleg...na jó inkább nem nem mondok semmit, mert meg leszek kövezve. Megyek nyelvet és gesztenyés szívecskéket csinálni.
Köszi Cica,imádlak , de én a sajátomat nem javasolnám. Az nem igazán kószamese. A tiéd, a mearákkal, annál inkább, meg Rayané és Lelié. (A többi is biztos jó, de én eddig csak ezekről tudok. )
Melleschleg...na jó inkább nem nem mondok semmit, mert meg leszek kövezve. Megyek nyelvet és gesztenyés szívecskéket csinálni.
Téma zárolva.
- Brisa
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #57491
Brisa
Cica: Hagy ne én döntsem el, hogy kinek a története legyen felolvasva, jó? Döntsétek el ti.
Szóval az előadás ajánlatom (ez csak ajánlat!):
- Mivel elnyertük a 'kreatív szekció' megtisztelő címét, igazságtalannak tartom, hogy ez alá csak mi tartozzunk, amikor annyi más topikban is folyik kreatív tevékenység. Ezért arra gondoltam, hogy őket is be kellene vonni. Konkrétan: a Humorra, a Versekre, a filmesekre és a Szinkronra gondoltam (remélem nem hagytam ki semelyiket ). Ezeken kívül javasolnék még egy kézműves 'részleget' is, ahol rajzok, festmények, szobrok és egyéb más alkotások születhetnének.
Viszont előfordulhat, hogy a fent említett topikok látógatói nem lesznek hajlandóak a Kószák Szövetsége alá besoroltatni magukat (lévén, hogy ők nem kószák), két járható utat is ajálhatok:
1) megváltoztatjuk a KSz nevét egy általánosabb névre (Kreatív Szekció vagy bármi másra), vagy
2) az általánosabb név alá besoroljuk az egyes 'részlegeket' és így megmaradhatna a KSz név (mondjuk ezesetben jobb lenne, ha többi topik is kitalálna egy fantáziadúsabb nevet magának).
Mit szóltok ehhez?
- Ha mi, mint egy ilyen összetételű társulat lépnénk fel, akkor az előadás lényege az egyes részlegek tevékenységének és céljainak bemutatása lenne.
- pl. a Versek: "Tolkien világa sokakat megihletett, és kedvet kaptak arra, hogy verseket írjanak. Célunk, hogy csokorba gyűjtsük ezeket." (Természetesen egy picit bővebben kellene.) És én itt javasolnék felolvasásra egy verset.
A Humorban és a Szinkronban ugyanígy. Egy-egy remekművet itt is megismertetni a hallgatósággal (viszont az obcén szavakat ez esetben igencsak mellőzni kellene...)
A filmesek céljait is lehet ecsetelni, és a történet lényegének elmesélését is javaslnám.
A Kézművesek célja szintén a kreativitás kibontakoztatása lenne. Esetleg kiállítások szervezése (ez persze függ az MTT kereteitől). És néhány Tolkien által megihletett művet is be lehetne mutatni. (Olyan jó lenne, ha a tehetségesek alkotnának néhány dolgot a témában...)
És végül, de nem utolsó sorban mi, a kószák: velünk kapcsolatosan lehetne szó a Kószák Könyvéről, a kószálós kirándulások (esetleg táborok - bár ez függ az MTT kereteitől is) szervezéséről, a természetvédelemről (fák ültetése, esetleg a szemét összegyűjtése egy-egy kiránduló vagy más 'természetes' területen /na meg a Kósza Zoo-ról is /). És a végére természetesen ide is jöhet egy kósza-sztori.
- Mindennek bele kellene férni 20 percbe. (Esetleg Lamoraknál lehet könyörögni még időért.)
- Az előadás pontos szövegének megírását nem vállalom (ugyanis nem vagyok túl jó benne). Kezdésre van csak ötletem: "Középfölde világa sokunk fantáziáját megmozgatta..."
Naaa? Mit szóltok?
Ja, a Szerepjáték topikot hagytam ki!!!!!!!!!!!
Szóval az előadás ajánlatom (ez csak ajánlat!):
- Mivel elnyertük a 'kreatív szekció' megtisztelő címét, igazságtalannak tartom, hogy ez alá csak mi tartozzunk, amikor annyi más topikban is folyik kreatív tevékenység. Ezért arra gondoltam, hogy őket is be kellene vonni. Konkrétan: a Humorra, a Versekre, a filmesekre és a Szinkronra gondoltam (remélem nem hagytam ki semelyiket ). Ezeken kívül javasolnék még egy kézműves 'részleget' is, ahol rajzok, festmények, szobrok és egyéb más alkotások születhetnének.
Viszont előfordulhat, hogy a fent említett topikok látógatói nem lesznek hajlandóak a Kószák Szövetsége alá besoroltatni magukat (lévén, hogy ők nem kószák), két járható utat is ajálhatok:
1) megváltoztatjuk a KSz nevét egy általánosabb névre (Kreatív Szekció vagy bármi másra), vagy
2) az általánosabb név alá besoroljuk az egyes 'részlegeket' és így megmaradhatna a KSz név (mondjuk ezesetben jobb lenne, ha többi topik is kitalálna egy fantáziadúsabb nevet magának).
Mit szóltok ehhez?
- Ha mi, mint egy ilyen összetételű társulat lépnénk fel, akkor az előadás lényege az egyes részlegek tevékenységének és céljainak bemutatása lenne.
- pl. a Versek: "Tolkien világa sokakat megihletett, és kedvet kaptak arra, hogy verseket írjanak. Célunk, hogy csokorba gyűjtsük ezeket." (Természetesen egy picit bővebben kellene.) És én itt javasolnék felolvasásra egy verset.
A Humorban és a Szinkronban ugyanígy. Egy-egy remekművet itt is megismertetni a hallgatósággal (viszont az obcén szavakat ez esetben igencsak mellőzni kellene...)
A filmesek céljait is lehet ecsetelni, és a történet lényegének elmesélését is javaslnám.
A Kézművesek célja szintén a kreativitás kibontakoztatása lenne. Esetleg kiállítások szervezése (ez persze függ az MTT kereteitől). És néhány Tolkien által megihletett művet is be lehetne mutatni. (Olyan jó lenne, ha a tehetségesek alkotnának néhány dolgot a témában...)
És végül, de nem utolsó sorban mi, a kószák: velünk kapcsolatosan lehetne szó a Kószák Könyvéről, a kószálós kirándulások (esetleg táborok - bár ez függ az MTT kereteitől is) szervezéséről, a természetvédelemről (fák ültetése, esetleg a szemét összegyűjtése egy-egy kiránduló vagy más 'természetes' területen /na meg a Kósza Zoo-ról is /). És a végére természetesen ide is jöhet egy kósza-sztori.
- Mindennek bele kellene férni 20 percbe. (Esetleg Lamoraknál lehet könyörögni még időért.)
- Az előadás pontos szövegének megírását nem vállalom (ugyanis nem vagyok túl jó benne). Kezdésre van csak ötletem: "Középfölde világa sokunk fantáziáját megmozgatta..."
Naaa? Mit szóltok?
Ja, a Szerepjáték topikot hagytam ki!!!!!!!!!!!
Brisa
Téma zárolva.
- Szendi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #57490
Írta: Szendi
Ai lintulinda Lasselanta
Szendi válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Nazgúl: Én is megkönnyebbűltem
Ai lintulinda Lasselanta
Téma zárolva.
- nazgúl
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #57489
Írta: nazgúl
Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...
nazgúl válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Szendi, megmentettél.
Akkor vissza az egész, még nincs veszve semmi, szorri az idegeskedésért!
Akkor vissza az egész, még nincs veszve semmi, szorri az idegeskedésért!
Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...
Téma zárolva.
- Szendi
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #57488
Ai lintulinda Lasselanta
Nazgúl: Tudomásom szerint az almamagnak legalább egy hónap kell, hogy egyáltalán megmozdúljon! Tedd szerintem napos helyre.
Ai lintulinda Lasselanta
Téma zárolva.
- nazgúl
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #57486
Írta: nazgúl
nazgúl válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Van egy rossz hírem. Az almamagok tojnak kikelni. Most nemtom mi legyen. Vegyünk esetleg egy csemetét, vagy várjunk még, hátha mégis, vagy ültessünk mást, vagy mi legyen!?!?
Téma zárolva.
- Szendi
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #57481
Ai lintulinda Lasselanta
Brisa: Elküldöm a történetem vázlatát, és ha kell szívesen felajánlom a kész részletet. a talira (elsején) elviszem a kész részletet, megnézitek, és döntötök .Jó lesz így?
Ai lintulinda Lasselanta
Téma zárolva.
- Arwen
- Látogató
22 éve 6 hónapja #57480
Írta: Arwen
Arwen válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Huhhha! Ehhez a kószás előadáshoz a következő ötleteim lennének:
A címer bemutatása
A Kószák Könyvéről: a borítóterv
történetek
a tagok (Tünde-lány felírta az állandó tagokat, ha minden igaz)
a találkozásokról
Emellett arra gondoltam, hogy csinálhatnánk valami különlegeset a Szövetséggel. Mondjuk oszthatnánk Kósza-díjat, a legkószább kószának, vagy csinálhatnák egy posztert, amin a címer van, meg rólunk egy csoportkép. Vagy valami hasonló.
A címer bemutatása
A Kószák Könyvéről: a borítóterv
történetek
a tagok (Tünde-lány felírta az állandó tagokat, ha minden igaz)
a találkozásokról
Emellett arra gondoltam, hogy csinálhatnánk valami különlegeset a Szövetséggel. Mondjuk oszthatnánk Kósza-díjat, a legkószább kószának, vagy csinálhatnák egy posztert, amin a címer van, meg rólunk egy csoportkép. Vagy valami hasonló.
Téma zárolva.
- Cicaful
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #57474
Írta: Cicaful
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Cicaful válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Brisa: ebben én is szívesen beszállnék!
Már elkészült részek kellenének, vagy egy szépen összeállított vázlat is jó? Ha jó, akkor felajánlom az enyémet, és addigra szépen megcsinálom! De ha nem, akkor javslom Daeét! Bár lehetne mindkettő.
Rayan: az előadást vállalod, mert akkor azon nem töröm kis fejem..
Már elkészült részek kellenének, vagy egy szépen összeállított vázlat is jó? Ha jó, akkor felajánlom az enyémet, és addigra szépen megcsinálom! De ha nem, akkor javslom Daeét! Bár lehetne mindkettő.
Rayan: az előadást vállalod, mert akkor azon nem töröm kis fejem..
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Téma zárolva.
- Brisa
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #57467
Brisa
Rayan írta a Találkozásokba:
"Srácok, ezt sürgősen meg kellene vitatnunk! Ugye tudjátok, hogy az Aldeon alakulóülése jún. 15-16-án lesz? Az MTT-sek szeretnék, hogy legyen Kószás előadás, illetve 1-2 történet felolvasása (bár, ahogyan most állunk, ez nehéz lesz). Brisa, kikkel vitattátok meg a dolgot? Merthogy ez nem a fórumon zajlott, így (nekem legalábbis) fogalmam sincs, miért nem mondtatok rögtön igent
Beszéljük ezt meg, üssünk össze valamit, és akár én is előadom, ha kell (de jobb lenne egy olyan előadót találni, akinek szép a kiejtése )"
Fiona:
"Rayan: teljesen önzetlenül eléd állok hogy nekem szép a kiejtésem.
De most mi ez?"
Rayan: A cseten beszélgettünk erről. Anna, Estel, Fin, Böszi és még mások voltak ott. Azért utasítottam el először, mert tényleg nem találtunk egyetlen épkézláb témát sem. Akkor még nem igazán mondta el Lamorak, hogy pontosan mit is szeretne.
Örülök, hogy elvállalod. Arról, hogy mi legyen benne, van némi elképzelésem. Készítek egy vázlatot, és felrakom ide. Aztán indulhat a vita.
Fiona: Jún. 15-16-án (2 napra!) eltudtok jönni Szegedre?
Léli: Ez a MTT alakulóülésével kapcsolatos, ami jún. 15-15-án lesz Szegeden. Lamorakék a KSz-ét kinevezték az MTT kreatív szekciójának (ami nagyon megtiszteló), és ezért elvárnak tőlünk valami bemutatkozó előadást.
Ki érzi úgy, hogy a kósza-sztoriját fel lehet olvasni nagy nyilvánosság előtt?
"Srácok, ezt sürgősen meg kellene vitatnunk! Ugye tudjátok, hogy az Aldeon alakulóülése jún. 15-16-án lesz? Az MTT-sek szeretnék, hogy legyen Kószás előadás, illetve 1-2 történet felolvasása (bár, ahogyan most állunk, ez nehéz lesz). Brisa, kikkel vitattátok meg a dolgot? Merthogy ez nem a fórumon zajlott, így (nekem legalábbis) fogalmam sincs, miért nem mondtatok rögtön igent
Beszéljük ezt meg, üssünk össze valamit, és akár én is előadom, ha kell (de jobb lenne egy olyan előadót találni, akinek szép a kiejtése )"
Fiona:
"Rayan: teljesen önzetlenül eléd állok hogy nekem szép a kiejtésem.
De most mi ez?"
Rayan: A cseten beszélgettünk erről. Anna, Estel, Fin, Böszi és még mások voltak ott. Azért utasítottam el először, mert tényleg nem találtunk egyetlen épkézláb témát sem. Akkor még nem igazán mondta el Lamorak, hogy pontosan mit is szeretne.
Örülök, hogy elvállalod. Arról, hogy mi legyen benne, van némi elképzelésem. Készítek egy vázlatot, és felrakom ide. Aztán indulhat a vita.
Fiona: Jún. 15-16-án (2 napra!) eltudtok jönni Szegedre?
Léli: Ez a MTT alakulóülésével kapcsolatos, ami jún. 15-15-án lesz Szegeden. Lamorakék a KSz-ét kinevezték az MTT kreatív szekciójának (ami nagyon megtiszteló), és ezért elvárnak tőlünk valami bemutatkozó előadást.
Ki érzi úgy, hogy a kósza-sztoriját fel lehet olvasni nagy nyilvánosság előtt?
Brisa
Téma zárolva.
- Rayan
- Nem elérhető
22 éve 6 hónapja #57423
Írta: Rayan
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
Rayan válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Brisa: pont most írtam erről a Találkozásokba Telepátia
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
Téma zárolva.
- Léli
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #57422
Írta: Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Léli válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Ai na vennui!
Brisa: Ez mikor? Hol? Miért? Mármint a csoportunk bemutatása?
Brisa: Ez mikor? Hol? Miért? Mármint a csoportunk bemutatása?
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
- Undómiel
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #57420
Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Én sajnos úgy tűnik nem fogok tudni elmenni a talira... Mikorra várható a következő? Ha nem is pontosan, akkor úgy kb. Mert mindenképpen szeretnék, csak sajnos nem fog összejönni... Átkozott nyelvvizsga! De annyi haszna van, hogy egy csoó GYU-val kapcsolatos cikket fordítottam (mi mást), meg eredetiben is megvannak, úgyhogy akit érdekelne...
Téma zárolva.
- Brisa
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #57417
Brisa
Kószák! A MTT nehéz dolgot vár tőlünk. Íme:
Svin írta:
"Brisa: pedig egy koszas eloadas jo lenne. Szerintem lehetne beszelni arrol milyen celokat tuztetek ki, es a Koszak konyverol is. Esetleg mar addig elkeszulo torteneteket (reszleteket) be lehetne mutatni egy-egy ropke felolvasas erejeig."
Lamorak megerősítése:
"Tökéletesen így van. Törjétek a fejeteket, legyetek szívesek, szeretném, ha minél több tevékenységi kör és csoport mutatkozna be. A kreatív tevékenység szerintem nagyon fontos aspektusa lesz az MTT-nek (legalábbis az én szándékaim szerint), tehát többet érdemel, mint egy említés."
Várom a vállalkozószellemű előadnivágyókat, a történetük felolvasását megengedő írókat és az egyébötleteket.
(Tündelányról nem tud valaki valamit?)
Svin írta:
"Brisa: pedig egy koszas eloadas jo lenne. Szerintem lehetne beszelni arrol milyen celokat tuztetek ki, es a Koszak konyverol is. Esetleg mar addig elkeszulo torteneteket (reszleteket) be lehetne mutatni egy-egy ropke felolvasas erejeig."
Lamorak megerősítése:
"Tökéletesen így van. Törjétek a fejeteket, legyetek szívesek, szeretném, ha minél több tevékenységi kör és csoport mutatkozna be. A kreatív tevékenység szerintem nagyon fontos aspektusa lesz az MTT-nek (legalábbis az én szándékaim szerint), tehát többet érdemel, mint egy említés."
Várom a vállalkozószellemű előadnivágyókat, a történetük felolvasását megengedő írókat és az egyébötleteket.
(Tündelányról nem tud valaki valamit?)
Brisa
Téma zárolva.
- Gollam
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #57285
Írta: Gollam
"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"
Gollam válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Emberek és Kószák!
Aki eddig nem tudott írni, azt sajnálom, de nem tudom megcsinálni, majd egy következő turnusban... Nem lesz rá módom, hogy megcsináljam, holnap ugyanis eluazom...
most szervusztok, igyekszem az elemzésekkel...puszi mindenkinek, Gollam
Aki eddig nem tudott írni, azt sajnálom, de nem tudom megcsinálni, majd egy következő turnusban... Nem lesz rá módom, hogy megcsináljam, holnap ugyanis eluazom...
most szervusztok, igyekszem az elemzésekkel...puszi mindenkinek, Gollam
"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"
Téma zárolva.
- Szendi
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #57281
Ai lintulinda Lasselanta
Gollam: Én is kérném Boromir és Gimli jellemzését!
Ai lintulinda Lasselanta
Téma zárolva.
- Yavanna
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #57279
"Aure entuluva!"
Üdv Gollam! Én is szeretnélek megkérni, hogy küldjél nekem minél több jellemzést! Mindenki nagyon érdekel, de talán Legolast ( ), Boromirt, Sarumánt, Frodót és Gandalfot emelném ki!
Előre is köszike!
Előre is köszike!
"Aure entuluva!"
Téma zárolva.
- Arwen
- Látogató
22 éve 6 hónapja #57269
Írta: Arwen
Arwen válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Sziasztok!
Eia: Hát a vizes lufik sem lehettek semmik!
A Kósza-kertbe beajánlom a kedvenc rózsabokromat! Csodálatos nagy, és gyönyörű virágai szoktak lenni!
Akkor bevesszük a kósza-állatok közé a papagájomat, Puszikát is? Nagyon jó lenne.
Eia: Hát a vizes lufik sem lehettek semmik!
A Kósza-kertbe beajánlom a kedvenc rózsabokromat! Csodálatos nagy, és gyönyörű virágai szoktak lenni!
Akkor bevesszük a kósza-állatok közé a papagájomat, Puszikát is? Nagyon jó lenne.
Téma zárolva.
- Dae/siss
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #57258
Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Gollamcica, ha Legolas jellemzésével meg tudnál dobni, templomot emelnék neked...*farkcsóválás, kiskutya-pillantás*
Téma zárolva.
- Csavargó
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #57236
Írta: Csavargó
Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.
Csavargó válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
nem tudom miért írtam kétszer a jellemzés szót.......
Téma zárolva.
- Csavargó
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #57235
Írta: Csavargó
Csavargó válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Gollam!!!!!!!! Szükségem lenne egy jellemzésre Eowyn jellemzésére!
( ny172@mailbox.hu ) köszi köszi köszi
( ny172@mailbox.hu ) köszi köszi köszi
Téma zárolva.
- Ringbearer
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #57233
Írta: Ringbearer
"Be the change you want to see." Gandhi
Ringbearer válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Gollam: Sztem is tok jo otlet!!!
Téma zárolva.
- Brisa
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #57227
Brisa
Ja... azt hittem...
Akkor én igényt tartanék rá. Mint pszichológus-jelölt nagyon érdekel a skizofrénia kialakulása.
(Ne felejtsd el, hogy most hétvége van, és ilyenkor a fórumozók fele nem tud netezni!)
Akkor én igényt tartanék rá. Mint pszichológus-jelölt nagyon érdekel a skizofrénia kialakulása.
(Ne felejtsd el, hogy most hétvége van, és ilyenkor a fórumozók fele nem tud netezni!)
Brisa
Téma zárolva.
- Gollam
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #57226
Írta: Gollam
Gollam válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Brisa! Ez egyáltalán nem humor, ez abszolút komoly, azért gondoltam, hogy inkább ide írom...de úgy tűnik, itt nincs rá kereslet...nah mind1, azér még 9kor megnézem, kit mi érdekel...
Téma zárolva.
- Yavanna
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #57225
"Aure entuluva!"
Június 1. Bp. Batthiány tér de.11 metrófeljáró!
"Aure entuluva!"
Téma zárolva.
- Ringbearer
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #57222
Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége