- Köszönetek: 0
Kószák Szövetsége
- Gollam
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #56248
Írta: Gollam
"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"
Gollam válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Sziasztoooook!!!
Fereste szivem! Én nemleszek soha igazi kósza, a fajtámat nagyon szeretem és a származásomat pedig tisztelem, de szívesen leszek a sztúr, aki kószák társaságában keres barátokat Megfelel? Nekem tetszik...Nah, akkor majd asszem a legközelebbi talira se tudok menni...ez igen gonoszság!!! Nah mind1 majd valahogy kivárom az utána levő talit...sebaj...nah, most megyek el..sziasztok, puszi mindnekinek, A Sztúrocska!!
Fereste szivem! Én nemleszek soha igazi kósza, a fajtámat nagyon szeretem és a származásomat pedig tisztelem, de szívesen leszek a sztúr, aki kószák társaságában keres barátokat Megfelel? Nekem tetszik...Nah, akkor majd asszem a legközelebbi talira se tudok menni...ez igen gonoszság!!! Nah mind1 majd valahogy kivárom az utána levő talit...sebaj...nah, most megyek el..sziasztok, puszi mindnekinek, A Sztúrocska!!
"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"
Téma zárolva.
- Brisa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kevesebb
Több
- Szendi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #56232
Írta: Szendi
Ai lintulinda Lasselanta
Szendi válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Brisa: Köszönöm! Én is hasonlóan gondolom, hiszen a történet RÓLA szól, és nem Aragornról. Ha elkészültem egy részével elküldhetem priviben?
Ai lintulinda Lasselanta
Téma zárolva.
- Yavanna
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #56210
Írta: Yavanna
"Aure entuluva!"
Yavanna válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Rayan! Kérlek nekem is küldd el a storydat!!!
Brisa, te meg a térképet légyszi'! (De megírom mailben is!)
Mindenkinek előre is köszi!
Brisa, te meg a térképet légyszi'! (De megírom mailben is!)
Mindenkinek előre is köszi!
"Aure entuluva!"
Téma zárolva.
- Brisa
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #56161
Írta: Brisa
Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Undómiel és deagol: Azt hiszem, a többiek nevében is mondhatom: magunk közé fogadunk Titeket. Üdv minden új Kószának!
A kószák pontos létszámát létszámát senki nem tudja. De az tuti, hogy több, mint 40-en vagyunk.
Rayan: Megtennéd, hogy nekem is elküldöd? A reakciók érdekesek. És tanulságosak is...
Azt szeretném kérni, hogy aki igényt tart a Megye-térképre, küldjön nekem egy e-mail-t (elhagytam a papírt, amire felírtam a neveket ).
A kószák pontos létszámát létszámát senki nem tudja. De az tuti, hogy több, mint 40-en vagyunk.
Rayan: Megtennéd, hogy nekem is elküldöd? A reakciók érdekesek. És tanulságosak is...
Azt szeretném kérni, hogy aki igényt tart a Megye-térképre, küldjön nekem egy e-mail-t (elhagytam a papírt, amire felírtam a neveket ).
Brisa
Téma zárolva.
- Rayan
- Nem elérhető
22 éve 6 hónapja #56156
Írta: Rayan
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
Rayan válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
OFF: Eia: mail ment
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
Téma zárolva.
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
22 éve 6 hónapja #56151
Írta: E. Eia Ayna
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
dea: Te leszel a vimpár-kósza
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
Téma zárolva.
- deagol
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #56150
Írta: deagol
"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."
deagol válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
oké, akkor én is lehetek, ugye? annak ellenére, hogy vimpár is vagyok? addig is kezdek gondolkodni a történetemen...Brisa írta: Egyszerűen úgy, hogy közlöd velünk, te is szeretnél beszállni.
A kószák rendszeres találkozókon vesznek részt (a legközelebbi jún. 1-én lesz), a Kószák Könyvébe írnak a saját kószájukól egy történetet, tagja lesz az MTT-nek és jól érzik magukat.
Ki hagytam valamit?
Ja, igen, és pátyolgatják a Szövetség egyetlen gyermekét, az Almafát.
"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."
Téma zárolva.
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
22 éve 6 hónapja #56149
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
Rayan: elküldenéd nekem a sztorit? (nem voltam szerdán és érdekel)
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
Téma zárolva.
- Rayan
- Nem elérhető
22 éve 6 hónapja #56145
Írta: Rayan
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
Rayan válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
[size=9:ufiytpyg]Bocs, Szinte OFF, de le kell írnom, mert olyan meglepő...
Múlt szerdán ugye felolvastam a sztorit. Tökre örültem, hogy tetszett nektek , de úgy tűnik, nem csak a kószáknak...A barátaim nyaggattak, hogy mutassam már meg, mi a fenét írtam, szóval ők is elolvasták. Az hagyján, de az egyik ilyen véleménnyel volt a történetről: "Nagyon jó, csak azt nem értem, ez a nő miért állt át a rossz oldalra." Erre én: "Képzeld magad a helyébe: megölték a szüleidet, a néped megtagad, nem találod a helyed a világban, nincsenek szeretteid, álmaid, céljaid...Milyen életed lehet? Magányos és üres. És egy lehetőséget látsz, egy életcélt: a bosszút, ami újra értelmet ad a létezésnek." "Jó, jó, de miért állt át a rossz oldalra? Én sosem tennék ilyet..." Na itt lehaltam Mondta ezt egy lány, aki örökösen mártírt játszik, és azt hiszi, a világnak csak napos oldala van.
A másik barátnőm Elóndráról: "Fúúú, ez egy brutális csaj. Hogy lehet má' ilyen agresszív, hogy nőket akar gyilkolni meg minden..." Szintén lefáradtam A történetről ezt mondta: "Nem értem az egészet!" (Szerintem elég logikus és érthető volt, főleg, hogy írtam a tolkieni Középföldét nem ismerőknek egy jegyzetet is hozzá.)
A lényeg: a harmadik ezt jegyezte meg: "Baromi jó! De...Nem is tudom, hogy mondjam, olyan ciki..." "Mondd nyugodtan." "Ááá...nem, szóval...írtál bele egy adagot..." "Önmagamból?" "Nem, inkább...Úgy éreztem, hogy ez a történet tele volt...erotikával. Ahogy az a nő odaáll Szauron elé, azzal a hevességgel...Vagy rosszul gondolom?" Na, itt volt az a pillanat, hogy vörös lettem, mint a lemenő nap Még azt a két szegény Ady-verset sem tudtam ma normálisan előadni, mert egyfolytában belezavarodtam...
[/size]
Múlt szerdán ugye felolvastam a sztorit. Tökre örültem, hogy tetszett nektek , de úgy tűnik, nem csak a kószáknak...A barátaim nyaggattak, hogy mutassam már meg, mi a fenét írtam, szóval ők is elolvasták. Az hagyján, de az egyik ilyen véleménnyel volt a történetről: "Nagyon jó, csak azt nem értem, ez a nő miért állt át a rossz oldalra." Erre én: "Képzeld magad a helyébe: megölték a szüleidet, a néped megtagad, nem találod a helyed a világban, nincsenek szeretteid, álmaid, céljaid...Milyen életed lehet? Magányos és üres. És egy lehetőséget látsz, egy életcélt: a bosszút, ami újra értelmet ad a létezésnek." "Jó, jó, de miért állt át a rossz oldalra? Én sosem tennék ilyet..." Na itt lehaltam Mondta ezt egy lány, aki örökösen mártírt játszik, és azt hiszi, a világnak csak napos oldala van.
A másik barátnőm Elóndráról: "Fúúú, ez egy brutális csaj. Hogy lehet má' ilyen agresszív, hogy nőket akar gyilkolni meg minden..." Szintén lefáradtam A történetről ezt mondta: "Nem értem az egészet!" (Szerintem elég logikus és érthető volt, főleg, hogy írtam a tolkieni Középföldét nem ismerőknek egy jegyzetet is hozzá.)
A lényeg: a harmadik ezt jegyezte meg: "Baromi jó! De...Nem is tudom, hogy mondjam, olyan ciki..." "Mondd nyugodtan." "Ááá...nem, szóval...írtál bele egy adagot..." "Önmagamból?" "Nem, inkább...Úgy éreztem, hogy ez a történet tele volt...erotikával. Ahogy az a nő odaáll Szauron elé, azzal a hevességgel...Vagy rosszul gondolom?" Na, itt volt az a pillanat, hogy vörös lettem, mint a lemenő nap Még azt a két szegény Ady-verset sem tudtam ma normálisan előadni, mert egyfolytában belezavarodtam...
[/size]
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
Téma zárolva.
- Rogue
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #56093
Írta: Rogue
Rogue válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Nekem van almafám a kertben...Elég nagy...Mondhatnánk közepesnek...Az jó lesz? lehetek annak a nővére?
Üdv
Üdv
Téma zárolva.
- Undómiel
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #56062
Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Én is szeretnék! Lécci, lécci, lécci! 8O
És úgy cirka hányan vagytok (vagyunk)?
Szeretem az almát...
És úgy cirka hányan vagytok (vagyunk)?
Szeretem az almát...
Téma zárolva.
- Brisa
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #56061
Brisa
Egyszerűen úgy, hogy közlöd velünk, te is szeretnél beszállni.
A kószák rendszeres találkozókon vesznek részt (a legközelebbi jún. 1-én lesz), a Kószák Könyvébe írnak a saját kószájukól egy történetet, tagja lesz az MTT-nek és jól érzik magukat.
Ki hagytam valamit?
Ki hagytam valamit?
Brisa
Téma zárolva.
- Undómiel
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #56059
Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Valaki megmondaná nekem hogy lesz valakiből olyan tiféle kósza?
Téma zárolva.
- Brisa
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #56049
Brisa
Jól van Szendi, akkor halld és lásd a véleményemet:
Az ötleted tetszik, és zseniálisnak tartom. De csak akkor, ha nem viszed túlzásba Aragorn tanítását (értsd: a kószád ne akarjon nevelőapja helyett nevelőapja lenni , és az érzelmi kötődés sem festeném túl erősre, szorosra). Amúgy semmi más kifogásom sincs ellene. (A Tolkien-menetrendhez azért szigorúan tartanám magamat. )
Az ötleted tetszik, és zseniálisnak tartom. De csak akkor, ha nem viszed túlzásba Aragorn tanítását (értsd: a kószád ne akarjon nevelőapja helyett nevelőapja lenni , és az érzelmi kötődés sem festeném túl erősre, szorosra). Amúgy semmi más kifogásom sincs ellene. (A Tolkien-menetrendhez azért szigorúan tartanám magamat. )
Brisa
Téma zárolva.
- Léli
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #56028
Írta: Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Léli válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Esgal: Csak szeretnélek tájékoztatni, hogy az almafák nem nnőnek olyan gyorsan, mint gondolod. Sőt. Egész lassan növekednek.
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
- Arwen
- Látogató
22 éve 6 hónapja #56007
Írta: Arwen
Arwen válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Undómiel: Semmi gond, hogy ugyan olyan a képünk!
Téma zárolva.
- Fereste
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #56001
Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Gollamcica: miért ne lehetnél Kósza??? ha rendszeresen jársz a topicba, és hozzászólsz a dolgokhoz te is az lehetsz, sztúr létedre is (vannak itt pl féltündék is )
Téma zárolva.
- Gollam
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #55988
Írta: Gollam
Gollam válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Ha jól veszem ki a szavaitokból, egy almafa rokonságát szervezitek...gondolom az a fa a Kószák szövetségének valamilyen jelképe...szívesen lennék valamilye, de én nem vagyok Kósza, hogy egy ilyen nemes lény bárkije is legyek...szóval asszem maradok a ti Sztúrocskátok, Gollam
Téma zárolva.
- Fereste
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #55973
Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
naon yo ötletnek tartom ezt az almafás dolgot, ha szüksége van egy unokanővérre én itt vaok... de az, hogy mindenkinél leen, az már húzósabb dolog én pl panelben lakom, és nem megfelelőek a körülmények, hogy akár csak egy kis ideig is megmaradjon itt szóval a fa tényleges gondozásából asszem muszáj lesz kimaradnom, ha szeretném, hogy egészséges marajon.. (márpedig szeretném)
Téma zárolva.
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 2
22 éve 6 hónapja #55972
Írta: Estel Adániel
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Lehetek én a bátyja? Nekem sincs egy géntársam sem...Yavanna írta: Én pl szívesen lennék egy alma fa testvére! (Ilyet még nem csinéltam!) Úgy sincs testvérem....
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
22 éve 6 hónapja #55937
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
A képek jók!! De én még akkor örültem, amkor nem volt nevem... És az egyik helyen Rayan helyett Ryan van!!!
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
Téma zárolva.
- Rogue
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #55936
Írta: Rogue
Rogue válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Nekem a múltkor bejött az Eru-hoz fohászkodás a busznál! Vártam a buszt, és szenvedtem, hogy "Istenem segíts!". nem jött. Aztán "Fortuna, segíts!". Akkor sem jött. A végén "Eru segíts!" és jött
üdv
üdv
Téma zárolva.
- Esgal
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #55935
Írta: Esgal
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Esgal válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
nazgúl:szerintem is jó ötlet a fa.Viszont a hurcolászás nemtom,hogy fog menni,lévén minimum egy fél év után akkora lesz,hogy ahhoz dézsa kell.Persze,ha vkiknek egyéb tapasztalataik vannak az almafákkal,javítsanak ki,ha tévedek!
Egyébként a múltkor írtam ide egy sztorit,és csak most jutott eszembe-mivel a háború után játszódna-:a númenoriak a háború után is kószákként működtek,igaz?
Egyébként a múltkor írtam ide egy sztorit,és csak most jutott eszembe-mivel a háború után játszódna-:a númenoriak a háború után is kószákként működtek,igaz?
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
- Dez
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #55905
Írta: Dez
Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
Dez válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
már úgy értettem: kósza-enting
Téma zárolva.
- Dez
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #55900
Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Nazgúl: akkor végül elnevezted a kis fakezdeménykét?
Ha mindenkinél lesz egy darabig, akkor igazi kósz-enting lesz belőle.
Ha mindenkinél lesz egy darabig, akkor igazi kósz-enting lesz belőle.
Téma zárolva.
- Szendi
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #55887
Ai lintulinda Lasselanta
Brisa: De én kiváncsi vagyok a véleményedre!
Cicafül: Úgy nézem, hogy kószám 2957 táján találkozik Aragornnal, kóborlásai idején, és elkiséri egy rövid időre Rohanba és gondorba is.
Cicafül: Úgy nézem, hogy kószám 2957 táján találkozik Aragornnal, kóborlásai idején, és elkiséri egy rövid időre Rohanba és gondorba is.
Ai lintulinda Lasselanta
Téma zárolva.
- Brisa
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #55880
Brisa
Kószák, tőlem több ilyet ne kérdezzetek (ld. Szendi), ugyanis belendülök, és a Tanácsadóim nem győznek majd le állítani. Ne kísértsetek! Épp jó pszichológus akarok lenni.
(Lásd, a máj. 3. pm 9:52-es bejegyzésemet:
"Emberek!
Bizonyos vélemények szerint túl merevek a szabályok, és túlságosan eluraltam a terepet. És mivel én szeretem belátni a hibáimat (mégha ehhez mindig kell egy kis segítség ), ezért most belátom. Szóval a szabályok ezentúl sokkal rugalmasabbak. (Dae különösen neked!!!) (Hogy később mi lesz ebből, azt majd megtárgyalom a tanácsadóimmal. ) ")
(Lásd, a máj. 3. pm 9:52-es bejegyzésemet:
"Emberek!
Bizonyos vélemények szerint túl merevek a szabályok, és túlságosan eluraltam a terepet. És mivel én szeretem belátni a hibáimat (mégha ehhez mindig kell egy kis segítség ), ezért most belátom. Szóval a szabályok ezentúl sokkal rugalmasabbak. (Dae különösen neked!!!) (Hogy később mi lesz ebből, azt majd megtárgyalom a tanácsadóimmal. ) ")
Brisa
Téma zárolva.
- Cicaful
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #55867
Írta: Cicaful
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Cicaful válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Bocsi, hogy beleszólok, tudom, hogy nem hozzám intézted a kérdést, de...
Szerintem az ötlet nagyon jó! De akkor jóval a Gyűrű háború előtt kell tanítgatnod az ifjú Aragornt, ill. lehet, hogy még Esteit. Azt viszont nem tudom, hogy ütközik-e Toliennel? A Függelékben sokszor írja, hogy elég sokat volt egyedül, de azt se zárja ki, hogy nem tanulhatott-e volna egy kószától. Szvsz, ha igen, akkor Te is legyél jóban Gandalffal! Sok sikert az íráshoz!
Szerintem az ötlet nagyon jó! De akkor jóval a Gyűrű háború előtt kell tanítgatnod az ifjú Aragornt, ill. lehet, hogy még Esteit. Azt viszont nem tudom, hogy ütközik-e Toliennel? A Függelékben sokszor írja, hogy elég sokat volt egyedül, de azt se zárja ki, hogy nem tanulhatott-e volna egy kószától. Szvsz, ha igen, akkor Te is legyél jóban Gandalffal! Sok sikert az íráshoz!
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Téma zárolva.
- Szendi
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #55864
Ai lintulinda Lasselanta
Csatlakozom az előttem szólóhóz! (Yavanna)
Brisa: Úgy gondoltam, hogy az én kószám egy " tanító kósza " lesz. Elképzelésem szerint sokmindenre megtanítaná Aragornt kóborlásai idején. Mit szólsz ? Nem ütközik ez Tolkien elképzeléseibe szerinted?
Brisa: Úgy gondoltam, hogy az én kószám egy " tanító kósza " lesz. Elképzelésem szerint sokmindenre megtanítaná Aragornt kóborlásai idején. Mit szólsz ? Nem ütközik ez Tolkien elképzeléseibe szerinted?
Ai lintulinda Lasselanta
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.391 másodperc