Kószák Szövetsége

Több
22 éve 6 hónapja #56248 Írta: Gollam
Gollam válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Sziasztoooook!!!
Fereste szivem! Én nemleszek soha igazi kósza, a fajtámat nagyon szeretem és a származásomat pedig tisztelem, de szívesen leszek a sztúr, aki kószák társaságában keres barátokat :) Megfelel? :) Nekem tetszik...Nah, akkor majd asszem a legközelebbi talira se tudok menni...ez igen gonoszság!!! :( Nah mind1 :cry: :cry: :cry: majd valahogy kivárom az utána levő talit...sebaj...nah, most megyek el..sziasztok, puszi mindnekinek, A Sztúrocska!! :wink:

"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56237 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Megtisztelnél vele. :wink:

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56232 Írta: Szendi
Szendi válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Brisa: Köszönöm! Én is hasonlóan gondolom, hiszen a történet RÓLA szól, és nem Aragornról. Ha elkészültem egy részével elküldhetem priviben?

Ai lintulinda Lasselanta
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56210 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Rayan! Kérlek nekem is küldd el a storydat!!! :D
Brisa, te meg a térképet légyszi'! (De megírom mailben is!)

Mindenkinek előre is köszi! :D

"Aure entuluva!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56161 Írta: Brisa
Undómiel és deagol: Azt hiszem, a többiek nevében is mondhatom: magunk közé fogadunk Titeket. Üdv minden új Kószának! :D
A kószák pontos létszámát létszámát senki nem tudja. De az tuti, hogy több, mint 40-en vagyunk.

Rayan: Megtennéd, hogy nekem is elküldöd? A reakciók érdekesek. És tanulságosak is...

Azt szeretném kérni, hogy aki igényt tart a Megye-térképre, küldjön nekem egy e-mail-t (elhagytam a papírt, amire felírtam a neveket :roll: ).

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56156 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
OFF: Eia: mail ment :D

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56151 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
dea: Te leszel a vimpár-kósza :D

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56150 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége

Brisa írta: Egyszerűen úgy, hogy közlöd velünk, te is szeretnél beszállni. :lol:
A kószák rendszeres találkozókon vesznek részt (a legközelebbi jún. 1-én lesz), a Kószák Könyvébe írnak a saját kószájukól egy történetet, tagja lesz az MTT-nek és jól érzik magukat. :D
Ki hagytam valamit?
Ja, igen, és pátyolgatják a Szövetség egyetlen gyermekét, az Almafát. :)

oké, akkor én is lehetek, ugye? annak ellenére, hogy vimpár is vagyok? :twisted: addig is kezdek gondolkodni a történetemen...

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56149 Írta: E. Eia Ayna
Rayan: :D :D elküldenéd nekem a sztorit? (nem voltam szerdán és érdekel)

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56145 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
[size=9:ufiytpyg]Bocs, Szinte OFF, de le kell írnom, mert olyan meglepő...

Múlt szerdán ugye felolvastam a sztorit. Tökre örültem, hogy tetszett nektek :D , de úgy tűnik, nem csak a kószáknak...A barátaim nyaggattak, hogy mutassam már meg, mi a fenét írtam, szóval ők is elolvasták. Az hagyján, de az egyik ilyen véleménnyel volt a történetről: "Nagyon jó, csak azt nem értem, ez a nő miért állt át a rossz oldalra." Erre én: "Képzeld magad a helyébe: megölték a szüleidet, a néped megtagad, nem találod a helyed a világban, nincsenek szeretteid, álmaid, céljaid...Milyen életed lehet? Magányos és üres. És egy lehetőséget látsz, egy életcélt: a bosszút, ami újra értelmet ad a létezésnek." "Jó, jó, de miért állt át a rossz oldalra? Én sosem tennék ilyet..." Na itt lehaltam :? Mondta ezt egy lány, aki örökösen mártírt játszik, és azt hiszi, a világnak csak napos oldala van.
A másik barátnőm Elóndráról: "Fúúú, ez egy brutális csaj. Hogy lehet má' ilyen agresszív, hogy nőket akar gyilkolni meg minden..." Szintén lefáradtam :? A történetről ezt mondta: "Nem értem az egészet!" (Szerintem elég logikus és érthető volt, főleg, hogy írtam a tolkieni Középföldét nem ismerőknek egy jegyzetet is hozzá.)
A lényeg: a harmadik ezt jegyezte meg: "Baromi jó! De...Nem is tudom, hogy mondjam, olyan ciki..." "Mondd nyugodtan." "Ááá...nem, szóval...írtál bele egy adagot..." "Önmagamból?" "Nem, inkább...Úgy éreztem, hogy ez a történet tele volt...erotikával. Ahogy az a nő odaáll Szauron elé, azzal a hevességgel...Vagy rosszul gondolom?" Na, itt volt az a pillanat, hogy vörös lettem, mint a lemenő nap :oops: Még azt a két szegény Ady-verset sem tudtam ma normálisan előadni, mert egyfolytában belezavarodtam...

:mrgreen: [/size]

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56093 Írta: Rogue
Rogue válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Nekem van almafám a kertben...Elég nagy...Mondhatnánk közepesnek...Az jó lesz? lehetek annak a nővére? :)
Üdv :wink:
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56062 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Én is szeretnék! Lécci, lécci, lécci! 8O
És úgy cirka hányan vagytok (vagyunk)? :oops:
Szeretem az almát... :D
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56061 Írta: Brisa
Egyszerűen úgy, hogy közlöd velünk, te is szeretnél beszállni. :lol:
A kószák rendszeres találkozókon vesznek részt (a legközelebbi jún. 1-én lesz), a Kószák Könyvébe írnak a saját kószájukól egy történetet, tagja lesz az MTT-nek és jól érzik magukat. :D
Ki hagytam valamit?
Ja, igen, és pátyolgatják a Szövetség egyetlen gyermekét, az Almafát. :)

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56059 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Valaki megmondaná nekem hogy lesz valakiből olyan tiféle kósza? :oops:
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56049 Írta: Brisa
Jól van Szendi, akkor halld és lásd a véleményemet:
Az ötleted tetszik, és zseniálisnak tartom. De csak akkor, ha nem viszed túlzásba Aragorn tanítását (értsd: a kószád ne akarjon nevelőapja helyett nevelőapja lenni :wink: , és az érzelmi kötődés sem festeném túl erősre, szorosra). Amúgy semmi más kifogásom sincs ellene. (A Tolkien-menetrendhez azért szigorúan tartanám magamat. :roll: )

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56028 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Esgal: Csak szeretnélek tájékoztatni, hogy az almafák nem nnőnek olyan gyorsan, mint gondolod. Sőt. Egész lassan növekednek.

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
  • Arwen
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 6 hónapja #56007 Írta: Arwen
Arwen válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Undómiel: Semmi gond, hogy ugyan olyan a képünk!
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56001 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Gollamcica: miért ne lehetnél Kósza??? ha rendszeresen jársz a topicba, és hozzászólsz a dolgokhoz te is az lehetsz, sztúr létedre is (vannak itt pl féltündék is :D )
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #55988 Írta: Gollam
Gollam válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Ha jól veszem ki a szavaitokból, egy almafa rokonságát szervezitek...gondolom az a fa a Kószák szövetségének valamilyen jelképe...szívesen lennék valamilye, de én nem vagyok Kósza, hogy egy ilyen nemes lény bárkije is legyek...szóval asszem maradok a ti Sztúrocskátok, Gollam :D

"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #55973 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
naon yo ötletnek tartom ezt az almafás dolgot, ha szüksége van egy unokanővérre én itt vaok... :D de az, hogy mindenkinél leen, az már húzósabb dolog :? én pl panelben lakom, és nem megfelelőek a körülmények, hogy akár csak egy kis ideig is megmaradjon itt :( szóval a fa tényleges gondozásából asszem muszáj lesz kimaradnom, ha szeretném, hogy egészséges marajon.. (márpedig szeretném) :cry:
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #55972 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége

Yavanna írta: Én pl szívesen lennék egy alma fa testvére! (Ilyet még nem csinéltam!) Úgy sincs testvérem.... :D

Lehetek én a bátyja? :D Nekem sincs egy géntársam sem...

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #55937 Írta: E. Eia Ayna
A képek jók!! De én még akkor örültem, amkor nem volt nevem... :D :D És az egyik helyen Rayan helyett Ryan van!!!

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #55936 Írta: Rogue
Rogue válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Nekem a múltkor bejött az Eru-hoz fohászkodás a busznál! Vártam a buszt, és szenvedtem, hogy "Istenem segíts!". nem jött. Aztán "Fortuna, segíts!". Akkor sem jött. A végén "Eru segíts!" és jött :) :)

üdv :wink:
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #55935 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
nazgúl:szerintem is jó ötlet a fa.Viszont a hurcolászás nemtom,hogy fog menni,lévén minimum egy fél év után akkora lesz,hogy ahhoz dézsa kell.Persze,ha vkiknek egyéb tapasztalataik vannak az almafákkal,javítsanak ki,ha tévedek!

Egyébként a múltkor írtam ide egy sztorit,és csak most jutott eszembe-mivel a háború után játszódna-:a númenoriak a háború után is kószákként működtek,igaz?

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #55905 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
már úgy értettem: kósza-enting

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #55900 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Nazgúl: akkor végül elnevezted a kis fakezdeménykét?
Ha mindenkinél lesz egy darabig, akkor igazi kósz-enting lesz belőle. :wink:

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #55887 Írta: Szendi
Brisa: De én kiváncsi vagyok a véleményedre!
Cicafül: Úgy nézem, hogy kószám 2957 táján találkozik Aragornnal, kóborlásai idején, és elkiséri egy rövid időre Rohanba és gondorba is.

Ai lintulinda Lasselanta
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #55880 Írta: Brisa
Kószák, tőlem több ilyet ne kérdezzetek (ld. Szendi), ugyanis belendülök, és a Tanácsadóim nem győznek majd le állítani. :twisted: :roll: Ne kísértsetek! Épp jó pszichológus akarok lenni. :roll:

(Lásd, a máj. 3. pm 9:52-es bejegyzésemet:
"Emberek!
Bizonyos vélemények szerint túl merevek a szabályok, és túlságosan eluraltam a terepet. És mivel én szeretem belátni a hibáimat (mégha ehhez mindig kell egy kis segítség :oops: :wink: ), ezért most belátom. :D Szóval a szabályok ezentúl sokkal rugalmasabbak. (Dae különösen neked!!!) (Hogy később mi lesz ebből, azt majd megtárgyalom a tanácsadóimmal. :wink: ) ")

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #55867 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Bocsi, hogy beleszólok, tudom, hogy nem hozzám intézted a kérdést, de...
Szerintem az ötlet nagyon jó! De akkor jóval a Gyűrű háború előtt kell tanítgatnod az ifjú Aragornt, ill. lehet, hogy még Esteit. Azt viszont nem tudom, hogy ütközik-e Toliennel? A Függelékben sokszor írja, hogy elég sokat volt egyedül, de azt se zárja ki, hogy nem tanulhatott-e volna egy kószától. Szvsz, ha igen, akkor Te is legyél jóban Gandalffal! :wink: Sok sikert az íráshoz!

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #55864 Írta: Szendi
Csatlakozom az előttem szólóhóz! :!: (Yavanna)
Brisa: Úgy gondoltam, hogy az én kószám egy " tanító kósza " lesz. Elképzelésem szerint sokmindenre megtanítaná Aragornt kóborlásai idején. Mit szólsz ? Nem ütközik ez Tolkien elképzeléseibe szerinted?

Ai lintulinda Lasselanta
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.391 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére