- Köszönetek: 0
Kószák Szövetsége
- Elanor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #54826
Írta: Elanor
I feel complete when I feel sick inside
Elanor válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Emberek! (Vagyis inkább Kószák! )
Csoda történt! Elkezdtem én is írni a kószás-történetemet. Eddig meg sem mertem szólalni itt köztetek, olvastam, hogy kinek mennyi van már kész belőle, nekem pedig ötletem sem volt még, de tegnap végre megszállt az ihelt Bár én olyan vagyok, hogy ha elkezdek vmit írni, azt hamar abba is tudonm hagyni, persze befejezetlenül, de remélem ezt sikerül befejeznem! Drukkoljatok!
A történetről még nem mondok semmit, mert elég kezdetleges, de a fejeckémben azért ketd összeállni a kép
Csak szerettem volna Veletek megosztani ezt az örömöt!
Csoda történt! Elkezdtem én is írni a kószás-történetemet. Eddig meg sem mertem szólalni itt köztetek, olvastam, hogy kinek mennyi van már kész belőle, nekem pedig ötletem sem volt még, de tegnap végre megszállt az ihelt Bár én olyan vagyok, hogy ha elkezdek vmit írni, azt hamar abba is tudonm hagyni, persze befejezetlenül, de remélem ezt sikerül befejeznem! Drukkoljatok!
A történetről még nem mondok semmit, mert elég kezdetleges, de a fejeckémben azért ketd összeállni a kép
Csak szerettem volna Veletek megosztani ezt az örömöt!
I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
- Arwen
- Látogató
22 éve 6 hónapja #54750
Írta: Arwen
Arwen válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Ooopsz! Azt bezzeg nem írtam oda, hogy miről beszélek!
Szóval: A találkozórol írtam ilyen boldogan!
Szóval: A találkozórol írtam ilyen boldogan!
Téma zárolva.
- Arwen
- Látogató
22 éve 6 hónapja #54746
Most már biztos, hogy el tudok menni, és Elendil is jön!
Tünde-lány írja a jelentkezők listáját? Le ne hagyjatok minket róla!
Annyira örülök!!!
Tünde-lány írja a jelentkezők listáját? Le ne hagyjatok minket róla!
Annyira örülök!!!
Téma zárolva.
- Brisa
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #54735
Írta: Brisa
Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Dae, ha megteszed, velem gyűlik meg a bajod!
Brisa
Téma zárolva.
- Dae/siss
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #54706
Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
nénikéjét miért küldte el kétszer? nekem ma semmi nem jön össze
Téma zárolva.
- Dae/siss
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #54704
Nekem is Cicafül!!!! Az enyémmel úgyis leállok, mert mindenki lemorogja, no meg a másikat is írni akarom. Max beleszövöm abba. De aztán dobáljál ám mega részekkel!! )
Téma zárolva.
- Dae/siss
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #54703
Nekem is Cicafül!!!! Az enyémmel úgyis leállok, mert mindenki lemorogja, meg a másikat is írni akarom. Max beleszövöm abba. Dea ztán dobáljál ám mega részekkel!! )
Téma zárolva.
- Áfonya
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #54643
Írta: Áfonya
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Áfonya válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Cica! Nagyon tecc a sztori! Csak így tovább! Nekem is küldd majd a részleteket ha elkészülnek! Ilyenkor jut mindig eszembe, hogy én mennyire le vagyok még maradva... De remélem majd sikerül egy épkézláb történetet összeszerkesztenem nekem is.
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
- Brisa
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #54639
Brisa
Nekem is Cica!!!!!!!!!!!! Ki ne hagyj! Szerintem is tök szupi! (Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok a stílusodra. Nagyon-nagyon. )
Brisa
Téma zárolva.
- Cicaful
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #54633
Írta: Cicaful
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Cicaful válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Nagyon köszönöm elismerő szavaitokat!!! El se hiszitek milyen jól esnek! (ez most nem "oops" emotikon, hanem a meghatottságtól pirul el ennyir a kiscica) (Itthon nem értékelték többre, egy "jó"nál - mondjuk nem igen ismerik a GYUt). Mégegyszer KÖSZIKE!
Svin: sajnos még nem tudom, mikor lesz olvasható állapotban, de ha gondolod, majd küldöm a részleteket, amivel elkészülök!
Svin: sajnos még nem tudom, mikor lesz olvasható állapotban, de ha gondolod, majd küldöm a részleteket, amivel elkészülök!
"A kihívás:
Téma zárolva.
- zsoffija
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #54623
Írta: zsoffija
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
zsoffija válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Cicafül:haláli jó!!! 8O
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
Téma zárolva.
- Arwen
- Látogató
22 éve 6 hónapja #54604
Cicafül: Szerintem nagyon jó a történeted! Micsoda fantáziájuk van itt egyeseknek!
Lehet, hogy el tudok menni a szerdai talira, de ez még koránt sem biztos!
Majd addig rágom a család fülét, amíg valaki el nem visz, mert Áfonyával nem engednek el!
Ki írja össze a jelentkezőket?
Kedden este valószínűleg már tudok biztosat mondani, de előbb nem, mert anyu mindig az utolsó pillanatban dönti el, hogy mi legyen. Lehet, hogy szerdán reggel megváltoztatja a keddi döntését! De nehéz az élet!!!!
Lehet, hogy el tudok menni a szerdai talira, de ez még koránt sem biztos!
Majd addig rágom a család fülét, amíg valaki el nem visz, mert Áfonyával nem engednek el!
Ki írja össze a jelentkezőket?
Kedden este valószínűleg már tudok biztosat mondani, de előbb nem, mert anyu mindig az utolsó pillanatban dönti el, hogy mi legyen. Lehet, hogy szerdán reggel megváltoztatja a keddi döntését! De nehéz az élet!!!!
Téma zárolva.
- Fereste
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #54525
Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
hát elnézve a történetek ötleteit az enyém messze elmarad izgalmasságban, eseménydússágban... meg aztán most egészen le vaok maradva ezzel a dologgal, mert most egy teljesen más Tmájú történethez kaptam ihletet (sci-fi szerű dologhoz, ami igencsak messze áll a Kószás történettől..)
kósza talihoz: viszek Hobbits márkájú sütit:) (sima keksz, egyedüli különlegessége, hogy Hobbits a márkája...)
kósza talihoz: viszek Hobbits márkájú sütit:) (sima keksz, egyedüli különlegessége, hogy Hobbits a márkája...)
Téma zárolva.
- svindler
- Nem elérhető
22 éve 6 hónapja #54524
Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Cicaful:
Nekem nagyon tetszik a torteneted! Szerintem rendkivul otletes, es kitunoen passzol A Gyuruk Ura sztorijaba! Alig varom, hogy olvashassam Remelem minel hamarabb sor kerulhet ra
Nekem nagyon tetszik a torteneted! Szerintem rendkivul otletes, es kitunoen passzol A Gyuruk Ura sztorijaba! Alig varom, hogy olvashassam Remelem minel hamarabb sor kerulhet ra
Téma zárolva.
- Dae/siss
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja - 22 éve 6 hónapja #54523
Hú Cicafül!! BravÓ!! Én is lómániás vagyok!! (bár az enyémben nem lesz paci )
Szerettem volna veled tevékenykedtettni a kószámat, de hát időbeli eltolódások vannak, sajnos.
Brisa: még hogy rajongóm??? na ezen meghatódtam... és nem voltam megsértődve, csak nem értettem, miért ne írthatnánk mi féltünde kószáról, amikor rajtunk kívül mindenki "normálisról" ír...
Szerettem volna veled tevékenykedtettni a kószámat, de hát időbeli eltolódások vannak, sajnos.
Brisa: még hogy rajongóm??? na ezen meghatódtam... és nem voltam megsértődve, csak nem értettem, miért ne írthatnánk mi féltünde kószáról, amikor rajtunk kívül mindenki "normálisról" ír...
Téma zárolva.
- Cicaful
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #54515
Írta: Cicaful
"A kihívás:
Cicaful válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Nos, csak hogy Leli ne legyen egyedül az "igazi" kószás storyjával
Én még nem tudom a kószám nevét (tudom, hogy az az első, de a nevekkel mindig hadilábon álltam ), de lány lesz (ami egy "szerelmi" szál miatt lesz fontos - különben lehetne fiú is). Egy biztos, nem igazán lesz köze a tündékhez, azon kívül, hogy mondjuk egyszer-kétszer találkozik velük. A lovak szerelmese lesz, és mindent tud majd róluk. Rohan és Bakacsin-erdő vmint Kelet felé fog kószálni (aki ugyanezeken a helyeken fog tevékenykedni, az szóljon, ha úgy gondolja, hogy találkozhatnánk - nem kell sok, kb 1-2 ember (ennél többel már túlzsúfolt lenne. KÖSZI!)). Valószínű, hogy Felaróf v. Nahar egyik leszármazottját kell megtalálnia (nem Keselyüstököt). Egy vadon élő ménest, melynek e csodás paripa lesz a vezér csődöre. Pontosan a Gázló utáni események után gyorsulnak fel az események, mivel a nazgúlok ott elvesztették lovaikat, így azokat pótolni kell. Lovaik vannak, de azok "átlagos" képességűek, így égen-földön keresik Nahar utódát. Megkezdődik a versenyfutás az idővel - ki találja meg előbb.
Eddig ennyi. Ez is csak itt, fejben van meg (meg most már ide leírva is). És azon gondolkozom, hogy lehet, hogy szomorú vége lesz az enyémnek...
Én még nem tudom a kószám nevét (tudom, hogy az az első, de a nevekkel mindig hadilábon álltam ), de lány lesz (ami egy "szerelmi" szál miatt lesz fontos - különben lehetne fiú is). Egy biztos, nem igazán lesz köze a tündékhez, azon kívül, hogy mondjuk egyszer-kétszer találkozik velük. A lovak szerelmese lesz, és mindent tud majd róluk. Rohan és Bakacsin-erdő vmint Kelet felé fog kószálni (aki ugyanezeken a helyeken fog tevékenykedni, az szóljon, ha úgy gondolja, hogy találkozhatnánk - nem kell sok, kb 1-2 ember (ennél többel már túlzsúfolt lenne. KÖSZI!)). Valószínű, hogy Felaróf v. Nahar egyik leszármazottját kell megtalálnia (nem Keselyüstököt). Egy vadon élő ménest, melynek e csodás paripa lesz a vezér csődöre. Pontosan a Gázló utáni események után gyorsulnak fel az események, mivel a nazgúlok ott elvesztették lovaikat, így azokat pótolni kell. Lovaik vannak, de azok "átlagos" képességűek, így égen-földön keresik Nahar utódát. Megkezdődik a versenyfutás az idővel - ki találja meg előbb.
Eddig ennyi. Ez is csak itt, fejben van meg (meg most már ide leírva is). És azon gondolkozom, hogy lehet, hogy szomorú vége lesz az enyémnek...
"A kihívás:
Téma zárolva.
- Arwen
- Látogató
22 éve 6 hónapja #54490
O.K. Brisa, és egyben Svindlertől is töredelmesen bocsánatot kérek a chatelés miatt, de a dolog létfontosságú volt. Elendilt se telefonon sem pedig mobilon nem értem el, pedig elfelejtettük megbeszélmi, hogy hol fogunk chatelni és milyen néven.
BOCSIKA!!!!!
BOCSIKA!!!!!
Téma zárolva.
- Brisa
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #54470
Brisa
Lányok, most minek így megsértődni? A véleményünket mondjuk el. Ahogy ti is. Olvastam Dae sztoriját, és nagyon jó (csak néhány apróság van, de azt majd kettesben. Persze, csak ha érdekel). És Rayan-é is szupi. A világért sem akarom, hogy ezek a történetek elvesszenek.
Az már más kérdés, hogy a Kószák Könyvébe nem pont ilyen történeteket gondoltam. Bár Rayané mégcsak... Kíváncsi leszek milyen lesz, ha már kész. Lelié közelít legjoban az elképzeléseimhez.
Dae, kérlek ne sértődj meg. Tudod, hogy nagy rajongód vagyok. Ezt is kinyomtattam, és addig nem tudtam letenni, míg el nem olvastam. (Kár, hogy nincs még kész.) Nagyon jó a stílusod. És mindig élvezem, ha az írásaidat olvashatom. De a Kószák Könyve...
Mondjuk abban is van valami, hogy miért pont az én elképzeléseimhez kellene igazodni.
Ja, és a csetelést légyszi mellőzétek Arwen. Ott az üzenetküldés linkje, vagy a tolkien.hu-s cset.
Az már más kérdés, hogy a Kószák Könyvébe nem pont ilyen történeteket gondoltam. Bár Rayané mégcsak... Kíváncsi leszek milyen lesz, ha már kész. Lelié közelít legjoban az elképzeléseimhez.
Dae, kérlek ne sértődj meg. Tudod, hogy nagy rajongód vagyok. Ezt is kinyomtattam, és addig nem tudtam letenni, míg el nem olvastam. (Kár, hogy nincs még kész.) Nagyon jó a stílusod. És mindig élvezem, ha az írásaidat olvashatom. De a Kószák Könyve...
Mondjuk abban is van valami, hogy miért pont az én elképzeléseimhez kellene igazodni.
Ja, és a csetelést légyszi mellőzétek Arwen. Ott az üzenetküldés linkje, vagy a tolkien.hu-s cset.
Brisa
Téma zárolva.
- Nuinladien(Tünde-l.)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #54466
Írta: Nuinladien(Tünde-l.)
"To be the sailor of the world, bound for all parts"
W.Whitman
Nuinladien(Tünde-l.) válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
dettó.
W.Whitman
Téma zárolva.
- Dae/siss
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #54462
Na csaó. Nem tudom, kinek mi baja a félig tünde, félig kósza dologgal, annál is inkább, mert jelenlegi állás szerint csak Rayan, Nuinladien és én csinálunk ilyet. Női kósza sincs túl sok, csa nekünk van a legnagyobb hangunk.
Sajnálom, ha nem igazi Kósza-sztory, de én elsősorban tünde-rajongó vagyok. Nem kell snekinek sem elolvasni, ha meg kell, kitörlöm azt a hossú kék izét lejjebb.
Sajnálom, ha nem igazi Kósza-sztory, de én elsősorban tünde-rajongó vagyok. Nem kell snekinek sem elolvasni, ha meg kell, kitörlöm azt a hossú kék izét lejjebb.
Téma zárolva.
- Léli
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #54460
Írta: Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Léli válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Sziasztok!
Brisa: Már megilyedtem, hogy talán másképp gondolod. Jó, hogy egyetértünk.
Első ízig-vérig kószás történet? Hát, talán az enyém az lesz (tünde egy csepp sincs benne! ):
Szóval a kószámat valószínű Vidennek fogják hívni. Ő egy 14 éves fiú, és Anfalas környékén fog élni. Az édesapja vak, de rendkívüli harcos, így a fiát állandóan úgy tanította a kardforgatás művészetére, hogy bekötötte a szemét. Tehát a fiúnak nagyon jól kifejlődött a hallása, és a mozgása. Uganakkor az osonás szakártője (mert mindig megpróbálta édesapját meglepni). Ezeket a ztulajdonságai természetesen ki fogja használni... És ugyen az Ő életében is eljött az az idszak, amikor elmegy kószálni. Eme csavargás közben találkozik 1-2 nagy kószával (értsd: felnőttel) akik megtanítják 1-2 dologra (vagy nem ). Aztán még valahogy mjd belekeveredik a Minas Tirith-i csatába, esetleg elmegy a csapattal Mordorba is. Végül (természetesen) felajálja szolgálatait Aragornnak (illetve Elesszár királynak).
Eddig itt tartok (ráadásul csak elméletben).
Ai na vennui
Brisa: Már megilyedtem, hogy talán másképp gondolod. Jó, hogy egyetértünk.
Első ízig-vérig kószás történet? Hát, talán az enyém az lesz (tünde egy csepp sincs benne! ):
Szóval a kószámat valószínű Vidennek fogják hívni. Ő egy 14 éves fiú, és Anfalas környékén fog élni. Az édesapja vak, de rendkívüli harcos, így a fiát állandóan úgy tanította a kardforgatás művészetére, hogy bekötötte a szemét. Tehát a fiúnak nagyon jól kifejlődött a hallása, és a mozgása. Uganakkor az osonás szakártője (mert mindig megpróbálta édesapját meglepni). Ezeket a ztulajdonságai természetesen ki fogja használni... És ugyen az Ő életében is eljött az az idszak, amikor elmegy kószálni. Eme csavargás közben találkozik 1-2 nagy kószával (értsd: felnőttel) akik megtanítják 1-2 dologra (vagy nem ). Aztán még valahogy mjd belekeveredik a Minas Tirith-i csatába, esetleg elmegy a csapattal Mordorba is. Végül (természetesen) felajálja szolgálatait Aragornnak (illetve Elesszár királynak).
Eddig itt tartok (ráadásul csak elméletben).
Ai na vennui
Téma zárolva.
- Arwen
- Látogató
22 éve 6 hónapja #54453
Az én kószám tuti, hogy férfi lesz, mert túl sokan csinálnak női kószát.
És asszem csak annyiban keverem be a tündéket, hogy a kószám apja náluk nevelkedett és a tudományukat megtanította a fiának.
És asszem csak annyiban keverem be a tündéket, hogy a kószám apja náluk nevelkedett és a tudományukat megtanította a fiának.
Téma zárolva.
- Brisa
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #54450
Brisa
Leli: Számból vetted ki a szót...
Azt hiszem, kellene csinálnunk egy Tündék Könyvét is. Úgy látom nagy az igény. A két könyvet, pedig összeköthetnének: Az eldák és az adánok könyve. (A szerdai találkozón ezt is megbeszéljük.)
Kíváncsi leszek az első igazi (ízig-vérig) kósza történetére...
Azt hiszem, kellene csinálnunk egy Tündék Könyvét is. Úgy látom nagy az igény. A két könyvet, pedig összeköthetnének: Az eldák és az adánok könyve. (A szerdai találkozón ezt is megbeszéljük.)
Kíváncsi leszek az első igazi (ízig-vérig) kósza történetére...
Brisa
Téma zárolva.
- Léli
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #54448
Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Sziasztok!
Bocsika, hogy máris kritizálok, de ehhez értek a legjobban. Szóval nem lesz egy kicsit sok ez a félig kósza félig tünde személy? Ez a Kószák Könyve, tehát szerintem nem ártana a tündéket mellőzni ilyen szempontból. De nyugodtan szóljatok, ha mégse lenne igazam.
Egyébként jók a történetek, csak ez az egy bajom van velük.
Ai na vennui
Bocsika, hogy máris kritizálok, de ehhez értek a legjobban. Szóval nem lesz egy kicsit sok ez a félig kósza félig tünde személy? Ez a Kószák Könyve, tehát szerintem nem ártana a tündéket mellőzni ilyen szempontból. De nyugodtan szóljatok, ha mégse lenne igazam.
Egyébként jók a történetek, csak ez az egy bajom van velük.
Ai na vennui
Téma zárolva.
- Dae/siss
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #54446
Hello!
Na, most már eltelt egy-két nap, előtárom a magamét.
egy, a kószámat itt lehet megnézni:
www.geocities.com/lady_greenleaf5hu/eli.html
- A neve Eleniel, de Elrondon kívül mindenki Nenének hívja.
- Apja volt tünde, anyja pedig númenori.
-Anyukája meghalt a húga születésekor, az apukája pedig az Öt Sereg Csatájában, és Elrond neveli őket.
- Mivel az apjuk helyett csak egyikük hajózhat majd át a Tengeren, nem választhatják ugyanazt a sorsot. Elrond látja, hogy Nené az, aki el tudja majd vinni a tündelétet, de a húgának Tiilinek is csábító a tündék élete, de ő nem érzi át annak mélyebb rétegeit. Nené nagyon szereti a húgát, bár mást súg a szíve, lemond miatta a tündeségről, ami miatt Elrond neheztel rá.
- Tiilit utolsó erejével elátkozza Szarumán. Gandalf és Elrond tudják a gyógymódot, de nem mondják el Nenének. Bilbónak azonban Elrond elmondja, és Bilbó véletlenül kifecsegi Nenének, aki elindul, hogy azt teljesítse.
-Bilbó vele megy.
Ennyi a bevezető. Ha többet beszélek, elmondom az egész sztorit.
Az biztos, hogy a Legolas-imádatom benne lesz, Nené valszeg közelebbi kapcsolatba kerül vele... Na majd megláttyuk....
Ja, és aki akarja, annak szívesen lerajzolom a kószáját!!
Na, most már eltelt egy-két nap, előtárom a magamét.
egy, a kószámat itt lehet megnézni:
www.geocities.com/lady_greenleaf5hu/eli.html
- A neve Eleniel, de Elrondon kívül mindenki Nenének hívja.
- Apja volt tünde, anyja pedig númenori.
-Anyukája meghalt a húga születésekor, az apukája pedig az Öt Sereg Csatájában, és Elrond neveli őket.
- Mivel az apjuk helyett csak egyikük hajózhat majd át a Tengeren, nem választhatják ugyanazt a sorsot. Elrond látja, hogy Nené az, aki el tudja majd vinni a tündelétet, de a húgának Tiilinek is csábító a tündék élete, de ő nem érzi át annak mélyebb rétegeit. Nené nagyon szereti a húgát, bár mást súg a szíve, lemond miatta a tündeségről, ami miatt Elrond neheztel rá.
- Tiilit utolsó erejével elátkozza Szarumán. Gandalf és Elrond tudják a gyógymódot, de nem mondják el Nenének. Bilbónak azonban Elrond elmondja, és Bilbó véletlenül kifecsegi Nenének, aki elindul, hogy azt teljesítse.
-Bilbó vele megy.
Ennyi a bevezető. Ha többet beszélek, elmondom az egész sztorit.
Az biztos, hogy a Legolas-imádatom benne lesz, Nené valszeg közelebbi kapcsolatba kerül vele... Na majd megláttyuk....
Ja, és aki akarja, annak szívesen lerajzolom a kószáját!!
Téma zárolva.
- Arwen
- Látogató
22 éve 6 hónapja #54439
Kösz Brisa!
Amúgy tudja valaki, hogy kit ábrázol az én képem? Csak most vettem észre, hogy nem tünde-füle van. Ez nagyon elkeserít! Bár nem a fül a lényeg, azért mégis szomorú vagyok!
Amúgy tudja valaki, hogy kit ábrázol az én képem? Csak most vettem észre, hogy nem tünde-füle van. Ez nagyon elkeserít! Bár nem a fül a lényeg, azért mégis szomorú vagyok!
Téma zárolva.
- Brisa
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #54433
Brisa
Ne aggódj, Arwen! Többen lesznek azok, akik nem készülnek el a kószájukkal. De így is van ez jól. Most végre lehetőségünk lesz mindent (majdnem) mindenkivel megbeszélnünk e kapcsán.
Én majd összeírom a legtöbbször felmerülő kérdéseket a Kószák Könyvével kapcsolatban, és megvitatjuk öket.
Én majd összeírom a legtöbbször felmerülő kérdéseket a Kószák Könyvével kapcsolatban, és megvitatjuk öket.
Brisa
Téma zárolva.
- Arwen
- Látogató
22 éve 6 hónapja #54432
Ajjajj! Már megint nagyon régen voltam itt. Bocsika, de teljesen el vagyok havazva, nyáron majd több időm lesz. A tanárok megint bekeményítettek, úgyhogy rengeteget kell tanulnom.
Elendiltől hallom, hogy megint lesz tali. Brisa meg mondta, hogy hol+mikor. Tehát darabokban szedtem össze az infót. Nem vagyok benne biztos, hogy el tudok menni, de, még megpróbálok valamit tenni az ügy érdekében.
Áfonya: Te mész szerdán? Ha igen, akkor hogyan? Azért téged kérdezlek, mert te vagy egyedül fehérvári.
Rayan: Tök jó, amit írtál, mármint az ötletek!
Amúgy én még neki sem álltam a kószámnak(az okot lásd fent). Ugye nem gond, ha szerdára még nem lesz kész?
Elendiltől hallom, hogy megint lesz tali. Brisa meg mondta, hogy hol+mikor. Tehát darabokban szedtem össze az infót. Nem vagyok benne biztos, hogy el tudok menni, de, még megpróbálok valamit tenni az ügy érdekében.
Áfonya: Te mész szerdán? Ha igen, akkor hogyan? Azért téged kérdezlek, mert te vagy egyedül fehérvári.
Rayan: Tök jó, amit írtál, mármint az ötletek!
Amúgy én még neki sem álltam a kószámnak(az okot lásd fent). Ugye nem gond, ha szerdára még nem lesz kész?
Téma zárolva.
- Nuinladien(Tünde-l.)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #54328
Írta: Nuinladien(Tünde-l.)
W.Whitman
Nuinladien(Tünde-l.) válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Rogue már három hete fönnvagy.
most megint nem leszek pár napig Kecskeméten leszünk fellépésen és ki kell dolgoznom a matektételeket (nálunk vizsgarendszer van), pussz
most megint nem leszek pár napig Kecskeméten leszünk fellépésen és ki kell dolgoznom a matektételeket (nálunk vizsgarendszer van), pussz
W.Whitman
Téma zárolva.
- Narië
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
22 éve 6 hónapja #54311
Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége