Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek

Több
17 éve 5 hónapja #331588 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Én imádom a feketét, de csak barna hennához volt eddig szerencsém , de tesszik nagyon.

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #331571 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Egyetértek Meliannal, és most nem kizárólag a feketeutálatom miatt. (Icke, mielőtt a miérte kérdezel, a táborban mindnet megtudsz. 8) )

A barna sokkal esztétikusabb, nem olyan vad, és nem kopik olyan könnyen.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #331522 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek

Celebrom írta: Úgy olvastam bogrács is kell. Ezzel mi legyen?

Valószínűleg ez a kérdés meg van oldva. De még nem ígérem 100%-ra.
Egyenlőre úgy néz ki, hogy kocsival megyek és apáméknak van egy 25 l-es bográcsuk állvánnyal. (Bár szvsz ez elég nagy). Majd szólok, ha biztosan tudok valamit.

Van mi arany, bár nem fénylik...
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #331506 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek

Missy írta: A hennát én is támogatom. De el kéne dönteni, hogy milyen színű legyen. Fekete-é vagy barna -é? Ezt azért mondom, mert a fekete hennát a natúr hennapor színezésével készítik, így az gyorsabban lekopik/anno nekem 1 hét alatt lejött..vagy csak rossz volt a festék minősége??hm? :roll: /

Bocsánat, megint csak egy pillanatra tudok itt lenni, szóval fekete hennaport semmiképpen nem javasolnék, mert nagyon nem tesz jót a bőrnek. A natúr (por alakban zöldes) használható bármekkora mennyiségben.

Melian
*tiuda meina tiutjandei*
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #331459 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Háát.. valakinek hoznia kéne... :oops:

Más: ma reggel támadt egy gondolatom, afféle kósza ötlet.

Mivel ékkövek faragásával fogalakozunk a történet szerint, azért azt szeretném megkérdezni, hogy érdekelne -e Titeket némi ékszerkészítési gyorstalpaló?

Mivel imádom az ékköveket a valóságban is, ezért némileg tisztában vagyok azzal, hogy milyen ékkövek vannak, milyen vátozatban fordulhatnak elő, mi a kémiai összetételük, milyen csiszolási módok léteznek, mi a gyógyhatásuk, és melyiket hogy szokták leggyakrabban csiszolni. Képeket is tennék be, link formájában.

nyilván nem kismilliót, hanem alapinfókat. Úgy is meg lehet oldani, hogy ki-ki elmondja 8hogy hol, ezt majd Ti megírjátok), mi a kedvenc köve, és csak arról adok információt. Fölös volna terhelnem a topikot pl. a kunzittal, ha azt senki nem szereti/ismeri.

Nos?

De ha van, aki jártasabb nálam, övé a terep! 8)

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #331429 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Úgy olvastam bogrács is kell. Ezzel mi legyen?

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #331392 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Flood 8)

Szóóóval, ma beszéltem Missyvel telefonon, elküldi nekem a címertervét postán, ha megkapom, bescannelem, meg berakok egyébségeklet is, Nam is adott ötletet, lehet majd szavazni.

És mivel azt hallottam, hogy Missynek is mindenféle kalandos utakat kellett bejárnia, hogy elérjen, ezennel itt a számom: nullahathúsz9823649. Óhajsóhajsürgősség és nethiány függvényében zaklatható vagyok rajta általatok, ó, én rokonságom. ;)

Közben végeztem némi ipari kémkedés a többi csapatnál, és nagyon azt nézem, hogy még ez a hímzett felvarrós tosz, amit dorw csinálna, lenne a legeredetibb és a legjobb ;) úgyhogy amint a címer megvan, indulhat a gyártás. semmi egyéb extra ;)

holnap délelőtt nem leszek elérhető, de délután-este felé igyekszem felnézni.

Csók,

Anyu

:twisted:

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #331170 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek

Missy írta:

Esgal írta: Ha valakinek nem csak szóban van ötlete, hanem esetleg, uramfia, rajzol is valamit, az bescannelheti, és felteheti ide, vagy ha nincs rá lehetőség, akkor egyeztetek az illetővel, és átveszem-bescannelem neki én.

Nekem van, nekem van. :D Rajzoltam szépet, külön csak Nektek.

A hennát én is támogatom. De el kéne dönteni, hogy milyen színű legyen. Fekete-é vagy barna -é? Ezt azért mondom, mert a fekete hennát a natúr hennapor színezésével készítik, így az gyorsabban lekopik/anno nekem 1 hét alatt lejött..vagy csak rossz volt a festék minősége??hm? :roll: /.
De :arrow: www.nlcafe.hu/index.php?id=192&s ... age=5#3800

Ok. Be tudod rakni, vagy elküldnei? vagy egyeztessünk egy időpontot? keress meg priviben ;)

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #331165 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek

Esgal írta: Ha valakinek nem csak szóban van ötlete, hanem esetleg, uramfia, rajzol is valamit, az bescannelheti, és felteheti ide, vagy ha nincs rá lehetőség, akkor egyeztetek az illetővel, és átveszem-bescannelem neki én.

Nekem van, nekem van. :D Rajzoltam szépet, külön csak Nektek.

A hennát én is támogatom. De el kéne dönteni, hogy milyen színű legyen. Fekete-é vagy barna -é? Ezt azért mondom, mert a fekete hennát a natúr hennapor színezésével készítik, így az gyorsabban lekopik/anno nekem 1 hét alatt lejött..vagy csak rossz volt a festék minősége??hm? :roll: /.
De :arrow: www.nlcafe.hu/index.php?id=192&s ... age=5#3800

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #331117 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Hímzés: szívesen csinálom, ezért ajánlottam. :D De elég gyorsan meg kellene kapnom, mert csak 9 embernek kell elkészítenem, ha meg egy nagyobbról van szó, akkor pláne. :wink:

Nevezzetek fantáziátlannak, de nekem a kendő tetszik a legjobban, tehát részemről szó sincs extra csapatjelvény igényekről.

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #331111 Írta: Esgal
Figyelem, a valák üzenetét hozom :mrgreen: eszerint, ha vasárnap estig leadjuk az igényünket, akkor lehet, hogy mégis megfinanszírozzák az extra csapatjelvény igényeket. tehát, aki nem érzi teljesnek az életét csapatköpeny nélkül, vagy akardenagyon győzike-stílusú fehérfekete zebramintás káubojkalapot, akkor az jelezze most, és be tudjuk szerezni valszeg :mrgreen: . én vevő vagyok az ötleteitekre :mrgreen: de tetszik dorw hímzéses megajánlása is - persze csak akkor, ha nincs jobb dolgod, és szívesen csinálod :) címerterv folyamatban.

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #331087 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Henna részemről is támogatva!

Van mi arany, bár nem fénylik...
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #331061 Írta: Esgal
Címerterv: és eljutottunk a következő dologig, amit fel akartam vetni :) részemről tervezgetek ezt-azt, pár nap, és meg is lesz, de szeretném, ha ez nem az én ünneplésembe csapna át ("melyik munkám tetszik legjobban?" :P :P :P ), mindenki gondolkodjon, mi is kerülhetne rá. Kezdve mondjuk a nyilvánvaló szirtszimbólumoktól egészen a tettvágy apoteózisáig :mrgreen: szóval, ötleteket erről is várok, már csak azért is, mert kell majd csinálnunk címerpajzsot. Ha valakinek nem csak szóban van ötlete, hanem esetleg, uramfia, rajzol is valamit, az bescannelheti, és felteheti ide, vagy ha nincs rá lehetőség, akkor egyeztetek az illetővel, és átveszem-bescannelem neki én.

Lamy: hennát elvileg láttam pár indiai boltban is, de van egy hennastúdió valahol a király utcában, asszem, ahol venni is lehet, meg csináltatni is (nem mellesleg rendes tetoválással is foglalkoznak, de ez a csapat szempontjából mellékes, ennyire én se vagyok fanatikus :P ). Majd előkeresem a pontos címet, és elküldöm.

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #331001 Írta: Namarie

Celebrom írta: Korrigálva minden! Nagyon lelkes Henna támogatást jelzek!!!!

Henna támogatva részemről is. Lamy kiskölyöksége is.

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #330898 Írta: Lamy
Lamy válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Én is gondoltam valmiféle testvéri izére, [size=9:1tqipqcj](csak: Atyus, nem lenne az már túl sok a jóból?)[/size]
Honnan lehet tudni valamit a tünde-kölykökről?
Azaz melyik HOME-ban?
Ja és Esgal: Hol vszel hennát, mert jóideje már én is akartam venni.
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #330861 Írta: Celebrom
Korrigálva minden! Nagyon lelkes Henna támogatást jelzek!!!!

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #330857 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Tetováló filc/ henna: nálam egyre megy, de az ötlet nagyon tetszik!

Csapatjelvény: amennyiben valaki villámgyorsan készít egy l(pl.) címertervet, ami a többség tetszését elnyeri, akkor én szívesen kihímezem keresztszemes öltéssel, amit aztán oda varrunk, ragasztunk, stb... ahová akarunk. Anyag és fonál van. :wink:

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #330831 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Üdvözletem!

Celebrom: nem elhunyt a testvéred, csak messze dolgozik :D Továbbra is Finwë lesz az első tünde, aki meghal Amanban (a múltkor hülyeséget írtam, Melkor valószínűleg megölt néhányat a Cuiviénennék), és nem hiszem, hogy én lennék Fëanor :D

icke

ignis sum quae contra frigus ardet
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #330817 Írta: Esgal

icke írta: Üdvözletem!

Henna-ötlethez egy darab aktív hozzájárulás érkezik :)

icke

Eddig három ;)

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #330814 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Üdvözletem!

Henna-ötlethez egy darab aktív hozzájárulás érkezik :)

icke

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #330811 Írta: Esgal
Lamy: oks, feljegyezve a kiskölyökség. Tőlem lehetsz icke húga is, nekem belefér még egy gyerek :twisted: ééés, ha a henna másoknál is elfogadásra talál, akkor be is szerzem.
Ami a férjemet illeti, buzgó kutatóként tevékenykedik valahol Valinor túlfelén, éspedig konstans állapot ez, úgyhogy nem halt meg, csak folyamatosan máshol jár (ő is, meg az agya is). Rám meg maradt a család irányítása, ha ő már olyan széllelbélelt... :P Ez esetben, sógor, örömmel fogadom a tanácsaid :D

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #330809 Írta: icke

Celebrom írta: Legyél Icke kishuga......váááááá de bizarr lenne :D !

Üdvözletem!

Ez nekem is megfordul a fejemben, de ha én vetem fel, előkerül az "elnyomó Atya"-téma, az meg kinek hiányzik :D Részemről jó :)

icke

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #330806 Írta: Celebrom
Legyél Icke kishuga......váááááá de bizarr lenne :D !

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #330804 Írta: Lamy
Lamy válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Szerény modemes netemmel és átlag napi max. 1 félórás netezéssel kzdem nehezen követni a csapat eszmei szárnyalását.
Az új név tec., a henna-ötlet még inkább. kb. 1000 Ft.-ba van egy tubus, ami az egész csapatnak elég lenne.
Családtag részéről én szívesen lennék valami "kiskölyökféle", már amennyire ilyesmi van, szóval esetleg nem teljesen kifejlett tünde. (Valamikor nekik volt gyerekkoruk, nem?)
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #330803 Írta: icke
Üdvözletem!

Annyira azért már nem vagyok fiatal :D

icke

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja - 17 éve 5 hónapja #330800 Írta: Celebrom
Akkor leszek Icke nagybácsikája (apai ágon), aki különös figyelmet fordít a testvérének a fiára, aki szinte soha nem látja az apját. A család vezetését az úrnőre bizza, de tanácsot örömmel ad.
Na így megfelel?

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #330667 Írta: Namarie
Celebrom: de Galadriel egyfelől amani nolda volt, másfelől Melian tanítványa, harmadfelől nála volt a Nenya. Tehát Celeborn bölcsen tette, hogy visszahúzódott, a maga teler-sinda mivoltával. :P

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #330664 Írta: Esgal
No, ugyan a csapat fele még nem bólintott rá, de a tábvezek eldöntötték nekünk a nevet - itt fent olvasható ;)

és most statisztika következik :twisted:

fehér-feketére voksoltatok 3-an, 3 további ember egyetért vele, némi ezüsttel kiegészítve. 1 csak a fehér mellett tette le a szavazatát, de ő speciális okok miatt.

Ezek alapján véglegesítem a csapatszínt fehérre, feketére, és nagyon-de-nagyon érintőlegesen ezüstre.

lázadni-menni-maradni kérdéskörben 4-en gondoltátok, hogy se feanorral, se melkorral, de el kéne menni középföldére szétnézni, további 2 támogatta feanort, egyikük később ezt mérsékelte. A 4-ből 1 kiemelte a valák feltétlen tiszteletét, ezt fogadta némi egyetértés, tehát melkornak egynémely behatása meg van magyarázva. ezt a kérdéskört még rpg szinten körbe lehet nyalogatni párszor, itt a szomszédban ;)

Ezért hát az előzetes felmérések szerint a család támogatja a Középföldére történő visszatérést. Ez természetesen nincs kőbe vésve, a szándékunk megvan, aztán az ünnepségen még sok olyan dolog történhet, mely valamilyen irányba elmozdítja az álláspontunkat.

Az Aiculosse nevet az eredetivel szemben 4-en támogatták. Így is lett, a nevünk hivatalos quenya megfeleolője Aiculosse.

A következő, illetve pontosabban, a még mindig aktuális gondolkodni való, az egynémely csapatjelvény kitalálása. Fontos tudni, hogy a tábori költségvetésből nem kapunk külön összeget erre, tehát bármit találunk ki, azt nekünk kell összedobni. tehát csínján a köpenyekkel és egyéb nagyformátumú dolgokkal - bár ami azt illeti, ha valami kisebbet találunk ki, azt akár a táborban is meg lehet majd csinálni, ottani alapanyagból, persze ennek az a feltétele, hogy a kreatív szekciónk (dorw, Missy, Newra, ha jól tudom) elvállalja - viszont tőlük sem lehet elvárni ilyesmit, és jó lenne, ha a kezdetekkor már elnne valamink.

Ötleteket tehát továbbra is várok! ;) A későn jövők véleménye is érdekel! ;)

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #330645 Írta: icke
Üdvözletem!

Családfőnk kérésére is hívok mindenkit az Udvarházba, mert ha hárman írogatunk oda, az szegényes lesz :D

icke

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #330637 Írta: Esgal
hm, szerintem maradjunk annál a több évtizedes tanulmányútnál :P úh, Celbrom, fáj bár, de ickét sajnos jóatyai minőségben nem fogod instruálni - bármely más viszonylatot pedig próbálj meg ;)

Melian: üdv néked itt!;)

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.230 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére