- Köszönetek: 0
Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
- Celebrom
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Namarie
- Nem elérhető
A barna sokkal esztétikusabb, nem olyan vad, és nem kopik olyan könnyen.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Newra
- Nem elérhető
Celebrom írta: Úgy olvastam bogrács is kell. Ezzel mi legyen?
Valószínűleg ez a kérdés meg van oldva. De még nem ígérem 100%-ra.
Egyenlőre úgy néz ki, hogy kocsival megyek és apáméknak van egy 25 l-es bográcsuk állvánnyal. (Bár szvsz ez elég nagy). Majd szólok, ha biztosan tudok valamit.
Van mi arany, bár nem fénylik...
- Melian
- Nem elérhető
Bocsánat, megint csak egy pillanatra tudok itt lenni, szóval fekete hennaport semmiképpen nem javasolnék, mert nagyon nem tesz jót a bőrnek. A natúr (por alakban zöldes) használható bármekkora mennyiségben.Missy írta: A hennát én is támogatom. De el kéne dönteni, hogy milyen színű legyen. Fekete-é vagy barna -é? Ezt azért mondom, mert a fekete hennát a natúr hennapor színezésével készítik, így az gyorsabban lekopik/anno nekem 1 hét alatt lejött..vagy csak rossz volt a festék minősége??hm? /
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Namarie
- Nem elérhető
Más: ma reggel támadt egy gondolatom, afféle kósza ötlet.
Mivel ékkövek faragásával fogalakozunk a történet szerint, azért azt szeretném megkérdezni, hogy érdekelne -e Titeket némi ékszerkészítési gyorstalpaló?
Mivel imádom az ékköveket a valóságban is, ezért némileg tisztában vagyok azzal, hogy milyen ékkövek vannak, milyen vátozatban fordulhatnak elő, mi a kémiai összetételük, milyen csiszolási módok léteznek, mi a gyógyhatásuk, és melyiket hogy szokták leggyakrabban csiszolni. Képeket is tennék be, link formájában.
nyilván nem kismilliót, hanem alapinfókat. Úgy is meg lehet oldani, hogy ki-ki elmondja 8hogy hol, ezt majd Ti megírjátok), mi a kedvenc köve, és csak arról adok információt. Fölös volna terhelnem a topikot pl. a kunzittal, ha azt senki nem szereti/ismeri.
Nos?
De ha van, aki jártasabb nálam, övé a terep!
- Celebrom
- Nem elérhető
- Esgal
- Nem elérhető
Szóóóval, ma beszéltem Missyvel telefonon, elküldi nekem a címertervét postán, ha megkapom, bescannelem, meg berakok egyébségeklet is, Nam is adott ötletet, lehet majd szavazni.
És mivel azt hallottam, hogy Missynek is mindenféle kalandos utakat kellett bejárnia, hogy elérjen, ezennel itt a számom: nullahathúsz9823649. Óhajsóhajsürgősség és nethiány függvényében zaklatható vagyok rajta általatok, ó, én rokonságom.
Közben végeztem némi ipari kémkedés a többi csapatnál, és nagyon azt nézem, hogy még ez a hímzett felvarrós tosz, amit dorw csinálna, lenne a legeredetibb és a legjobb úgyhogy amint a címer megvan, indulhat a gyártás. semmi egyéb extra
holnap délelőtt nem leszek elérhető, de délután-este felé igyekszem felnézni.
Csók,
Anyu
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Esgal
- Nem elérhető
Missy írta:
Esgal írta: Ha valakinek nem csak szóban van ötlete, hanem esetleg, uramfia, rajzol is valamit, az bescannelheti, és felteheti ide, vagy ha nincs rá lehetőség, akkor egyeztetek az illetővel, és átveszem-bescannelem neki én.
Nekem van, nekem van. Rajzoltam szépet, külön csak Nektek.
A hennát én is támogatom. De el kéne dönteni, hogy milyen színű legyen. Fekete-é vagy barna -é? Ezt azért mondom, mert a fekete hennát a natúr hennapor színezésével készítik, így az gyorsabban lekopik/anno nekem 1 hét alatt lejött..vagy csak rossz volt a festék minősége??hm? /.
De www.nlcafe.hu/index.php?id=192&s ... age=5#3800
Ok. Be tudod rakni, vagy elküldnei? vagy egyeztessünk egy időpontot? keress meg priviben
/Lucifer/
/Ghymes/
- Missy
- Nem elérhető
Esgal írta: Ha valakinek nem csak szóban van ötlete, hanem esetleg, uramfia, rajzol is valamit, az bescannelheti, és felteheti ide, vagy ha nincs rá lehetőség, akkor egyeztetek az illetővel, és átveszem-bescannelem neki én.
Nekem van, nekem van. Rajzoltam szépet, külön csak Nektek.
A hennát én is támogatom. De el kéne dönteni, hogy milyen színű legyen. Fekete-é vagy barna -é? Ezt azért mondom, mert a fekete hennát a natúr hennapor színezésével készítik, így az gyorsabban lekopik/anno nekem 1 hét alatt lejött..vagy csak rossz volt a festék minősége??hm? /.
De www.nlcafe.hu/index.php?id=192&s ... age=5#3800
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- dorwinion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Nevezzetek fantáziátlannak, de nekem a kendő tetszik a legjobban, tehát részemről szó sincs extra csapatjelvény igényekről.
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Esgal
- Nem elérhető
/Lucifer/
/Ghymes/
- Newra
- Nem elérhető
Van mi arany, bár nem fénylik...
- Esgal
- Nem elérhető
Lamy: hennát elvileg láttam pár indiai boltban is, de van egy hennastúdió valahol a király utcában, asszem, ahol venni is lehet, meg csináltatni is (nem mellesleg rendes tetoválással is foglalkoznak, de ez a csapat szempontjából mellékes, ennyire én se vagyok fanatikus ). Majd előkeresem a pontos címet, és elküldöm.
/Lucifer/
/Ghymes/
- Namarie
- Nem elérhető
Celebrom írta: Korrigálva minden! Nagyon lelkes Henna támogatást jelzek!!!!
Henna támogatva részemről is. Lamy kiskölyöksége is.
- Lamy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Honnan lehet tudni valamit a tünde-kölykökről?
Azaz melyik HOME-ban?
Ja és Esgal: Hol vszel hennát, mert jóideje már én is akartam venni.
- Celebrom
- Nem elérhető
- dorwinion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Csapatjelvény: amennyiben valaki villámgyorsan készít egy l(pl.) címertervet, ami a többség tetszését elnyeri, akkor én szívesen kihímezem keresztszemes öltéssel, amit aztán oda varrunk, ragasztunk, stb... ahová akarunk. Anyag és fonál van.
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- icke
- Nem elérhető
Celebrom: nem elhunyt a testvéred, csak messze dolgozik Továbbra is Finwë lesz az első tünde, aki meghal Amanban (a múltkor hülyeséget írtam, Melkor valószínűleg megölt néhányat a Cuiviénennék), és nem hiszem, hogy én lennék Fëanor
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Esgal
- Nem elérhető
icke írta: Üdvözletem!
Henna-ötlethez egy darab aktív hozzájárulás érkezik
icke
Eddig három
/Lucifer/
/Ghymes/
- icke
- Nem elérhető
Henna-ötlethez egy darab aktív hozzájárulás érkezik
icke
- Esgal
- Nem elérhető
Ami a férjemet illeti, buzgó kutatóként tevékenykedik valahol Valinor túlfelén, éspedig konstans állapot ez, úgyhogy nem halt meg, csak folyamatosan máshol jár (ő is, meg az agya is). Rám meg maradt a család irányítása, ha ő már olyan széllelbélelt... Ez esetben, sógor, örömmel fogadom a tanácsaid
/Lucifer/
/Ghymes/
- icke
- Nem elérhető
Üdvözletem!Celebrom írta: Legyél Icke kishuga......váááááá de bizarr lenne !
Ez nekem is megfordul a fejemben, de ha én vetem fel, előkerül az "elnyomó Atya"-téma, az meg kinek hiányzik Részemről jó
icke
- Celebrom
- Nem elérhető
- Lamy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Az új név tec., a henna-ötlet még inkább. kb. 1000 Ft.-ba van egy tubus, ami az egész csapatnak elég lenne.
Családtag részéről én szívesen lennék valami "kiskölyökféle", már amennyire ilyesmi van, szóval esetleg nem teljesen kifejlett tünde. (Valamikor nekik volt gyerekkoruk, nem?)
- icke
- Nem elérhető
Annyira azért már nem vagyok fiatal
icke
- Celebrom
- Nem elérhető
Na így megfelel?
- Namarie
- Nem elérhető
- Esgal
- Nem elérhető
és most statisztika következik
fehér-feketére voksoltatok 3-an, 3 további ember egyetért vele, némi ezüsttel kiegészítve. 1 csak a fehér mellett tette le a szavazatát, de ő speciális okok miatt.
Ezek alapján véglegesítem a csapatszínt fehérre, feketére, és nagyon-de-nagyon érintőlegesen ezüstre.
lázadni-menni-maradni kérdéskörben 4-en gondoltátok, hogy se feanorral, se melkorral, de el kéne menni középföldére szétnézni, további 2 támogatta feanort, egyikük később ezt mérsékelte. A 4-ből 1 kiemelte a valák feltétlen tiszteletét, ezt fogadta némi egyetértés, tehát melkornak egynémely behatása meg van magyarázva. ezt a kérdéskört még rpg szinten körbe lehet nyalogatni párszor, itt a szomszédban
Ezért hát az előzetes felmérések szerint a család támogatja a Középföldére történő visszatérést. Ez természetesen nincs kőbe vésve, a szándékunk megvan, aztán az ünnepségen még sok olyan dolog történhet, mely valamilyen irányba elmozdítja az álláspontunkat.
Az Aiculosse nevet az eredetivel szemben 4-en támogatták. Így is lett, a nevünk hivatalos quenya megfeleolője Aiculosse.
A következő, illetve pontosabban, a még mindig aktuális gondolkodni való, az egynémely csapatjelvény kitalálása. Fontos tudni, hogy a tábori költségvetésből nem kapunk külön összeget erre, tehát bármit találunk ki, azt nekünk kell összedobni. tehát csínján a köpenyekkel és egyéb nagyformátumú dolgokkal - bár ami azt illeti, ha valami kisebbet találunk ki, azt akár a táborban is meg lehet majd csinálni, ottani alapanyagból, persze ennek az a feltétele, hogy a kreatív szekciónk (dorw, Missy, Newra, ha jól tudom) elvállalja - viszont tőlük sem lehet elvárni ilyesmit, és jó lenne, ha a kezdetekkor már elnne valamink.
Ötleteket tehát továbbra is várok! A későn jövők véleménye is érdekel!
/Lucifer/
/Ghymes/
- icke
- Nem elérhető
Családfőnk kérésére is hívok mindenkit az Udvarházba, mert ha hárman írogatunk oda, az szegényes lesz
icke
- Esgal
- Nem elérhető
Melian: üdv néked itt!
/Lucifer/
/Ghymes/