Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
- icke
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kevesebb
Több
17 éve 5 hónapja #330076
Írta: icke
ignis sum quae contra frigus ardet
icke válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Üdvözletem!
Fehér-fekete kombó támogatva. Én leszek a csapatzászló
Melkort szerintem annyira senki nem szerette (az ő kedvéért biztos nem hagyták el Valinort), de az szerintem belefér, ha elfogadjuk "tanító"-ként, Középföldére meg a kíváncsiság visz minket (Ez csak szavazat, nem ultimátum )
Jó példával elöl, magamról (bár a legtöbben azért ismernek): 2004 óta lebzselek itt, hosszabb-rövidebb szünetekkel. Lelkes, kicsit túl hangos, ideges típus, nem véletlen, hogy nem kapkodtak utánam a csapvezek Szeretnék egy erős keretjátékot csinálni, előfordulhat, hogy túlzottan is beleélem magam, olyankor lőjetek le
Érzem, hogy én leszek a család fekete báránya
icke
Fehér-fekete kombó támogatva. Én leszek a csapatzászló
Melkort szerintem annyira senki nem szerette (az ő kedvéért biztos nem hagyták el Valinort), de az szerintem belefér, ha elfogadjuk "tanító"-ként, Középföldére meg a kíváncsiság visz minket (Ez csak szavazat, nem ultimátum )
Jó példával elöl, magamról (bár a legtöbben azért ismernek): 2004 óta lebzselek itt, hosszabb-rövidebb szünetekkel. Lelkes, kicsit túl hangos, ideges típus, nem véletlen, hogy nem kapkodtak utánam a csapvezek Szeretnék egy erős keretjátékot csinálni, előfordulhat, hogy túlzottan is beleélem magam, olyankor lőjetek le
Érzem, hogy én leszek a család fekete báránya
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
Téma zárolva.
- dorwinion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
17 éve 5 hónapja #330011
Írta: dorwinion
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
dorwinion válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Ha már lehet választani, én inkább Feanorista lennék, de kompromisszum képes vagyok. (És ezzel már sokat is mondtam magamról. )
Téma zárolva.
- Celebrom
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 5 hónapja #330004
Írta: Celebrom
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Celebrom válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
ŐŐŐ én is vagyok!!A fehér-fekete nekem is a kedvenc színpárosításom.Szerintem sokan ismertek, akik nem, ők majd fognak. Szerintem legyünk "lázadók", de ne Feanoristák , inkább Finarfin vagy Fingolfin pártiak akik kiváncsiak Középföldére és azért mennének, nem azért mert a Valákat ellenségnek tartják, de nekem olymind1, nem árt egy kis Nolda ego !
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
17 éve 5 hónapja #329989
Írta: Alyr Arkhon
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Üdv az új topikban!
Egy fontos dolog rögtön, ami kimaradt a levélből:
Minden csapat maga fog főzőcskézni az egyik napon, ehhez a bográcsot nektek kell hoznotok.
Egy fontos dolog rögtön, ami kimaradt a levélből:
Minden csapat maga fog főzőcskézni az egyik napon, ehhez a bográcsot nektek kell hoznotok.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
- Esgal
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 5 hónapja #329979
Írta: Esgal
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Esgal válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Akkor csapatvezetőként meg is nyitnám itten az ötletelést
Először is, sok szeretettel üdvözlök mindenkit - ismerősöket, és azokat, akik ezután lesznek azok . Szerintem jó dolgokat csinálunk majd együtt - csapjunk hát bele abba a bizonyos lecsóba.
"Találjuk ki Fehérszirtet!" Csapatidentitás, magyarul. Alyr a következőket írta rólunk:
"Noldák, Aule mellett Varda tisztelete jellemzi őket, bár szeretik a kezük művét, majdnem vanyák. A csillagfény kövekbe foglalása a kedvenc foglalatosságuk"
én viszont úgy érzem, nem kötelező ehhez ragaszkodnunk, szóval: milyennek képzeljük a Fehérszirt családot? Közérthetőbben: mit szeretnénk csinálni? Csak kreatívan, ne fogjuk vissza magunkat
(én amúgy preferálom a lázadó - melkor-szimpatizáns nolda szerepét de ez magánügy, várok rátok)
Illetőleg, a következőkben szeretnék minden csapattagtól látni egy kissebb leírást, milyen is ő. Természetesen nem a külső fontos azért gondolok erre, mert bár sokatokkal találkoztam már, van, akit nem ismerek én se közelebbről - gondolom, így vagytok ti is egymással. Csak a legszükségesebbeket
És persze, ha van bennetek elég kedv, és energia, ki lehetne dolgozni a saját "tünde identitásotokat" is - avagy ki is lennél Te, mint a Fehérszirt család tagja? Nemsokára írok családfői bemutatkozót, csak perpill nem akarom foglalni a helyet előletek
Éss, csapatszínek, hátha valakit ez is érdekel. Én fehér-fekete, vagy szürke-fekete kombinációra gondoltam - a helyzet meg az, hogy van némi mozgásterünk, tehát erről lehet még ötletelni. A csapatnév analógiájára értelemszerű a fehér, a fekete meg jó kiegészítőszín lehet de tessék csak ellenvetni
Egyelőre ennyit, nem akarlak titeket rögtön lefárasztani
Nos, hajrá, mélyen tisztelt rokonaim!
"Találjuk ki Fehérszirtet!" Csapatidentitás, magyarul. Alyr a következőket írta rólunk:
"Noldák, Aule mellett Varda tisztelete jellemzi őket, bár szeretik a kezük művét, majdnem vanyák. A csillagfény kövekbe foglalása a kedvenc foglalatosságuk"
én viszont úgy érzem, nem kötelező ehhez ragaszkodnunk, szóval: milyennek képzeljük a Fehérszirt családot? Közérthetőbben: mit szeretnénk csinálni? Csak kreatívan, ne fogjuk vissza magunkat
(én amúgy preferálom a lázadó - melkor-szimpatizáns nolda szerepét de ez magánügy, várok rátok)
Illetőleg, a következőkben szeretnék minden csapattagtól látni egy kissebb leírást, milyen is ő. Természetesen nem a külső fontos azért gondolok erre, mert bár sokatokkal találkoztam már, van, akit nem ismerek én se közelebbről - gondolom, így vagytok ti is egymással. Csak a legszükségesebbeket
És persze, ha van bennetek elég kedv, és energia, ki lehetne dolgozni a saját "tünde identitásotokat" is - avagy ki is lennél Te, mint a Fehérszirt család tagja? Nemsokára írok családfői bemutatkozót, csak perpill nem akarom foglalni a helyet előletek
Éss, csapatszínek, hátha valakit ez is érdekel. Én fehér-fekete, vagy szürke-fekete kombinációra gondoltam - a helyzet meg az, hogy van némi mozgásterünk, tehát erről lehet még ötletelni. A csapatnév analógiájára értelemszerű a fehér, a fekete meg jó kiegészítőszín lehet de tessék csak ellenvetni
Egyelőre ennyit, nem akarlak titeket rögtön lefárasztani
Nos, hajrá, mélyen tisztelt rokonaim!
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
- dorwinion
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 5 hónapja #329965
Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Vagyok ám én is!
Téma zárolva.
- Newra
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 5 hónapja #329960
Írta: Newra
Van mi arany, bár nem fénylik...
Newra válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Üdvözletem így elsőként.
Örülök, hogy végre megnyílt az idei topic. Már nagyon vártam.
Néhányatokat már ismerem, néhányatokat még nem. Remélem ez változni fog a tábor végére.
Örülök, hogy végre megnyílt az idei topic. Már nagyon vártam.
Néhányatokat már ismerem, néhányatokat még nem. Remélem ez változni fog a tábor végére.
Van mi arany, bár nem fénylik...
Téma zárolva.
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 5 hónapja - 16 éve 11 hónapja #329088
Írta: Ulmo
Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek téma létrehozva Ulmo által
Ebben a topicban lehet készülni a 2007-es táborra.
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.170 másodperc