Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek

Több
17 éve 2 hónapja #341328 Írta: Lamy
Lamy válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Nekem spec szept 1-2, ami eddig fix időpontú elfoglaltság az elkövetkezendő pár hétben, uh bármikor bármit ezen kívül, csak fixáljuk le időben! (időben = kb. 1 héttel előtte)
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #341327 Írta: Lamy
Lamy válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Nekem spec szept 1-2, ami eddig fix időpontú elfoglaltság az elkövetkezendő pár hétben, uh bármikor bármit ezen kívül, csak fixáljuk le időben! (időben = kb. 1 héttel előtte)
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #340846 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek

Esgal írta: Hát, nekem hétvége lenne jó... és vegyük figyelembe, hogy szeptember 8-án össztáboros tali is lesz. hm. legyen utána? vagy előtte?

A másik. Kaptunk egy felkérést a szervezőktől (minden család kapott), hogy ha van kedvünk, csinálhatnánk egy max. 5 perces performanszot "Mi lett a Feanor-féle incidensek után velünk"-témában. Kérdésem, van-e kedvetek-időtök mindehhez? Ha igen, akkor támogatnék egy szeptember 1-2-t.

Nos?

Benne vagyok, bár az időpont lehet, hogy nem jó..

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #340765 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Hát, nekem hétvége lenne jó... és vegyük figyelembe, hogy szeptember 8-án össztáboros tali is lesz. hm. legyen utána? vagy előtte?

A másik. Kaptunk egy felkérést a szervezőktől (minden család kapott), hogy ha van kedvünk, csinálhatnánk egy max. 5 perces performanszot "Mi lett a Feanor-féle incidensek után velünk"-témában. Kérdésem, van-e kedvetek-időtök mindehhez? Ha igen, akkor támogatnék egy szeptember 1-2-t.

Nos?

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #340429 Írta: Kincses
Kincses válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Én szeptember 7-16-ig nyaralok. :roll:

Minden jó könyv olvasása olyan, mintha elmúlt századok legderekabb embereivel, e művek szerzőivel társalognánk
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #340332 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Az egész szeptemberem egy hatalmas káosz, szóval bökjetek egy dátumra, és majd megpróbálok kitalálni valamit. Ha megy... :?

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja - 17 éve 3 hónapja #340268 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Nekem inkább szeptember(29-én cuccolok föl, előtte még nem nagyon jó..csak kicsit...de meg tudnám oldani :lol: ) eleje vagy augusztus 29-e után lenne jó, de majd még eldől.

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #340266 Írta: Lamy
Támogatnék egy csapattalit valamikor augusztus vége, szeptember eleje.
Hétköznap vagy hétvégefelé gonoltátok? Első sorban Anyu, mert hát ugye ő a vendéglátó.
;) =
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #340251 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Nesze nektek, ezt találtam YuoTube böngészés közben. Minden idetévedőnek sok szeretettel, remélem, jól szórakoztok rajta, szerintem üt. Nem csak Star Wars kedvelőknek...

Epizód one

Epizód two

Epizód three

Kimaradt extrák

És bónusz, akinek tetszett a Transformers régen vagy most:

Halmazati büntetés

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #340165 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Látnak minket... :lol: :P
De mi is őket... :twisted:

Van mi arany, bár nem fénylik...
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #338409 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Nam:

Esgal írta: Én támogatnék valami csapattalit úgy ősz eleje-nyár vége felé. Grill-bogrács nálam, Keresztúron?

Írta vala Esgal. Én is támogatom, olyan ősz eleje fele.

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #338384 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Egy kérdés: csapattali mikor lehetséges? azt hiszem, volna miért találkoznunk.

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #338127 Írta: Missy

Lamy írta: Missy!
Írtam neked mail-t, ugye jó címre ment!
jövőbeli agybajtárs ;) =

ÓÓÓÓ, oké, nézem. :oops: :oops: Azt a címet már nem igazán használom, de ezen válaszolok: miriel3@citromail.hu

Jah és mindenkinek aki nézte/i Newra képeit: Volt rajtam minden ruha. Tényleg. Ahol(mármint amelyik képen) úgy tűnik :oops: :oops: , hogy nem, ott is.

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #338118 Írta: Lamy
Missy!
Írtam neked mail-t, ugye jó címre ment!
jövőbeli agybajtárs ;) =
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #338095 Írta: Namarie
Minden felvettnek garatulálok, és sok-sok sikert, erőt, egészséget, kitartást kívánok a tanulmányaihoz, és nagyon-nagyon sok örömet a leendő szakmájában!

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #338036 Írta: Kincses
Kincses válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Gratulálok!!! :D :itscool:

Minden jó könyv olvasása olyan, mintha elmúlt századok legderekabb embereivel, e művek szerzőivel társalognánk
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337994 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Graaaaaaat! :hello: :hello:

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337966 Írta: Missy

Esgal írta: Ésss, tessék gratulálni Missynek, ha a wiwen jól láttam, felvették az egyiptológiára ;)

:oops: :)

De anyánknak is ám, mert őt is felvették!!! :D Igaz, ezt már a táborban tudtuk. :D

Köszönöm.

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337924 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Grat!

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337908 Írta: Esgal
Ésss, tessék gratulálni Missynek, ha a wiwen jól láttam, felvették az egyiptológiára ;)

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337486 Írta: Missy
Nossss. Először úgy volt, hogy nem személyenként írom a köszönetnyilvánítást-kicsit idegennek érzem magamtól, de családon belül ennyit igazán vállalok-, de aztán mégis.
De előtte: Szeretném mindőtöknek megköszönni ezt a tábort-ez volt az első :) - nélkületek nem lett volna olyan, amilyen. Bár viszonyítási alapom nincs, de mindig ez a tábor marad számomra a legeslegeslegjobbansikerültebb, mert itt találkoztam -izé..ebben a családban-találkoztam -szerintem- a legérdekesebb, legkülönlegesebb emberekkel. Köszönöm Nektek ezt a csodálatos 10 napot.

És akkor most: Köszönöm
:twisted: Dorwinak, hogy Dorwi volt és kicsit olyan, mint a nővérem, hogy elsírta magát az első napon(ő tudja miért)-akkor majdnem én is- és hihetetlen alakításait a táborban(amiért a szalagot kapta és kitűzte az ajtajára, az uborkákért, stb...) és a nagy közös nevetések...mit nevetések, inkább röhögéseket. És a szalonnát. Engedte, hogy én vagdossam. Oh...ohhhh....az a ropogóóóós...... :P nyamm.Jah! És a vibrátoro turbózós lámpát. :-)
:twisted: Ickének, hogy átlényegült, hogy adott a lekvárjából és hatalmasnagy boci szemekkel nézett rám, hogy nem tudta(vagy lehet tudta csak nem akarta megmondani :twisted: )melyik fiúé a boxeralsó,és természetesen, hogy tűrte a Fifit, aki nekem eredetileg egy plázacicaféleforma osztálytársam volt . :lol:
:P Lamynak, hogy Lamy és találkoztunk, és remekül táncolt, és röpizni akart, tartott elméletit amiről lekéstem :lol: , a törölközős mutatványt, azt a pár percet a buli estéjén a fánál.
:o Esgalnak, hogy anyám volt, hogy tetszettek az indamintáim, hogy próbálta kicsit nálunk tartani Celebromot , hogy bátorított.
:) Kincsesnek, hogy együtt mentünk Keletibe, hogy Enyafan, és egy szobában voltunk, és, hogy megtanult hangosan beszélni.
:D Newrának, hogy jobban megismerhettem,hogy fényképezett,a májkrémet,hogy elvitt Pestig és nem nézett ki belőlem egynémely dolgokat. :lol: Newra: én se. De vhogy kihozzátok belőlem a másik Missyt esténként.
:) Namnak a Kékszakállú herceg várát-még nem hallottam :oops: -és a vonaton a beszélgetést, és amúgy az elmélkedéseket.
:P Celebromnak, hogy néha láttam családunk körében is, a sok szalagot és az íjas beszélgetést.
:twisted: Meliannak az ommmmmmot, azt. hogy tényleg vega, mert nem kívánja a húst.
És így zárásként köszönök megint mindent és szeretlek Titeket.

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337411 Írta: Esgal

dorwinion írta: Hulla vagyok, bár megtévesztő lehet, hogy időnként megpróbálok értelmes mondatokat alkotni. Csendesen örvendeztem, hogy rossz a gépem, majd mekkorákat fogok aludni, erre elkezdtem tegnap délután olvasni... :lol:
Csapattali támogatva, ígérem, nem tarhonyát főzök! 8)

Dorw: jövőre megint beruházhatunk a reggeli kávékra, csak vmi jobbra

Café Pelé? :D

És nagyon köszönöm a megtisztelő címet, amit icke javasolt és ti megszavaztatok. Ciki leírni, de meghatottatok. :oops: :wink:

No igen, a nevelőanyaságot ki is felejtettem ;)

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337407 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Hulla vagyok, bár megtévesztő lehet, hogy időnként megpróbálok értelmes mondatokat alkotni. Csendesen örvendeztem, hogy rossz a gépem, majd mekkorákat fogok aludni, erre elkezdtem tegnap délután olvasni... :lol:
Csapattali támogatva, ígérem, nem tarhonyát főzök! 8)

Dorw: jövőre megint beruházhatunk a reggeli kávékra, csak vmi jobbra

Café Pelé? :D

És nagyon köszönöm a megtisztelő címet, amit icke javasolt és ti megszavaztatok. Ciki leírni, de meghatottatok. :oops: :wink:

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337384 Írta: Esgal
Gyermekeim az irodalomban ;)

Hát, köszönetlista.

Először is én is sietek leszögezni a jócsapatságunkat, bevallom, nem gondoltam volna, hogy ennyire jó család leszünk a végére ;) imádlak titeket, de ezt már mondtam.

A teljesség igénye nélkül:

:fight: ickének, hogy a fiam, és Fehérszirtfia, és hogy plimmegett egyet - nem ez volt az egyetlen meglepetés, amit okozott - és hogy nem tiltakozott a Fifi ellen ;)
:frodo2: Lamynak, hogy a fiatalabbik lányom, és hogy lelkes és türelmes
:pippin2: Missynek, az indamintákért, és hogy csöndesen nagyon jókat mond, és hogy ő is lelkes
:eowyn2: Kincsesnek, hogy hallottuk a hangját - -a lelkesedést innentől nem is mondom
:arwen1: Meliannak a chi-kungért, a mesélésért, és a kolbász jellegű dolgokkal kapcsolatos fejtegetésekért
:eomer1: dorwnak a hősies hímzésért, hogy néha gonosz, a nevetésekért, és a szemét- és ringlótlanításért
:frodo1: Newrának a fotókért, a jókedvért, a beszólások hűséges jegyzeteléséért, és hogy elvitt egy darabon
:merry5: Namnak, hogy felülmúlta önmagát (és nem estek egymásnak ickével)
:battleelrond1: Celebromnak, hogy csepűrágó, hogy szalaggyáros, és a pajzsért is

fenti természetesen nem fontossági, hanem emotikontalálási sorrend ;)

És globális köszönet az egész csapatnak
:dance: a farkasüvöltésért
:sauron1: a csapatos gyászindulóért - "Temetni jöttünk Valinor békéjét, nem dícsérni..."
:bounce: a lányoknak, hogy bevállalták és megcsinálták a táncot
:celeborn1: Fehérfirszia... akarom mondani, Fehérszirtfia történetéért, hogy mindenki benne volt
:pippin4: a spontán közös reggelikért-ebédekért-egyéb ad hoc összeülésekért
:deal: a közös röhögésekért csapatszíndarabírás közben
:gimliaxe: hogy elviseltétek (viselitek, mert ez is egy egoista mondat) zsarnoki domináns mivoltomat, mint Fehérszirt Úrnője
:itscool: úgy általában a létezéseteket ;)

Remélem, nem hagytam ki semmit... bár azért ez majdnem biztos.

Én támogatnék valami csapattalit úgy ősz eleje-nyár vége felé. Grill-bogrács nálam, Keresztúron?

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337198 Írta: Newra
Szívemből szóltok! Nagyon jó csapat lettünk!
Köszönöm mindenkinek, hogy elviselte a sok vakuvillanást és az ökörködéseimet.
Már aludtam 11 órát, de még mindig fáradt vagyok. :D Úgyhogy a többit majd később.

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337117 Írta: Lamy
Szisztok!

Nagyon jó volt veletek! Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó csapat leszünk!!! Köszi mindenkinek, de főleg Anyunak, aki öszefogott minket!
Vahhhhúúúúúúúúúúúú...
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337100 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Sziasztok!
Nem is tom mit mondjak!Nem gondoltam volna, h ilyen jó kis csapat leszünk.Sajnálom, h a pajzsot nem tudtam befejezni.Ja és Kincses, h nem tudtunk eleget röpizni.Esgál köszi mindent, tökéletes anyánk voltál. :) Ja és Melián: az nem baj ha szaratad a virslit.....Te jó ég majdnem szétszettetek.Dorw: jövőre megint beruházhatunk a reggeli kávékra, csak vmi jobbra.Köszi Newra a fuvart.Icke: te aztán mindíg tudsz meglepetést okozni (pliplipli):)Lamy: köfi a hennát, elfelejtettem frissíteni.és mindenkimásnakis köszi, szerintem a csapatelőadásunkra büszkék lehetünk, az 1etlen komoly és sikeres darab.
Miaúúúúúúúúúú!!!!!!

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337062 Írta: Missy
Jányok, hogy én mit találtam!!!!!!! 8O :P

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #336516 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Előkészületek
Este elég hüvös van, úgyhogy meleg ruhát, pulóvert feltétlenül hozzon mindneki!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #336491 Írta: Esgal
Ok, akkor a pályaudvaron a következőkkel számolok:

Missy
icke
Lamy
Celebrom
Kincses

Melian (szüléivel)

Nam (Hatvanban)

Dorw
Newra (kocsival)

leszek jó korán. Már alig várom ;)