KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007

Több
17 éve 2 hónapja #341775 Írta: Mornambar
Ééééééégek a közlési vágytól :D Szóval ha beleférünk meg minden, szívesen részt vesz a Góthika a Kömfön ;)
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #341767 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Köszi, efkú! :D
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #341762 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007

Acho írta: efkú: az mér van, hogy akárhányszor meg akarom nézni a kérdőívet (és persze kitölteni utána :) ), mindig ezt írja ki:

A kérdőív jelenleg nem áll rendelkezésre. Kérjük próbálja meg később.

?mindig pont akkor tölti valaki más is, vagy mi lehet a hiba?

azért mert a régi kérdőívet töltöd, ami elromlott. csináltam egy másikat, a link egy korábbi hozzászólásomban benne van, de akkor mégegyszer:

ez a működő kérdőív

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja - 17 éve 2 hónapja #341759 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
A kaszkadőr-téma izgalmas lehet... :)
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #341757 Írta: Acho
efkú: az mér van, hogy akárhányszor meg akarom nézni a kérdőívet (és persze kitölteni utána :) ), mindig ezt írja ki:

A kérdőív jelenleg nem áll rendelkezésre. Kérjük próbálja meg később.

Mindig pont akkor tölti valaki más is, vagy mi lehet a hiba?
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #341746 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007

Gandalf írta: icke:
A kaszkadőrtopic hasonló a harcos rendhez bizonyos értelemben, de gyakorlatilag egy újítás, teljesen más célra. :wink:

Hm, ez határozottan felkeltette az érdeklődésemet.
Úgy tudom, még nincs fix időpont és mivel már nem Budapesthez vagyok kötve, nem hiszem, hogy tudok jelentkezni. Pláne így időpont hiányában. :( Sajnálom, szeretnék nagyon menni pedig.

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #341741 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
icke:
A kaszkadőrtopic hasonló a harcos rendhez bizonyos értelemben, de gyakorlatilag egy újítás, teljesen más célra. :wink:

Attila:
Mire gondoltál konkrétan? A kérdőívet online kell kitölteni.
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #341734 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Milyen címre kell küldeni????? :roll: :roll: :roll: :oops:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #341713 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Üdvözletem!

A "kaszkadőrtopik" az a tábori harcos rend, vagy valami újítás? :D

icke

ignis sum quae contra frigus ardet
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #341674 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
gratula a hatalmas kérdőívért :lol: :lol: :lol:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #341661 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007

Estel Adániel írta: Egészen normális, ez jelenti azt, hogy elkészültél a kitöltéssel - második oldal szvsz nincs, tehát minden rendben. ;)
(Amúgy ha családon belül ugyanazon a gépen másvalaki is ki akarja tölteni a kérdőívet, érdemes kitörölni a tárolt websütiket. Mindezzel senkit nem bíztatok arra, hogy kétszer töltse ki, értem?!)

Valóban nincs második oldal :) Az a baromság, ahova jutni lehet, az meg csak a cuccnak az önreklámja, amiben összedobtam a kérdőívet.

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja - 17 éve 3 hónapja #341660 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Furi:

Gandalf írta:

KREATÍV ŐSZI MŰVÉSZETI FESZTIVÁL 2007.

Azaz röviden: KÖMF (azért nem hosszú Ő, mert röviddel jobban hangzik... :wink: :P )

;)

Tünde: töröld ki a cookie-kat, akor sztem menni fog.

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #341620 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007

Furi írta: az most ugy naon hülyén néz ki ha nem tom miaza KÖMF? és ha micsoda, akkor mikor/hol/miért/hogyan lesz?

megtennéd drága hogy nha visszaolvasol? merthogy táborosban is a következő oldalon meglelted volna az infót :lol:

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #341608 Írta: Acho
Az első kérdésedre a választ megleled a topik legelső oldalán. a többi még nagyjából formálódóban van, ha jól tudom... ;-)
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #341605 Írta: Furi
Furi válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
az most ugy naon hülyén néz ki ha nem tom miaza KÖMF? és ha micsoda, akkor mikor/hol/miért/hogyan lesz?
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #341577 Írta: Estel Adániel
Egészen normális, ez jelenti azt, hogy elkészültél a kitöltéssel - második oldal szvsz nincs, tehát minden rendben. ;)
(Amúgy ha családon belül ugyanazon a gépen másvalaki is ki akarja tölteni a kérdőívet, érdemes kitörölni a tárolt websütiket. Mindezzel senkit nem bíztatok arra, hogy kétszer töltse ki, értem?!)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #341550 Írta: Tünde
ha a második oldalra akarok lépni, akkor ide dob www.surveymonkey.com/
ez normális ?????? :wink: :lol:
te vagy mugli vagy én ??? :lol:

Spuri007 írta: Hello,
ez a KÖMF hogy nézne ki, kifizeti az ember (akárki akit érdekel), odamegy, és részt vesz a programokban?

pont így :P

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #341539 Írta: Spuri007
Hello,
ez a KÖMF hogy nézne ki, kifizeti az ember (akárki akit érdekel), odamegy, és részt vesz a programokban?

Légysz nyomj rá: www.travian.hu/?uc=hu6_7650
s2.battleknight.hu/index.php?loc ... f=MjcwMzY=
Kössz
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #341537 Írta: fqqdk
Van új kérdőív. Sajnos át kellett raknom egy másik cucc alá, mert az ingyenes verzióban a 2ask csak 10 választ engedett, az meg nem igazán elég :D Kérném azokat is, akik eddig kitöltötték, hogy töltsék ki újra.
kérdőív

Bocsánatot kérek a kellemetlenségért, de ha az ingyenes eszközök teljes spektrumán végig kell menni, mire lesz valami használható, akkor se programozok le egy kérdőívet. Az majdnem olyan lenne, mintha mugli szüleim lennének. Fujj.

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #341493 Írta: Rózsa
Rózsa válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Gandalf irta: Elsősorban MTT-sekre számítunk a résztvevők kapcsán, ezért legfeljebb nagyon minimális árusítást érzek reálisnak.

Köszi a választ.

Én sem könyvekre gondoltam, hanem kifejezetten MTT-seket érdeklő cuccokra. Kapolcson is sok (22 db!) MTT-s póló fogyott, és hol vegyenek az emberek, ha nem MTT-s rendezvényen? Ez áll a Lassira is, főleg, ha megjelenik addigra az uj!!!

Maximálisan egyetértek, hogy elég napi 1-2 óra árusitás, de az időpontot célszerű a programban közzétenni, hogy aki pólót vagy Lassit akar venni, megtehesse.

Aki vállalja az árusitást, azt ellátom szakmai infókkal, pénzkazettával, és számlatömbbel, ha mégsem tudnék menni. Mindenképp 18 év feletti kell legyen a felelős, természetesen fiatalabbak besegithetnek.

Rózsa

Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #341445 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Nos, pár cím- Mátrafüred és Gyöngyös:

Hanák Kolos Ált. Isk. Diákotthon és Óvóda:
Mátrafüred, 06/37- 520-064, a Diákotthon száma: 06/37-320-071
Cím: 3252, Üdülő sor 1.

József Attila SZKI és Kollégium, Gyöngyös,
06/37-311-857, Kollégium: 06/37-311-858

Vadas Jenő Erdészeti és vadgazdálkodási SZKI és Kollégium:
Mátrafüred, 06/37-520-250
Kollégium: 06/37-520-242

Mátra Művelődési Központ, Gyöngyös:

06/37-312-281; 06/37-312-282

Gyöngyösnek az a nyagy előnye, hogy a Népstadiontól gyorsjárattal kb. egy óra, de ha a Művközpontot váalsztjátok, akkor még nézek egyéb kolikat is.

Mátrafüred gyöngyöstől még egy kb. 15 perc (át kell szállni, de a buszpályaudvaron szerencsére nem lehet eltévedni.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #341427 Írta: fqqdk
Sry a kérdőívvel problémák vannak, majd utánanézek, jövő hét elejére remélhetőleg helyre tudom állítani.

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #341409 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Attila: igen! Akkor jelezd nekünk.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #341391 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Tehát akkor ha valaki ambíciót érez magában arra, hogy segítsen az árusításban akkor azt is lehet írni...mármint a kitöltendő tesztben?
:roll:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #341361 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Panni: Nem, Dorwinion továbbra is a logisztikusunk, csak Rabyn őt kihagyta véletlenül a listáról. Rabyn továbbá ellát emberi logisztikai feladatokat is a kommunikáció mellett, így nem kell külön HR-es. :wink: Rakd be a Hírlevélbe a két szavazást mindenképpen (a hány napot fizetnél-est meg amit belinkeltem, az efkú-félét is), ennyi konkrétum elsőre elég lesz.

Rózsa: Elsősorban MTT-sekre számítunk a résztvevők kapcsán, ezért legfeljebb nagyon minimális árusítást érzek reálisnak. Pénzügyekért majd Dorwot kell zaklatnod (vagy ő fog téged), de a fontosabb dolgokba én is szeretnék beleszólni!
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #341357 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007

Rabyn írta: Kömf főszervezői csapata

Gandalf - Főszervező
Rabyn - kommunikációs (fedélzetmester:D)
Milendória - "Rendekkel" kapcsolatos programok
Cueddo - Gálaest
Hanna - Minden más program felelőse.

Akkor ezek szerint a tervezett 7 főszervező 5-re redukálódott?

Ha a lentebb olvasható infókon kívül más konkrétumokat is sikerült megbeszélnetek, légyszives írjátok be ide, vagy küldjetek egy privit, különben nem kerülnek be a Hírlevélbe.

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #341338 Írta: Rózsa
Rózsa válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Ne felejtsétek el, hogy mivel már bejegyezte a Fővárosi Biróság az MTT székhelyváltozását, aki az MTT-nek vásárol, a számlákat ezentúl a következő cimre kérje:

MAGYAR TOLKIEN TÁRSASÁG

1203 BUDAPEST Török Flóris u. 19.

Köszönöm: Rózsa

Apropó: Ki lesz a költségvetési, pénzügyi felelős?

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #341337 Írta: Rózsa
Hali!

Nagyon tetszik az egész KÖMF!

Van-e igény MTT póló, Lassi, mappa árusitásra? Most jelezzétek, ha igen...
A kapolcsi hivatalos programból és a szervezésből is teljesen kimaradt...

Ha igen, kellenek hozzá emberek, akik vállalják, vagy korlátozott időpontban, mondjuk egy nap 1-2 órát lenne érdemes árusitani.

Valószinűleg el tudnék menni, de nem 100%.

Hódolat a szervezőknek!

Üdv Rózsa

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #341330 Írta: Gandalf
Elkészült a kérdőívünk, arra kérünk MINDENKIT, aki jönne KÖMF-re, hogy mindenképpen töltse ki minél hamarabb!!! Az idő szorongat és gyorsan kell összeállítanunk a programokat, legkésőbb szept 15-ig meg kell lennie a végeredménynek.

A cuccért köszönet Efkúkúdékiel tüncnek, csillag ragyogja be csírázó szikráit! 8)

Csalni szigorúan tilos és életveszélyes, mindenki csak 1x szavazzon, különben "akit csaláson kapunk azt elvisszük a lenin mauzóleumba, és ott a lenin hulláját nekromanciázzuk, csak azért, h a csalót ő ******** ******." (Copyright by fent nevezett tünc)

A teszt minden humoros jellege ellenére egy komoly dolog és tényleg komolyan vesszük! Hajrá:

survey.2ask.net/31c53491f4bc92a6/survey.html
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #341320 Írta: Gandalf
Azt hiszem, mégiscsak engedélyezni kéne a szervezőknek is a fellépés lehetőségét. Csak vigyázzatok, ne vállaljátok túl magatokat! :)
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.484 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére