Tábori keretjáték
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- fqqdk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Sajnos az eredeti szövegírás nem igazán az én specialitásom, farigcsálni, mert kapirgálni meg remixelni egyszerűen jobban tudok. Lehetne ezt így?
code a rat the monster on doom in it
- fqqdk
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- fqqdk
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Ok, de azért Angwennek szóljon!dorwinion írta: Niph 21-én hétfőn a szüleivel megy haza, tehát valszínűleg hamarabb lép le, mint mi. De ez a'sszem már nem zavar semmit...
Leguán:
Előbb telepedj le szerintem civilben a táborba, utána vacsi után jönne Bombadil, az esti kirándulás során kéne összefutnod velük az erdőben.
B.T. a Szellemeket jött meglátogatni, nem tudott a menekültekről. Az erdőben bolyongva azonban megérzi, hogy valami Gonosz Árny ólálkodik a Szent Liget körül, mely Toma Gazdát óvatosan elkerüli. Nem találkoznak, de majd kitaláljuk, mit kell tudnod róla és mit lehet elárulnod róla a táborozóknak.
Másnap este majd félrehívod a Szellemeket és elmondod nekik, hogy lejárt az idejük, hamarosan távozniuk kell. Harmadnap reggel pedig távozásodkor elbúcsúzol Bombadilként is.
- dorwinion
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Leguanember
- Nem elérhető
Hogy könnyű dolgotok legyen, elmondom, mik a paramétereim:
174 cm magas, 76 kg, pocakos, szakállas férfi sága csizmában, kék zekében, barna nadrágban, zöld mellényben, köpenyben-kalapban hátizsákkal és egy gitárral vidáman dalolva érkezik a kácsárdi szőlődombok alá július 17-én az esti órákban (nyolc körül).
Gondtalanul, a világ minden rezdülésére odafigyelve, de azért egészséges szórakozottsággal járja a vidéket, amikor is nyüzsgésre lesz figyelmes, és belebotlik emberek, tündék és törpök hangos, különös és még valamilyen csapatába.
...
Távozom július 19-én reggel, itt szeretnék kérni egy autós felvezetést a 7.49-es vonathoz.
Ha adtok pár szó instrukciót, akkor abból már tudok gazdálkodni, ha nem, abból is tudok, csak több lesz a meglepi.
17-én, csütörtökön 18.11-kor érek be a vonattal SAÚH-re, onnantól rendelkezzetek velem.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Gandalf
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
1. nap
ON csapatfoglalkozás:
* séta a környéken - "bolyongás"
* eltévedés, névtelen, emléktelen elveszés
* pl. 15 perc néma csöndben, ilyesmi
Megtalálják a Ligetet (ami az egész tábor területe)
* találkoznak egymással (megbeszélve, h pl. 9-kor kezdünk, addig mindenki érjen vissza a csapatával)
* kikészítve tűzrakás, csak meg kell gyújtani, és akkor megjelennek a szellemek. zene, megminden.
* fények: mécsesek, de ezúttal színesek mondjuk.
A szellemek megmondják a tutit:
* mi szellemek vagyunk, szasztok, hát ti?
* csapvezek: mi mink vagyunk, de erről semmit nem tudunk.
* akkor pont jó helyen jártok, szerencsétek, h öreganyátoknak szólítottatok. ha maradtok, akkor visszanyerhetitek önmagatokat.
* de ehhez tessék megesküdni, hogy nem ontotok vért, meg ilyesmi, amíg a ligetben vagytok. ja, ha kimentek, elfelejtetek megint mindent. okés?
* csapvezek és csapatok: OOOKKKÉÉÉ.
Eskü: színes porok, akármi. zene. pátoszos szöveg. szép és megható.
* emlékőrök kihívása: szellemek mondják, h az alkotói munka teremt. A Világ is alkotásból bontakozott ki, múltatok is alkotásban ölthet újra testet. vagy valami ilyesmi. de ezt meg tanulni. emlék-őröknek eszükbe jut, h jé, és felajánlják szolgálatukat az egész tábor számára.
* rituálék magyarázata: mi így szoktuk, tehát ti is.
Aztán kötetlen tábortüzelés, ahogy gondoljátok.
- fqqdk
- Nem elérhető
megtárgyaljuk, van alternatívám.Gandalf írta: Ha kiszedjük a törp-gyűrűt, akkor megint írhatjuk át a questeket, nem, most már ezt ne variáljuk. Lesz így is bőven mit átírni!
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- Gandalf
- Nem elérhető
- fqqdk
- Nem elérhető
A kékhegység probléma megoldható, de én maradnék annál a verziónál, hogy belegosti menekültek. Így náluk lehetne pl a Nimphelos, viszont az egy érdekes kérdés, hogy akkor mi közük Szauronhoz, és hogy lehetett-e gyűrűjük. Eléggé úgy tűnik, hogy nem, de ez még nem annyira vészes dolog. Holnap nekiesünk.
- Gandalf
- Nem elérhető
Javaslatok eme probléma kiküszöbölése ügyében:
- A törp uzbad a Gyűrűjével titokban az üres törp-csarnokoba költözött, és csak Annatar tudott róluk, így jutottak oda a khazad-dúmiak (akiket nem szabad móriaiaknak hívni, mert az a harmadkori tünde név). Ők is akor Durin-ivadékok és fan fiction-nép.
- A követek levele nem szólhat nekik, csak a lindoniaknak.
Még egy ilyen bakit találok a keretjátékban, és én nem tom, mit csinálok...
- Gandalf
- Nem elérhető
Akárhogy is számolom, a júli 19. az a 8. nap........Ery írta: Terveim szerint 19-én a 13:49-es vonattal megyek majd, mert arról nem kell átszállni.
Tolni kell a halálát 2 nappal.
Jah, és ő úgy tudja (de kérdezzünk utána) hogy aznap Rodarth is lelép vele együtt az edzőtáborba, így az ő szálát is módosítanunk kell.
- fqqdk
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- fqqdk
- Nem elérhető
ja és tessék a kérdéseim mellé odahalózni a k nagy work_in_progress logót, és lehetőleg nem rögtön lebaszni ringet, hogy mit önállóskodik, meg ilyenek. csak egy kérdés.
- fqqdk
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- fqqdk
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Meglássuk még.fqqdk írta: lajosalvást tényleg komolyan kérdem ám.
- fqqdk
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- fqqdk
- Nem elérhető
Kedden cdsaládi programom van, de lehet hogy nem tart sokáig, majd igyekszem úgy intézni, hogy mondjuk nyolctól ráérjek, G úgyis csak félnyolctól ér rá. Olyat lehetne esetleg, hogy Lajosban aludni, hogy sokáig toljuk? Viszek energiaitalt, meg hajlandó vagyok állni a kaját.
- gillz
- Nem elérhető
időpontot minél többet, ma még úgyis beszélek emberekkel, megminden.