Tábori keretjáték
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Gandalf
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
fqqdk írta: Félhét az teljesen jó a Dózsánál, bár alkalmas helyet nem tudok a környéken, ami alapvetően nem egy jó jel, tekintve, hogy abban a kerületben azért elég ismerős vagyok DD
Én inkább javasolnám a Nyugatit háromnegyedkor, oda könnyebben eljutok vonattal, később kényelmesebb onnan hazamenni mindhármunknak, és kulturáltabb környék is, értsd: könnyebben találunk alkalmas kocs.. teázót. Potala pl?
Mekkora esély van arra, hogy esetleg Leguán meg Dreamer is jöjjön?
Drímőrt meg ő kérdezni időben Ádámról nem tudom.
Oké, akkor háromnegyed7kb a Nyugatinál? Ott lenn az aluljáróban?
need more brainz. yourz. now.
- fqqdk
- Nem elérhető
Én inkább javasolnám a Nyugatit háromnegyedkor, oda könnyebben eljutok vonattal, később kényelmesebb onnan hazamenni mindhármunknak, és kulturáltabb környék is, értsd: könnyebben találunk alkalmas kocs.. teázót. Potala pl?
Mekkora esély van arra, hogy esetleg Leguán meg Dreamer is jöjjön?
code a rat the monster on doom in it
- Gandalf
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
szal, hol és mikor találkozunk?
- fqqdk
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Nekem jó ez a hétvége, hétfő este 17-től, szerda este 17-től.
- gillz
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Addig is házi feladat mindannyiunknak valami pöpec kis befejezést, végkifejletet találni a tábornak, mind keretjáték-, mind program szintjén, illetve együtt a kettőt!
És ha ez megvan, utána megnézhetjük, milyen ívet kell leírniuk a csapatoknak, hogy a kezdetektől eljussanak oda.
- fqqdk
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
gillz írta:
Gandalf írta:
fqqdk írta: találkozójavaslatok?
Délelőtt érek rá minden hétköznap, mert most végig délutános leszek. Vagy késő este (kilenckor végzek a Népligetnél)...
én egyelőre ráérek délelőttönként
Zsír!
Efkú?
- gillz
- Nem elérhető
Gandalf írta:
Délelőtt érek rá minden hétköznap, mert most végig délutános leszek. Vagy késő este (kilenckor végzek a Népligetnél)...
én egyelőre ráérek délelőttönként
- Gandalf
- Nem elérhető
- fqqdk
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
Azt szvsz a csapvezek is is kiszabhatják maguknak, h legyen "kötelező" performansz És igazából abban is bennevagyok, h eldöntsék a színeiket, meg azt, h csapatpólójuk legyen-e. Szvsz mi akkor döntsünk ezekben, ha megkérnek rá, mer' ők nem tudnak.
- Gandalf
- Nem elérhető
A másik kérdésedre: sokan furának érzik, hogy "csak" játszadozniuk kell abban a kevés időben az elején, meg megbeszélni az aznapot. Szerintem az infogyűjtést kell majd konkretizálni, vagy nemtom....
- gillz
- Nem elérhető
Konkrét közösségépítő cselekvést akarnak, csak és kizárólag olyan questeket a csapatoknak, amelyekben minden csapattag aktívan részt tud venni és ténylegesen közösségépítő. Ezeket minél hamarabb elkezdeni.
szvsz nyugodtan kitalálhatunk kis küldetéseket is, hátha lesz a csapatoknak olyan emberük, akit el akarnak küldeni egy fél órára a ténylegesen közösségépítő dolgokon meg mi a toszt értettek?
mmint azon túl, hogy nyilván gyűjtik az infót, és reggel-este megbeszélik keretjátékon belül?- Valami keretjátékos aktivitást a rendi időszakban a csapatoknak is.
utolsó nap:
ja. még ki kell találni
- Gandalf
- Nem elérhető
Holnap csinálunk havi beosztást és kiderül, mikor érek rá.
Mai képzés keretjátékos vetületéről annyit, hogy kijöttek a koncepciók hiányosságai, és néhányan keselyűként vetették rá magukat.
Szóval:
- Már nem csak a rendvezek, de a csapvezek is igényelnének komoly mankót tőlünk, hogy tudják, miből indulhatnak ki, hogy fejlődik a népcsoportjuk története és sorsa, hova kell eljutniuk és mit kell csinálniuk.
- Konkrét közösségépítő cselekvést akarnak, csak és kizárólag olyan questeket a csapatoknak, amelyekben minden csapattag aktívan részt tud venni és ténylegesen közösségépítő. Ezeket minél hamarabb elkezdeni.
- Valami keretjátékos aktivitást a rendi időszakban a csapatoknak is.
- A tábor lezárása nagyon érzékeny pont. Ugyanazt mondták egyébként, amit én is szteretnék: a tábor vége ne hent legyen, hanem katarktikus feloldás és közösségi élmény. Ha a 9. napon a csapatelőadás során derülnek ki az utolsó konfliktusszálak, ráadásul pont vacsora előtt, akkor erre nehezebb lesz megoldást találni. Azt javasolják, 9. napon új konfliktus már ne legyen, a 8. nap legyen az utolsó mlehetőség ilyesmire, a kilencedik napon egységes Tábort kellene formázni az előadásokkal. Ami nehéz lesz, ha egyes csapatok csak az előadásban árulják el, hogy ők voltak a mocskok a szomszéd csapattal... Megkérdőjelezték, elég lesz-e feloldásnak az az előadás, amley pont ezeket a szemétkedéseket hozzák újra (vagy először) felszínre.
- fqqdk
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Törvényes jó: Hűséges númenoriak?
Semleges jó: Eregioni tündék?
Kaotikus jó: Lindolni tündék?
Törvényes semleges: Kékhegység-beli törpök?
Teljesen Semleges: Sötét-tündék?
Kaotikus semleges: Erdei emberek?
Törvényes gonosz: Fekete númenoriak?
Semleges gonosz: Móriai törpök?
Kaotikus gonosz: Ember kalózok?
Így volt valahogy?
- Gandalf
- Nem elérhető
Szombaton összedobtam az első előzetest, kicsit amatőr, kicsit rövid, de első hangulatteremtőnek jó lesz szerintem:
Holnap berakom a linkjét a topicba.
Ha majd lesz egy kis időnk, Ulmoval összedobunk egy profi és normálisabb előzetest is az eredeti tervek szerint (Ideglelés, saját felvételek, stb.)
- fqqdk
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- fqqdk
- Nem elérhető
Szorri az offért
- Gandalf
- Nem elérhető
Ery közölte, hogy nem vállal semmilyen NPC-szerepet.
- dorwinion
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Gandalf írta: Kinek lenne jó az időpont és kinek van normális vágóprogramja?
Beszéltem Ulmo-val, ő rendelkezik eme fontos programmal és szívesen megcsinálja neked, csak az vágásra szoruló anyagot és a koncepciót kéri. Fordulj hozzá bizalommal!
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- fqqdk
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Vasárnap délelőtt és kora délután (olyan 3-ig) ráérek, ez alatt szerintetek össze lehet dobni (természetesen hozott anyagokkal csak) az első, teaser-trailert? Kinek lenne jó az időpont és kinek van normális vágóprogramja?