Csapatok
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Feltételezvén, hogy más csapveznek is eszébe juthatott hogy IN-es hangulatteremtést is lehetne, kértem (huszadszorra is ) hogy osszák meg velünk h. mi az amit tudunk ill. mit írhatunk a csapattopicba, és efkú nekem azt mondta szombaton, h. mivel hétfőn (=ma) egyeztetnek Gandalffal, egyelőre csak OUT dolgokat beszéljünk a csapattopicban.
Abból amit lentebb Gandalf írt, arra következtetek, hogy lehet majd IN-esen beszélgetni, különben hogy választunk magunknak nevet.
(Nemtom lelőjem-e a konkrét ötletem hogy hogyan képzeltem az IN-es topicot, de tábvezeknek privátban szívesen elmondom )
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Gandalf
- Nem elérhető
- A csapatoknak nincsen nevük (volt, de elfelejtették), ezért a topicok "Ring törpjei", Kincső tündéi", "Angwen emberei" és hasonló formákban nyílnak meg. Lehetőségetek van azonban a csapattal együtt, közösen nevet adni magatoknak (előtörténettől és múltbéli identitástól függetlenül), és akkor utólag át lesznek nevezve erre a topicok. Ez nem kötelező, ez egy opcionális lehetőség számotokra, de közösségépítésnek sem utolsó.
- Mindenképpen beszéljétek meg viszon a csapatsütögetést, hogyan és miként és mit szeretnétek elkészíteni! Az MTT-nek egy szem bográcsa van, így ha bográcsolnátok, akkor a csapatnak kerítenie kell a tavalyiakhoz hasonlóan bográcsot. De lehet egyéb módon is sütögetni, ahogy megállapodtok.
- Csapatszimbólum és/vagy csapatszín választása, ahogy eddig minden táborban.
- Amelyikőtök spoilerezni merészel, azt hazaküdjük - térítés nélkül
- Celebrom
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
- brokkoli
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- sebcsaba
- Nem elérhető
Namarie beírta Gábort párjának, viszont az általam csinált klaszterezéskor Gábor még nem jelentkezett egyáltalán. Szóval ők formailag rendben vannak párnak, csak késtek.Gandalf írta: Namarie eredetileg senkit sem jelölt, Gábor utólag jelentkezett és ő Namariet jelölte be. Azért raktuk őket párban, hogy legyen valaki Gáborral, aki ismeri. Nem tudom, mennyire kedveli Namariet, de csak nem jönne vele egy táborba, minden Tolkien-szeretete ellenére sem, ha Namot nem tudná elviselni!
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Kincső
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- Figyelmetlenek voltunk, és Cellofánt és Zsodoo-t véletlenül szétpakoltuk (nem tudom, miért), pedig kölcsönösen jelölték egymást. Cellofán Ringhez, Zsodoo pedig Kincsőhöz került. Kérdezném Ringet és Kincsőt, hogy rövid időn belül meg tudnák-e oldani a dolgot egymás között?
- Brandir jelezte, hogy mégsem szeretnék Sirgont, kérünk jelentkezőt, aki cserélne vele (ideális esetben fiúra, de ha másképpen nem megy, lányra)! Őt keresétek meg ezügyben!
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Minden a legnagyobb rendben.
A már kilinkelt doksit nem baj, ha Kincső ismét kilinkelte. Látjátok, h. változnak a dolgok. S mint látjátok, még korántsem végleges a verzió. Egy-két kérdés még nyitott.
Ismétlem: csak nyugi.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- gillz
- Nem elérhető
És ezennel túltárgyaltam a problémát
need more brainz. yourz. now.
- Gandalf
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Tényleg sorry, semmi rosszat nem akartam és át is gondoltam mit csinálok és nem tűnt semmi érdemi változásnak, nem linkeltem semmi olyat olyan helyre ahol olyan látta volna akinek nem szabad, nem szivárogtattam, és ha komoly és valós probléma lett volna akkor Gandalf aki rögtön hozzászólt miután betettem, 15 perccel később, akkor szól vagy akár törli a hsz-emet. (Főleg hogy tán ő a legkompetensebb ember, mivel eddig is mindig ő linkelte be a táblákat...)
Én aláírom bárkinek hogy csináltam már hülyeségeket életemben, de ez szerintem a bolhából elefántot kategória és szimplán nem értem (mint feljebb és lejjebb is kifejtettem) h. mi változott a link feljebbhozatalával, ami miatt jogos lenne a "letámadásom", de ha megmagyarázzátok hogy én nem értek valamit és igenis bajt csináltam akkor megyek Canossába és csokival követem meg a tábvezeket. Most komolyan.
- dorwinion
- Nem elérhető
Angwen írta:
dorwinion írta:
Kincső (Thilanna) írta: Változtattok és be se linkelitek újra?! Ejnye
Gandalf írta: spreadsheets.google.com/ccc?key= ... fLUg&hl=en
Kincső! Ugye tudod, hogy túlléptél a hatáskörödön? Igaz, hogy láthatjátok a beosztásokat, de addig, amíg a főszervezők nem linkelik ide ki a táblát, addig nem hatályos a dolog. Például van még néhány nem lefutott kör. Szóval úgy néz ki, hogy ezt elhamarkodtad és nem is a te feladatod lett volna.
Vitát nem nyitok.
Azért én reagálnék. Ez tudtommal ugyanazzal a linkkel elérhető, amit már megkaptunk. A módosításokat a régivel is látjuk. Különben valszeg Kincső sem tudta volna beírni. Bárki visszakereshette volna, Kincső csak megkönnyítette a dolgunkat.
Javítsatok ki, ha tévedek.
amíg a főszervezők nem linkelik ide ki a táblát, addig nem hatályos a dolog
Nem tévedsz, de ez a lényegen nem változtat. És itt fejezzük is be.
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Kincső
- Nem elérhető
1-2 naponta nézegettem, most meg abból jöttem rá h. beleírtátok a változásokat, h. Celebrom az én hsz-em előtt reagált is a változásokra (amiket a 3 oldallal lentebbi linkről láttunk, természetesen).
De még ha a táboros topicba linkeltem volna ki, akkor sem látná senki akinek nincs jogosultsága (ha az az aggály h. kicselezik a topictitkosítást vagy ilyesmi), így meg fentebbre hozott link nélkül is látná bármelyik csapvez
- Angwen
- Nem elérhető
dorwinion írta:
Kincső! Ugye tudod, hogy túlléptél a hatáskörödön? Igaz, hogy láthatjátok a beosztásokat, de addig, amíg a főszervezők nem linkelik ide ki a táblát, addig nem hatályos a dolog. Például van még néhány nem lefutott kör. Szóval úgy néz ki, hogy ezt elhamarkodtad és nem is a te feladatod lett volna.
Vitát nem nyitok.
Azért én reagálnék. Ez tudtommal ugyanazzal a linkkel elérhető, amit már megkaptunk. A módosításokat a régivel is látjuk. Különben valszeg Kincső sem tudta volna beírni. Bárki visszakereshette volna, Kincső csak megkönnyítette a dolgunkat.
Javítsatok ki, ha tévedek.
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- dorwinion
- Nem elérhető
Vitát nem nyitok.
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Gandalf
- Nem elérhető
- Orsie
- Nem elérhető
- Esgal
- Nem elérhető
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Rabyn
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
A csere-kérelmeket mind elfogadtuk, és egyéb javaslataitokból is a többséget, plusz még saját magunktól is variáltunk össze-vissza.
Nagyon köszönjük szépen az észrevételeiteket!
- Kincső
- Nem elérhető
Hát érdekes dolgok történtek 8O De nekem ez a csapatverzió is tetszik - annyi kérdésem van, h. Füleki Gábor és Namarie jelölték is egymást, vagy csak az alapján osztottátok ide, h. ő hívta táborba? Mert el tudok képzelni olyan esetet, hogy Tolkien érdekli és ezért örül az infónak h. van tábor, ellenben ez nem feltétlenül jelenti azt h. a "meghívóval" együtt is akar lenni. De csak kérdés Határozottan használhatónak érzem ezt a felállást és ezek az emberkék még kaphatóbbak lesznek a tüncülésre
Rabyn Te meg jó kis teler blokkot kaptál (Ami, Serrana, Olosta), pláne jó kreatívakat azért emelem ki, mert - statisztikai érdekesség - nincs egy másik olyan csapat se (ha jól nézem), ahol lenne 3 ember aki volt csapattárs HYN-ban, hobbitkáknál vagy tavaly siklóhajóban persze előbbi 2 csapat jelentős hányada idén nem jön de azért számomra érdekes mert tavaly Gandalfnál vagy hat HYN-es volt vele együtt
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Gandalf
- Nem elérhető
- Gumipók
- Nem elérhető
- Esgal
- Nem elérhető
/Lucifer/
/Ghymes/
- Kincső
- Nem elérhető
Én úgy gondolom h. a tábvezek is ismerik Mincéket meg engem is és tudták h. ez nem lesz egy egyszerú menet, de ha módosít valamit ez az infó h. kifejezetten engem kívánnak a hátuk közepére leginkább kilencünk közül, akkor csak azt nem tudom, h. kit lehetne cserélni mindenki görcsösen ragaszkodik az embereihez... egy-két kivételtől eltekintve akiről nem tudom mert nem mondott véleményt, pl. Brandir...
szerk. beszéltem Gandalffal aki megerősítette h. egyáltalán nem látják katasztrofálisnak a helyzetet, bár a problémát felfogták és majd megvitatják. ide is írom, h. egy ötletem van cserére, Brandirtól Sil és Ille, de eztet nem fogom emailben előterjeszteni mert 1. nem tudok egy órán belül beszélni Brandirral 2. abszolút megoldhatónak érzem azt h. maradjanak. innentől a tábvezek kezében a döntés
- Esgal
- Nem elérhető
Korábban Mírrand érdekében is felszólaltam, de ő nem tőlem tudta meg, mi van, eleve ő jött hozzám, hogy van-e nálam hely, mert nem biztos, hogy jól érezné magát, ahol van. Én meg erre csak annyit mondtam, hogy nincs.
/Lucifer/
/Ghymes/