Csapatok

Több
16 éve 6 hónapja #362682 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Csapatok
Én arra lennék kíváncsi, hogy kinek, de még inkább kiknek a kicsi szája járt el a beosztással kapcsolatban. Tudom, hogy ez nem fog kiderülni, mert senki nem vállalja fel a szószátyárságot, de akkor is. Miért nem lehet ezt betartani?

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362680 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Csapatok
Nem a személyes haverság-jelölésekről szól a dolog. ;)

Mivel a tábvezek kérték, hogy a megfelelő tippekkel-cserékkel-egyéb mozgatásokkal segítsük elő a minél nagyobb kompatibilitást az emberek között, gondoltam, illenék megosztanom veletek ezt az infot.

Konkrétan hadd ne interpretáljam a teljes beszélgetést; a lényeg az volna, hogy Minc és Siss a legkevésbé Kincsővel lenne, ha választhatnának a csapvezek közül.
Nem biztos, hogy az energiáid nagy részét "hatalmi harcokra"* kéne szánni, ha talán más elosztással mindenki többet profitálhat.

De a tábvezeké a végső döntés.

Kincső: te jelezted Olosta problémáját Brandirral kapcsolatban. Ez is hasonló helyzet szerintem.

*Szerintem amúgy több probléma volna azzal, hogy "hatalmi harcként" fogod fel a feladatot - ha a csapattagjaiddal küzdeni akarsz, az már rég rossz, és szerintem több bajjal jár, mint akár a túl szoros haveri kapcsolatok egy csapaton belül.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362674 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Csapatok

Orsie / Fraktál írta: sztem Esgal igazából a nem kompatibilisre gondolt. szvsz tényleg Kincső meg Mincék tényleg ég és föld, akitivitás, habitust, minden egyebet tekintve.

Ég és föld ritkán kerül konfliktusba egymással. Az esetek többségében a szó szoros értelmében gyümölcsöző az együttműködésük. :) Na jó, tudom, kezdem túlragozni, de viccet félretéve, a nem kompatibilis azt jelenti, hogy nem_képesek_együtt_meglenni, nem pedig azt, hogy nincs közös hobbyjuk vagy beszédtémájuk, vagy máshogy öltözködnek, más zenét hallgatnak, máshogy mondják az r-betűt, mittomén.

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362657 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Csapatok

Orsie / Fraktál írta: sztem Esgal igazából a nem kompatibilisre gondolt. szvsz tényleg Kincső meg Mincék tényleg ég és föld, akitivitás, habitust, minden egyebet tekintve. ettől függetlenül nem reménytelen a dolog, pláne, hogy ott van Fox is, aki "ellensúlyozza" Kincsőt. de szvsz is jobban éreznék magukat esetleg máshol.

ezt már akkor is tudtam amikor először megláttam a nevüket a csapatomban :D de az érdekelne, h. ők konkrétan mit mondtak :)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362656 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Csapatok
sztem Esgal igazából a nem kompatibilisre gondolt. szvsz tényleg Kincső meg Mincék tényleg ég és föld, akitivitás, habitust, minden egyebet tekintve. ettől függetlenül nem reménytelen a dolog, pláne, hogy ott van Fox is, aki "ellensúlyozza" Kincsőt. de szvsz is jobban éreznék magukat esetleg máshol.

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362655 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Csapatok

Angwen írta:

Esgal írta: Nem a csapvezek személyes haver-jelöltjeit kell a csapatukba tenni.

jaja, ezt támogatom. :P

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362647 Írta: Angwen

Esgal írta: Kincső: Minc és Siss személyisége nem túl kompatibilis a tiéddel. Egyszerűen nincs sok közötök egymáshoz, ezért nem hiszem, hogy konstruktívan tudnátok együttműködni. Ennyi ;)

Na várj, Esgal, a "nem kompatibilis" meg a "nincs sok közötök egymáshoz" nagyon-nagyon nem ugyanaz. Az előbbit nem árt figyelembe venni, az utóbbi nem szempont. Nem a csapvezek személyes haver-jelöltjeit kell a csapatukba tenni.

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362644 Írta: Kincső

Esgal írta: Kincső: Minc és Siss személyisége nem túl kompatibilis a tiéddel. Egyszerűen nincs sok közötök egymáshoz, ezért nem hiszem, hogy konstruktívan tudnátok együttműködni. Ennyi ;)

Nyilván a tábvezek meg úgy gondolták h. meg tudom oldani :) Az volt a kérdésem, h. azt mondták h. másutt szívesebben lennének, vagy kifejezetten azt hogy nálam nem akarnának lenni és nem tudnák elképzelni h. együttműködjünk? Utóbbi esetben nyilván nehezebb dolgom lesz, de eddig is sejtettem h. nem minden csapattagom (pl. pont kettejük) részéről lesz azonnali az elfogadás... de tartom annyira intelligens embernek őket, hogy ne játszák meg minden körülmény között a "csakazértiskeresztbeteszünk" opciót... :P szóval az természetes ha van egy kis "hatalmi harc" az elején, de azért érdekelne hogy mennyire vannak ellenérzéseik.
Mindazonáltal ha valaki úgy gondolja, h. az ő vezetésével és az ő csapatában jobban éreznék magukat, továbbra is cserélhetünk, de nékem így is megoldhatónak tűnik ;)

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362637 Írta: Esgal
Kincső: Minc és Siss személyisége nem túl kompatibilis a tiéddel. Egyszerűen nincs sok közötök egymáshoz, ezért nem hiszem, hogy konstruktívan tudnátok együttműködni. Ennyi ;)

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362629 Írta: Kincső

Angwen írta:

Kincső (Thilanna) írta: Siss és Minc azért van nálunk, mert Siss efkú rendvezsegédje.

Hacsak nem értettem valamit nagyon félre, a rendvezsegédség egyáltalán nem befolyásolja a csapatbeosztást. A rendvez egyben csapvezsegédként is működik, a rendvezsegédnek viszont a csapaton belül nincs külön feladata. Icke sem nálam van, pedig ő Hanna segédje.

amikor efkú javasolta hogy Idrilre cseréljük el SÚ-t, akkor "hangzott" el Gandalf és efkú között, hogy miért kell neki mégegy "lelki társ" ott van Siss, mire efkú mondta h. az munkakapcsolat; ezért gondoltam h. emiatt kerültek hozzám, mert már az első, csak a jellapok alapján csinált verzióban, amikor még csak 5 fő volt nálam (vkinél meg egy tucat, emlékeztek), már akkor is itt voltak. Mer' hogy se hozzám, se a csapat más tagjához nincs sok közük, se túl aktív emberkék, szal nem látok más okot :)
Azt nem állítottam, h. az összes rendvezsegéd a rendvezével van, de asszem több példa is akad, és mint mondtam részemről cserélhetők (de bajom sincs velük), ha efkú szerint semmiképp nem akkor tényleg besorolom őt is problémás embernek. :D És továbbra is érdekelne h. Esgal mit hallott pontosan.

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362620 Írta: Orsie
ez így van, Nido se nálunk van.

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362619 Írta: Angwen

Kincső (Thilanna) írta: Siss és Minc azért van nálunk, mert Siss efkú rendvezsegédje.

Hacsak nem értettem valamit nagyon félre, a rendvezsegédség egyáltalán nem befolyásolja a csapatbeosztást. A rendvez egyben csapvezsegédként is működik, a rendvezsegédnek viszont a csapaton belül nincs külön feladata. Icke sem nálam van, pedig ő Hanna segédje.

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362615 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Csapatok
Lehet, hogy holnap este megcsináljuk a végleges beosztást (még egyeztetés alatt...), ezért arra kérünk Titeket, hogy a biztonság kedvéért holnap délután ötig folytassatok le minden csereakciót és kérelmet! Köszönjük!
:idea:
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362613 Írta: Kincső
Siss és Minc azért van nálunk, mert Siss efkú rendvezsegédje. Én nem nagyon ismerem őket, de nem tudok arról h. problémájuk lenne velem, hogy érted ezt a "szívesebben lennének más csapveznél" dolgot? Mert nyilván a 9 névből mki kitalál 1-2 ideálisat magának, már én is jeleztem h. Olosta Brandirnak annyira nem örülne (nem tudja, csak még régen beszéltünk ilyenekről), de ez nem igazi érv, 120 ilyen nyavalyt nem tudunk figyelembe venni...
És ha jól értem akkor az Idril-SÚ csere elfogadásra került, így ez Mincéknek jó lehet.
De nem ragaszkodom hozzájuk (efkú, vélemény?), úgyhogy ha valaki úgy gondolja h. jó cserealapot képeznek, várom az ajánlatokat :idea: ;)

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362572 Írta: Esgal
Én akkor megyek le, amikor a többség, bármely időpont jó. Diákom is van.

Továbbá, a csapatcseréket elősegítendő: beszélgettem kicsit az mttszülinapon minccel. És azt hiszem, ő meg siss jobban éreznék magukat másik csapveznél. Egyébként én nem mondtam nekik semmit, ez a kérdezgetős ("a csapvezek közül kivel lennél/nem lennél szívesen?") módszer alapján derült ki. Különben Mírrand is jelezte, hogy nem nagyon elégedett a csapatával - ezt mástól tudja, de ő azt mondja, nem jól érezné magát egy csomó fiatalabbal. Ellenben mondta, hogy annak idején szándékukban állt volna nimdorccal egymást jelölni, csak aztán épp nido felejtette tán ki. Utóbbi amúgy ratznál van, ahol szerintem mírrand is szívesen lenne.

Na, ezteket csak pluszinfoként, ha akartok valamit kezdeni vele, tegyétek meg.

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362550 Írta: dorwinion
A leutazással kapcsolatban örülök a kitörő lelkesedésnek , de ennél kicsit többre lenne szükség. :roll: Például olyanokra, hogy ki jönne, van-e diákja, melyik időpont jó neki. (Jobb lenne a későbbi, mert nem fogok 2-re leérni.)

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362467 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: Csapatok
hogy a gyászba ne má.

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362454 Írta: dorwinion
Kedves Érdekeltek!

Utána néztem a 0-ik napi leutazásnak, és lehet csoportosan leutazni, ugyan olyan feltételekkel, mint a következő napon a többieknek.

" A nappali tagozatos diákok legalább 6 főből álló csoportos utazása esetében az utazás szervezője által kiállított Bejelentés alapján 50%-os mérséklésű menetjegy váltására jogosult 10 diákonként 1 fő kísérő 2. kocsiosztályon. A diákok – érvényes diákigazolványuk alapján – 50%-os mérséklésű menetjegyet válthatnak."

A Bejelentés csoportos utazás elszámolásához doksit .pdf-ben megtalálható itt .

Ne kerülje el a figyelmeteket:

"A Bejelentést két példányban kitöltve az elszámolást végző jegykiadóhely részére legalább 24 órával korábban kell annak a vonatnak az indulása előtt átadni, amellyel a csoport utazni kíván.
...
A szervezőnek a Bejelentésen fel kell tüntetnie a csoport utazásáért felelős kísérő nevét, személyi igazolványának számát és lakáscímét."

A szóba jöhető utazási időpontok a Keletiből:
indulás: 10:05, érkezés: 14:11
vagy
indulás: 12:05, érkezés: 16:11

Érdekel-é ez benneteket?

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362423 Írta: Gumipók
Gumipók válaszolt a következő témában: Csapatok
Én elvagyok Felagunddal, és msn-en már beszéltem is vele arról, hogy az én csapatomban lesz... úgy láttam neki sincs gondja vele. Majd elválik, hogy gyakorlatban mi lesz... szerintem nem lesz gond.
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362347 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Csapatok
Elősorolnám a meglátásaimat:

1. Azt ígértük, hogy ha megvan a csapatbeosztás, akkor az prototípus lesz, amit véleményezére bocsátunk, és a gondolataitok alapján véglegesítünk.

2. Amikor elkészültünk a beosztással, nem akartuk, hogy sok cserebere legyen, így a mennyiségi változások kontrolljára lett a cserealku intézménye.

3. A várakozásainkkal ellentétben úgy tetszett, nem akaródzik variálnotok, hát próbáltuk ezt ösztönözni.

4. Ennek az lett az eredménye, hogy elbizonytalanodtatok, ugyanis konfliktusba került a táborvezetők kompetenciája azzal, amit kommunikáltunk. Úgy vettétek, hogy a beosztás maximálisan átgondolt, minden szempontra kiterjedt, és könnyen elfogadtátok tőlünk.
Ez két dolog miatt jó, úgy látom, megbíztok a táborvezetésben, és magatokévá kezd válni a feladat is.
Ugyanakkor érthetően felmerült, hogy mijezazegész, mit is akarnak a tábvezek? (Kincső, efkú, Orsi)

5. Az ellentmondás kibontására Gandalf szabatosan felvázolta a célokat.

6. Végül elindult az aktív hozzászólás konkrét emberekhez. Van némi kockázata, hogy itt a fórumon tesszük ezt, de praktikus mindenképp.

Azt gondolom, hogy eleinte és elsősorban az volt a szempontotok, hogy ti hogyan boldogulnátok az emberkékkel.
Ebből a körből egy Kincső és Ratz közti csere született, illetve Remzy beosztása.
Amiről most érkeztek be információk, az inkább az a nézőpont, hogy az egyes csapattagok hogyan fogják érezni magukat az adott emberek között. Egy eredmény: Remzy a helyén is maradt az egyeztetések után.
Felmerült még:
a Narb-Ancalima és a Narb-Sirgon reláció átgondolása,
Felagund helye Pókéknál jó-e?
várjuk a többit...

Ahogy Gandalf is írta, a csapatoknál nagyobb hangsúlyt kell adni az egyéni sajátosságoknak, ellentéteknek (és szimpátiáknak is, ahogy a jelentkezés történt), és ez az, amiben igazán számítunk a Ti segítségetekre, ehhez naprakész kapcsolati hálók kellenek, és sok szem, ami többet lát.
Nyilván nem lehet cél tökéletes beosztás, hiszen nincs olyan, és itt azért idézném Orsit is, aki írt a további variálás hátulütőiről.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362284 Írta: Esgal

fqqdk írta: csináljunk nulláról egy teljesen új tábori koncepciót, én az alábbi javaslatokat tenném:

- ne legyenek koedukált csapatok. a rendvez/csapvez párosokat ennek megfelelően rendezzük át. ha nem lehet párosítani, akkor sorsolásos alapon cseréljünk le egy fiút / lányt.
- teher alatt nő a pálma: igyekezzünk szimpátia helyett antipátia szerint összerakni embereket. tanulják meg végre, hogy az utálat nem megoldás. kölcsönös jelölés, ismert szimpátia kizáró ok, hogy két ember egy csapatba kerüljön.
- nem lesz keretjáték. a sok hülye rpg elvonja a figyelmet a közösségépítésről.
- a rendi beosztásokat a fentiekhez hasonlóan variáljuk át: neveljünk sokoldalú, rugalmas, mindenre alkalmas embereket. a szüttyögő kézműveseket mozgassuk meg harccal, az elszállt költészeket tegyük be kirándulni, a sajtósokat pedig táncolni. a kirándulók fűzzenek gyöngyöt, és a harcosok pedig főzzenek.
- hozzunk nyilvánosságra azt az amúgyis mindenki által ismert tényt, hogy a tábvezeink tökéletesen inkompetensek, és kérjük fel Ankalimont a tábor egyszemélyi vezetőjének. biztosítsunk hozzá fehér lovat, amit a harcosok főzése által megtakarított költségvetési tételből finanszírozzunk.

LOL :D :nagyonröhög:

Hogy OFF ne legyen: én általában sajnos éjjel vagyok online. De ha mondtok egy esti időpontot, igyekszem úgy intézni. Bár sokat beleszólni nem fogok, tekintve, hogy elégedett vagyok (igen, én is unom már a szövegem), max. akkor, ha valaki úgy érzi, a csapatommal kapcsolatban mondandója/kétsége van. előbbit meghallgatom, utóbbit eloszlatom.

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362270 Írta: Kincső
Szerintem az, hogy indítványoztuk h. beszéljük meg, mert többen még szeretnék átgondolni a csapatukat, nem jelenti azt, hogy nem abban fogunk megegyezni hogy maradjon így, minimális cserével ;)

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362258 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: Csapatok
csináljunk nulláról egy teljesen új tábori koncepciót, én az alábbi javaslatokat tenném:

- ne legyenek koedukált csapatok. a rendvez/csapvez párosokat ennek megfelelően rendezzük át. ha nem lehet párosítani, akkor sorsolásos alapon cseréljünk le egy fiút / lányt.
- teher alatt nő a pálma: igyekezzünk szimpátia helyett antipátia szerint összerakni embereket. tanulják meg végre, hogy az utálat nem megoldás. kölcsönös jelölés, ismert szimpátia kizáró ok, hogy két ember egy csapatba kerüljön.
- nem lesz keretjáték. a sok hülye rpg elvonja a figyelmet a közösségépítésről.
- a rendi beosztásokat a fentiekhez hasonlóan variáljuk át: neveljünk sokoldalú, rugalmas, mindenre alkalmas embereket. a szüttyögő kézműveseket mozgassuk meg harccal, az elszállt költészeket tegyük be kirándulni, a sajtósokat pedig táncolni. a kirándulók fűzzenek gyöngyöt, és a harcosok pedig főzzenek.
- hozzunk nyilvánosságra azt az amúgyis mindenki által ismert tényt, hogy a tábvezeink tökéletesen inkompetensek, és kérjük fel Ankalimont a tábor egyszemélyi vezetőjének. biztosítsunk hozzá fehér lovat, amit a harcosok főzése által megtakarított költségvetési tételből finanszírozzunk.

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362239 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Csapatok
Jelezném, h mi 6-an vagyunk fiúk, uhogy egy lányt még bevállalok örömmel a kérdőjelesek közül:).Narb vs Ancalimáról nem tudtam, azért szerintem nem lesz akkora nagy probléma, Narbnak ott lesz Lyona, Anc-nak meg Nellás ha ki akarják egymást beszélni. Maglor meg nem nálam lesz uhogy talán nem kell Narbot annyira félteni tőle. Ha mégis úgy látjátok lehet szó a cseréről, ajánlat kérdése:). Hát igen, Sirgon......, rá erősen figyelnem kell, illetve hogy hogy viszonyul a többiekhez. Ötleteket észrevételeket örömmel várok...

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362235 Írta: Kincső

Rabyn írta: Jó, mondjatok egy napot és egy órát amikor összeülünk msn vagy googlechat vagy akármi.
nekem akár most rögtön is jó.

én a köv. 3 nap estéit nem töltöm ithhon/gépnél -- hétfő?

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362228 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Csapatok
Jó, mondjatok egy napot és egy órát amikor összeülünk msn vagy googlechat vagy akármi.
nekem akár most rögtön is jó.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362226 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Csapatok
A rendi összeállítás teljesen más jellegű volt:
1. Ott figyelembe vettük, hogy ki hova szeretne kerülni és milyen hangsúlyal, volt sorrend a rendek között, csak a túljelentkezés lehetett gond. Nem számított annyira az összepaszolás kérdése a rendi tagok között, mert alapvetően feladatorientált és tevékenységorienált szerveződésről volt szó.
2. A rendvezek nagyobb mértékben beleszólhatak a rendek összetételébe, mert főleg "szakmai szempontok" alapján ítélték meg "alkalmasságukat".

A csapatösszeállítás ezzel szemben:
1. Nem kívánságműsor, mindenkinek a kiinduló beosztása a tesztje volt és a kölcsönös bejelölések (utóbbi felülírta az előbbit). Ez alapján mi öten átvariáltuk az eredményt saját szájízünk szerint (teljesen más szemponok domináltak), így kaptunk egy beosztást, amelyet elétekbe tártunk.
2. Meghatározott csereszabályok alapán lehet ezeken variálni, de a végső döntés a miénk. A csapatok közösségcentrikus képződmények, itt jobban figyelembe kell venni az egyéni sajátosságokat, ellentéteket. DIREKT nincs akkora beleszólásotok, mint a rendeknél.

Azt meg pár hozzászólással korábban már én is javasoltam, hogy a csapvezek üljenek le együtt, és közösen beszéljék át a beosztást és az alapján tegyenek cserejavaslatokat nekünk.
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362219 Írta: Orsie
Gillz, úgy értem, hogy úgy talán könnyebb lett volna ha úgy történik, mint a rendi beosztásnál, hogy egyszer leült mindenki, mint múltkor Szürkénél, elmondta volna amit fontosnak tart, pl Felagundot, Narbot mindenkit és csak utána lett volna beosztás, nem utólag cserebere sok embert, és így időtakarékosabb is lett volna. (az ok, hogy a később jelentkezőket utólag meg kell beszélni.)
a visszajezésről meg szvsz ha gond van akkor szólnak, ha nem szólnak akkor lehet, hogy pont azért nem, mert oké. tapasztalatom szerint rendszerint ha gáz van akkor úgyis jelzi mindeki. akinek baja van annak persze, hogy kell segíteni, de lehet, hogy a többségnek jó így, ahogy van.
a fiú-lány dolgot megértem, de lehet olyan csapat is ahol pont nem így van. ezért mondtam, hogy mindenkinek más jó és ezt ezért nem feltétlen jó egységesíteni.

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362217 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Csapatok
Én bevállalom felcit, tavaly se volt gondom vele, szerintem idén se lenne.
Mondjuk nemtom Narb jóhelyen van-e ott ahol van. Tudtommal Ancalimávalnem szeretik egymást valami nagyon és mintha Sirgont se kedvelné annyira. ráaádsul idén jön Maglor is és tudjuk, hogy milyen hatással van narbra ha ő ott van a közelében(akkor is ha másik csapatban van).

Nem lehetne egy olyat csinálni, hogy msn-n vagy akár élőben összeülünk mi csapvezek meg valaki a szervezők közül (aki épp ráér) és átbeszéljük a beosztást?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362216 Írta: Angwen
Még egy utolsó felvetés: biztos, hogy Felagund jó helyen van, ahol van?

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.525 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére