A közösségvezetők kérdései, óhajai
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Maradjunk a közösnél.
- Kincső
- Nem elérhető
(Ha nincs erre koncepció, akkor szerintem az lehet áthidaló megoldás, hogy beszélünk valami nyelvet a közösön túl, de emlékeink nem lévén nem tudjuk h. van quenya/sinda különbség és hogy melyik ez...)
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- dorwinion
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Gandalf írta:
Erről jut eszembe: projektorunk lejön?Rabyn írta: Gandalf: ez nem keretjátékprogi, hanem azon kívüli, ha van egyetlen szabad este, bármelyik (és ezt elvileg már most tudnotok kéne) akkor oda be lehet passzintani a filmezést. Tavaly is 11 után volt azt hiszem.
Én úgy tudom.
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Gandalf
- Nem elérhető
Erről jut eszembe: projektorunk lejön?Rabyn írta: Gandalf: ez nem keretjátékprogi, hanem azon kívüli, ha van egyetlen szabad este, bármelyik (és ezt elvileg már most tudnotok kéne) akkor oda be lehet passzintani a filmezést. Tavaly is 11 után volt azt hiszem.
- dorwinion
- Nem elérhető
fqqdk írta: Érdekelne még, hogy az esetleges központi gép az kinek a tulajdonát képezi, illetve hogy lesz-e ilyen egyáltalán.
Ez a probléma még mindig fennáll. Tehát keresünk egy olyan személyt, aki felajánlja a saját otthoni gépét - nem laptop - a tábor idejére.
Amire használnánk:
- Fájlszerver működés a központi gépen. Pl a képeket, videókat, közvetlenül másolni meghatározott gyűjtőhelyre (nem a gép rohangál az emberekhez, hogy add a képeid, hanem az emberek odamennek akárkihez, akinek laptopja van, és úgy).
- Meghatározott helyről elérhetővé lehet tenni forrásokat, segédanyagokat, GYUt, akármit elektronikus formában.
- Nyomtatószerver működés a központi gépen: kevesebb rohangálás, nincs olyan, hogy az emberek nem tudnak nyomtatni, mert valaki más foglalja a gépet. Elindítja a nyomtatást, aztán elkéri a raktárostól a kinyomtatott anyagot.
Amit garantálunk:
- A gép le -és visszaszállítása a táborba és Bp.-re.
- Csak a tábor informatikusai nyúlhatnak hozzá. (Efkú, Szürke, Ulmo)
- Kulccsal zárható szobában lesz.
- Az adatokat archiváljuk róla, ha erre igényt tart az illető.
Lehetőleg minél hamarabb jelentkezzen ez az önzetlen ember, aki ezt vállalni tudja, mert meg kell szervezni a gép táborba leszállítását is.
- brokkoli
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- mogy
- Nem elérhető
Gandalf írta: mogynak elő kéne halászni az "MTT (vagy Tolkien?) Tábor" feliratú táblát a raktárból!
jatélleg, az nem ártana:D Viszont én sosem leszek olyan magas, hogy mindeki feje fölé emeljem :bawling:
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Gandalf
- Nem elérhető
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- fqqdk
- Nem elérhető
- Fálszerver működés a központi gépen, vagy elosztottan. Pl a képeket, videókat, közvetlenül másolni meghatározott gyűjtőhelyre (nem a gép rohangál az emberekhez, hogy add a képeid, hanem az emberek odamennek akárkihez, akinek laptopja van, és úgy). Meghatározott helyről elérhetővé lehet tenni forrásokat, segédanyagokat, GYUt, akármit elektronikus formában.
- Nyomtatószerver működés a központi gépen: kevesebb rohangálás, nincs olyan, hogy az emberek nem tudnak nyomtatni, mert valaki más foglalja a gépet. Elindítja a nyomtatást, aztán elkéri a raktárostól a kinyomtatott anyagot.
Remélem, kedvenc logisztikusunk kölcsönadja kedvenc informatikusunkat néha szerelni
Érdekelne még, hogy az esetleges központi gép az kinek a tulajdonát képezi, illetve hogy lesz-e ilyen egyáltalán.
code a rat the monster on doom in it
- dorwinion
- Nem elérhető
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Angwen
- Nem elérhető
Esgal írta: Én is mondtam már az ezüst-feketét; ha a többiek is nyilatkoznak, ki fog derülni
Ömm, a feketére én is benyújtanám az igényt, tudjátok, adódik az imidzsből. Viszont szívesen lennék fekete-arany! Stoppolhatom? Bejelenthetem az enyéimnek?
(Hál'Istennek kezdenek kicsit aktivizálódni... na majd élőben megkapják! )
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Esgal
- Nem elérhető
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Rabyn
- Nem elérhető
Gandalf: ez nem keretjátékprogi, hanem azon kívüli, ha van egyetlen szabad este, bármelyik (és ezt elvileg már most tudnotok kéne) akkor oda be lehet passzintani a filmezést. Tavaly is 11 után volt azt hiszem.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Gandalf
- Nem elérhető
Ugye, egyeztettek egymás között színügyileg, hogy ne legyen két csapatnak azonos színkombója?
- Rabyn
- Nem elérhető
Filmnézés lesz a táborban? Azt hiszem eddig minden évben volt, (talán VG-n és szorospatakon nem) szerintem lenne sikere. Tavaly megszavaztattunk filmet, szvsz idén is lehetne ilyesmi:)
- dorwinion
- Nem elérhető
Rabyn írta: Azért a héten még derüljön, ki, hogy kocsizunk-e vagy sem. És ha igen akkor mikor és hol szedődünk össze.
Kocsizni fogtok, az biztos. De, hogy honnan és mikor indultok, azt Márkkal kell majd megbeszéni.
- Rabyn
- Nem elérhető
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Igen, pénteken én is szívesen megyek vonattal, mert az jó.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- dorwinion
- Nem elérhető
Ha jól sejtem, eddig a következők jelezték a pénteki csoportos leutazásban való részvételüket:
Fox, Esgal, Szürke, Lau, Cueddo, gillz, Angwen, Kincső, Celebrom, Hanna, Orsie, Ring, Ratz, Nudli és a hugi.
Rabyn, Gandalf, Brandir (ugye mester?) mennek Márkkal (remélem nem orrol meg érte ), Gumipók útját pedig én, az utánfutó és a raktár tesszük feledhetetlenné.
Dreamer, Ami: ti vonatoztok a csapattal?
Elmélkedtem az indulásal kapcsolatban, és arra az eredményre jutottam, hogy jobb, ha a korábbi vonattal jöttök el feltéve, ha még érdemi munkát akarunk végezni pénteken. (10:05)
Sok-sok folyadékot és kaját hozzatok, mert vacsora nem lesz! Erre a +1 éjszakára hozzatok pénzt, házban alvósoknak 1035-el, sátrasoknak 500-al többet kell adniuk. A reggelit kapjuk, de az szintén önköltséges.
- dorwinion
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Dorwnéni, ugye lesz sooook textilfesték? Mivel ugye nemkötelező a zászló/póló, felmerült a csapat részéről, hogy ugye azért ha mi szeretnénk, akkor azt nem kell külön kérni... és ha veszünk kagylómedálokat jelvényalapanyagnak, ami ilyen és nemtommennyibekerül, akkor arra futja a tábori keretből, ha némi anyagot is kérünk (zászlóra már majdnem biztos, csak a szín nem ), vagy dobjuk össze rá? Gondolom ha pólót akarunk akkor annak egyénileg oldjuk meg a finanszírozását... Nem nyiffnyaff, csak érdeklődés, h. mennyi pénz van ránk szánva csapatonként...
Kincső: anyagot tudok adni, textilfesték van. Ha a kagylómedál olyan olcsó, mint ami a cuccon van, belefér.
A pólóról mindenki maga gondoskodik, ha azt szeretne festeni.
[size=9:1ebjfaap]Néni az ángyikád térgyének kalácsa! [/size]
Mindenki: Teljesen pontos összeget nem fogok tudni mondani, mivel még ma este fogok számolni - újra -, de biztos, hogy lesznek még kiadásaink. (Ha hasra ütök, azt mondom, hogy kb. 1.500-2.000/ csapat.) De takarékossági szempontból jobban szeretném, ha átnéznétek a leltár listát, amin pl. az anyagok vannak.
Kedden délután a raktárban leszek, lehet jönni nézelődni!
- Ringbearer
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: mennyi pénz van ránk szánva csapatonként...
Ez engem is érdekelne!
- Kincső
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- dorwinion
- Nem elérhető
brokkoli írta: és azt szeretném kérdezni, h lehet-e, h jöjjön velem nulladik napra? mert az egész család a Balatonon lesz, és kábé csak így tudjuk megoldani a szállítmányozását. Azonban ha valakit zavarna a kicsike a lerészegedésben, vagy rosszul van a 12 évesek látványától, akkor megpróbálom valahogy (nagymami bevonásával) megoldani a dolgot. Tábvez bácsik/nénik?
Tárgyalás alatt, holnap lesz válasz, bocsi!
- Gandalf
- Nem elérhető
Hm, szólok akkor Ulmonak.brokkoli írta: kérdés: mondtam már, h Niobé a húg neve fórumon? mert még mindig nem látja a topikjait.
Idril még nem keresett meg minket ilyen kéréssel.
- Rabyn
- Nem elérhető
- fqqdk
- Nem elérhető
code a rat the monster on doom in it
- dorwinion
- Nem elérhető
A hugi kérdés megvitatás alatt.
És köszönöm Nudlinak a tegnapi segítségét!
- Ringbearer
- Nem elérhető