A közösségvezetők kérdései, óhajai

Több
16 éve 4 hónapja #365560 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
A tündéknél a beszélt nyelv túlságosan árulkodó lenne, ezért javaslom a közös nyelvet (meg az avarok nyelvéről nem is tudunk szinte semmit). Az embereknél is lehet árulkodó a nyelv, de kevésbé. A törpök tudtommal ugyganazt a nyelvet beszélték egymás között.

Maradjunk a közösnél.
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #365559 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
Kérdés a csapatomtól: tüncök lévén emlékszünk-e az anyanyelvünkre, legalább hogy quenya vagy sinda, vagy csak a közös nyelvet beszéljük?

(Ha nincs erre koncepció, akkor szerintem az lehet áthidaló megoldás, hogy beszélünk valami nyelvet a közösön túl, de emlékeink nem lévén nem tudjuk h. van quenya/sinda különbség és hogy melyik ez...)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #365408 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai

Gandalf írta:

Rabyn írta: Gandalf: ez nem keretjátékprogi, hanem azon kívüli, ha van egyetlen szabad este, bármelyik (és ezt elvileg már most tudnotok kéne) akkor oda be lehet passzintani a filmezést. Tavaly is 11 után volt azt hiszem.

Erről jut eszembe: projektorunk lejön?

Én úgy tudom.

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #365403 Írta: Gandalf

Rabyn írta: Gandalf: ez nem keretjátékprogi, hanem azon kívüli, ha van egyetlen szabad este, bármelyik (és ezt elvileg már most tudnotok kéne) akkor oda be lehet passzintani a filmezést. Tavaly is 11 után volt azt hiszem.

Erről jut eszembe: projektorunk lejön?
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #365401 Írta: dorwinion

fqqdk írta: Érdekelne még, hogy az esetleges központi gép az kinek a tulajdonát képezi, illetve hogy lesz-e ilyen egyáltalán.

Ez a probléma még mindig fennáll. Tehát keresünk egy olyan személyt, aki felajánlja a saját otthoni gépét - nem laptop - a tábor idejére.

Amire használnánk:
- Fájlszerver működés a központi gépen. Pl a képeket, videókat, közvetlenül másolni meghatározott gyűjtőhelyre (nem a gép rohangál az emberekhez, hogy add a képeid, hanem az emberek odamennek akárkihez, akinek laptopja van, és úgy).
- Meghatározott helyről elérhetővé lehet tenni forrásokat, segédanyagokat, GYUt, akármit elektronikus formában.
- Nyomtatószerver működés a központi gépen: kevesebb rohangálás, nincs olyan, hogy az emberek nem tudnak nyomtatni, mert valaki más foglalja a gépet. Elindítja a nyomtatást, aztán elkéri a raktárostól a kinyomtatott anyagot.

Amit garantálunk:
- A gép le -és visszaszállítása a táborba és Bp.-re.
- Csak a tábor informatikusai nyúlhatnak hozzá. (Efkú, Szürke, Ulmo)
- Kulccsal zárható szobában lesz.
- Az adatokat archiváljuk róla, ha erre igényt tart az illető.

Lehetőleg minél hamarabb jelentkezzen ez az önzetlen ember, aki ezt vállalni tudja, mert meg kell szervezni a gép táborba leszállítását is.

Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #365374 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
Efkú: zsíír vagy! Meg Nido is ((:

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #365309 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai

Gandalf írta: mogynak elő kéne halászni az "MTT (vagy Tolkien?) Tábor" feliratú táblát a raktárból! :idea:

jatélleg, az nem ártana:D Viszont én sosem leszek olyan magas, hogy mindeki feje fölé emeljem :bawling:

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #365307 Írta: Gandalf
mogynak elő kéne halászni az "MTT (vagy Tolkien?) Tábor" feliratú táblát a raktárból! :idea:
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #365295 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
Vewynek beszállok 1000 HUF-al.Mi lila-zöld köddel színüek leszünk:). Kedden éjféltől már tom, h mit eszünk majd.Botsi, hogy értetlenkedem: akkor oda és vissza meg lesz véve a jegyünk Bp-Saúhely között, mert akkor én csak Bp és a lakhelyem veszek jegyet.Jah és a visszautazás meik vonattal lesz, mert akkor úgy kell intéznem a hazajutásomat Bp-ről?

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #365282 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
Nimdorc közreműködésével szereztünk egy wifi routert kölcsönbe, a tábor idejére. A segítségével következő igen hasznos dolgokat tudjuk megvalósítani:
- Fálszerver működés a központi gépen, vagy elosztottan. Pl a képeket, videókat, közvetlenül másolni meghatározott gyűjtőhelyre (nem a gép rohangál az emberekhez, hogy add a képeid, hanem az emberek odamennek akárkihez, akinek laptopja van, és úgy). Meghatározott helyről elérhetővé lehet tenni forrásokat, segédanyagokat, GYUt, akármit elektronikus formában.
- Nyomtatószerver működés a központi gépen: kevesebb rohangálás, nincs olyan, hogy az emberek nem tudnak nyomtatni, mert valaki más foglalja a gépet. Elindítja a nyomtatást, aztán elkéri a raktárostól a kinyomtatott anyagot.

Remélem, kedvenc logisztikusunk kölcsönadja kedvenc informatikusunkat néha szerelni :)

Érdekelne még, hogy az esetleges központi gép az kinek a tulajdonát képezi, illetve hogy lesz-e ilyen egyáltalán.

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #365238 Írta: dorwinion
Holnap 11- 15 óráig a raktárban leszek! Akinek kell anyag vagy egyéb kellék nyugodtan jöhet!

Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #365224 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
Mi végül sötétkék-türkizek lettünk!

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #365222 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai

Esgal írta: Én is mondtam már az ezüst-feketét; ha a többiek is nyilatkoznak, ki fog derülni ;)

Ömm, a feketére én is benyújtanám az igényt, tudjátok, adódik az imidzsből. Viszont szívesen lennék fekete-arany! Stoppolhatom? Bejelenthetem az enyéimnek?

(Hál'Istennek kezdenek kicsit aktivizálódni... na majd élőben megkapják! :) )

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #365219 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
Én is mondtam már az ezüst-feketét; ha a többiek is nyilatkoznak, ki fog derülni ;)

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #365202 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
Mi zöldek leszünk csak. Igaz annak több árnyalata is.

Gandalf: ez nem keretjátékprogi, hanem azon kívüli, ha van egyetlen szabad este, bármelyik (és ezt elvileg már most tudnotok kéne) akkor oda be lehet passzintani a filmezést. Tavaly is 11 után volt azt hiszem.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #365186 Írta: Gandalf
Rabyn, meglátjuk még, ha vége fixre öszeáll minden keretjátékos program.

Ugye, egyeztettek egymás között színügyileg, hogy ne legyen két csapatnak azonos színkombója?
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #365170 Írta: Rabyn
Okély.

Filmnézés lesz a táborban? Azt hiszem eddig minden évben volt, (talán VG-n és szorospatakon nem) szerintem lenne sikere. Tavaly megszavaztattunk filmet, szvsz idén is lehetne ilyesmi:)

Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #365168 Írta: dorwinion

Rabyn írta: Azért a héten még derüljön, ki, hogy kocsizunk-e vagy sem. :) És ha igen akkor mikor és hol szedődünk össze.

Kocsizni fogtok, az biztos. De, hogy honnan és mikor indultok, azt Márkkal kell majd megbeszéni.

Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #365160 Írta: Rabyn
Azért a héten még derüljön, ki, hogy kocsizunk-e vagy sem. :) És ha igen akkor mikor és hol szedődünk össze.

Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #365155 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
Hoi!

Igen, pénteken én is szívesen megyek vonattal, mert az jó.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #365144 Írta: dorwinion
Lelkes szervező társaim!

Ha jól sejtem, eddig a következők jelezték a pénteki csoportos leutazásban való részvételüket:

Fox, Esgal, Szürke, Lau, Cueddo, gillz, Angwen, Kincső, Celebrom, Hanna, Orsie, Ring, Ratz, Nudli és a hugi.
Rabyn, Gandalf, Brandir (ugye mester?) mennek Márkkal (remélem nem orrol meg érte :) ), Gumipók útját pedig én, az utánfutó és a raktár tesszük feledhetetlenné.

Dreamer, Ami: ti vonatoztok a csapattal?

Elmélkedtem az indulásal kapcsolatban, és arra az eredményre jutottam, hogy jobb, ha a korábbi vonattal jöttök el feltéve, ha még érdemi munkát akarunk végezni pénteken. (10:05)
Sok-sok folyadékot és kaját hozzatok, mert vacsora nem lesz! Erre a +1 éjszakára hozzatok pénzt, házban alvósoknak 1035-el, sátrasoknak 500-al többet kell adniuk. A reggelit kapjuk, de az szintén önköltséges.

Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #365077 Írta: dorwinion

Kincső (Thilanna) írta: Dorwnéni, ugye lesz sooook textilfesték? Mivel ugye nemkötelező a zászló/póló, felmerült a csapat részéről, hogy ugye azért ha mi szeretnénk, akkor azt nem kell külön kérni... és ha veszünk kagylómedálokat jelvényalapanyagnak, ami ilyen és nemtommennyibekerül, akkor arra futja a tábori keretből, ha némi anyagot is kérünk (zászlóra már majdnem biztos, csak a szín nem :P ), vagy dobjuk össze rá? Gondolom ha pólót akarunk akkor annak egyénileg oldjuk meg a finanszírozását... Nem nyiffnyaff, csak érdeklődés, h. mennyi pénz van ránk szánva csapatonként... :idea:

Kincső: anyagot tudok adni, textilfesték van. Ha a kagylómedál olyan olcsó, mint ami a cuccon van, belefér. ;)
A pólóról mindenki maga gondoskodik, ha azt szeretne festeni.

[size=9:1ebjfaap]Néni az ángyikád térgyének kalácsa! [/size] :lol:

Mindenki: Teljesen pontos összeget nem fogok tudni mondani, mivel még ma este fogok számolni - újra :roll: -, de biztos, hogy lesznek még kiadásaink. (Ha hasra ütök, azt mondom, hogy kb. 1.500-2.000/ csapat.) De takarékossági szempontból jobban szeretném, ha átnéznétek a leltár listát, amin pl. az anyagok vannak.

Kedden délután a raktárban leszek, lehet jönni nézelődni!

Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #365048 Írta: Ringbearer

Kincső (Thilanna) írta: mennyi pénz van ránk szánva csapatonként... :idea:

Ez engem is érdekelne!

Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #365047 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
Dorwnéni, ugye lesz sooook textilfesték? Mivel ugye nemkötelező a zászló/póló, felmerült a csapat részéről, hogy ugye azért ha mi szeretnénk, akkor azt nem kell külön kérni... és ha veszünk kagylómedálokat jelvényalapanyagnak, ami ilyen és nemtommennyibekerül, akkor arra futja a tábori keretből, ha némi anyagot is kérünk (zászlóra már majdnem biztos, csak a szín nem :P ), vagy dobjuk össze rá? Gondolom ha pólót akarunk akkor annak egyénileg oldjuk meg a finanszírozását... Nem nyiffnyaff, csak érdeklődés, h. mennyi pénz van ránk szánva csapatonként... :idea:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #365032 Írta: dorwinion

brokkoli írta: és azt szeretném kérdezni, h lehet-e, h jöjjön velem nulladik napra? mert az egész család a Balatonon lesz, és kábé csak így tudjuk megoldani a szállítmányozását. Azonban ha valakit zavarna a kicsike a lerészegedésben, vagy rosszul van a 12 évesek látványától, akkor megpróbálom valahogy (nagymami bevonásával) megoldani a dolgot. Tábvez bácsik/nénik?

Tárgyalás alatt, holnap lesz válasz, bocsi!

Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #364978 Írta: Gandalf

brokkoli írta: kérdés: mondtam már, h Niobé a húg neve fórumon? mert még mindig nem látja a topikjait.

Hm, szólok akkor Ulmonak.

Idril még nem keresett meg minket ilyen kéréssel.
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #364922 Írta: Rabyn
Segítenék, de a saját táborppénzemet is éppenhogycsak meg tudtam keresni.

Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #364907 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: A közösségvezetők kérdései, óhajai
Az a helyzet, hogy Idrilnek hasonló problémái vannak, mint Vewynek, és mi már Remzyvel is jótékonykodtunk, úgyhogy ez nekünk nem jön össze.

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #364901 Írta: dorwinion
Van abban valami, amit Nudli mond az mtt pénzzel kapcsolatban... megkérdezem Ankalimont. Ha mégsem menne, akkor 5ezret én is betudok dobni.
A hugi kérdés megvitatás alatt. ;)

És köszönöm Nudlinak a tegnapi segítségét!

Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #364871 Írta: Ringbearer
Én is feltudok ajánlani 1000 forintot, de ha kell többet is.

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.495 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére