Pót MTT tábor: aug. 23-25.

Több
22 éve 2 hónapja #72371 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.

Brisa írta:

Elanor írta:

Brisa írta: Mi volt a baj azzal, hogy a 31-esben volt az önkiszolgáló étkezde?

Khm...erre inkább nem mondok semmit... :x *

Halljuk a panaszáradatot, különben legközelebb az ágytokon fogjuk berendezni a menzát. :evil3:

Itt van az is:

Elanor írta: * Én a 31-es szobában laktam!!!!

:)

Najó, azért annyira nem volt drasztikus, nem az ágyukon...csak majdnem! :D Jó, nem volt olyan szörnyű, csak amikor hajnali 10 ( :!: :!: ) órakor a koránkelő, éhes emberek (hogy tudtatok Ti olyan korán kelni???? 8O 8O :lol: :arrow: minden csodálatom a Tiétek ;) ) hangjaira ébredtünk, akkor tűnt szörnyűnek ;)

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #72370 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.

Elanor írta:

Halljuk a panaszáradatot, különben legközelebb az ágytokon fogjuk berendezni a menzát. :evil3:

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #72369 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.

Egyébként tényleg nagyon khirály volt minden, köszönjük mindenkinek, aki ott volt, és részt vett a szervezésben, és annak is, aki ott volt, de már kevésbé... ;) (Vajon én melyik táborba tartozom??? :oops: :twisted: )

Nem tudom, mi a bajotok a komoly vitával, szerintem igenis meg kell vitatani, hogy tud-e repülni Bombadil Toma!

A tábor tanulsága: ha kezd Aragornosodni a hajad, menj el Legolasost játszani! ( :arrow: értsd: ha zsíros a hajad, menj el, és mosd meg! ;) )

Azt azért sajnálom, hogy elmaradt a versolvasó ''est''... :cry: (Szegény kis Poe kötetem, már megjárta a Kő-hegyet, Szegedet, a Tisza-partot...mi jöhet még...???? ;) )

Csatlakozom Sesyhez, a társasjáték bábui nagyon könnyen törnek (főleg Frodó 8O ), és még egy tanulság: a kollégiumokban nem fogsz ragasztót találni, még akkor sem, ha tízszer körbejárod az egészet az éjszaka közepén (ez persze erős túlzás volt, ugye Sesy? ;) ), és a kollégiumi portások sem tartanak magunál ragasztót... :evil:

* Én a 31-es szobában laktam!!!! 8O :evil: ;)

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #72358 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Jaj, és amit még kifelejtettem a nagy lelkesedésben (ég is a fejem :oops: ):

Ezer köszönet mindennemű szervezésért Ancalimonnak, Brisának, Svindlernek és JaMaN-nak, királyok vagytok (~ Aragorn)! 8)

Kritikát nem kaptok, mert sztem minden tökéletes volt - bár télleg kissé sűrű lett a program - meg ennyi mindent összeszervezni önmagában is nagy teljesítmény. :wink:

Cicamentőknek külön gratula! :itscool:
aieless: Szerencséd, hogy nem rosszalkodtál! :lol: :evil3: :tongue:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #72352 Írta: Brisa

Fiona írta: Szerintem olyas valakit is bekéne fogni a szervzésbe aki elvegyül a tömegbe.Mielkőtt megbántom a szervzőket ugy értem, hogy közösen megyünk minden hova és közösen eszünk. :cheers: -mint így :mrgreen:

Törp legyek, ha ezt értem... :closed:

Léli: Szerintem a kritikáidat kisebb betűkkel kellett volna írnod. Úgy többet látunk belőlük... :quasi:

:arrow: Miért nem voltál ott a vitán?
:arrow: A következő táborban alternatív program lesz az unatkozás (azaz a szabadidő), jó? :mrgreen:
:arrow: Igazad van: a vetélkedő összeállítását minimum 2 emberre kell bízni. (Svin is is velem csinálta, és kész is lett időben. :sungl: )
:arrow: Az előző napi tájékoztatás elmaradása igen nagy vétke a szervezőknek (különösen nekem). Erre akkor jöttem rá, amikor a poharamra, a tányéromra és az evőeszközeimre lett volna szükségem... :roll:
:arrow: Az anyagiak rendezését sajna nem lehet előre megoldani táblázat ide vagy oda. (Ezúttal is örök hálám Rózsának!)
:arrow: Mi volt a baj azzal, hogy a 31-esben volt az önkiszolgáló étkezde?
:arrow: Ha legközelebb közöm lesz a szervezéshez, magam fogok gondoskodni a változatosabb étrendről. (Vannak ötleteim... :wink: )

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #72351 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Ja, még valami... EZ AZ AVATAROM!!! :lol: :lol: :lol:

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #72348 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Baromi jó volt a hétvége, csak kissé rövid 8)
ja, és legközelebb ne ott legyen a reggeli, ahol mások aludni akarnak, pláne, ha fél hatkor feküdtek le :lol:
És egy tény: a társasjáték bábui könnyen törnek :oops: :D :D
Ja, és az a paródia engem is érdekelne :) :) :)

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #72336 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Egy hozzászólásnyi tömény kritika. És még ráadásul én írom, tehát duplán rossz... (nem időrendi sorrendben lesz). Ne vegyétek nagyon a szívetekre, mert tényleg jó volt, de, ha már ketten is azt mondjátok, hogy kritizáljak...

[size=9:x58kj8dw]A Vitát legközelebb ne tegyétek semmivel egyidőbe (én javasoltam az egészet, és még ott se lehettem... :cry: ).
Ahogy Brisa írta, legközelebb tényleg lehetne változatosabb a feltét..
A programokat az "újaknak" pontosan el kell magyarázni (pl. a tisza-parti séta).
Kicsit több szabadidő is lehetne, persze jól elszórva (pénteken vagy 2 órát unatkoztunk (illetve nem is, mert kitöltöttük ezt az időt énekléssel... :D ))
Ezzel kapcsolatban azt javaslom, a társasjátékkal egyidőbe ne legyenek tervezve egyéb programok...
Svin kezébe többé senki ne adjon fényképezőgépet.
A vetélkedő kérdéseinek összeállítását legalább két emberre kell bízni.
Indulás előtt 1-2 nappal újra be kell írni a fórumba, hogy mi mindent kell magunkkal vinni.
A nyár és a Szeged elég embertpróbáló párosítás.
A tartozásokról lehetne előre táblázatot készíteni, hogy ne akkor kelljen számolgatnia valakinek.
Legközelebb vinni kell kottákat...
A Kaja topikot egy picit távolabb helyezni a szobáktól... (ha megoldható).[/size]
Most hirtelen nem jut eszembe más, de azt hiszem, ez nem is baj... :?

Hosszú és eredményes életet
Telcontar Léli

Ui.: Eia: Eszti, a Koppány: Ha már itt tartunk, te vagy a lánya! :twisted:

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja - 22 éve 2 hónapja #72335 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Nekem is örök hálám a szervezőknek. Főleg Ancalimonnak. És

éljenek a cicamentők!!!! :wink: :D :hello: :hello: :dance: :agree: :agree: :cheers:

A beszámolobol majd kiderül én és Dae mennyire élvezte ezt a kis kiruccanást.....Izelitő nincs. :mrgreen:

Szerintem olyas valakit is bekéne fogni a szervzésbe aki elvegyül a tömegbe.Mielkőtt megbántom a szervzőket ugy értem, hogy közösen megyünk minden hova és közösen eszünk. :cheers: -mint így :mrgreen:

A tiramisu kehely is szuper volt a kisvirágba főleg a kis pohár víz.
Tanuság:Dae, miért mindig álmos? :mrgreen:

Eszti a Koppány a király!!! :bounce: :hello: :cheers: :cross: :dance: :pimp: :cooljump:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #72319 Írta: Lestat
Lestat válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Huh, most, hogy még mindig álmos vagyok, de látom a klaviatúrát van képem mégegy vélemény tírni ;)

1. A főzőkolbászt nem lehet megsütni. :(
2.zsírtömbből nem lesz szalonna, de úszik a vízen :)
3. vimpár ne próbáljon sülthagymát enni ;) ;) :)
4. Arwen hangját a villamosos csajszli szinkronhangjáról mintázták: Frodó vigyázz, az ajtók záródnak!
Ebből lefolyótag, ;) ha egy flakonba belemondod ebben a hangnembe ezt a szöveget, tiszta olyan hangod lesz, mint Arwennek.
5. Csak leültek oda és lerajzolták, hogy Ian elhiszi, hogy a Megyében Samu szereti Frodót.
6. Még mindig nem láttam, hogy Péter Dzsekó répát enne Bríben. :( :(
6. Gumipók hálója isteni hajnali kettőkor. és bár étkészletet vittem, a tányért nem sikerült megismernem.
7. Tanulság: nem mindenki tudja, hogy 4kor már nincsnek nyitva a fagyizók.. :(

Képek:
előhívattam az enyémek, és póstán el is lettek küldve ma Brisának, de ezek csak a másolatok :) :) ezért képzelhetitek mik fölött ültem egész nap.
Svin: szégyeld magad! hogy mertél ennyivel több képet készíteni nállam?! :( :( ;)
Lamorak: aztán el ne felejtsd a rágót!!!
Varda: imádtam a nyelv órát, de a kis zöld emberkék nem tudnak az Elrond tanácsa által kelltett hangulaton felülkerekedni :) ;)

még valamit akartam, de elf-elejtettem, szóval jövök még...

U.I.: most is rajtam lóg a név tábla... olyan szexi ;)

"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #72304 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Hát emberek, ezt akkora kár lett volna kihagyni....
Az előttem szólók már nagyjából mindent megemlítettek, sajnos :(

Én viszont nyilatkozhatom a Középfölde szabad népeiért elesett hősi halottak nevében!!! (rohatt Szauron, hát nem megölt minket Finnel.. :mrgreen: )
Na jó, az egy dolog, hogy Fin beleugrott a szájába :heu:

A társas teljesen rossz hatásal volt rám: otthon végre lefeküdtem aludni, és hajnali 4-5 körül arra ébredek, hogy ülök (!!!) az ágyamon, és azon gondolkodom, hogy melyik kártyát kellene dobnom... :closed: Mire elaludtam volna, elkezdett velem olyan jó tányérszerűen forogni a világ...

A DVD egyszerűen rullllez volt :)
Olyan jó volt négyszer hallani, hogy ,,A Hatalom Gyűrűje a legváratlanabb lény kezébe kerül....",
és hogy Ian McKellen ELHITTE a füstölgő kéményeket,
meghogy Szarumán a LEG-LEG-LEG,
és ne hagyjuk ki Hugo Weaving mokány kis bőrzakóját se :)

Összességében: ISZONYÚAN JÓL ÉREZTEM MAGAM!!! Ezért köszönet illeti a szervezőket, főképp Ancalimont (amiért olyan ügyesen bökött rá a DVD menüjeire :cross: ), a szegedieket, mert nem hagytak elveszni minket, és MINDENKIT!!!!
(és a bőbeszédű taxis bácsit,
meg az ,,olvasott szegedi csávókat" :twisted: , akik demonstrálták a ,,tányér" helyes használatát)

Ja: és köszönöm Áfonyának, Yavannának, Finnek hogy VIGYÁZTAK RÁM!!! :mrgreen: :mrgreen:

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #72300 Írta: Brisa
Ancalimon megelőzött, de én is akartam kérni, hogy mondjátok el a véleményeteket mindkét (!) táborról. Csakhogy tudjuk, ti milyennek láttátok, éreztétek ezeket, illetve min kéne változtatni, mit kéne még belevenni, mire van igényetek stb.

Egyetértek Svinnel: Szervezőcsapaton belül tényleg nagyobb munkamegosztásra van szükség.

Aztán ott a kaja-ügy. Mindig marad egy csomó... Előbb-utóbb csak eltaláljuk már a mennyiségeket.
Arra is rájöttem, hogy változatosabbnak kell lennie a kenyérrevalónak (ugye?). (Azért remélem, hogy minden szalámirajongót boldoggá tudtam tenni... :roll: )
Ja, és kaján kívül szükség van WC-papírra, mosogatóra és szappanra is...

A délelőtt a társaságnak mindig problémás. Vagy az a baj, hogy nincs program és mindenki csak lézeng jobbra-balra, vagy az, hogy van, de akkor fel kell kelni időbe. :shake:

Számomra az is kiderült, hogy ez a 3 nap (ami persze erős túlzás) édes kevés. Mire a társaság összerázódna, már mennünk is kell haza.

Ami a vitát illeti: Ancalimonnak van egy jó megoldása erre, ami szerintem már működne. Ti., hogy lesz egy vitaindító, rövid előadás, amiben el lesz mondva minden információ, amit tudni lehet a témáról. (Ez ugye azért is jó, mert akkor csak egy valakinek kell felkészülnie... :roll: )

Valahol felvetődött, hogy egyszer beszélgessünk személyesen is a Gondolatokba illő (elvont) témákról. Erre is sort lehetne keríteni. Akár úgy, hogy a versidézgetés csap át beszélgetésbe. Ez viszont időigényes dolog, tehát erre gondolni kell majd.

Szerintem egy időpontban több alternatívára van szükség. (Viszont itt már gond, hogy a szervezők érdeklődési köre nagyon hasonló és mindenki inkább quenyázna, mint városnézésre vagy fagyizásra menne a társaság másik részével.)

Amúgy szerintem is szupi volt ez a hétvége. (Pláne az után, hogy Lamorak megmentette az életemet azzal, hogy segített nekem bevásárolni.)

A quenya-óra is nagyon tetszett - bár nem voltam ott 100%-ig :oops: -, pedagógiailag jól volt felépítve. (Azért Varda máskor ne kívánd, hogy JaMaN írásával írt quenya mondatot olvassak fel. A kínai írásjelekkel könnyebben boldogulnék, mint JaMaN krisz-kraszjával... :shake: )

A tegwar is tök jó volt. Másodszorra hallva ugyanazt, megértettem mindent. :cool2:

A Tisza-part régi ismerősünk volt már... Ott mindig jó. (Majdnem. :roll: )

Sajnálom, hogy Battiék nem tudtak közöttünk maradni.

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #72293 Írta: Varda Tintallë
Varda Tintallë válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.

Ancalimon írta: Noha mindenki nagyon szívesen beszélget Középföldét érintő témákról, erre nem biztos, hogy az itt kipróbált "Vita" a legjobb forma.
[/size][/color]

Miért? Nekem tetszett a vita, csak hát nagyon felkészületlenek voltunk, mi "vitázók". Lehet, hogy kéne egy - egy beépített ember a felkészül érvrendszerrel és ezzel tudja motiválni a többieket.

Namárie!

Varda Tintallë

I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #72292 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.

Ancalimon írta: A legkritikusabbak közül sorsoljuk ki a következő szervezőket... :twisted:

Ööööö... Nos, csak annyit tudok mondani akkor, hogy minden nagyon szuper volt ;) ))))))

Annyit azert tegyunk hozza, hogy legkozelebb a szallast a lefoglalast kovetoen is kerdezzuk meg 2-3-szor, hogy "biztos rendben?" - mert eleg szomoru, hogy lefoglaltam Batti-eknak, oszt kozben masoknak odaadtak, es meg vissza se hivtak miatta...

Tenyleg ne zsufoljunk be ennyi programot, foleg ne masfel-ket napba. Es jobban szet kell majd osztani a programokat, mert Tamas, Te most igencsak oroszlanreszt vallaltal mind a programok, mind a szervezes teren. Jobban el kell osztani ezeket a terheket is legkozelebb.

Quenya - tengwa teren pedig szerintem legkozelebb lehetne abszolut kezdo/"halado" csoportot is csinalni akar.

Amugy mini eloadasokat is lehetne tartani a kevesbe sikerult vita helyett. Ezek mondjuk 5-10 percesek lennenek, ahol valaki felkeszulne egy "vita" temabol (de lehetne olyan tema is amirol aztan nem kell vitatkozni - gyakorlasnak jok az ilyen eloadasok, egy egyszer mar leadott, es utolag megvitatott anyagot kesobb konnyebb lesz nagyobb kozonseg elott eloadni), es kifejtene mindket oldal erveit. Pl lehetett volna egy eloadas arrol tudnak-e a balrogok repulni. Mindket oldal megtamogatva a megfelelo ervekkel, idezetekkel, es ezt egy valaki eloadna par percben, es ha valaki hozza akar szolni, vitazni akar megteheti.
Kevesbe interaktiv, de informacio szinten szerintem hatasosabb.
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #72291 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Lassan ébredezem. (Délelőtt a GYU vetítéshez hasonlóan majdnem elaludtam egy üzleti tárgyaláson is... Gáz.)

Szerintem egész jó kis hétvége volt... (Persze mint az egyik szervezőnek a véleményem talán nem tekinthető egészen objektívnek. :lol: )

ÉS LEGKÖZELEBB MÉG JOBB LESZ!!!

Ami tanulság:
Hétvégi rendezvényeken tudomásul kell venni, hogy a programot péntek este 20 óra előtt nem igazán lehet elkezdeni, és vasárnap 14 óránál tovább nem lehet folytatni...
Az egyes programpontok között több szabadidőt, és általában több pihenési, lazítási lehetőséget kell beiktatni (nem kell minden programot egy hétvégébe bezsúfolni - végül is találkozhatunk gyakrabban is... 8O )
Noha mindenki nagyon szívesen beszélget Középföldét érintő témákról, erre nem biztos, hogy az itt kipróbált "Vita" a legjobb forma.
Ha mégis rendezünk ilyent, akkor célszerű, ha minden résztvevőnél ott van legalább a Szil. és a GYU...
Éjszakai (hajnali) filmvetítés után nem érdemes másnap délelőttre programot szervezni...
A GYU társasjáték - M A I W Ë...

Remélem példámon felbuzdulva mindenki elmondja jóindulatú kritikai észrevételeit is, hogy legközelebb tényleg még szuperebb legyen a buli.

A legkritikusabbak közül sorsoljuk ki a következő szervezőket... :twisted:

[size=9:219ah7yi]Maiwe: sirály (quenyául)[/size]

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #72274 Írta: Szú
Szú válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Álmomban még néha szédültem,.Körbe,körbe,KŐŐŐŐŐRBE!Amúgyya a...aaa tábor kiháj!volt... :up: Mikor legközelebb?
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #72266 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Svin:Ami a fénykép-párbajból sikerült, azokat kivehetnéd... :roll: 8) :twisted:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #72264 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Crika 150 hasznalhato kepet csinaltam. De varnotok kell vele, csak ma este/ejjel fogom feltenni oket, mert nemi szerkesztesre szorulnak mind meret, mind egyeb teren.
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #72258 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Sziasztok!

Én is bevallom hogy aragorn volt az egész főleg a társasjáték. Helm Szurdokig jutottunk aztán kampec. 8) :)

Asztrik főapát is bevalja hogy a tábortűznél Koppányunk önzetlenül szolitja meg imádott feleségeit. Élvezet volt hallgatni magam fajta katolikusnak. :up: :biggrin2:

Csatlakozom áfihoz a programok miatt és a cigányjósnő egy joslata nem vált be. Egy 100-sba került az a némber. :evil:

De a tiramisu kehely a kis virágban is isteni volt.Csak kár hogy nem fagyiztunk.
Még jövök. :twisted:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #72252 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Shirály volt. Zsinórban ennyi. :D Nemsokára szállítom a beszámolót :twisted:
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #72249 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Hello everybody! :D

Igen, most jó pár hozzászóláson át ömlengés következik, hadd legyek az elsők között. :)
Konklúziók tábor után:
1.) Veletek bulizni mindig szuper időtöltés. :bounce:
2.) Társasjáték ruuulz!! (Meg enyhe függőséget okoz. 8O ) :mrgreen: Szauron pedig igenis legyőzhető (édes kis Fekete Ku-Klux Küklopszunk :lol: ), és Pippin Gyűrűhordozói képességeit nem kell alábecsülni. 8) (Természetesen ne feledkezzünk meg a hősi halottakról sem. :wink: :lol: )
3.) Játszótér éjjel 2-kor rulz. (Tányér főként, a gyomorforgató utánérzés ellenére. :sungl:)
4.) A "Ha én ...... volnék" kezdetű örökzöld GYU-s verziója Aragorn! Kérjük betenni a fórumba a szöveget! :!:
5.) Szakmai kérdéseken akkor is lehet nagyon jót agyalni, ha nem olyan felkészülten vágunk neki. (Akkó' most van szárnya, vagy mégsincs szárnya? :hein:)
6.) Titkári pozíciójáról néha megfeledkezik az ember. :oops: :roll:
7.) Móriánál nagyokat lehet aludni, de Haldír szinkronhangja a halottakat is magához téríti. :twisted:
8.) Elrond Tanácsát vihogás nélkül végignézni most már 100%-ig lehetetlen. :biggrin2:
9.) Január még messze van. :bawling: :crazy:
10.) Hobbitfalva a megszólalásig élethű. Ezt még Sir Ian is elhitte. Legalább 3x. :twisted: :lol:
11.) Samu szereti Frodót. Éjjen! :mrgreen:
12.) Hajnali 5 előtti ágybakerülés pozitíve lehetetlen, és a reggelit megéri átszunyálni. :sleepy:
13.) Eru kegyéből minden tömegközlekedési eszköz még pont időben (!) elérhető. :D
+1.) Minél előbb veletek ugyanitt! (Vagy máshol. :tongue:) :smokin:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja - 22 éve 2 hónapja #72247 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Léli: Reméltem, hogy megelőzünk, dehát nem sikerült :? ;) :) :D :mrgreen: Lamot nem lehetett elcsalni, mert vagy beszélgetett, vagy.. hm... füstölt :? :( :cry: ;) :D
Fénykép-párbaj: :lol: :lol: :lol: Svin, te... te... ;) (off: Bri, majd erre figyelmeztessél! on)
Töf-töf: Hát, erről nincs mit mesélni... Éljen a buckamanó! :lol: :bounce:
Eszti, a Koppány: És Léli az egyik felesége :mrgreen: ...
DVD: Galadrielnek tetszik a füle, Szarumán a legleg..., Gandalf elhiszi, A hobbitok pásztor-nép, Samu szeret Frodó, Alan Lee és John Howe kiültek, és rajzoltak... :roll: :deal:
Amit Léli kihagyott: Kaja-topic. "Kérek egy hozzászólást" :biggrin2: ; éneklés du, és este ;a játszótér; a 'bevezetés a quenya nyelvbe' "A balrogok sötétek és gonoszak" :evil3: :tongue: ; gyilkosozás Éljen Hanna, a nazgúlpárom! ;) :hello: ; meg a kártyavárak 8) :D

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #72229 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Ai na vennui!

Röviden, és tömören: nagyon jó volt, és fárasztó. Jó, beismerjük, néha mi is fárasztóak voltunk :tongue: .
:!: Lamorak :!: : Már megint kimaradt az éneklés, meg a gitározás - mármint részedről (ha jól tudom). Pedig a múltkor megígérted, hogy majd most... :nono:

De mégis a legemlékezetesebbek: Fénykép-párbaj :embarassed: , a Töf-töf, "Eszti, a Koppány" :hello: , a Társasjáték :itscool: , "Szegedre nyáron pulcsit vinni (főleg hármat)? Bolondság", Szarumán a legokosabb, legbölcsebb... :deal: , Samu szereti Frodót :heu: , és, hogy a quenyát néha kvenyának kell írni (hiszen a DVD feliratozói biztosan jól tudják) :confused2: . És egy szabályszerűség: senki nem tud este aludni - esetleg hajnalban egy keveset :sleepy:

Hosszú és eredményes életet (meg jó éjszakát)
Telcontar Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #72227 Írta: Lestat
Lestat válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Huh, nagyon rúúúúúúúúúlz volt!!!!
Bővebb véléeményet, ha majd kialudtam magam, most csak annyit:
ki tudná nekem az elrond tanácsa paródit cd-re írni...
és ki írná le a kertet szeretne a nazgúlos dal szövegét? ;) ;)

"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #72226 Írta: Eurynome
Eurynome válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Hazaértem! :)

Jó reggelt mindenkinek, aki ezt olvassa... :)

Csak annyit akarok mondani, hogy NAGYON élveztem. Ja meg hogy Ancalimon nagyon aranyos volt, amikor elbóbiskolt... :lol:

...and Death laughs back...
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #72132 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Ok, +1 gitár jön! :D (Hurrá, meg vagyunk mentve!...) :lol: 8)
A "pécsi hármasfogat" egyébként a 13:30-as Szegedre menő busszal fog elindulni, Sil csatlakozik hozzánk Baján, és - valószínűleg több órás késéssel a bajai átkelés miatt, de azért remélhetőleg épségben - együtt érkezünk meg Szegedre az esti órákban! Majd küldünk helyzetjelentést SMS-en! ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #72124 Írta: Brisa
Utoljára a névsor:

aieless
Ancalimon
Aryante
Áfonya
Batti + Ildikó és Niki (1 éjszaka)
boreger (1 ejszaka)
Cicaful (1 ejszaka)
Dae-elena
Darkman (1 éjszaka)
Eia
Elanor
Esgal
Estel
Eurynome
Fimbrethil
Fin
Fiona
GilEarendil
Gillz
G i l r a e n
Hanna
JaMaN
Kincső
Trithyn
Léli
Lestat
Rayan
Rózsa
Sesy
Sil
Ulmo
Varda (1 éjszaka)
Virág
Yavanna
Zsofi (Estel unokatestvere)
Zsuzsi
+ én

És a szegediek:
Lamorak
Nimrodel
Svin

Tudomásom szerint ennyien leszünk. E lista alapján számoljuk majd össze a népet.

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #72122 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Akkor holnap 3/4 2-kor találkozunk a vonatnál. Csináltam egy zászlót, amire rá van írva hogy Magyar Tolkien Társaság, és hogy tábor, meg Szeged (utóbbi kettő töbször is :wink: ). Úgyhogy mindenki megtalál!

(Bár nem fogja mindenki észlelni a hozzászólásomat... :roll: )

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #72096 Írta: Rózsa
Rózsa válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.
Eurynome: Bocs, :oops: de én később kapcsolódtam be a szervezésbe, és úgy látszik, elkerülte a figyelmemet, hogy Te is a Lestat különitményhez tartozol... :wink:

Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #72073 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Pót MTT tábor: aug. 23-25.

Estel Adániel írta: Jöhet +1 gitár? :) Mert akkor unokatesómat (Zsofkát) rábeszélem, hogy hozza az övét! :D

Igenigenigen! Ha több van, az nem baj, csak az volt baj, hogy nem volt egy sem... :wink:

Léli: Én szívesen gyilkosozom!!! 8)

Fiona: Akkor én viszem a Padlás-t kazettán!

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.283 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére