- Köszönetek: 2
Könyvtáras program - Noldák
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kevesebb
Több
21 éve 9 hónapja #98872
Írta: Estel Adániel
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Hadd gratuláljak elsőként a NP új szóvívőjének
:hello:
:hello:
Téma zárolva.
- Finduilas
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 4
21 éve 9 hónapja #98660
Írta: Finduilas
Nekem sem tűnt fel, hogy profi módon bonyolítanám le az ilyen dolgokat. :hein:
Viszont mi az, hogy én leszek a szóvivő?! Erről miért nem tudok?! :nono:
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
Finduilas válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Brisa írta: Hát természetesen Fin. Már ha szóhoz engedem jutni... Lehet, hogy nektek nem tűnt fel, de ő profi módon tudja lebonyolítani az ilyen dolgokat. (Pont úgy, ahogy én szeretem.) Hát ezentúl szóhoz fog jutni. Ő lesz az NP szóvivője.
Nekem sem tűnt fel, hogy profi módon bonyolítanám le az ilyen dolgokat. :hein:
Viszont mi az, hogy én leszek a szóvivő?! Erről miért nem tudok?! :nono:
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
Téma zárolva.
- Brisa
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
21 éve 10 hónapja #97717
Írta: Brisa
Hát természetesen Fin. Már ha szóhoz engedem jutni... Lehet, hogy nektek nem tűnt fel, de ő profi módon tudja lebonyolítani az ilyen dolgokat. (Pont úgy, ahogy én szeretem.) Hát ezentúl szóhoz fog jutni. Ő lesz az NP szóvivője.
Megnéztem azt az oldalt, de nem találtam sehol olyan helyet, ahol egyátalán programokat ajánlanak az odalátogatóknak...
Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Szméagol írta: Brisa!
Szerinted ki mondta volna el helyetted? Csak te voltál ilyen bátor.
Hát természetesen Fin. Már ha szóhoz engedem jutni... Lehet, hogy nektek nem tűnt fel, de ő profi módon tudja lebonyolítani az ilyen dolgokat. (Pont úgy, ahogy én szeretem.) Hát ezentúl szóhoz fog jutni. Ő lesz az NP szóvivője.
Szméagol írta: Hirdetéssel kapcsolatban annyit: Megpróbáljak/tok írni egy levelet, a www. teveclub.hu -nak? Ez egy nagyon népszerű és tág "ismeretségi körű" honlap a gyerekek között.
Megnéztem azt az oldalt, de nem találtam sehol olyan helyet, ahol egyátalán programokat ajánlanak az odalátogatóknak...
Brisa
Téma zárolva.
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
21 éve 10 hónapja #97586
Írta: Kincső
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Kincső válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Brisa: ne mondj ilyeneket! Miért lettél volna béna? :nono: Zseniális voltál! Hidd el! :haldir1:
Téma zárolva.
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #97584
Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Sziasztok!
Brisa!
Hirdetéssel kapcsolatban annyit: Megpróbáljak/tok írni egy levelet, a www. teveclub.hu -nak? Ez egy nagyon népszerű és tág "ismeretségi körű" honlap a gyerekek között.
Brisa!
Hirdetéssel kapcsolatban annyit: Megpróbáljak/tok írni egy levelet, a www. teveclub.hu -nak? Ez egy nagyon népszerű és tág "ismeretségi körű" honlap a gyerekek között.
Téma zárolva.
- Brisa
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #97509
Brisa
Írtó aranyosak vagytok. Veletek öröm együttdolgozni. Már kezdem elhinni, hogy mégsem voltam annyira nagyon-nagyon katasztrofális, mint: :pippin4: :evil3: [size=9:v3d909eg](Csak egy kicsit nagyon béna. :rmad2: )[/size]
Kevés érdeklődő volt. Most dolgozom rajta, hogy minél több iskolába eljuttassam a plakátot. Szeretném a netre is sok helyre kitenni.
Ebben kérném a segítségeteket. Aki tud olyan helyet, ahol népszerűsíthetjük az NP-t, az szóljon nekem. Lehet ez könyvtár, iskola, újság, web stb. stb. És ha tudtok, ti is nyomtassatok a plakátból.
Kevés érdeklődő volt. Most dolgozom rajta, hogy minél több iskolába eljuttassam a plakátot. Szeretném a netre is sok helyre kitenni.
Ebben kérném a segítségeteket. Aki tud olyan helyet, ahol népszerűsíthetjük az NP-t, az szóljon nekem. Lehet ez könyvtár, iskola, újság, web stb. stb. És ha tudtok, ti is nyomtassatok a plakátból.
Brisa
Téma zárolva.
- Szendi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #97416
Írta: Szendi
Ai lintulinda Lasselanta
Szendi válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Kincső írta:
Brisa a nap hőse!
Egyetértek! Bár én csak a végére értem oda, de nagyon tettszett Brisa határozottsága és gördülékenysége.
Ügyi vagy Brisa!
Szendi
Brisa a nap hőse!
Egyetértek! Bár én csak a végére értem oda, de nagyon tettszett Brisa határozottsága és gördülékenysége.
Ügyi vagy Brisa!
Szendi
Ai lintulinda Lasselanta
Téma zárolva.
- Kincső
- Nem elérhető
21 éve 10 hónapja #97382
Hát szerintem mi többen voltunk... Asszem olyan 8-an voltak... De szerintem egy ilyen "bevezető"-re sokkal kevesebben jönnek el, mint a tényleges foglalkozásokra...
Téma zárolva.
- Elanor
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #97377
Írta: Elanor
I feel complete when I feel sick inside
Elanor válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Sokan voltak? Milyen volt? Meséljetek!!!
Téma zárolva.
- Kincső
- Nem elérhető
21 éve 10 hónapja #97296
Darky: Legalább jól sikerült?
Téma zárolva.
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #97292
Sziasztok!
Hát remélem a programokon a gyerekek oldottabbak lesznek, mint most voltak a felnőttek...
Brisa: Csatlakozom az előttem szólóhoz. Jól beszéltél!!
Hát remélem a programokon a gyerekek oldottabbak lesznek, mint most voltak a felnőttek...
Brisa: Csatlakozom az előttem szólóhoz. Jól beszéltél!!
Téma zárolva.
- Álmos
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
- Kincső
- Nem elérhető
21 éve 10 hónapja #97258
Brisa a nap hőse! :thranduil1: :hello:
Szerintem nagyon jól elmondtad a lényeget. Bár úgy látszik a "közönség" néma volt, hogy nem kérdeztek semmit...
Szerintem nagyon jól elmondtad a lényeget. Bár úgy látszik a "közönség" néma volt, hogy nem kérdeztek semmit...
Téma zárolva.
- Elanor
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #97167
Írta: Elanor
Én is, drukkolok!!
Elanor válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Ring-bearer írta: Sok sikert!!!
Vigyazzatok! Gondolatban veletek leszek!!
Én is, drukkolok!!
Téma zárolva.
- Brisa
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #97080
Brisa
Ma van a nagy nap! Ugye, senki sem felejtette el?
(Jan. 23-án, azaz csütörtökön 15:30-re minden témavezető jöjjön a 6. kerületi Szabó Ervin gyemekkönyvtárba (1061 Bp. Liszt Ferenc tér 6.), ugyanis 16 órakor kezdődik a noldás program "megnyitója".)
Izgi... :pippin4:
(Jan. 23-án, azaz csütörtökön 15:30-re minden témavezető jöjjön a 6. kerületi Szabó Ervin gyemekkönyvtárba (1061 Bp. Liszt Ferenc tér 6.), ugyanis 16 órakor kezdődik a noldás program "megnyitója".)
Izgi... :pippin4:
Brisa
Téma zárolva.
- Ringbearer
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #96234
Írta: Ringbearer
"Be the change you want to see." Gandhi
Ringbearer válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Sok sikert!!!
"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
- Brisa
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #96203
Brisa
Szméagol: A vázlattal kapcsolatban fordulj Ulmohoz és Lélihez. Ez már a ti dolgotok.
Ezen a héten már csak az NP megnyitója lesz. Arra nagyon várlak. Ugyanis az lesz a fény pontja az egésznek, amikor bemutatásra kerülnek a témavezetők és az érdeklődők látni fogják, hogy milyen különlegesek vagyunk a korok tekintetében.
Ezen a héten már csak az NP megnyitója lesz. Arra nagyon várlak. Ugyanis az lesz a fény pontja az egésznek, amikor bemutatásra kerülnek a témavezetők és az érdeklődők látni fogják, hogy milyen különlegesek vagyunk a korok tekintetében.
Brisa
Téma zárolva.
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #96185
Sziasztok!
M?ost már mindig tudok jönni.
Brisa!
A vázlatainkon már semmi sem kell javítani? Engem tényleg ez izgat a legjobban (meg hogy mi lesz )
EZEN a héten lesz a szervezői megbeszélés?
Úgy izgulok, pedig...
M?ost már mindig tudok jönni.
Brisa!
A vázlatainkon már semmi sem kell javítani? Engem tényleg ez izgat a legjobban (meg hogy mi lesz )
EZEN a héten lesz a szervezői megbeszélés?
Úgy izgulok, pedig...
Téma zárolva.
- Brisa
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #96014
Brisa
Ja, és a plakátot nyomtassátok ki, és rakjátok ki a sulitokba, lécci.
Brisa
Téma zárolva.
- Brisa
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #95898
Brisa
Röviden összefoglalom a megbeszélésen felvetődött témákat:
Jan. 23-án, azaz csütörtökön 15:30-re minden témavezető jöjjön a 6. kerületi Szabó Ervin gyemekkönyvtárba (1061 Bp. Liszt Ferenc tér 6.), ugyanis 16 órakor kezdődik a noldás program "megnyitója".
A "megnyitón" tájékoztatjuk az érdeklődőket az MTT-ről és a programról, felmérjük az előzetes elvárásaikat és válaszolunk a felmerülő kérdésekre.
A "megnyitó" után minden 2. héten lesz egy foglalkozás. Bárki, akinek van valami kérdése vagy félelme, kétsége a képességei vagy bármi mással kapcsolatban, keressen engem vagy Fint.
Azok, akik már túlestek a nagy megmérettetésen, írjanak ide egy élménybeszámolót.
Aki úgy érzi, hogy van mit mesélnie a tapasztalatairól és azt jobb lenne személyesen, annak "jogában áll" összehívni egy noldás talit.
Fin és én szívesen elbeszélgetünk bárkivel négyszemközt is, ha igényli... (De nem, mint pszichológus, mivel még nem vagyunk azok!!!)
Az Almássy művházba nem való a mi kis programunk, mivel a Tolkien Club elsősorban nem(csak) gyerek számára készül. (Maximum megtámogatjuk majd a programot, ha szükség lesz rá.)
Az élménybeszámolók (LEP) jók és tanulságosak voltak.
- És nem volt olyan szendvics, amilyet enni akartam, és Léli meg nem volt hajlandó cserélni velem... brühühühü :bawling:
- És épp egy kiállítás megnyitójába csöppentünk, nagykövetekkel megspékelve... Ráadásul pont a szövegelésem kellős közepére időzítették a "díszbeszédet".
- És Léli állandóan "szembevakusat" játszott velem (is). (Valaki vegye már el tőle azt a gépet és tapossa jól meg.)
Asszem más bajom nem volt...
Ja, és Léli képei nagy jóóók. (Csak mire az összeset beszkennelem, Léli dupla ennyi mennyiséget termel. )
Jan. 23-án, azaz csütörtökön 15:30-re minden témavezető jöjjön a 6. kerületi Szabó Ervin gyemekkönyvtárba (1061 Bp. Liszt Ferenc tér 6.), ugyanis 16 órakor kezdődik a noldás program "megnyitója".
A "megnyitón" tájékoztatjuk az érdeklődőket az MTT-ről és a programról, felmérjük az előzetes elvárásaikat és válaszolunk a felmerülő kérdésekre.
A "megnyitó" után minden 2. héten lesz egy foglalkozás. Bárki, akinek van valami kérdése vagy félelme, kétsége a képességei vagy bármi mással kapcsolatban, keressen engem vagy Fint.
Azok, akik már túlestek a nagy megmérettetésen, írjanak ide egy élménybeszámolót.
Aki úgy érzi, hogy van mit mesélnie a tapasztalatairól és azt jobb lenne személyesen, annak "jogában áll" összehívni egy noldás talit.
Fin és én szívesen elbeszélgetünk bárkivel négyszemközt is, ha igényli... (De nem, mint pszichológus, mivel még nem vagyunk azok!!!)
Az Almássy művházba nem való a mi kis programunk, mivel a Tolkien Club elsősorban nem(csak) gyerek számára készül. (Maximum megtámogatjuk majd a programot, ha szükség lesz rá.)
Az élménybeszámolók (LEP) jók és tanulságosak voltak.
- És nem volt olyan szendvics, amilyet enni akartam, és Léli meg nem volt hajlandó cserélni velem... brühühühü :bawling:
- És épp egy kiállítás megnyitójába csöppentünk, nagykövetekkel megspékelve... Ráadásul pont a szövegelésem kellős közepére időzítették a "díszbeszédet".
- És Léli állandóan "szembevakusat" játszott velem (is). (Valaki vegye már el tőle azt a gépet és tapossa jól meg.)
Asszem más bajom nem volt...
Ja, és Léli képei nagy jóóók. (Csak mire az összeset beszkennelem, Léli dupla ennyi mennyiséget termel. )
Brisa
Téma zárolva.
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 2
21 éve 10 hónapja #94714
Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Itt vagyok, itt vagyok! :hello: Mit kell csinálni? Odamenni háromnegyed négyre a deák-téri aluljáróban lévő Princess elé, aztán onnan odamenni a Kicsi@Világba, és a noldás programról eszmét cserélni? :roll:
Akkor jövök!
Akkor jövök!
Téma zárolva.
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #94494
Sziasztok!
Szombattól ígérem nagyon aktív leszek és buzogni fogok a tenniakarásért .
Viszont a találkozóra nem tudok elmenni tényleg nagyon sajnálom, de ma tudtam meg (Ulmo-tól) és így már nem megy.
Nagyon nagy baj? Ugye nem?
Név: Kis J. Katinka
Kor: 14 (1988 11.11.)
És már tag vagyok!
Szombattól ígérem nagyon aktív leszek és buzogni fogok a tenniakarásért .
Viszont a találkozóra nem tudok elmenni tényleg nagyon sajnálom, de ma tudtam meg (Ulmo-tól) és így már nem megy.
Nagyon nagy baj? Ugye nem?
Név: Kis J. Katinka
Kor: 14 (1988 11.11.)
És már tag vagyok!
Téma zárolva.
- Kincső
- Nem elérhető
21 éve 10 hónapja #93909
Szia Cica! Köszi az útbaigazítást , de esetleg néha válaszolj az e-mailemre is, jó? :shake: :look:
99% hogy tudok menni pénteken. (Holnap eldől az 1°% is.)
99% hogy tudok menni pénteken. (Holnap eldől az 1°% is.)
Téma zárolva.
- Cicaful
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #93884
Írta: Cicaful
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Cicaful válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Nagyon egyszeru...
az ember arra felé indul meg amerre a 47es és a 49es villamos jár (ez a végállomás) és a Smatch elott kell kilyukadni és el kell indulni a villamos vonalán...ott át kell menni egy kis úton, majd balra lesz egy parkoló (elotte a sarkon egy kocsmácska)...ha itt befordulsz, itt vana Madách Kamara is és egy boltíves ház (két magas épület között mintha egy boltív lenne)...azalatt át kell menni, és egyenesen menni...újabb utcácskán át...ezzel szembekerül az ember egy olyan utcával, ahol a közepén van egy garázs-parkoló lejárat és ha ennek a jobb oldalán halad az ember, kb 10 méteren belül beleütközik a teaházba....
az ember arra felé indul meg amerre a 47es és a 49es villamos jár (ez a végállomás) és a Smatch elott kell kilyukadni és el kell indulni a villamos vonalán...ott át kell menni egy kis úton, majd balra lesz egy parkoló (elotte a sarkon egy kocsmácska)...ha itt befordulsz, itt vana Madách Kamara is és egy boltíves ház (két magas épület között mintha egy boltív lenne)...azalatt át kell menni, és egyenesen menni...újabb utcácskán át...ezzel szembekerül az ember egy olyan utcával, ahol a közepén van egy garázs-parkoló lejárat és ha ennek a jobb oldalán halad az ember, kb 10 méteren belül beleütközik a teaházba....
"A kihívás:
Téma zárolva.
- Kincső
- Nem elérhető
21 éve 10 hónapja #93870
Akkor megbeszélem anyuékkal hogy nem megyek pénteken sakkra. Azaz... lehet hogy nem tudom megoldani... de remélem igen... Szólok ha eldőlt.
Egyébként pedig, igaz, hogy már voltam ott egyszer, de nem találok oda a Deáktól...
Egyébként pedig, igaz, hogy már voltam ott egyszer, de nem találok oda a Deáktól...
Téma zárolva.
- Cicaful
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #93856
Írta: Cicaful
"A kihívás:
Cicaful válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Nos emberkéim, ill. noldácskáim!
Foglaltattam helyet (Csávás Viktória néven), ahogy megbeszéltük, jan. 17dikére (péntek) 16 órára (azaz du. 4re) a Kicsi@Világba 15 fo részeére.
A cím (mint megtudtam): Madách Imre utca 11. (ez a Deák térnél van)
Javaslat: találkozzunk háromnegyed 4kor (15:45kor) az aluljáróban a Princess pékség elott (ez a nagyobbik - ahogy feljövünk a kék metróból rögtön szemben). Oks!
Foglaltattam helyet (Csávás Viktória néven), ahogy megbeszéltük, jan. 17dikére (péntek) 16 órára (azaz du. 4re) a Kicsi@Világba 15 fo részeére.
A cím (mint megtudtam): Madách Imre utca 11. (ez a Deák térnél van)
Javaslat: találkozzunk háromnegyed 4kor (15:45kor) az aluljáróban a Princess pékség elott (ez a nagyobbik - ahogy feljövünk a kék metróból rögtön szemben). Oks!
"A kihívás:
Téma zárolva.
- Varda Tintallë
- Nem elérhető
21 éve 10 hónapja #93658
Írta: Varda Tintallë
Namárie!
Varda Tintallë
I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...
Varda Tintallë válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Madách tér. A nagy "hídszerű ház" alatt be kell menni, majd a jobboldalon lesz úgy kb. 50 méterre befele.
Namárie!
Varda Tintallë
I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...
Téma zárolva.
- Brisa
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #93655
Brisa
Csak annyit tudok, hogy a Deák téren. Cica? Fin? Estel? Más?
Brisa
Téma zárolva.
- Szendi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #93647
Írta: Szendi
Ai lintulinda Lasselanta
Szendi válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Kedves mindenki!
Hol van a KIS@VILÁG? Hogy jutok el oda?
Bocs, de késni fogok, mert fél 4-ig dógozom.
Szendi
Hol van a KIS@VILÁG? Hogy jutok el oda?
Bocs, de késni fogok, mert fél 4-ig dógozom.
Szendi
Ai lintulinda Lasselanta
Téma zárolva.
- Telumehtar
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #93641
Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák