Könyvtáras program - Noldák

Több
21 éve 9 hónapja #101894 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
A Lays Chips gebedjen meg azzal a méreg ízbombájával :evil: grrrrrr, szegény gyerekeket ilyenekkel eteteni.....

Huhú :)
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #101854 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Tegnap a chaten fölvetettem, leírom itt is, hogy maradandó legyen és az illetékesekhez is eljusson. A Lay's gyártóját fel lehetne keresni a Noldás programmal, hogy szponzorálja, azaz egy bizonyos pénzösszegért támogatóként tüntethetjük fel őket ÉS az általuk adott chipset eszegethetik a gyerekek a foglalkozás alatt (termékkóstoltatás).
Esetleg ugyanezt nagyobb léptékben, más cégekkel együttmüdödve is meg lehet tenni, ök a GYU miatt kézenfekvök (és lenne több kártyátok). :)
Ehhez persze vezetöségi tag kell, mert szerzödéssel jár.
És a noldás program is több érdeklödöt vonzana talán, ha közben chips, üdítö, ilyesmi van. És legalább a multik fogyasztószoktatási törekvéseit kellemesebb és hasznosabb célokra fordítjuk...
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #101842 Írta: Arnyelf
Arnyelf válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Ha ki meritek hagyni a balrogokat akkorlesz nagy irgum burgum! :) Ja meg a Sötét Elfeket :)

- Árnyelf, a fajjogi aktivista :lol:

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #101827 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák

Darkman írta: Aztán, ma állítólag valaki már osztogatja is Finnék foglalkozásának a plakátját, de csak azért, hogy ne legyenek megint olyan kevesen éééés mert Tamás még nincs kész a nagy plakáttal.

Nem, sajnos, még senki nem osztogatja...

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #101826 Írta: Brisa
No, a tegnapi tali összefoglalója:

:arrow: Jocii-nak hála, van és lesznek plakátjai a NP-nak.

:!: A jöv&#337; héten megtartandó Fajok c. foglalkozás plakátjai már nálam vannak (szintén Jocii-nak hála). Szét kellene szórni a f&#337;városban még a héten. (Iskolák, könyvtárak, m&#369;vházak stb.) Kellene ehhez sok-sok ember. Méghozzá minél el&#337;bb.

:arrow: A különböz&#337; fórumokon Varda fogja népszer&#369;síteni az NP-t.

:!: Itt a tolkien.hu-n is kell. Mindjárt be is írom a Hírekbe.

:arrow: A flipper.hu-ra elküldöm az anyagot a NP-ról.

Röviden-tömören ennyi. Kérlek titeket, segítsetek plakátolni...

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #101823 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Leírom én hogy mi volt :)

Tamás elkészíti jöv&#337;hétre a noldás program igényes változatát, amelyen mind az össz téma rajta lesz, ezekb&#337;l fénymásolunk, kb. 100 példányt, és az 5. kerületben valamint a szomszédos kerületekben az iskolákban és könyvtárakban kirakjuk.
Aztán, ma állítólag valaki már osztogatja is Finnék foglalkozásának a plakátját, de csak azért, hogy ne legyenek megint olyan kevesen éééés mert Tamás még nincs kész a nagy plakáttal.
Valamit ezennel ünnepélyesen bejelenthetem:

MINDEN FÓRUMOS JÖHET A FOGLALKOZÁSOKRA!!!!!

Cs&#337;vázzz

Huhú :)
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #101582 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
A Jet a nyugati palyaudvar mellett van a Terez koruton. Jet Station Pub. A pincebe kell lemenni.
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #101579 Írta: Varda Tintallë
Varda Tintallë válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Brisa!

Hol van a Jet?

Bocs, ha esetleg le van írva lejjebb :oops:

Namárie!

Varda Tintallë

I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #101479 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Sziasztok!

Sajnos én nem tudok menni. :(
Lesz beszámoló? :?
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #101353 Írta: Brisa
Kedden, 16 órakor rendkívüli noldás tali a Jetben! Mindenkit szeretettel várunk, akinek van valami zseniális ötlete, amellyel a Noldás Programot népszer&#369;síthetjük.

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #101343 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Brisa: nekem jó akár a kedd, akár a szerda. De kedden picit késni fogok :roll:
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #101261 Írta: Brisa
Akkor kedd 16 óra Jet? El kéne már dönteni...

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #100943 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák

Telcontar_Leli írta: Kincs&#337;: Plíz ne mondd, hogy "Léliéknek". Együtt csináltuk, ne emelj(etek) ki engem :oops:

Nem akartam felsorolni öt nevet, de ha ez a szíved vágya :roll: : gratula Ulmónak, Szméagolnak, Lélinek, Minervának és Brandirnak! :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #100811 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák

Brisa írta:

Telcontar_Leli írta: Ja, mikor lesz a következ&#337;? :D A jutalmazásunk szerencsére megoldódott, s&#337;t, már van legközelebbre egy tuti ajánlatunk :D

Ezt nem egészen értem...

Egyszer&#369;. Írtam neked is, meg most mondom a többieknek, hogy végül egy társasjátékot csináltunk. Négy csapat egymás ellen vetélkedve. Kedd tájékán jutott eszembe, hogy díjazni is kéne... Az id&#337; sajnos éppenhogy rövid volt, hogy beszerezzem az adott "nyereményeket". De a következ&#337; alkalomra már id&#337;ben beszélni fogok vele.

Brisa írta: Jöv&#337; hétre összehívunk egy rendkívüli noldás megbeszélést, hogy együtt kitaláljuk, mit fogunk csinálni. Pár javaslat már felvet&#337;dött, talán több is fel fog. Mindenesetre szeretném, ha nem csak noldák, hanem a vezet&#337;ségb&#337;l is jönnének, meg bárki, akinek ötlete vagy csak érdekl&#337;dik a dolog iránt.

Egyik hétköznap délutánra gondoltam. Mondjuk szerda 17 óra, Jet. Kifogás?

Nekem megfelel. Csak hétf&#337; nem jó, más napok OK.

Min: Bocsi :oops: Minerva (bet&#369;zzem? M mint Mortensen, I mint... :D )

Kincs&#337;: Plíz ne mondd, hogy "Léliéknek". Együtt csináltuk, ne emelj(etek) ki engem :oops:

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #100807 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák

Telcontar_Leli írta: :oops: tényleg. Bocsána, hogy kifelejtettelek titeket :oops: . Köszi Minderva és Brandír az életment&#337; segítséget, meg köszi Brisa a... mindent, amit hoztál.

Mi az, hogy MinDerva???? :D :mrgreen:

Egyébként nincs mit... Kár, hogy el kellett húznom... :(

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #100716 Írta: Kincső

Ivó írta: Megtudhatnám én is,mir&#337;l van szó?????? 8O

Olvasd el a tolkien.hu f&#337;oldalán a 2. hírt. :wink:

Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #100713 Írta: Kincső
Gratulálok Léliéknek! :wink:
Brisa: A szerda semmiképp sem jó, néptáncpróbám van... :roll: Sakkról még inkább el tudok kéredzkedni (kedden vagy csütörtökön). :roll:

Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #100609 Írta: Ivó
Ivó válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Megtudhatnám én is,mir&#337;l van szó?????? 8O

Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:

Ivó
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #100605 Írta: Szendi
Szendi válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Sziasztok Nolda társak!

Nekem sajna nem jó a szerda. Inkább el&#337;tte való napok lennének jók.
Telkontar_Leli és a többiek! Gratu! Ügyesek vagytok!

Szendi

Ai lintulinda Lasselanta
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #100579 Írta: Brisa
Az már nagyon kés&#337;! Szerda vagy el&#337;tte, különben nem lesz id&#337; a cselekvésre...

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #100572 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Brisa írta: Egyik hétköznap délutánra gondoltam. Mondjuk szerda 17 óra, Jet. Kifogás?

Nem lehetne péntek? :roll: :cry:
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #100567 Írta: Brisa
Örülök, hogy a körülményekhez képest ilyen jól sikerült. Ügyesek voltatok! Én köszönöm! :wink:

Telcontar_Leli írta: Ja, mikor lesz a következ&#337;? :D A jutalmazásunk szerencsére megoldódott, s&#337;t, már van legközelebbre egy tuti ajánlatunk :D

Ezt nem egészen értem...

Jöv&#337; hétre összehívunk egy rendkívüli noldás megbeszélést, hogy együtt kitaláljuk, mit fogunk csinálni. Pár javaslat már felvet&#337;dött, talán több is fel fog. Mindenesetre szeretném, ha nem csak noldák, hanem a vezet&#337;ségb&#337;l is jönnének, meg bárki, akinek ötlete vagy csak érdekl&#337;dik a dolog iránt.

Egyik hétköznap délutánra gondoltam. Mondjuk szerda 17 óra, Jet. Kifogás?

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #100563 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Nekem nagyon tettszett az egész és nem volt semmi baj a létszámmal, bár így egy kicsit lassab volt, de a hangulat... :D
Ne aggódjatok, a következ&#337;kre már áradnak az emberek.
Tanulság: Vigyázzunk a kis sz&#337;nyeggel, amit a csúszós linóleumra terítettek :oops: :oops:

Telcontar_Leli :itscool: Született játék vezet&#337;...
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #100537 Írta: Léli
:oops: tényleg. Bocsána, hogy kifelejtettelek titeket :oops: . Köszi Minderva és Brandír az életment&#337; segítséget, meg köszi Brisa a... mindent, amit hoztál.

Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #100524 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Léli: jelenlegi állapotomban úgyse tudtam volna sokat beszélni, köszi, hogy végigvitted a játékot.

Ezúton is szeretném megköszönni Minervának és Brandirnak a segítséget, és hogy &#337;k is beszálltak a foglalkozásba :)

A létszám tényleg nagyon alacsony volt :(
A játék nagyon jól m&#369;ködött, gratula Lélinek :itscool: Majd kipróbáljuk MTT-s körülmények között is ;)
Nagyon jó volt a hangulat, ez nagyobb csapatnál remélhet&#337;leg csak fokozódik :hello:
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #100520 Írta: Léli
Üdv!

Nos, friss élményeinmet leírom, bár nincs túl sok:

:arrow: Bocsi Ulmó, hogy kivettem a kezedb&#337;l a játék második felét, de annyira élveztem :oops: :D 8)
:arrow: Szméagol és Ulmó, köszönöm a segítséget.
:arrow: :fight: volt az egész :)
:arrow: Ha kicsi a létszám, családias a hangulat (f&#337;leg, ha egy testvérpár van ott :D )
:arrow: Ha írni kell a feladatnál, vinni kell hozzá íróeszközt

Mindenesetre mind a kett&#337;jüknek tetszett az egész, és kérdezték, mikor lesz a következ&#337; :D . És a könyvtárosnéninek is tetszettünk :D

Ja, mikor lesz a következ&#337;? :D A jutalmazásunk szerencsére megoldódott, s&#337;t, már van legközelebbre egy tuti ajánlatunk :D

Léli

Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #99196 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
[size=9:2smfcgvv]A brisa@freemail.hu -t most hallom el&#337;ször. Természetesen a sandoreva@freemail.hu -ra küldtem a levelet, és onnan dobta vissza. :P [/size]
Mivel már Pécsett vagyok, a filccel való kihúzásban nem tudok segíteni, a keretezésben meg akkor sem tudnék, ha fent lennék Pesten. :shake:

De ezúton üzenem noldatársaimnak, hogy hajrá :!: :hello: , a témavezet&#337;-társaimnak pedig azt, hogy remélem, nemsokára tudunk találkozni egyeztetésügyileg. ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #99195 Írta: Brisa
Estel drága, ha a sandoreva@freemail.hu -ra küldted volna, tuti megkaptam volna. Örülnék, ha a brisa@freemail.hu -ról leszoknátok Finnel együtt, mert az csak minden ezredik évben nézem meg (eredetileg ugyanis egyedül Ulmo részére készült, amikor még hobbitoztunk...), ráadásul most meg már le se jön nálam a www.freemail.hu , és meg se tudom nézni. (A sandoreva Outlook-os.)

Amúgy köszönöm szépen a plakátot. :D (Szép lett, csak fekete filccel át kéne még írni a szöveget, meg valahogy rögzíteni az egészet, valamint keret is kellene, mert így nem lehet kirakni...)

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #99191 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Brisa, tegnapel&#337;tt írtam róla e-mailt, amit nem kaptál meg, mivel dugig volt a postaládád! :nono: ;) Szóval azóta már gondolom, meg is kaptad Fint&#337;l, és remélem, tetszik. Tudom, nem lett tökéletes, de ha a program csak olyan jól sikerül, mint a plakát, én már elégedett leszek! 8) :oops: :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #99067 Írta: Brisa
Svin segítségével sikerült minden budapesti iskolának eljuttatni a plakátot e-mailben.

Estel, hogy áll a Gandalf-plakát???

Fin, azért nem tudsz róla, mivel csak akkor sikerült ennyire frappánsan megfogalmazni a lényeget.

Ulmo, Léli, Szméagol: Csütörtökön megyek veletek (persze a foglalkozás beindulásakor már elhúzom a csíkot). Viszem a cuccaitokat (pl. a fénymásolt verseket). Kell ceruza, papír vagy más?

Brisa
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.468 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére