- Köszönetek: 0
111. születésnap - 2003. január 3.
- Telumehtar
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Brisa
- Nem elérhető
Dodiee: Jól van, akkor majd 2-án...
Sil és többiek: Adjatok még egy kis időt. A részletekkel még mi magunk sem vagyunk tisztában. Hamarosan minden meglesz és fentlesz. Addigis türelem... (Ha minden igaz, csak holnap-holnaputánig kell várnotok.)
Brisa
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
A 200db jegyből lehet kapni úgy is, ha nem én nézném meg, hanem valaki ismerősöm? (Az Internet mellett filmnézésre úgyse lenne időm.) A kvíznek mikor lesz eredményhirdetése?
És a rajzverseny eredményét mikor lehet megtudni? Nem kéne már fent lennie a neten?
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
Dodiee írta: Brisa:sajnos ugyanazon okokból, amiből Thaurék sem, én se tudok 30-31.-én menni hozzád:/De ha kell, megpróbálom lefénymásolni, addig meg beírom, mik vannak a könyvekben, jó?
Akkor csak 2-án tudunk találkozni veled is?
Brisa
- Dodiee
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
Elanor, Thaur: Nem, 2-án csak Telunak vagyok hajlandó elmagyarázni a dolgokat... :evil3: Természetesen elmondom nektek is, meg a többi érdeklődőnek.
Augustíne: A gyerekrészleg már megtelt. Csordultig. Több segítőre ott már nem lesz szükség. Kérlek nézz körül a többi helyen.
Léli: A gyerekrészleg a következő programokat fedi: noldás foglalkozások, 2 társas, 1 rajzolós-szinezős és egy hajtogatós asztal, valamint a "Légy te is gyűrűhordozó!" kalandjáték. (Neked csak az 1 órás foglalkozásod lesz ott.)
A díszítés valószínűleg a délutáni-esti órákban lesz.
Dodiee: A rendezvény teljesen ingyenes lesz! (Ezt hangsúlyozzátok, ahol csak tudjátok. Sajnálatos módon, nem egyértelmű...)
Nem baj, jók lesznek az egyszerű dolgok is a hajtogatáshoz. Jössz 30-án vagy 31-én hozzám? Mert akkor le tudnám fénymásolni a könyved azon lapjait, amik kellenek.
A színezős dolog meglesz. Hozhatod a zsírkrétákat.
Brisa
- Léli
- Nem elérhető
Volna 1 (újabb) kérdésem. Karácsonyra kaptam egy... kard szerű tőrt. Szóval igazából dísztőr (kb. Fullánk méretű, de sajna nem úgy néz ki...) és azt szeretném kérezni, hogy hordhatom-e aznap (vagy az túl "fanatikusrajongó" szerű?)?
Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Fio
- Nem elérhető
Szereztem magam mellé egy másik jegyszedőt. Igazán derék lány és szívesen segít nekem. Ha esetleg probléma lenne akkor is ő lesz a segédem. :deal: És semmi ellentmondás. Jo vanna csak vicceltem.
Tehát egy szóval Áfi. van még egy jegyszedő és a neve Andi. Egy párszor már volt a chaten. És ingyen csinálja
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Dodiee
- Nem elérhető
Amúgy nézegettem az itthoni hajtogatós könyveket, és semmi Gy.U.-sat nem találtam, max egy pókot, amiről a gyerekek 90%-a ugyse fogja tudni hogy mire utal(gy.k.:Banyapók), de olyan rohadt bonyolult, hogy fél óra után földhözvágtam az egészet....szóval sztem más is így lesz vele, ugyhogy hajtogatni majd lepkéket meg ilyeneket hajtogatnak? és akkor a színező az áll???ha kell, tudok vinni zsírkrétát, nem tudom milyen felindulásból, de kaptam karácsonyra egy dobozzal.
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rózsa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Rózsa
Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"
- Léli
- Nem elérhető
Ja, és 2-án mikortól lesz a díszítés? Mert lehet, hogy én is mennék ((és, ha elengedik Eia is jönne)).
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Sesy
- Nem elérhető
~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
- Telumehtar
- Nem elérhető
Aug: Megpróbálok normális válaszokat adni (Már amennyire én tudom a dolgokat )
1. Még nincs kész a beosztás de valószínüleg 2 óránként váltjuk 1mást Ha szeretnél Te is itt segíteni akkor szerintem minnél elöbb jelentkezz mert Brisáék csak igy tudják megcsinálni a beosztást.
2.Nem, nem leszel egyedül ott.. Biztos minimum 2 ember lesz egyszerre..na meg a sok gyerek és esetleges szülők
3. Jó lenne akkor hogyha eljönnél Te is 2.-án mert Te se tudsz menni azok az okok miatt amiatt mi se (ez értelmes volt) Azaz Te is Anánál leszel amikor lesznek a megbeszélések...
4.Szerintem biztos bemehetünk... (Mert pl.: a CB koncertet én nem akarom kihagyni) Csak fontos hogy ne ütközzön a feladatodba
5.Ez elnapolva...idő és jelmez és stb. hiányban szenvedünk...szóval majd legközelebb
Remélem tudtam segíteni...ha valami nem tiszta akkor a vonaton vagy Anánál ugyis megbeszéljük
(Helyszíni segitők: Akik a gyerekekre vigyáznak, italt töltögetnek, brossurákat osztogatnak etc. szóval akik nem vendégek )
- Augustíne
- Nem elérhető
Ancalimon: a helyszíni segítők alatt kiket kell érteni?
(Szóljatok, ha kiborultatok a kérdéseimtől!)
ORLANDO 4ever!!!!
- Ankalimon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 2
A helyszíni vetítésekre (A Gyűrű Szövetsége - utolsó magyarországi vetítés) 200 jegy a rendezvény előkészítésében részt vevők, a helyszíni segítők, az MTT tagjai és a rendezvény támogatói között kerül kiosztásra, a kviz játékon való részvétel nélkül. Kérem azokat, akik a fenti csoportok valamelyikébe tartoznak, és szeretnék megnézni valamelyik vetítést, jelezzék nekem e-mail-ben.
A Két Torony premier előtt díszbemutatójára szóló rendelkezésünkre álló jegyek legnagyobb részét (26 db-ot) nyereményként fogunk kiosztani a rajzverseny helyezettjei és a kviz legjobb megfejtői között. 10 darabot a rendezvény előzetes szervező munkájában legaktívabbak kapnak, 4 db-ot pedig a helyszíni segítők között sorsolunk ki.
- Álmos
- Nem elérhető
Augustíne írta: Darkman, Onering: NEKTEK IS! - Meg persze mindenkinek!
Lenne néhány hülye kérdésem:
-A gyerekrészlegnél mettől meddig kell lenni?
-Egyedül leszek e ott?
-És hogy a gyerekekkel mit kell csinálni (odáig értem, h játszani, meg hasonlók, de hogy PONTOSAN mik lesznek a játékszabályok, stb., azt majd vk. mondja el, plíz!)?
-Mi is bemehetünk e a vetítésekre, esetleg más programokra(ami nem esik 1be a mi feladataink időpontjával)?
-Régen vk. említett vm.lyen jelmezt is... (legalábbis úgy emlékszem, ha hülyeséget beszélek, csapjatok le) Erről mondana vk. pár szót!?
Köszi, és bocsi a kérdéseimért...
Válaszaim...
1.Amíg bírod türelemmel és erőszak elkövetése nélkül...
2.Nem leszel egyedül, mert ezer gyerek fog lógni a nyakadon
3.Talicskázás, gyípaci és hasonlók
4.Nem, szó sem lehet róla. Első a munka! A gyerekek megkövetelik a teljes odafigyelést
5.Neked a Gimli jelmez jutott
ha hah ha
üdvike
Darky
Huhú
- Augustíne
- Nem elérhető
Lenne néhány hülye kérdésem:
-A gyerekrészlegnél mettől meddig kell lenni?
-Egyedül leszek e ott?
-És hogy a gyerekekkel mit kell csinálni (odáig értem, h játszani, meg hasonlók, de hogy PONTOSAN mik lesznek a játékszabályok, stb., azt majd vk. mondja el, plíz!)?
-Mi is bemehetünk e a vetítésekre, esetleg más programokra(ami nem esik 1be a mi feladataink időpontjával)?
-Régen vk. említett vm.lyen jelmezt is... (legalábbis úgy emlékszem, ha hülyeséget beszélek, csapjatok le) Erről mondana vk. pár szót!?
Köszi, és bocsi a kérdéseimért...
ORLANDO 4ever!!!!
- Dodiee
- Nem elérhető
- Onering
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
És Mindenkinek Boldog Karácsonyt !
Üdv.: Onering (Kinga)
"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Áfi: Dekorációhoz felírhatsz engem is, és Even Vérkommandójához is , ha ott még van hely
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Elanor
- Nem elérhető
Brisa írta: Telu: Akkor neked majd 2-án magyarázok el mindent. Úgy látom a díszítésre jössz. A kalandjátékot úgy is ki kell próbálni...
Az van, hogy 30-án és 31-én én sem érek rá, ugyanazon okból, mint Telu, és azt hiszem Thaur sem. Mi mindhárman kalandjátékosok vagyunk, szóval akkor tudnál nekünk tartani majd egy külön ismertetőt jan 2-án?? *könyörgő tekintetű smiley*
I feel complete when I feel sick inside
- Álmos
- Nem elérhető
Huhú
- Telumehtar
- Nem elérhető
Én személyszerint örülnék a 2óránkénti váltásnak mert egy lélegzetvételnyi idő kellene azért nekem is Csak oldjátok meg majd valahogy...kb. mikorra lesz készen a beosztás?
- Brisa
- Nem elérhető
Gyerekrészleg: 4 asztal, ebből kettő társas (az MTT játékai), egy rajzolós és egy hajtógatós. itt megvannak az emberek.
Egyik folyosó: 4 asztal, 4 GyU-s társassal. Ide a társast gyártó cég jön bemutatózni. itt nem tudom, hogy mennyi ember kell, és hogy megvannak-e.
Nem lenne mindenkinek jobb, ha 2 órás váltások lenne? Különösen az ácsorgós helyeken. Azt nem lehet kibírni fél napon keresztül. Én személy szerint örülnék, ha a gyerekrészlegnél megvalósíthatnánk ezt a 2 óránkénti váltóműszakot. Nem szeretném, ha a kissé feszült segítők leharapnák a gyerekek fejét csak azért, mert kérdezni mertek...
Áfi, kérlek gondolkozz el ezen. Karácsony után szívesen segítek a beosztást összeállítani neked.
Léli: A kórus a díjátadón, azaz 16:40 és 17:10 között lép fel. (Lassan már betéve tudom a programokat...)
Telu: Akkor neked majd 2-án magyarázok el mindent. Úgy látom a díszítésre jössz. A kalandjátékot úgy is ki kell próbálni...
Brisa
- Áfonya
- Nem elérhető
Kérek mindenkit, hogy aki csak könyvárusításban akar segíteni, az közvetlenül Rózsához forduljon, csak az szóljon nekem, akinek emelett más vállalt feladata is van -> lsd. Beleg. Kösz!
Brisa: definiáld az "asztal" fogalmát!
Pontosítok: Lesz az a 4 asztal, amiről Yavi beszélt az egyik folyosón, plusz lesz még kettő a gyerekrészlegnél (ez kimondottan a kisebbek számára).
Az asztaloknál: Telu, Dodiee, Angi, Kincső.
Ez most a társast jelenti, vagy nem? Tehát a társashoz 6 ember kell? 4 az egyik folyosón, meg kettő a gyerekrészlegnél? Tehát akkor Teluék már vannak négyen, melléjük még 2 ember kell? Vagy ők valami a társastól teljesen különböző dolgot csinálnak? Vagy most mi van??
Szóval egyelőre hagytam mindenki mellet a gyerekrészleget, amiatt ne visítsatok. Brisa, ha megtennéd, szedd össze nekem, hogy ki társasozik, meg ki hajtogat, vagy mittomén mit csinál, és akkor az legyen meg külön, oké?
Frissített lista:
Észah: Decipher
Holdwine: Decipher
Morgana: könyvkiállítás
Alyr: könyvkiállítás, brossúraosztogatás
Dodiee: rajzkiállítás, gyerekrészleg (de.)
Áfonya: infopult, könyvkiállítás
Beleg: rajzkiállítás, kalandjáték, brossúraosztogatás, könyvárusítás
Darkman: rajzkiállítás (nolda: 14.30-15.30)
Esgal: rajzkiállítás, brossúraosztogatás
Dae: rajzkiálítás, könyvárusítás
Kincső: gyerekrészleg, brossúraosztogatás (nolda: 10.00-11.00)
Léli: brossúraosztogatás, gyerekrészleg (nolda: 17.00-18.00)
Eia: kalandjáték
Gillz: kalandjáték
Elanor: kalandjáték
Telu: kalandjáték, italtöltögetés (~ Vérkommandó )
Thaur: kalandjáték
Cicafül: gyerekrészleg (nolda: 10.00-11.00)
Angelina: gyerekrészleg
Augustíne: gyerekrészleg
Ring: gyerekrészleg
Estel: internet (nolda: 13.30-14.00)
Sil: internet
Gandalf: könyvkiállítás (du.)
Fiona: bejárat, társas
Énekkar-próba: 15.30-16.30
Dekoráció: Elanor, Kincső, Beleg, Telu, Minerva
Sok üres hely van még:
1.) A moziba, a belépők kiosztásához, és a bejáratoknál az ellenőrzéshez. ( 4 ember , 2-2 félnapos váltásban. Ehhez kitartás kell, szóval csak olyanok jöjjenek, akik bírják az ácsorgást.)
2.) Az Internet kávéházba minden géphez (lehetőleg olyanok, akik ismerik a Tolkien témájú web lapokat, legalább 5 ember . Ez egésznapos munka.)
Egy emberünk már van ide: Estel.
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...