111. születésnap - 2003. január 3.

Több
21 éve 11 hónapja #87467 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Rózsa: amikor épp nem a rajzoknál leszek, szívesen megyek könyvet árusítani :)
Téma zárolva.
Több
21 éve 11 hónapja #87439 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
ÁFI!
Én jeleztem is, hogy csak egy helyre tudnék menni, max kettőre, és olyanra, ahol nagyon kell ember. sajna mind a háromra nem tudok. Ugyhogy akkor mondjuk gyerekrészleg és képkiállítás. és inkább délelőtt..

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
21 éve 11 hónapja #87414 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Yavi: én megyek a második fél napra ha arra lehet. Jegyszedőként vállaltam dolgokat az első fél napra de amásodikba megyek. :wink:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 11 hónapja #87410 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.

Estel Adániel írta:

Áfonya írta: Énekkar-próba: 14.00-??, 15.30-16.30 (ez így korrekt? Mikor próbál a kórus?)

:D Na, ez engem is nagyon érdekel... :roll: Léli, ha erre jársz, van jobb ötleted? ;)

Ittvagyok...
Csupán az érdekelne, hogy mikor lép fel a kórus. Ha 17:00 táján, akkor a 15:30-16:30 nekünk tökéletesen megfelel. A 14 órási próbára pedig nincs szükségünk...

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
21 éve 11 hónapja #87374 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Az nem túl jó mivel én egyikre sem meek... Brisa: majd beosztás is kellene mert nem akarok 3 felé szakadni ;)
Téma zárolva.
Több
21 éve 11 hónapja #87370 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Persze, persze. Csak még mindig dolgozunk a játékon. Ha kész, elküldöm minden érintettnek a teljes anyagot. Aztán majd dec. 30-án vagy 31-én (ki mire jön) szóban is megtárgyaljuk.

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 11 hónapja #87369 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
A kalandjátékosoknak majd lesz vmi tájékoztatás, hogy tulképp mit is kell csinálni? :oops:

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
21 éve 11 hónapja #87364 Írta: Brisa
Mielőtt elvesznénk a részletekben, bebiztosítom az én embereimet :evil3: :

Az asztaloknál: Telu, Dodiee, Angi, Kincső.
Kalandjáték: Eia, Gillz, Beleg, Elanor, Telu és Thaur.

Plusz a noldások. De ők tudják a dolgukat. (És nagyon remélem, a beosztásukat is...)

És igen, 15:30-16:30 között lesz az énekkarosok próbája jan. 3-án.

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 11 hónapja #87358 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.

Áfonya írta: Énekkar-próba: 14.00-??, 15.30-16.30 (ez így korrekt? Mikor próbál a kórus?)

:D Na, ez engem is nagyon érdekel... :roll: Léli, ha erre jársz, van jobb ötleted? ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
21 éve 11 hónapja #87353 Írta: Brisa

Yavanna írta: Áfi:Gyerek, nem gyerek tök mindegy! A lényeg, hogy lesz egy hely, ahol lesz négy asztal és négy játék. Ehhez kellenének lelkes, játszani tudó jelentkezök, hogy problémák esetén koordinálhassák a játékosokat. (No meg, hogy végig meglegyen minden darab! :roll: )
Minimum 8 ember kellene ezekre a posztokra, hogy váltásban mehessen a dolog!
Ha jól tudom, eddig Cica és Darky vállalták; kérnénk még lelkes jelentkezőket! Please!!!

Pontosítok: Lesz az a 4 asztal, amiről Yavi beszélt az egyik folyosón, plusz lesz még kettő a gyerekrészlegnél (ez kimondottan a kisebbek számára).

Értitek?

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 11 hónapja #87352 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Áfi:Gyerek, nem gyerek tök mindegy! A lényeg, hogy lesz egy hely, ahol lesz négy asztal és négy játék. Ehhez kellenének lelkes, játszani tudó jelentkezök, hogy problémák esetén koordinálhassák a játékosokat. (No meg, hogy végig meglegyen minden darab! :roll: )
Minimum 8 ember kellene ezekre a posztokra, hogy váltásban mehessen a dolog!
Ha jól tudom, eddig Cica és Darky vállalták; kérnénk még lelkes jelentkezőket! Please!!!

"Aure entuluva!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 11 hónapja #87338 Írta: Varda Tintallë
Varda Tintallë válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.

kriszana-Celandine írta: Szóltam az RTL Klubnak, a Fókuszban. Azt mondták,ha tudunk igazi hírértékkel szolgálni, tehát érdekességgel, ami az egész világ számára fontos lehet, akkor kijönnek és leadnak egy összeálltást a tolkiien-szülinapról:-)
Azt hiszem, ezt a "világon mindenütt, köccintsunk Tolkien-ra" dolgot kellene megragadni...
Ki az illetékes ebben?

Kriszana! Küldj nekem priviben, vagy mailben egy nevet és telefonszámot légy szíves!

Köszi!

Varda

Namárie!

Varda Tintallë

I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...
Téma zárolva.
Több
21 éve 11 hónapja #87337 Írta: Varda Tintallë
Varda Tintallë válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.

Telcontar írta: Sziasztok!
A honlapon uj vagyok, de vegigolvasva a forumot, sajnalom, hogy nem jottem korabban, sok dologban tudtam volna segiteni. Most azon filozom, hogy maradjak-e siman vendeg es elvezzem a programokat, vagy besegitsek a jegyszedesnel? Ha oriasi szukseg van ram, megteszem, de szivesebben szorakoznek.

Szia Telcontar!

Nagyon örülünk, ha tudsz nekünk segíteni, de vendégként is szívesen látunk!

Namárie!

Varda Tintallë

I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...
Téma zárolva.
Több
21 éve 11 hónapja #87326 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Sziasztok, én dec 27-én tudom megmondani,hogy tudok-e vállalni bármnit is (akkor derül ki,hogy vizsgázom-e 4-én vagy sem :( )
De addig,hogy jó hírrel is szolgáljak!
Szóltam az RTL Klubnak, a Fókuszban. Azt mondták,ha tudunk igazi hírértékkel szolgálni, tehát érdekességgel, ami az egész világ számára fontos lehet, akkor kijönnek és leadnak egy összeálltást a tolkiien-szülinapról:-)
Azt hiszem, ezt a "világon mindenütt, köccintsunk Tolkien-ra" dolgot kellene megragadni...
Ki az illetékes ebben?

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
21 éve 11 hónapja #87313 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Afonya,

Reszemrol oke amit beirtal hozzam.
Meg annyit tennek hozza hogy szivesen segitek Rozsaeknak a konyvarusitasban, mas rendezvenyeken is arultam mar konyveket-ajandektargyakat.
Ugyhogy ha meg tudod kavarni, oda is szivesen beszallok. Csak arra kerlek hogy a kalandjatek azert maradjon. A tobbi valtozhat.
(Meghat ugye korustag vagyok, azt szamitsd bele.)

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 11 hónapja #87306 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Áfi, kérlek, húzzál ki a listáról, mert tegnap beszéltem Battival és nem fogom tudni elvállalni azt, amit megjelöltél.

Írtam egy privit is Neked.

Köszi

Vic
Téma zárolva.
Több
21 éve 11 hónapja #87297 Írta: Rózsa
Rózsa válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Sziasztok!
Könyvárusitás is lesz, a részletek (kitől, mennyi könyvet kapunk ill. veszünk át) még szerveződnek, de természetesen Tolkien kiadványokról van szó. Aszervezésért a felelős én vagyok. Az [/b]ÁRUSITÁST egyelőre ketten vállaltuk, Sötét Úr és én, de EHHEZ KERESÜNK MÉG FELNŐTT, PÉNZKEZELÉST FELELŐSSÉGGEL VÁLLALÓ segítőtársakat. Ehhez jelentkezni közvetlenül nálam lehet: 06/30-378-5160, vagy itt a fórumon priviben.
Rózsa
ÁFI-NAK. Ez ma dőlt el, Neked nem kell közvetlenül ezzel foglalkoznod, legfeljebb irányits át ide Nálad felelsleges, de ezt szivesen vállaló embereket.

Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"
Téma zárolva.
Több
21 éve 11 hónapja #87292 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
VÁLLALOM A JEGYKEZELÉST AZ ELSŐ FÉL NAPRA!!!!!!! (részleteket, mármint mit kell csinálni) légyszi az e-mailemre küldjétek! köszi

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 11 hónapja #87286 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Több
21 éve 11 hónapja #87270 Írta: Telumehtar
Áfi: Ez csak amolyan elnevezés.. és akkor én italttöltögetni meg egyebekre jelentkezem ;)
Téma zárolva.
Több
21 éve 11 hónapja #87267 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.

Brisa írta: Nem, nem a gyerekrészleg alatt fut a társas. Ott is lesz 2. de azok az MTT társasai lesznek. A cég másol lesz...

IGEN??? Ja, én ezt nem tudtam... azt hittem egy helyen lesz az egész gyerekprogram... brühü... szóval aki külön társasozni akar csak, azt külön írjam fel? Nem akartok aranyosak lenni, és beszállni az *egész* gyerekprogramba? Olyan furcsa ez, hogy a társas külön van... :?

Telu: nem tudom mit neveztek Vérkommandónak (:lol:), de igen, Even a felelős az italok töltögetéséért a köszöntés előtt. Sajna azt nem tudom, hogy neki hány ember kell (Even?), de akkor oda is csinálok egy listát.
Szóval italtöltögetésre is lehet jelentkezni.

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
21 éve 11 hónapja #87217 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Sziasztok!
A honlapon uj vagyok, de vegigolvasva a forumot, sajnalom, hogy nem jottem korabban, sok dologban tudtam volna segiteni. Most azon filozom, hogy maradjak-e siman vendeg es elvezzem a programokat, vagy besegitsek a jegyszedesnel? Ha oriasi szukseg van ram, megteszem, de szivesebben szorakoznek.
Téma zárolva.
Több
21 éve 11 hónapja #87204 Írta: Brisa
Nem, nem a gyerekrészleg alatt fut a társas. Ott is lesz 2. de azok az MTT társasai lesznek. A cég másol lesz...

Hamarosan én is összeállítom a listát...

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 11 hónapja #87202 Írta: Telumehtar
Áfi: Nem tom hogy Te mennyit tudsz Even "Vérkommandójáról"... Nekem valami olyasmit mondott hogy Neki kell majd segíteni meg italokat tölteni usw. (a többire nem emléxem :oops: ) és én erre (is) jelentkeztem... továbbá ha valahova nagyon kell ember (a 2 üres poszt nekem nem szimpatikus :P ) akkor természetesen meek... szal ha kellek még ezen kívül akkor tessék szólni ;)
Téma zárolva.
Több
21 éve 11 hónapja #87194 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Gyerekrészleg... mint valami elkülönített osztály :)

Huhú :)
Téma zárolva.
Több
21 éve 11 hónapja #87191 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Yavi: szerintem az a "gyerekrészleg" címszó alatt fut - én különben a társashoz jeletkeztem :wink:

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Téma zárolva.
Több
21 éve 11 hónapja #87187 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Áfi: Dacára a korai időpontnak itt nem értek valamit. :oops: A társasjátéknál való felügyelő pozíciót nem tetted be azok közé ahová még keresünk valakiket, de oda sem, ahol a segítők listája van :arrow: vagyis senki neve melett nem állt ez a poszt. :roll: Nem nagyon volt időm visszaolvasni, de ez most nem tiszta... :look:

"Aure entuluva!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 11 hónapja #87174 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Itt egy frissített lista, nevek szerint. Mindenki nézze meg, és visítson, ha olyan helyen van ahová nem szándékozott kerülni. Konkrét időpontbeosztás még nincs, mert azt ki kell kalkulálnom, meg lehet hogy várok addig, amíg betelik minden segítő-pozíció.

Észah: Decipher
Holdwine: Decipher
Vic: Decipher, gyerekrészleg
Morgana: könyvkiállítás
Alyr: könyvkiállítás, brossúraosztogatás
Dodiee: könyvkiállítás, rajzkiállítás, gyerekrészleg
Áfonya: infopult, könyvkiállítás
Beleg: rajzkiállítás, kalandjáték, brossúraosztogatás
Darkman: rajzkiállítás (nolda: 14.30-15.30)
Esgal: rajzkiállítás, brossúraosztogatás
Dae: rajzkiálítás
Kincső: gyerekrészleg, brossúraosztogatás (nolda: 10.00-11.00)
Léli: brossúraosztogatás, gyerekrészleg (nolda: 17.00-18.00)
Eia: kalandjáték
Gillz: kalandjáték
Elanor: kalandjáték
Telu: kalandjáték
Thaur: kalandjáték
Cicafül: gyerekrészleg (nolda: 10.00-11.00)
Angelina: gyerekrészleg
Augustíne: gyerekrészleg
Ring: gyerekrészleg
Estel: internet (nolda: 13.30-14.00)

Énekkar-próba: 14.00-??, 15.30-16.30 (ez így korrekt? Mikor próbál a kórus?)

Dekoráció: Elanor, Kincső, Beleg, Telu, Minerva

Sok üres hely van még:
1.) A moziba, a belépők kiosztásához, és a bejáratoknál az ellenőrzéshez. ( 4 ember , 2-2 félnapos váltásban. Ehhez kitartás kell, szóval csak olyanok jöjjenek, akik bírják az ácsorgást.)

2.) Az Internet kávéházba minden géphez (lehetőleg olyanok, akik ismerik a Tolkien témájú web lapokat, legalább 5 ember . Ez egésznapos munka.)
Egy emberünk már van ide: Estel.

A többi már nagyrészt majdnem betelt. :itscool: Brisa, hány emberre lenne még szükséged a gyerekrészlegnél?

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
21 éve 11 hónapja #87160 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Továbbra is kérdezném, hogy tudna-e valaki segíteni Bródy: Semmi sem tökéletes című számával kapcsolatban (lásd a dec. 21. 5:15 pm hozzászólásomat), viszont jó hír, hogy a Tolcsvay: Kék virág kazettán van meg, így azt minden további nélkül le tudjuk játszani. :)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
21 éve 11 hónapja #87143 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Mehetek dekorálni 2-án, ha gondoljátok... :roll:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.308 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére