111. születésnap - 2003. január 3.

Több
21 éve 10 hónapja #89628 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
A jegyek kiadása arcképes igazolvány, név és e-mail cím bemondása alapján történik, már reggelt?l. Kapsz egy képeslapot, amire nagyon kell vigyázni, mert egész nap arra kerülnek mindenféle pecsétek (pl. egy pecsételésért sört kapsz t?lem odakint, a Pohárköszönt?höz, vagy üdít?t bent a Corvinban). Erre alapra kerül fel, hogy jogosult vagy a filmbelépésre. Helyjegyek nincsenek, érkezési sorrendben foglaljátok el a helyeket. A Korda terem lesz a miénk. :)
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89626 Írta: Mike
Mike válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Telcontar és kértek valamni személyit a jegy átvételéhez vagy név bemondás alapján adjátok?
A 17:30-asra is már reggel átlehet venni a jegyet? Helyjegyek egyébként vagy mindenki odaül majd ahol lesz helye?
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89624 Írta: Telcontar
Boldog szülinapot, Professzor!!!

Mike: nem lehet átadni másnak a jegyet. De ha odamentek pontosan fél órával kezdés el?tt az infópulthoz, a megmaradt jegyeket (lesz kb. 50 db el?adásonként) szétosztják a helyszínen jelentkez?k között. Szóval sok sikert!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89614 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.

Mike írta: Készül majd valami felvételt az előadásokról? Mert amin nem tudko részt venni azokat is szívesen meghallgatnám később.

Naná. A Sötét Úr Szeme ott lesz mindenütt :)

Huhú :)
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89610 Írta: Mike
Készül majd valami felvételt az előadásokról? Mert amin nem tudko részt venni azokat is szívesen meghallgatnám később.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89607 Írta: Mike
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy a szomszédom nyert jegyet a holnapi LOTR vetítésre 17:30-tól, de mégse tud elmenni, viszont oda adná a tesómnak. Az lehetséges, hogy a tesóm vegye át helyette a jegyet?
A szomszédom Tamus Márton néven nyerte a jegyet és helyette a tesóm Schmidt Miklós venné át a jegyet ha lehet.

Köszi.

Mike
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89604 Írta: Telcontar
Sziasztok!
Sörcsapolás SZABADBAN lesz!!! Megvagyunk elegen (úgy tünik), de sosem baj, ha van tartalék. Akit érdekel a dolog, melegen öltözzön! Összesen hat emberrel már jól vagyunk, ebböl kettö nem korhatáros feladat (a képeslapokat kell pecsételni, hogy mindenki CSAK EGY sört kaphasson (kivéve ugye aki csapolja) :cheers:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89600 Írta: nazgúl
nazgúl válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Brisa! Tudom, hogy későn szólok, de szívesen segítenék. Sörcsapolás? Ha nincs még jelentkező, én szívesen vállalom!!!

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89572 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Oké, én holnap 9-10 között ott vagyok!

Én is mehetek vésztartaléknak a sörökhöz? :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89517 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Csak egy kicsit kellett volna visszaolvasnod:

Szanten írta: www.tolkien.hu/palyazat-on megtalálhattod az összes pályázó munkályát, a szövegbe van beillesztve, ha figyelmesen olvasod megtalálod ezt:

A beérkezett pályaművek megtekinthetőek Galériánkban: Rajzpályázat Virtuális

A minőségjavítás, hánypótlás még tervben van, remélem lesz időnk korrigálni, addig böngésszetek kedvetekre!

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89511 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
mikor lesznek végre feltéve a rajzok :!: :?:

Gyöngycem (voltam valaha)
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89508 Írta: Brisa
Hozzátok a névkártyákat!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89500 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Juhéé, akkor asszem megyek egyik haverommal!

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89499 Írta: Brisa
Tudod mit, Szméagol? Reggel úgy is pangás lesz nagy valószínűséggel, úgyhogy mégiscsak beraklak oda. Ulmo majd segít ha kell. (Ugye, Ulmo? :D )

Szméagol: 9-12 Netcafé (könyvkiállítás), 13-15 rajzkiállítás, 17:30-18:30 noldás foglalkozás

Elrond: 9-23 óráig tart a hivatalos program (ld. a főoldalt). Teljesen ingyenes a rendezvény.

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89496 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Sziasztok!

Brisa!
Én szívesen "megszakadok" valaki helyett. Én úgyse nyertem jegyeket. Akönyves dolgot tudomásul vettem (de a HoME-on kívül minden könyvét ismerem Tolkiennek), de ha nem hát nem. :cry:
És 12-re odatudok érni holnap, nem 13-re. Be lehet osztani.

Akkor este én is megyek!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #89495 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Ez z egész rendezvény mikor kezdődik, és meddig tart? A Corvin filmpalotában lesz? Ja, és belépő van?

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89493 Írta: Brisa
Ahogy mondod Elanor. Vállalod?

A sörcsapolásban te leszel a vésztartalék...

Clip: Privi ment.

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89491 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
A brossúra osztogatás az abból áll, hogy két órán keresztül ott kell állnom, és brossúrát osztogatnom? (Jó kérdés, mi? :) )

(Ügy látom a sörcsapolás lefújva számomra, mert 18 év alatti vagyok... :) )

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89489 Írta: Clip
Clip válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Léci segítsetek, nagy bajban vagyok! Nyertem 2 jegyet az előadásra, de az estit jelöltem meg, mint kedvezőt. Most rájöttem, hogy ez nem lesz jó, mert az esti után nincs több busz ide, meg kocsival "csak" ezért nem megyünk föl Pestre. Ha valaki el tudná cserélni velem a jegyeit egy korábbi előadásra, nagyon megköszönném! Vagy valaki MTT-s főguruval kéne beszélni, de kivel? Füzessy Tamás írta az ímélt, de ki ő a fórumos nevén? Kicsit későn szólok, de ma kaptam meg az e-mailt, meg nem is gondoltam, hogy nyerek, nem sűrűn szoktam nyerni. Biztos van olyan, aki visszamondta a jegyét egy korábbira, azzal kéne cserélni. Plíz help!!

Üdv: Clip

Baruk Khazâd! Khazâd aiměnu!
Törpök fejszéi! Rajtatok a törpök!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89488 Írta: Brisa
A módosuló beosztások:

Dez: 11:30-12:30 noldás foglalkozás
(Helyetted még nem tudom, ki fgog megszakadni...)

Eia: 9-11 kalandjáték (Zsáklak), 11-13 brossúraosztogatás, 13-14:30 kalandjáték (Zsáklak), 17-19 rajzkiállítás
(A rajzkiállítás menni fog? Ja, és miattad Telu fog megszakadni...)

Elanor: 9-11 kalandjáték (általános segítő), 11-13 kalandjáték (Zsáklak), 14:30-15:30 kalandjáték (Zsáklak), 17-19 brossúraosztogatás
(Ugye elvállalod?)

Rayan: 12-15 infópult
(Helyetted Elanor fog megszakadni, ha elvállalja. Mindenesetre kellemes mozizást! [size=9:90rq62ey]Fúúú, most nagyon gonosz vagyok, tudom. De nagy a gáz, és iszonyú dühös vagyok.[/size])

:arrow: Kellene egy 18 év feletti ember a sörcsapoláshoz Angi mellé.
:arrow: Kellene egy olyan ember, aki a gyerekrészlegen látná el az infópult szerepét. Ugyanis a noldás foglalkozásokra max. 20 ember jöhet be, és valakinek vezetni kellene egy jelentkezési listát. (Dez ezt mondta vissza.)
:arrow: 9-12-ig egy könyvpultos a Netcaféba. (Ide egy 18 éven felüli kellene, aki ismeri Tolkien műveit. [size=9:90rq62ey]Bocs, Szméagol.[/size])
:arrow: 12-15-ig a Netcaféba egy gépkezelő. (olyan, aki ismeri a Tolkien-oldalakat.)
:arrow: És ha túl sok a kalandjátékos, akkor a Katlan helyszínén is szükség lesz még 1-2 emberre, aki folyamatosan dolgozza fel a beérkező megfejtéseket.

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89485 Írta: Lamorak
Lamorak válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.

Brisa írta: Rayan: Nagyon örülök, hogy most, az utolsó pillanatban szólsz, hogy mit nem vállalsz el. Semmi sincs megtiltva senkinek, de értsd meg kell az ember. A beosztás már jó ideje fent van a neten. Nem véletlenül... Egy nap alatt honnan a csudából kerítsek embert a helyedre? És a többi visszamondott helyre? Persuze ez téged nem érdekel, de én és mások, akik kemény energiát, id?t és pénzt fektettek berle ebbe az egészbe, itt maradunk magunkra, cserben hagyva. Csak azért, mert százhuszadszor is ma?egakarod nézni a filmet...

Hadd dörögjek egy kicsit én is-- Brisának teljesen igaza van, érezze minden érintett nagyon leteremtve magát. Ezt így nem lehet csinálni, értsétek meg, hogy nem lehet úgy programot szervezni, hogy mindenki kedve szerint az utolsó pillanatig rakosgathassa a feladatait, és úgy sem, hogy 'na jó, majd kialakul'. Nem fog. Ami nincs előre megtervezve egy ilyen eseményen, az káoszt fog eredményezni. Úgyhogy szedje össze magát mindenki: itt nem arról van szó, hogy az egyes tagok hányadszor akarják megnézni a filmet (családdal vagy anélkül), vagy hogy van-e mélyről jövő ellenérzésük bármilyen feladattal szemben-- itt az egész rendezvény zökkenőmentes lebonyolításáról van szó. Nem csodálom, hogy Brisa mérges.

Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89483 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Brisa: Igen elvállalom ;)
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89482 Írta: Brisa
Rayan: Nagyon örülök, hogy most, az utolsó pillanatban szólsz, hogy mit nem vállalsz el. Semmi sincs megtiltva senkinek, de értsd meg kell az ember. A beosztás már jó ideje fent van a neten. Nem véletlenül... Egy nap alatt honnan a csudából kerítsek embert a helyedre? És a többi visszamondott helyre? Persuze ez téged nem érdekel, de én és mások, akik kemény energiát, időt és pénzt fektettek berle ebbe az egészbe, itt maradunk magunkra, cserben hagyva. Csak azért, mert százhuszadszor is maűegakarod nézni a filmet...

Thaur, Telu: Iszonyú aranyosak vagytok. Nektek még lesz feladatotok. Este elmondom.
Telu: Átvállalod akkor Eiától 15-17 között a játékasztalokat?

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89480 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Brisa, ezt most miért kellett? :confused2: Egyrészt a br.osztogatást nem vállaltam el :!: :!: Az "utolsó pillanatban" lett rámosztva, mikor már rég kitöltöttem a kvízt. Jegyszedést vállaltam, ami kederült, hogy nem is kell... Kórust válalltam, ami le lett fújva... Másrészt aznap meg vendégeket viszek a moziba, asszem az nincs megtiltva, hogy egyszer az életben a családommal nézhessem meg a filmet.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89478 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Brisa. én is segíthetek ;)

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89475 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Brisa: Letudod írni milyen helyek üresedtek meg? Mert szvesen segítek ;)
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89471 Írta: Brisa

Rayan írta: Brisa, nálam sörcsapolás :lol: ill. brossúraosztogatás 17 és 19 között kizárva, a vetítés miatt, oda sajna előbb jelentkeztem :twisted: De 15 és 17 között bármilyen papírt szívesen osztogatok. Kántor Anita voltam

RAYAN, ENGEM NEM ÉRDEKEL, HOGY FILMET AKARSZ NÉZNI. mÁR ELEGET LÁTTAD. A BEOSZTÁST NEM FOGOM TUDNI ÁTSZERVEZNI!!!

EMBEREK, NEM LEHET AZ UTOLSÓ PILLANATBAN LEMONDANI A MUNKÁT!!!!!!!!!!!!!!

EIA, MI A CSUDÁNAK NEM TUDOD MEGCSINÁLNI A VÁLLALT MUNKÁDAT?

NAGYON MÉRGES VAGYOK. EDDIG VAGY 10-EN MONDTÁK VISSZA...

ESTE TOMBOLNI FOGOK, ÚGY KÉSZÜLJETEK.

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89464 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Most már egészen megsemmisültem, annyira szégyenlem magam. Sikerült visszamenőlegesen elolvasnom, hogy mit dolgoztatok, szervezkedtetek ezért az ünnepségért. Valószinüleg azért nem jutott el hozzám eddig a rendezvény hire, mert a nyitóoldalt nem szoktam megnézni, rörtön a fórumokra megyek. Hát, mindenesetre gratulálok hozzá. És nagyon szép a plakát is.
Most már tényleg érdekelne, a vetitésekre bárki beülhet???
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89463 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Sorel: én se tudom, hogy a vetítést csak az nézheti e meg, aki nyert jegyet(mi négyet is nyertünk juhéé)...
Amúgy igen, egésznapos szülinapi rendezvény lesz, mint már valaki belinkelte,a főoldalon le van írva minden, hogy mik lesznek:)))és MI is ott leszünk, ami ugyebár a LÉNYEG :wink:

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89462 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Júj, nagyon szégyenlem magam, de most előszőr vetődtem el erre a topicra. Szóval jan. 3-án, a Corvin moziban egész napos születésnapi rendezvény lesz? Meg filmvetités? És bárki mehet?
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.327 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére