- Köszönetek: 0
111. születésnap - 2003. január 3.
- ÉSzAH
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Sil írta: Muszáj volt ezeket ekkorában?! Ilyen piros szemekkel tisztára olyan vagyok, mint egy nazgul.
Többek között ezért és az ilyenekért szerettük volna Photoshoppal kicsit előzetesen megdolgozni a képeket.
Én csak annyit tudok, hogy tegnap le kellett adnom a képeket Sötét Úrnál. Ha ezt előre tudom, akkor már a hétvégén igyekeztem volna az ilyen javítgatásokat elvégezni. A sietség néha a minőség rovására megy.
Sil, ha nagyon zavar, kérd meg Svint, hogy szedje le azt a képet, meg fogjuk érteni, de ha ott marad, akkor is mindenki tudja, hogy nem vagy nazgúl.
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Vic írta: ÉSzAH, csúcsszuperek a képek, egy igazi zseni vagy! :hello: Svin: köszi, hogy ilyen gyorsan fel tudtad tenni a netre. :hello:
Köszönöm, de majd akkor ha láttátok az összeset.
Kb. 100-110 képet csináltam, abból 90-95 lett végül használható, a többit az előnytelen fényviszonyok miatt sajnos cenzúrázni kellett. Ugyanezen ok miatt nem volt értelme túl sok képet csinálni az előadásokon, oda még a villanó sem volt elég. Árpi bácsiról azért készült egy-két kép, remélem lesz rá lehetőség, hogy PhotoShoppal kiigazítsuk itt-ott, ahol kell.
A képek gondolom most nálad vannak, Ancalimon. Mi fog történni velük? CD-re kerülnek és meg lehet venni, vagy egyszerűen felkerülnek a netre? Ha utóbbi, akkor hova?
Ha már képek ...
Mi van a nyári alakuló közgyűlés képeivel és videofelvételeivel. Tudtommal már készült egy-két CD, de nem elég és tagság nagy része még mindig nem jutott hozzá a megrendelt példányokhoz.
Üdv
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Vic
- Nem elérhető
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
(hobbitok, tündék, no meg mindenki más - nem akarok rasszistának tünni...)
Van még aki csinált fényképeket a rendezvényen? Ha valakinek vannak akár digitális, akár hagyományos fotói, vagy tud olyanról, akinek van azonnal szóljon nekem.
Szintén nagyon várjuk, hogy jelentkezzenek, akiknek esetleg van felvételük a péntek esti híradókról.
Előre is nagyon köszönjük.
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Velem még külön csináltak egy felvételt, ahol megkísérlem eldadogni a köszöntéskor mondott idézetet quenyául, plusz a tengwar írást is be kellett mutatnom gyakorlatban. Mivel összesen csak ekkor legalább 25 perc anyagot vettek fel (a legtöbb időt azzal töltöttük, hogy egy üvegfalu liftbe kellett le és fel mászkálnom, illetve be és kiszálnom), igazán nem tudom mi fog kisülni belőle...
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- birefi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
A Vox kérdése a film kapcsán:
"Mi a legfontosabb különbség Szarumán Uruk-hai trolljai és más trollok között?"
:hello:
Az előadások felkerülhetnének az oldalra!
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Gandalf írta: A Corvin-mozi nem venné meg a dekorációt? Még jövőre is kirakhatná, a 3. film premierjére...
Tudtommal egyszer mar fizettek erte. Lehet megegyszer mar nem akarnak...
- Szanten
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Steretném közzé tenni, hogy a Corvin vezetősége megdicsért minket a remek szervezői munkáért. Kicsit akadoztunk, botladoztunk, de mindent egybevéve jól sikerült.
Köszönet mindenkinek, hogy kitartóak, lelkesek, türelmesek voltatok!
A tanulságokat megpróbálom levonni, és most már én is azt mondom legközelebb már tudni fogjuk!
"Te csak azzal törődj, hogy mit kezdj az idővel, ami megadatott."
- Ezüstliliom
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Lenne egy kérdésem: szó volt róla, hogy az a hölgy, aki a Tolkien és a fantasy című előadást tartotta (sajnos nem tudom a nevét), ezen a fórumon fog majd válaszolni az idő hiányában megválaszolatlan vagy fel sem tett kérdésekre. Pontosan melyik topikban és mikor lesz ez? Megbeszéltétek vele? Már nagyon várom. :bounce:
"...Ha játszol gitáron, zongorán,
érezd, hogy lehetnél vidám!
A húrok benned feszülnek..."
- Kincső
- Nem elérhető
[size=9:11kgktfm](Hát igen, a betű-sokk... )[/size]
[size=9:11kgktfm](El sem tudjátok képzelni mennyire boldog vagyok hogy ilyen barátaim vannak, mint Ti... :hello: Köszönet Tolkien mesternek érte!)[/size]
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- fenwick
- Nem elérhető
üdv
Fenwick
- Fio
- Nem elérhető
Sötét Úr, Vic: jók lettek a felvételek??
Póló ügyben én is akartam egyet de sajnos nincsen L-es.
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Rayan
- Nem elérhető
És igen, állítólag 18:55-kor leszen rólunk összeállítás a Fókuszban, szerdán. Már nagggyon kíváncsi vagyok rá...
Ah, legszívesebben az egész dekorációt felvásárolnám, annyira gyönyörűek, de sajna fél szememre süket vagyok, bal fülemre meg sánta, és mostanság pé'z sem igen akad a háznál.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Gandalf
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
Kár hogy hamarabb nem, kezdtem el formolni....
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Dodiee: azért írtam, amit írtam.
Remélem írásom végét senki sem veszi viccnek, mert nem annak szántam.
Augustíne: jó, de nem mondtad, hogy hagyjam abba (nem is tettem volna, ha mondod) és én nem akartam feltapadni a mozivászonra. (bár téged nem ítéllek el ezért, elvégre az, hogy valaki rajong Legolasért nem bűn)
A köszöntő... igen, az csodálatos volt.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Augustíne
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Láthattam a FOTR legeslegutolsó nyilvános vetítését (mindez idő alatt le kellett fogni Augustíne-t aki majd feltapadt a vászonra ahányszor Legolas megjelelent )
Na, Alyr!! Azért te sem voltál semmi az "Uruk-hai - kocsmás" beszólásoddal, stb.!! Azt hiszem, téged is le kellett volna fogni! (legalábbis a szád biztos )
Húú, gyerekek! Kezdek tényleg +hatódni! Azt gondoltam, hogy jól sikerült, de hogy ennyire!
Ezektől a rádióktól, meg tv-csatornáktól meg már kivagyok, annyi seggséget tudnak összehordani! 8O
ORLANDO 4ever!!!!
- fenwick
- Nem elérhető
Alteriesse írta: a múltkor a juventuson az volt, hogy hány gyűrűlidérc van? 1000, 7 vagy 1 (vagy ilyesmi). és kétszer is volt ez a kérdés, szombaton és vasárnap is, és betelfonáltam a játék után (mivel midkétszer a hetet jó megoldásként elfogadták) és nem vették fel. huh akkor majd szétrobbantam...
Hát, ez azért eléggé minősíti az adott csatornát.
Egyébként nekem az az érdekes (illetve inkább riasztó) tapasztalatom, hogy akárhányszor olyan (nem közismert) témáról van szó a rádióban/tévéban/nyomtatott sajtóban (természet világát + szaklapokat leszámítva), amihez véletlenül egy picit értek, vagy olyan eseményről, amiről első kézből van információm, akkor majdnem mindig meg kell állapítanom, hogy legalábbis erősen pontatlan a híradás. (Ez általában fokozottan igaz a kereskedelmi rádiókra.) Ilyenkor mindig arra kell gondolnom, hogy vajon a többi híradás, amit nem tudok ellenőrizni, az is ugyanígy kamu?
(Bocs az offtopic miatt.)
üdv
Fenwick
- Alteriesse
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Lasto beth nin, tolo dan na ngalad.
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Alyr Arkhon írta: Üdv mindenkinek!
Hát a LEP nekem minden várakozásomat felülmúlta
Néhány pozitívum:
Végre láthattam a az MTT legfőbb fő vezetőségét, akik összefognak minket hogy ne szaladjunk szerteszéjjel
Láthattam Göncz Árpádot is, igaz, csak rövid ideig, mert valakinek fel kellett tartania a néptömeget az ajtó előtt, és ez a valaki én voltam (ugye-ugye, ha nincs Gollam, Frodónak kellett volna beesnie a lávába, ami ugye igencsak meleg)
Ott volt soksok ember csak Tolkien miatt, szebbnél szebb dolgokkal
Brossúraosztásnál ELFOGYOTT AZ ÖSSZES MTT ISMERTETŐ ami azért nem semmi, bár kétségtelen hogy némelyik kevésbé szimpatikus illető ("mi a fene van itt?" "A Gyűrűk Ura is olyan mint a Harry Potter" ) kezéből olvasatlanul a kukába vándorolt, mint Kincsővel rájöttünk minden bizonnyal a betűk mennyisége okozta sokk folytán
Egy illető megkérdezte hogy hol van a rendezvény, mindez idő alatt szembenállt a "Boldog Születésnapot J.R.R. Tolkien" felirattal
Láthattam a FOTR legeslegutolsó nyilvános vetítését (mindez idő alatt le kellett fogni Augustíne-t aki majd feltapadt a vászonra ahányszor Legolas megjelelent )
Egyszóval:
"Új hatalom van születőben!"
Az MTT hatalma, mondhatni a mi hatalmunk.
Ez kicsit túlzó kijelentés mert az erő Tolkientől származik, és mindvégig ott volt azoknak a szívében akikre hatással voltak művei, és így a hatalom sem a miénk, nem élhetünk vissza vele, mert akkor eltűnik, akárcsak Szarumáné...
Az MTT (szerintem) Gandalf szerepét tölti be, aki összefogta Középfölde népeit. Nem csapta be őket, nem félemlítette meg őket, csak ráébresztette őket önnön erejükre. Ebben rejlett a hatalma. Ebben rejlik a mi hatalmunk is.
Kérdés, hogy mihez kezdünk vele...
Alyr, ez nagyon szép volt!!!Az elején nevettem, a végén majdnem sírtam:)
Még egyszer nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek ezt az egészet, halálra vagyok hatódva tőletek, hogy ilyen nagyszerűek, fantasztikusak, esszméletlenek vagytok!!!
Amúgy az alváshiány nekem is kissé betett, majdnem elaludtam az utolsó társasozásnál, Kincső, ezért is hagytalak ott, nem hiszem hogy segített volna a játék hangulatán ha rábukok a táblára:) Sőt, a filmen is majdnem elaludtam, és hányingerem is volt(talán mert alig ettem egész nap a nagy rohanásban)
Néhány élmény csak most jön el, PL:
Árpi bácsi nagyon aranyos volt a "Sziasztok gyerekek"-kel, meg "a Gyűrűk Ura tünde szereplői mind nők!" ehhez azthiszem mind Legolasnak, mind Glorfindelne, Celebornnak és a többieknek lenne pár szava, de megbocsájtható bűn, szvsz:)
A köszötés...Ancalimon, lelkem mélyéig meghatódtam az idézeten, és annyira jó volt hallani és látni a tömeget, ahogy emeli a poharát. Ez az a rész, amit mindenkinek csillogó szemmel, lelkesen mesélek:))
Egy szó mint száz:Szuperek vagytok ám!!!
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Sil
- Nem elérhető
Én láttam (fel is vettem videóra), és nekem azonnal feltűnt. De ha jól emlékszem, 14, 3 és 7 volt. Először vártam, hogy majd lesz helyesbítés, de aztán gondoltam, azért nem szóltatok, mert amikor bemondták, ti még kint ültetek, és nem hallottátok. De kár, hogy jan. 3-ról szó sem volt, csak elég hülye kérdéseket tettek fel.Batti írta: Sajnos az RTL klub reggeli müsorában volt egy kis baki de az nem rajtuk múlott. A telefonos feladvány az volt, hogy "Hány föböl állt a gyürü szövetsége?" 14, 6, 7,. Szerintetek? Elsöre nem is ugrott be, hogy nincs is a felsoroltak között helyes válasz. De Ancalimon figyelmeztetett és akkor már rögtön tudtam. Sajnos már nem lehetett mit tenni.
Visszaolvasgatva megtaláltam a módosított beosztásomat. Bocs, Brisa, de azt már nem láttam, nem tudtam róla (arról sem, hogy 6 órára kellett volna a Corvinba érnünk 2-án), és a könyvőrzésre készültem, meglepődtem, amikor 3-án szóltál. De akkor tényleg rengetegen jöttek, nem lett volna elég egy ember. Cueddoval ketten alig tudtunk összerakni némelyik kérdésre egy épkézláb választ, és információt is kértek sokan (megpróbáltunk előbb mi válaszolni, hogy ne kelljen mindenkit az infopulthoz küldenünk).
Tears unnumbered
- Batti
- Nem elérhető
Mégegyszer nagyon köszönöm mindenkinek a lekiismeretes és kitartó munkáját. Remélem lesz még alkalom, amelyben a mostani tapasztalatainkat hasznosítani tudjuk.
"Kane o Keizai Suru"
- Rogue
- Nem elérhető
Nos, először is bocsánat, de nagyon rég nem tudtam ellátogatni az oldalra, úgyhogy majd megszakad a szívem, hogy lemaradtam a szülinapról. De. Láttalak titeket a tv-ben, és Nagyon-nagyon gratulálok! Tényleg! És mostantól megpróbálok többet jönni, és akkor nem maradok le ilyenekről.
Üdv
- Sil
- Nem elérhető
A nap fénypontja egyértelműen a köszöntő volt (főleg fentről nézve volt hatásos ). Meg persze utána a Cross Borns koncert.
Jó volt látni, hogy hogy találnak egymásra a rajongók generációi (pl. akiknek a jegyeimet adtam, egy fiatal lány, és egy 40 körüli nő, aki mesélte, hogy évekig volt tagja az angol Tolkien society-nak. Előtte nem ismerték egymást, de még délután is együtt mentek mindenhova). Végre láthattam az origósokat is. Néhány ismerősöm is volt, egyikük úgy nyilatkozott, hogy még életében nem érezte magát ilyen jól, a többiek meg egyetértettek vele.
Jó volt a könyvespultnál álldogálni, és válaszolni a kérdésekre (pl. "nem, nem lehet megvenni, ez kiállítás" ), és még jó, hogy Cueddoval ketten voltunk, mert akkor épp rengetegen jöttek, és ennél bonyolultabbakat is kérdeztek. A netcaféban is jó volt (kár, hogy nem volt net, készültem rá), bár a legtöbben végül itt kötöttek ki a Galériában, és persze sokan próbálkoztak (volna) más témájú oldalakkal.
És persze a 2-ai hajnali képragasztás is felejthetetlen.
Tears unnumbered
- Nathaniel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Beállok a sor végére, én is szeretnék gratulálni mindenhez, egyszerűen csodálatos volt az egész, egyszeri és megismételhetetlen (az alkalomból eredően), és az elejétől a végéig nagyon élveztem. Nagyon jók voltak az előadások, még ha voltak is kisebb gondok - hol nem?! So, csodás, amit véghez vittetek! És ha van még XL-es, zöld póló, akkor szívesen megvenném.
A Cross Borns koncert szerintem is csudajó volt, majd írok is róla (meg amennyire lehetséges az egész rendezvényről) a februári Metal Hammerbe. Lesz pár fotóm is, ha minden jól megy.
Szóval, KÖSZÖNET!!!
N.
- birefi
- Nem elérhető
És bár sajna nem írtam végül a Vendégkönyvbe. El kell mondanom, hogy rengeteget köszönhetek az Info pultnak, aki egész délután mosolyogva segítettek a hülyébbnél hülyébb kérdéseim ellenére!
Le a kalappal mindenki előtt, hogy ilyen jól bírták ezt az őrültek házát.