111. születésnap - 2003. január 3.

Több
21 éve 10 hónapja #90700 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Megcsináltuk!!!

Még mindig kicsit nehezen hiszem el, hogy tényleg sikerült. Sőt nem egyszerűen csak sikerült, hanem fantasztikus lett. :) Egész hétvégén csak a fáradtság tudta időnként letörölni az elégedett vigyort az arcomról. Két napig "élményfeldolgozó üzemmódban" volt az agyam. Annyi pzitív élmény ért a nap során, hogy azt hiszem, egész évre feltöltődtem.

Természetesen én is szeretnék köszönetet mondani mindenkinek. Legfőképpen azoknak, akik már hónapok óta minden szabadidejüket erre áldozva dolgoztak a rendezvényért. De ez mind semmit sem ért volna, ha nincs még negyven lelkes emberke, aki a helyszínen segédkezik. Nagyon hálás vagyok, hogy mindig találtam valakit, akinek épp nem volt semmi dolga, és szó nélkül ment oda, ahova küldtem. :)

Nagyon jó volt lenézni néha a karzatról, ahogy az a rengeteg ember nyüzsög odalent, és lépcsőkön gyerekek rohangálnak a Kalandjáték feladatlapjával. :) :)

A nap fénypontja egyértelműen a köszöntés volt. Teljesen meghatódtam, ahogy láttam azt a nagy tömeget, amint egyszerre emeli a poharát Tolkienre!
(Még a kissé illuminált bácsi is ott volt, aki kb ötször jött sörért. ;) ) :D

Jók voltunk!!! :itscool: :cheers:

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90697 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
En meg a sotetkek hajszalagomat hagytam el. Ha megtalaltatok szoljatok lecci :)

B.

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90696 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Sziasztok!
Nem szeretném szaporítani a szót: nagyon örülök,hogy ott lehettem, és lelkesedéseben csatlakozom az összes előttem szólóhoz: jól éreztem magam, és örülök,hogy tagja lehetek ennek a fantasztikus csapatnak!
Elveszett sapka: egy Espirit sötétkék sapka keresi gazdáját, valamilyen oknál fogva nálam kötött ki a kavarodásban!

Nagyon örülök,hogy végre megismerhettme a MTT vezetőségét!
Minden nagyon jó volt. Jövőre meg kellene ismételnünk.
Legjobb tudomásom szerint - most hívtak az RTL-ből - hogy szerdán, azaz 8-án lesz az összeállítás a Fókuszban! (Merthogy 9-étől vetítik a mozik a TTT-t!) De azért izzítsátok a videót már kedden, nehogy lemaradjunk róla, ha mégsem szerdán lenne!

Lamorak: POHÁR!

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90691 Írta: amanibhavam
amanibhavam válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
szervusztok,

mivel többen kérték az előadásom után, feltettem annak ábraanyagát PowerPoint és RTF formátumban is a honlapomra: drstrange.cjb.net
azon belül is a Quenya és Sinda - Segédanyagok pont alá. Enjoy és köszi mégegyszer az MTT-nek a lehetőséget és a figyelmet.

love is the shadow that ripens the wine
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90688 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Üdv mindenkinek!

Hát a LEP nekem minden várakozásomat felülmúlta

Néhány pozitívum:

:arrow: Végre láthattam a az MTT legfőbb fő vezetőségét, akik összefognak minket hogy ne szaladjunk szerteszéjjel

:arrow: Láthattam Göncz Árpádot is, igaz, csak rövid ideig, mert valakinek fel kellett tartania a néptömeget az ajtó előtt, és ez a valaki én voltam (ugye-ugye, ha nincs Gollam, Frodónak kellett volna beesnie a lávába, ami ugye igencsak meleg)

:arrow: Ott volt soksok ember csak Tolkien miatt, szebbnél szebb dolgokkal

:arrow: Brossúraosztásnál ELFOGYOTT AZ ÖSSZES MTT ISMERTETŐ ami azért nem semmi, bár kétségtelen hogy némelyik kevésbé szimpatikus illető ("mi a fene van itt?" "A Gyűrűk Ura is olyan mint a Harry Potter" ) kezéből olvasatlanul a kukába vándorolt, mint Kincsővel rájöttünk minden bizonnyal a betűk mennyisége okozta sokk folytán

:arrow: Egy illető megkérdezte hogy hol van a rendezvény, mindez idő alatt szembenállt a "Boldog Születésnapot J.R.R. Tolkien" felirattal

:arrow: Láthattam a FOTR legeslegutolsó nyilvános vetítését (mindez idő alatt le kellett fogni Augustíne-t aki majd feltapadt a vászonra ahányszor Legolas megjelelent ;) )

Egyszóval:

"Új hatalom van születőben!"

Az MTT hatalma, mondhatni a mi hatalmunk.

Ez kicsit túlzó kijelentés mert az erő Tolkientől származik, és mindvégig ott volt azoknak a szívében akikre hatással voltak művei, és így a hatalom sem a miénk, nem élhetünk vissza vele, mert akkor eltűnik, akárcsak Szarumáné...
Az MTT (szerintem) Gandalf szerepét tölti be, aki összefogta Középfölde népeit. Nem csapta be őket, nem félemlítette meg őket, csak ráébresztette őket önnön erejükre. Ebben rejlett a hatalma. Ebben rejlik a mi hatalmunk is.

Kérdés, hogy mihez kezdünk vele...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90686 Írta: Lamorak
Lamorak válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Most először online a LEP után...

Nos, el sem tudjátok képzelni, milyen jó érzés olvasni ezt a rengeteg lelkendező és gratuláló írást (valami hasonlót éreztem a júniusi alakuló konferencia után is) -- én meg éppen azért írok, hogy ne feledkezzünk meg senkiről:
szeretnék a Magyar Tolkien Társaság nevében gratulálni és köszönetet mondani minden egyes szervezőnek és segítőnek!
Nagyon jók voltatok, fantasztikus rendezvényt csináltunk. Mindenkinek megvolt benne a része, és azt hiszem, mindenki büszke lehet magára. Legyetek is, megérdemlitek.

Már van egy kis tapasztalatom az egy órányi alvással lebonyolítandó napokban, de ez szerintem minden eddigi emlékemet felülmúlta. Annak ellenére, hogy megállni sem tudtam egész nap, borzasztó jól éreztem magam, nagyon örültem, hogy láttalak titeket; és egész hétvégén alig tudtam olvasni, mert mindig az ment a fejemben, milyen jó volt ez vagy az a pillanat (kivéve, mikor tegnap este eljutottam a GyU-ban az egyik kedvenc részemig, Cirith Ungol lépcsőjéig és Samu választásáig...).

Médiafigyelés tényleg kell; mindent el kell rakni, ami megjelenik, ez az archívumunk egyik feladata. Egyébként a könyvtár is bővült jónéhány könyvvel a LEP kapcsán, és én is tudok adni egy Tolkien the Medievalist-ot; a következő nagy húzás a tudományos konferencia lesz, most arra kell ráugrani.

Szóval még egyszer: mindeninek gratulálok, és mindenkinek köszönöm a segítséget-- és nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat.

Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90681 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Kedves Szervezők!
Magam is gratulálni szeretnék a rendezvényhez, legfőképp az előadásokhoz. Az előttem szólók már minden lényegeset elmondtak, én csak annyit tennék hozzá, hogy titokban meglestelek Benneteket (már akit sikerült beazonositanom) és nagyon helyesek és szimpatikusak vagytok. Büszke vagyok rá, hogy valamilyen módon közétek tartozhatok.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90670 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
A Tolkien.hu-n mindenkeppen kene egy oldalt csinalni kifejezetten arra a celra hogy a fennmaradt keszleteeket megvasarolhassak. Kis meretu kepekkel ellatva hogy tudja a vasarlokozonseg hogy hogyan is neznek ki az eladasra szant dolgok.
Ezen kivul lehetne a szerepjatekos "tarsadalomnak" emailben ertesitest kuldeni ezekrol. Biztosan erdekelne sok embert.

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90661 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Ha jól tudom, van egy olyan gyakorlat, mely szerint a megjelenő cikket láthatja a megjelenés előtt az, akiről írják és ha kell, az újságíróval közösen átjavítják. Talán érdemes lenne ragaszkodni hozzá.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90660 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
We did it :)

Minden új tagnak háromszoros hurrá! Köszönet mindenkinek aki nélkül nincs móka, kacagás, rohanás és idegösszeroppanás :)

:hello:

Huhú :)
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90652 Írta: Silme
Silme válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Már tavaly óta böngészem a FÓRUM oldalait, de még egyszer sem szóltam hozzá a témákhoz. Talán szégyenlős vagyok, vagy csak egyszerűen lusta :D , ki tudja?! De a lényeg az, hogy gratulálni szeretnék az MTT -nek! Fantasztikus rendezvényt tartottak 3-án! Nagyon jól éreztem magam!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90631 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
A Magyar Hírlapban is van egy cikk, apukám félretette nekem (mivel nem voltam itthon).

Akiket elbűvölt A Gyűrűk Ura mesevilága
Magyar Hírlap - 2003. január 3. szombat - "P.I."

A Corvin Filmpalota tele fiatalokkal. Hatalmas a nyüzsgés. S mindez egy írónak köszönhető, aki a második világháború alatt egy pincében kitalált egy egész világot. (Ez biztos nem igaz... :roll: :? Én olvastam a Tolkien életét, de pincéről szó nincs. :) ) Aztán aprólékosan rendszerezte, felosztotta földrajzilag, nyelvtanilag. S ez a mesevilág már-már az úgynevezett valódi helyébe nyomul. Találkozók, konferenciák, előadások foglalkoznak a valaha kitalált, ma már egyre elevenebb univerzummal. Nyelvén - amely népszerűbb, mint az eszperantó - költemények születnek. Az új világ atyja egy angol, J.R.R. Tolkien. ("Egy angol"?? Talán egy nyelvészprofesszor!! :? ) Tegnap volt a 111. születésnapja. Ennek kapcsán egész napos rendezvénysorozatot (Ennek így mi értelme van? :roll: :) ) rendeztek a Corvin moziban. Előadások, koncertek, filmek és interaktív játékok szerepeltek a programban, és természetesen levetítették A Gyűrűk Ura trilógia első epizódját. (Csak ennyit volt képes írni a programokról?)
Blahota Attila, a társaság elnöke elmondta, mintegy kétévvel ezelőtt kezdtek interneten kapcsolatba lépni egymással azok, akiket elbűvölt a világhírű író mesevilága. Fél évvel ezelőtt pedig hivatalos formában is megalakult a társaság.

A kék és dőlt kritizálásokat én követtem el... :) Hát, elég gyenge cikk, de örüljünk, hogy írtak rólunk. :roll: :wink: Kivágom és elteszem, és majd odaadom annak, aki gyűjti ezeket. :wink:

Namarie!
Kincső

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90626 Írta: Namarie
Köszönöm.

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90616 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.

Namarie írta: Hogy lehet hozzájuk jutni? Én szívesen vennék újságot. Más: nem csak itt kéne hirdetni.

Minden vásárlási igényt nálam és Rózsánál jelezzétek e-mail-ben.

fuzessyt@montana.hu
vassrozsa@axelero.hu

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90600 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.

szerintem bátran állíthatjuk, hogy az MTT ezzel egy HATALMAS lépést tett! :) és mi minden lesz még ezután... :roll:
őszinte elismerésem mindenkinek :!:

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90598 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.

szerintem bátran állíthatjuk, hogy az MTT ezzel egy HATALMAS lépést tett! :) és mi minden lesz még ezután... :roll:

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90585 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Telcontar: nem rossz ötlet! Gyerekek, tessék minden cikket/videofelvételt etc. összegyűjteni! [size=9:3cvw5fvi](Már csak azért is, hogy elolvashassam :o ) )[/size] :mrgreen:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90552 Írta: Kincső
Úristen... Jelen pillanatban (azaz egy perce) 19-en vagyunk a Fórumon, tegnap pedig rekord, 30 volt egyszerre... 8O És ez mind a LEP-nek köszönhető!! :wink:

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90546 Írta: Namarie
Illetéktelenül nem akarok beleszólni, de szerintem védessetek le mindent, amit csak lehet.

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90544 Írta: Kincső
Ja és elfelejtettem az előbb: Szendi, nálunk van a plakát, a Lassit pedig azt hiszem a többivel együtt tettük el... :roll: :wink:

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90524 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Nem tudom, van-e jelenleg sajtófelelös, de valakinek archiválni és katalogizálni kellene a következöket:
- A megjelent újságcikkek (mind az elözetes reklámok, mind a beszámolok)
- Az interneten megjelent cikkek és reklámok
- Rádiós és televíziós tudósítások, interjúk
- Kivonat a létrejött szponzori szerzödésekröl
- Saját dokumentumaink, bármilyen formában rögzített anyagaink (filmfelvétel, hangfelvétel, fényképek, írások, esetleg élménybeszámolók)
Ez nem csak saját kedvünkért fontos, hanem a kés?bbi rendezvények referenciája miatt is, illetve kifejezetten ez utóbbi kedvéért összefoglaló készítése a fentiekb?l. Netán egy videoklip saját kedvünkért és a honlapra letölthet? formában felkerülésért... söt, továbbmegyek: utólagos forgatással werkfilm készítése: "Így készült a Rég Várt Ünnepély". :) Lehet, bohókásan hangzik, de nagyon pozitív eredménnyel jár.
Ezenfelül szervezni kellene egy (vagy több) olyan találkozót, ahol közösen megnézhetjük a videóra felvett TV-beli megjelenéseket és az el?adások videofelvételeit.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90514 Írta: Mike
Mike válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Egy Lassi Laurië -t vennék, ha van régebbi szám akkor azt is.

Atz előadások videófelvétele valamint a power point bemutatók hozzáférhetőek lesznek?
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90511 Írta: Kincső
Sziasztok!
Most jutottam géphez... :roll: :)

Szuper volt a Születésnap!!!

Csak úgy össze-vissza, ami eszembe jut :) :
:arrow: Az a hatalmas néptömeg, amely bezúdult 9 előtt pár perccel... 8O :)
:arrow: Szuper, hogy mégis megvolt a noldás progink! :hello:
:arrow: Sajnos az előadásokról lemaradtam, mert össze-vissza rohangásztam és segítettem ott ahol tudtam, főleg Finnek és Brisának... :roll: :)
:arrow: Otthonmaradt bélyegző... :? :roll: :(
:arrow: Brossúraosztogatás... :itscool: (Csak sajnos a brossúra és a zöld képeslap egy idő után elfogyott, úgyhogy maradt a Corvinos... :roll: ) Köszi Alyr, hogy tartottad bennem a lelket! :wink: Ja és Dez, neked is a lembasért! :wink: Néha infópultnak néztek minket... :roll: :) És a kalandjátékosok kérdései: - mi Gandalf gyűrűjének a neve? [size=9:3u2ohwqu](kapásból nem tudtuk... :oops: :) )[/size] - mi Galadriel gyűrűje? - mi Gandalf kardja? - milyen folyó van Völgyzugoly mellett? [size=9:3u2ohwqu](Ugye a Bruinen?)[/size] És köszi Dae, hogy leváltottál, és mehettem társast vezetni! :wink:
:arrow: Társasjáték: én élveztem... Kár, hogy az elsőben nyertek, a második játék résztvevői jobban megérdemelték volna... :roll: Köszönet Nektek, ha olvassátok esetleg a Fórumot! :wink: És köszi, hogy becsábítottatok a kerekasztal-beszélgetésre! :wink:
:arrow: Kerekasztal: Épp akkor mentünk be, amikor az egyik úr arról beszélt, hogy a GyU-t fel lehet fogni valóságként is, és akkor el lehet vitatkozni arról, hogy tudnak-e repülni a balrogok... :roll: :D Vajon olvasta a Lassi-t, vagy csak úgy eszébe jutott? :roll: :wink: Szupi volt! :hello: :itscool:
:arrow: Örülök, hogy jót énekelgettetek odafent, amíg mi az infopultnál pakoltunk és számoltunk... :roll:
:arrow: Végezetül, de nem utolsó sorban: KÖSZÖNET MINDEN SZERVEZŐNEK/SEGÍTŐNEK, A MOZINAK, A TÁMOGATÓKNAK ÉS TERMÉSZETESEN MINDEN VENDÉGNEK IS (főleg akik vettek tőlünk brossúrát :twisted: )!!! :hello: :hello: :hello:

Kincső

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90510 Írta: Csavargó
Csavargó válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
szeretnék 1 Lassie-t (ha van jó lenne az első számból is )
Szeretnénk még egy elrontott XL-es pólót !!!!!!!!!!!!

Üdv: Csavargó

Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90501 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Nekem meg jöhetne egy M-es :) Hol lehet hozzájutni?
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90494 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Én meg az S-es pólót +venném! :wink:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90485 Írta: Namarie
Hogy lehet hozzájuk jutni? Én szívesen vennék újságot. Más: nem csak itt kéne hirdetni.

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90472 Írta: Ankalimon
Az előző emelkedett hangú hozzászólást nem akartam lerontani azzal, hogy a sikeres rendezvény ellenére vannak még problémák. Nem akarlak Benneteket a részletekkel terhelni, de az MTT anyagilag meglehetősen bajba van: a rendezvény költségeivel kapcsolatban vannak még fizetési kötelezettségeink, amelyekre nincs fedezetünk. Mivel a rendezvényre utólag már nem nagyon lehet szponzort találni, csak az elkötelezett tündebarátok segítségére számíthatunk.

A rendezvényről megmaradt egy csomó Lassi Laurië újság. Az ára 300 Ft/db.
Szintén megmaradt mintegy 100 db "S" és "M" méretű Tolkien poló, ára 2000 Ft/db.
Arra kérek mindenkit, aki támogatja tevékenységünket vásároljon minél többet a fentiek közül, illetve próbálja rávenni minél több ismerősét, hogy vásároljanak.

A fentiek mellett - eredeti elhatározásunkkal ellentétben - értékesíteni kívánjuk a rendezvényhez készült marketing és dekorációs anyagokat:
- Rajzpályázat plakát (B1-es méret) - 1000 Ft/db
- "Egy rég várt ünnepély" általános plakát (B1 méret) - 4000 Ft/db
- "Egy rég várt ünnepély" plakát a részletes programmal (B1 méret) - 4000 Ft/db
- "Egy rég várt ünnepély" plakát a részletes programmal (B2 méret) - 2000 Ft/db
- 8 méteres vízhatlan utcai vászon felírat: "Boldog születésnapot J.R.R. Tolkien" - 15 000 Ft.
- 180x120 cm-es zászló J.R.R. Tolkien képével és "J.R.R. Tolkien 111. születésnapja" felirattal. - 20 000 Ft.
- Zászlók híres tünde hősők és hősnők címereivel - Lúthien Tinúviel, Gil-galad, Earendil, Melian, Fingolfin, Idril Celebrindal (180x120 cm) - 25 000 Ft/db
- 180x150 cm-es ovális Galadriel poszter (a Hildebrandt könyvből) - 25 000 Ft
- 1,8x2,5 méteres nagy méretű Tolkien poszter Hildebrandt festménnyel, magyar és tünde nyelvű idézettel, tengwar feliratozással. - 40 000 Ft.
- Középfölde színes magyar felíratokkal ellátott térképe (180x230 cm) - 50 000 Ft.

Ez páratlan lehetőség, hogy nagy értékű, egyedülálló Tolkien relikviákhoz juthassanak az érdeklődők - bekerülési áron.

Előre is köszönjük a segítséget.

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90454 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Én is most jutottam géphez. Köszönöm mindenkinek a szervezést, a jó hangulatot és az hogy egyáltalán vagyunk.

Külön köszönet:
-Virág: köszi a macit! :D :D
- aki unicumos dobozba hozott sütit mert isteni volt.
- Alyrnak aki mindig felvidítot minket
- Augustinenak a brossuraosztogatást velem :wink:
- Esgalnak a rajzkiállítás őrzését velem.
- Ulmonak a CD-ért
- Brisanak a puszit :)

Ciki volt nekem:
Sötét Úr kamerájába beakadni,
Battit majdnem elgáncsolni
Nálam fogyott el elöszőr a Tolkienes képeslap.(Evenstar nagy örömére)

Buli volt:
három kocka csokiért odaadni Ildikónak Darky sapkáját. :D
6-7 ember összegyűlt a rajzkiállításnál. (hozták a széket és körbe ültünk)
Alyr gyűrűjét majdnem lenyulni.
Megajándékozni Cicát és Gumipókot egy-egy cuki tollacskával.
Mindig nekem fogyott el először a brossúrám.
Társasozás Esgallal :D
Képeket nézegetni Sillel, Minervával a netcaféban.

Külön óriási köszönet a főszervezőknek, Erunak hogy ilyen jól sikerült a buli!
Egy szóval minden BULI volt!

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90450 Írta: Ankalimon
Aiya Elendili!

Kicsit furcsa érzés két hónap után először nem arra ébredni: mit kell még tenni, hogy január harmadikára minden rendben menjen. Azért hozzá lehet szokni...

A rendezvény mind a programok színvonala, mind a megjelent érdeklődők száma és aktivítása, mind a sajtó és közönség visszhang alapján messze a várakozások felett sikerült! Számomra még mindig hihetetlen, hogy sok lelkes Középfölde rajongó, minimális pénzből, egy alig féléves, a nagyközönség számára teljesen ismeretlen egyesület keretein belül képes volt ezt megvalósítani.

Ezúton szeretném megköszönni mindazoknak, akik segítettek abban, hogy ezt a rendezvényt ilyen professzionális módon, általános közönség elégedettség mellett sikerült megszervezni!

Sok-sok Hantalë mindenkinek!!!

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.316 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére