MTT nyári tábor - 2003
- Ryana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ja, és a tánchoz: mezítláb nem lehet táncolni? (Csakmert ott kezdődik, hogy egyáltalán nincs magassarkúm, se egyéb hasonlóm, de emelett nagyon szívesen táncolnék.)
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Velem, Kossuth Lajos u. 10., alias "Velemi Gyermeküdülő".
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Oisin
- Nem elérhető
Oisin: ngem is érdekel! milyen ruha v. cipő kell hozzá???
Nos, a cipő az ami igazán fontos, semmiképpen ne sportcipőben, pláne ne strandpapucsban, bakancsban v szandálban próbálkozzatok, legalábbis ha azt akarjátok h sikerélményetek legyen. Aki nem táncol, általában nem is tudja, mennyire megnehezíti a dolgát a nem megfelelő cipő! Szóval férfiaknak (fiúknak) a normális utcai cipő megteszi, a bőrtalpú jobb, de a gumitalpú is O. K. Nőknek (lányoknak) magassarkú (azért nem 12 centis) cipő v merészebbeknek esetleg szandál ajánlott, de olyan, ami jól fogja a bokát. Bokaficamért felelősséget nem vállalok. Ha vkinek nagyon nem megy a magassarkúban billegés, a lapos is jó, a lényeg h könnyű legyen és vékony legyen a talpa.
A ruha főleg azoknak érdekes, akik stílszerűek akarnak lenni. Férfiaknak hosszú fekete naci az ideális (már csak azért is mert nem látszanak rajta nagyon a lábnyomok ). Nőknek vagy nadrág vagy miniszoknya a nyerő, lehetőség szerint szintén feketében, vagy szintén rövid ruha. Hosszú szűk szoknyát semmiképp ne hozzatok, mert nem fogtok tudni tangózni benne, hacsak nincs combtőig felsliccelve (ha valaki mégis azt hoz, a felsliccelést esetleg a helyszínen meg tudjuk oldani ). Felsőt mindenki azt vesz amit akar, aki nagyon stílusos akar lenni az pirosban, fehérben, és feketében gondolkodik.
Még 1 fontos dolog:
Jó lenne ha lennének fiúk is, akik megtáncoltatják a sok szép MTT-s lányt. A lányok ennek nagyon szoktak örülni, akkor is, ha a partnerük még nem egy országos bajnok. Szóval nem kell szégyenlősködni, tényleg nagyon jó dolog egy ellenkező nemű partnerrel közösen felfedezni a harmonikus együtt-mozgás szépségeit.
Üdv, Oisin
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
- Augustíne
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
ORLANDO 4ever!!!!
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Egyébként személy szerint nekem tökmindegy... úgyse hallgatok egyikre se :biggrin2:
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Elanor
- Nem elérhető
Vilya írta: Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, ami nem olyan fontos csak kíváncsi vagyok a válaszra, ugye feltehetem?!
Íme a kérdés:
A táborban, hogyan fogjuk egymást szólitani? Szóval a rendes nevünkön vagy a fórumos nevünkön?
Nem tudom, kihez intézted a kérdést, de sztem ahogy jól esik!
Sztem ez a társaság a nick neveken keresztül ismerte meg egymást, akik járnak talikra általában így szólítják egymást, persze vannak kivételek. Sztem ez úgyis kialakul.
I feel complete when I feel sick inside
- Vilya
- Nem elérhető
Lenne egy olyan kérdésem, ami nem olyan fontos csak kíváncsi vagyok a válaszra, ugye feltehetem?!
Íme a kérdés:
A táborban, hogyan fogjuk egymást szólitani? Szóval a rendes nevünkön vagy a fórumos nevünkön?
- Arnyelf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Hmm..mintha tul meleg lenne kint..ez már a napszúrás jele
BTW, jo lenne ha valaki hozna kamerát is, mert lesz helyben lehetőség vidovágásra és DVD-irásra is. Szóval videóra fel emberek! (Meg lehet rettegni, Árnyelf és kis zugkamerás csapata bárhol lecsaphat.. - Emlékezzetek ALamó..nem...Várgesztesre!
Ja hozzatok jégkorcsolyát is
DE, félre a viccel, ha netalán valakinek lennének kis figurái, a napokban kaptam kézhez a Gyűrűk Ura stratégiai társasjáték szabálykönyvét. Nem kell más hozzá, mint egy rakat figura valamint egy vonalzó. Na valaki kedvet érez hozzá, akkor hozzon pár tucat kis figurát
Adios,
UI: Telcontar bácsi, elhoznád az ütőfákat? Danke!
...az Ön kedvenc, ...
<---== ÁRNYELFJE ==--->
Azonban ne felejtséteke el, hogy az egyes népkekkel együttélők csapatai mellett, lesz egy másik csoportbeosztás is (az Istarok hagyományaié), és ezekben mindenki szabadon vehet részt, itt biztosan egymásra találhatnak a jóbarátok és régi ismerősök...
- Nati
- Nem elérhető
Oisin, én is örülnék a táncnak.Kéne vinni valami cipőt, ruhát, ilyesmit?
Én már batikoltam egyszer,tök jó muri miután a pólót,vagy valami mást kiveszed a festékes léből és különböző minták jönnek ki az összecsavarás/csomózás mentén.
"Százszorszép jóéjszakát"
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Diamond/Samu
- Nem elérhető
Múltkor írtam Neked egy e-mailt, remélem megkaptad!
Ugyanis küldtetek nekem nemrég egy e-mailt, amiben olyasmit írtatok,h csak az első részletet nem kaptátok meg.Kérlek válaszolj!!!!
"Ha nyitott szívvel fordulunk egymás felé, semmi sem állhat közénk."
- Lyana
- Nem elérhető
"A tűzből parázs lesz - majd az is kialszik,
De, ha lehunyod a szemed, a fényét újra látni fogod..."
- Ulmo
- Nem elérhető
Adelard írta: Mae Govannen!
Az lenne a kérdésem, szerintetek vigyek-e tollaslabdát+ütőt valamint ping-pongot, lesz-e rá szükség? Ugyanis gondolom, focizni leginkább a fiúk fognak...
Adelard: én nem szeretek focizni, hozd nyugodtan a tollast és a pingpongütőt! (Már csak az a kérdés, lesz-e időnk használni őket :hein: )
- Rogue
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Rabyn: Ha halványabb színnel van a pólón a felirat, akkor nem is látszik! Én pár hete batikoltam (vagy nyolc pólót, heh), és a zöld felirat nem látszik, ha pl. kékre vagy zöldre fested a pólót. Ki hoz még gitárt? Én sajnos nem tudok
- Adelard
- Nem elérhető
Az lenne a kérdésem, szerintetek vigyek-e tollaslabdát+ütőt valamint ping-pongot, lesz-e rá szükség? Ugyanis gondolom, focizni leginkább a fiúk fognak...
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Ainalanthiriel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
"Add nekem a halackát moszt, frisszen, cccapkodószan... a kolompérodat meg tartsd meg!"
- Szanten
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Brandír ezerrel csinálja a beosztást nem tudom kézhez kapja-e a Te kívánság listádat, egyébként nem kell aggódni a hétfői tábori megbeszélésen számomra kiderült nagyon jó Kis Hercegeket válogattunk össze, a vidámság garantált!
"Te csak azzal törődj, hogy mit kezdj az idővel, ami megadatott."
Idril Celebrindal. írta: Szanten: Hűha most megnyugodtam Kaptam kölcsön egy angol nyelvű könyvet ami Tolkien teremtményeiről szól, gyönyörű színes képekkel, táblázatokkal, térképekkel, elvigyem?
Hát persze!!!
- Idril Celebrindal./Fenrir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
- Leguanember
- Nem elérhető
Jó, labdát azt hozok, no meg gitárt is.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Sünee
- Nem elérhető
Oisin(asszem te írtad, bocs, ha nem): Engem érdekel a tánc!!!
"Aki sokat keveri a szart, azt előbb-utóbb berántja a kanál."
- Szanten
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
"Te csak azzal törődj, hogy mit kezdj az idővel, ami megadatott."
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- Rabyn
- Nem elérhető
kivácsni vagyok mit szólna az iskolám ha bebaitkolnám a kanizsays egyenpolot-)))
De télleg tudok vinni pááár darabot, baj ha van rajta valami irás?
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Leguanember
- Nem elérhető
Valaki legyen olyan szíves, és küldjön nekem egy tábori tudnivalókkal teleírt oldalt, tudjátok, ami a jelentkezési lap mellett volt!
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Léli
- Nem elérhető
Szanten írta: Bocs, hogy csak most válaszolok, de legalább tudjátok, hogy olvasom a fórumot, szóval batikolni is fogunk, ezért aki megteheti hozzon magával fehér pólót, egyéb batikolásra megfelelő anyagot bitosítunk természetesen!
Ezt most elmondaná nekem valaki mégegyszer? Minek fehér póló? És mi az a batikolás?
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."