MTT nyári tábor - 2003

Több
21 éve 4 hónapja #130539 Írta: Szanten
Szanten válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
Az utazással kapcsolatban, teljesen megbízhatunk Aralataion szervezésben, nyugodtan hagyatkozhatunk rá! Kérlek benneteket ne most variáljatok, mert komoly szervezői munka előzi meg pl. az utaztatást is!

Most pedig jön a leszidás!
Tegnapi OTP által elküldött számlakivonatok azt mutatják, hogy nagyon sokan nem fizették még be a második részeletet, ez azért nagyon fontos, mert a első részletet átutaltuk a szállás foglalásra és nagy része ezt fedezi, a második részlet pedig a konyha bérlet, kézműves mesterek bére, anyag költség stb., most kérek nyomatékosan mindenkit, hogy nagyon gyorsan rohanjon be az OTP-be, és fizesse be a következő részletet, vagy nem tud eljönni a táborba!!!!!!!!!!

A mai nap folyamán mindenki kap az e-mail címére a tábor szervezőitől egy levélkét amiben többek közt az is szerepel eddig mennyit fizetett be a táborba, ha valami nem stimmel a mtttabor@axelero.hu címre írjátok meg azt biztos elolvasom!

Senki ne felejtse el, hogy a helyszínen (Velemben) még 6000 ft-ot kell fizetni, ez a napi 3 étkezést foglalja magába! A Rózsa fog a táborba a pénzügyekkel foglalkozni, ebben az ügyben Őt keressétek, és ezt még a tábor legelején kell rendeznünk!

"Te csak azzal törődj, hogy mit kezdj az idővel, ami megadatott."
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130519 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
Az utazással, csomagszállítással kapcsolatos kérdés eldőlt ui. Ancalimon az MTT nevében lefoglalta a Honda maradék kapacitását ;) Szóval úgy néz ki h ketten megyünk Fimmel, és visszük a tábori programokhoz szükséges cuccokat. A vonatozók saját cuccait így valószínűleg nem tudom sajnos bevállalni. :( Sorry.

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130487 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003

Aralataion írta: Fiona le vagy lőve! Kérlek ne ajánlgass ilyeneket! Így is elég gáz a leutaztatás!!!

Bocsánat, csak egy ötlet volt....

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130485 Írta: Aralataion
Aralataion válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
Fiona le vagy lőve! Kérlek ne ajánlgass ilyeneket! Így is elég gáz a leutaztatás!!!
Bemásolom mégegyszer:
Figyelem!!!

A táborba leutazókhoz szólok mostan. Uff.

Mottónk: Kocsival biztos kényelmes, de buli a tömeg másodosztályon...

Komolyra fordítva a szót:

Július 14én hétfőn reggel 8:30kor találkozunk a Déli Pályaudvaron a jegypénztáraknál a benti kijelző alatt. Keressetek TOLKIEN feliratot.
Fontos!!! A jegyét mindenkinek magának kell megvennie Szombathelyig. Lehetőleg retúr jegy (oda-vissza mint Bilbó. Tudjátok... ) legyen, mert vasárnap vissza nem lesz időnk jegyért sorbanállni!!! Amikor azt írtam 8:30 azt értettem alatta, hogy a jegy is a kezetekben legyen addigra. Akinek nem lesz addigra meg, nem baj, mert a 9:05ös vonattal megyünk. Viszont kb:50 főre kell majd helyet foglalnunk magunk közt azért a korai tali...
Szombathelyről a bérelt busz 13órakor indul az ottani pályaudvar elől. Szintúgy megpróbálok, valamien TOLKIEN feliratot odavarázsolni... A buszért NEM kell fizetnetek.

Július 20án vasárnap 14:30kor indulunk vissza egységesen Velemről. Szombathelyen felszállunk a 15:50es vonatra és 19:43kor érkezünk a Keleti Pályaudvarra.

Akinek valamilyen kérdése van:
Július 5ig privát üzenetben (1-2nap a válaszadás...)
JÚLIUS 5 UTÁN CSAK TELEFONON!!!
Számom: 06-30-538-62-11 Veréczi Péter

a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130445 Írta: Fio
Én szerintem meg ugy kéne, hogy lejönni Szombathelyre, mindenki jön egyénlieg, és onnantol, Szombahelytől Velemig vigyék a cuccokat az autovaljövők. Mert szerintem ott ugy is tolongás lesz hogy de rég láttalak meg ilyenek és sztem mindenki buszban akar lenni..aki "gyalog" jött. És miért zavarnának ott be a táskák????

Na mit szoltok??

És még egy: megkeződött nekem a visszaszámlálás. MÁRCSAK 2 HÉT!!!!

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130433 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
Téllleg a sátrakat lenne legjobb levinni!!azok a legnehezebbek!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130383 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
Huuu, nekem is jó lenne, ha valaki besegítene a csomagok cipelésében, mert 3 (vagy 4) sátrat fogok vinni, és hát igaz, hogy "kicsi a bors, de erős", azért nem akarok első nap kinyúvadni.
Előre is köszi a segítséget az eddig ismeretlen vállalkozónak :-D

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130290 Írta: Rabyn
figy szerintem egy csomagomat ha elviszi valaki az elég lenne!! (mi lenne ha odajönnétek a keletihez egy adott időre?)

A csomagtartoban elfér pár plusz csomag nem? (ezt minden autosnak mondom!!!)

Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130146 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003

Melyanna írta: Sziasztok,

Rabyn "csomagszállítós" ötlete jó, én akár be is tudok vállalni néhány dolgot, sajnos nem túl sokat, mert Líthas óta nem sokat nőtt a kocsim... :(

Csak valahogy el kellene hozzám juttatni a dolgokat! És egy szabad nép fia még befér hozzám (Galadh a tuti útitárs!!! :celebrian1: , úgyhogy jól kell ám viselkedni), tehát még valakit elbírok + esetleg csomagokat is!

Én mint :celebrian1: ???? Úgy látom nem sikerült engem annyira megismerni... :twisted: inkább :estella1: , :eowyn2: vagy :sauron1: ... :D
viszont kedves lányom, Elanor gyünne velünk kocsival, ha befér.
(Most szóllottam helyette, mint anya...)

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130102 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
Sziasztok,

Rabyn "csomagszállítós" ötlete jó, én akár be is tudok vállalni néhány dolgot, sajnos nem túl sokat, mert Líthas óta nem sokat nőtt a kocsim... :(

Csak valahogy el kellene hozzám juttatni a dolgokat! És egy szabad nép fia még befér hozzám (Galadh a tuti útitárs!!! :celebrian1: , úgyhogy jól kell ám viselkedni), tehát még valakit elbírok + esetleg csomagokat is!

Melian
*tiuda meina tiutjandei*
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130006 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003

Sil írta: Hát, akkor nem ismeritek az utakat erre a déli végeken. :roll: Pl. az ún. "töltést"... Ez egy viszonylag rövid szakasz az 51-esen, de ha azon a busz megpróbál 50-nél gyorsabban menni, akkor szabályosan elkezd pattogni az úton, mint egy gumilabda... :roll:

Nem is beszélve a 65ös buszról, amikor négy szerencsétlen utasával (Dodie, Rabyn, Nodlee és én) villámsebességgel száguld LEFELÉ a hegyről, miközben majdnem szétesik :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: 8O 8O 8O :wink:

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #129978 Írta: Oisin

Sil írta: Hmm, akkor is, ha mindezt egy kanyargós, keskeny töltés tetején teszi, ahonnan igencsak nagyot tudna borulni? :wink:

Erről a Kikujiro nyara c. film jut eszembe. :lol: Láttátok? Bocs a chetelésért. Befejezem...

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #129974 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003

Fiona írta:

Sil írta: Hát, akkor nem ismeritek az utakat erre a déli végeken. :roll: Pl. az ún. "töltést"... Ez egy viszonylag rövid szakasz az 51-esen, de ha azon a busz megpróbál 50-nél gyorsabban menni, akkor szabályosan elkezd pattogni az úton, mint egy gumilabda... :roll:

Miért az tök jóóóóó :)

Hmm, akkor is, ha mindezt egy kanyargós, keskeny töltés tetején teszi, ahonnan igencsak nagyot tudna borulni? :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #129972 Írta: Fio

Miért az tök jóóóóó :)

Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #129971 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003

Fiona írta:

Aralataion írta: Oisin: :D Megnézném azért a Győr-Szombathely sztrádasuhanásodat...
Asszem nem jártál még arrafele... :D :wink:

At hiszem osztom a véleményedet........... Az a legjobb utszakasz az eész országban... persze az M0-ás után..... :D :wink:

Hát, akkor nem ismeritek az utakat erre a déli végeken. :roll: Pl. az ún. "töltést"... Ez egy viszonylag rövid szakasz az 51-esen, de ha azon a busz megpróbál 50-nél gyorsabban menni, akkor szabályosan elkezd pattogni az úton, mint egy gumilabda... :roll:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #129970 Írta: Fio

Oisin írta: Galádh Galadh, megint gonoszkodsz!? :evil: Mellesleg képzeld, lehúzhatók az ablakok! :idea: ;) Aral és Fiona, a sztrádánsuhanás természetesen a Bp-Győr szakaszra vonatkozik, de szvsz a Győr utáni rész se olyan szörnyű. Jártam én már rosszabb helyeken is. Az M0-al pedig nem tudom mi a bajotok, amikor éppen nem túrják, teljesen jól járható. Rabyn, ha végül is nem lesz tele a kocsi lehet róla szó hogy pár cuccot levigyek, főleg ha közérdekű (mint pld. magnó), de azért mégis szívesebben vinnék embereket, ui. a csomagok útközben többnyire nem túl szórakoztatóak. :(

Üdv, Oisin

Jol van na nem vagyunk mi annyira gonoszak........ Jo az a kocsi..... csak kár hogy én vonattal megyek..... Pedig a száguldást kiprobáltam volna.. ;)

Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #129968 Írta: Oisin
Galádh Galadh, megint gonoszkodsz!? :evil: Mellesleg képzeld, lehúzhatók az ablakok! :idea: ;) Aral és Fiona, a sztrádánsuhanás természetesen a Bp-Győr szakaszra vonatkozik, de szvsz a Győr utáni rész se olyan szörnyű. Jártam én már rosszabb helyeken is. Az M0-al pedig nem tudom mi a bajotok, amikor éppen nem túrják, teljesen jól járható. Rabyn, ha végül is nem lesz tele a kocsi lehet róla szó hogy pár cuccot levigyek, főleg ha közérdekű (mint pld. magnó), de azért mégis szívesebben vinnék embereket, ui. a csomagok útközben többnyire nem túl szórakoztatóak. :(

Üdv, Oisin

Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #129964 Írta: Fio

Aralataion írta: Oisin: :D Megnézném azért a Győr-Szombathely sztrádasuhanásodat...

At hiszem osztom a véleményedet........... Az a legjobb utszakasz az eész országban... persze az M0-ás után..... :D :wink:

Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #129948 Írta: Rabyn
Emberek!!! Eszembe jutott valami!!!
Mi lenne ha a kocsival rendelkező egyének emberek helyett (vagy velük) a csomagjainkat szállítanák!!! Én pl tudom magamrol hogy kb 3 táskával megyek (sajnos nincsen elég nagy tatyomés egybe még a magnot is tenni kellene) Szal én nagyon tudnám dijazni ha valaki(kik) kocsival elvinnék a cuccomat. Legalább a felét-) Két táskával még elbodugoluok-))))

Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #129930 Írta: @One
@One válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
Hát Aral...Aral...! :)

"Próbálom kitalálni, vajon a kamikaze pilóták, miért hordtak sisakot?"
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja - 21 éve 4 hónapja #129928 Írta: Aralataion
Oisin: :D Megnézném azért a Győr-Szombathely sztrádasuhanásodat...

Gandalf: Én úgy beszámoltam neked! De úúúúgy!

Natalee: Van konnektor! Sőt! Több konnektor is van. (Egy 10*5méteres hálóban van vagy 4 konnektor is meg 18ágy...) :D

a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #129873 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003

Oisin írta: Emberek!!!

Ha esetleg mégis akad valaki, aki szívesen felcserélné a félnapos vonaton/buszon zötyögést egy háromórás sztrádánsuhanással, kellemes ír zenei aláfestéssel, útközben igény szerint evéssel-ivással-fagyizással, nos van még 2db üres helyem egy ezüstszínű napfénytetős Honda Civicben. ;) Persze a vonat is buli de azért egy tele kocsiban is tud ám lenni jó hangulat! A jelentkezéseket priviben kérem.

:dance: :dance:

Üdv, Oisin

Hogy te milyen jól tudod leírni azt a kocsit, amiben én hányingertől küszködve, levegőre vágyva döcögtem hazafelé... :roll: :wink: :twisted:

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #129835 Írta: Oisin

Gandalf írta: Oisin: Hm, no nézd csak, a csóró bölcsészét! :lol: :wink:

Hmmm, az eposzi jelzők felsorolásából kihagytam volna a "15 éves" és a "kissé ütött-kopott" kifejezéseket??? :lol: Na mind1, nem akarok panaszkodni, fő hogy elvisz ahova kell és útközben lehet benne jó zenéket hallgatni... ;)

Gandalf írta: S lehetőleg OTP Bankba fizessétek be, hogy ne vonjanak le átutalásnál! Köszönöm a táborszervezők nevében!

Én is csak postán tudtam befizetni, de a helyszínen szívesen kifizetem az utalás díját.

Üdv, Oisin

Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #129786 Írta: Rabyn
Én már befizettem (asszem juni5vagy 6.án) de nem otp izén hanem postán mert az vana környéken (a z otp izéket nem is tudom hol vannak a környéken!!)

Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #129723 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
Aralataion: Remélem, abba a kb. 50 főbe engem is beszámoltál! 8)

Oisin: Hm, no nézd csak, a csóró bölcsészét! :lol: :wink:

EMBEREK (Tündék, Törpök, Hobbitok, etc.)! Június 30. hétfőn lesz, addig kell befizetni a tábor 2. részletét csekken (5000 Ft)! El ne felejtsétek! S lehetőleg OTP Bankba fizessétek be, hogy ne vonjanak le átutalásnál! Köszönöm a táborszervezők nevében!

(Hm, nocsak, felcsaptam szóvivőnek :) )
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #129686 Írta: Nati
Nati válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
Én lehet, hogy tudnék vinni CD-s magnót.(reméljük lesz konektor-az ilyen üdülőkben nem mindig van :wink: )

"Százszorszép jóéjszakát"
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #129631 Írta: Oisin
Emberek!!!

Ha esetleg mégis akad valaki, aki szívesen felcserélné a félnapos vonaton/buszon zötyögést egy háromórás sztrádánsuhanással, kellemes ír zenei aláfestéssel, útközben igény szerint evéssel-ivással-fagyizással, nos van még 2db üres helyem egy ezüstszínű napfénytetős Honda Civicben. ;) Persze a vonat is buli de azért egy tele kocsiban is tud ám lenni jó hangulat! A jelentkezéseket priviben kérem.

:dance: :dance:

Üdv, Oisin

Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #129609 Írta: Aralataion
Figyelem!!!

A táborba leutazókhoz szólok mostan. Uff.

Mottónk: Kocsival biztos kényelmes, de buli a tömeg másodosztályon...

Komolyra fordítva a szót:

Július 14én hétfőn reggel 8:30kor találkozunk a Déli Pályaudvaron a jegypénztáraknál a benti kijelző alatt. Keressetek TOLKIEN feliratot.
Fontos!!! A jegyét mindenkinek magának kell megvennie Szombathelyig. Lehetőleg retúr jegy (oda-vissza mint Bilbó. Tudjátok... :wink: ) legyen, mert vasárnap vissza nem lesz időnk jegyért sorbanállni!!! Amikor azt írtam 8:30 azt értettem alatta, hogy a jegy is a kezetekben legyen addigra. Akinek nem lesz addigra meg, nem baj, mert a 9:05ös vonattal megyünk. Viszont kb:50 főre kell majd helyet foglalnunk magunk közt azért a korai tali...
Szombathelyről a bérelt busz 13órakor indul az ottani pályaudvar elől. Szintúgy megpróbálok, valamien TOLKIEN feliratot odavarázsolni... A buszért NEM kell fizetnetek.

Július 20án vasárnap 14:30kor indulunk vissza egységesen Velemről. Szombathelyen felszállunk a 15:50es vonatra és 19:43kor érkezünk a Keleti Pályaudvarra.

Akinek valamilyen kérdése van:
Július 5ig privát üzenetben (1-2nap a válaszadás...)
JÚLIUS 5 UTÁN CSAK TELEFONON!!!
Számom: 06-30-538-62-11 Veréczi Péter

Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #129537 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
És a nem-sátorozók közül is visz vki cd-s magnót? Jó lenne... ;)
Olyat esetleg tudok, hogy viszek discmant, és arra lehet hangfalat tenni. És ahhoz tudnék adaptert is vinni (vagymiaszösz), és akkor nem kell elem bele. (Csak konnektor kell.)

[size=9:1auu1twf]Natalee: HAIR!! :D Meg a rockoperákat komálom még...[/size]

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #129510 Írta: Nati
Nati válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
Szia Rabyn!
Van kedvenced a musicalekben? 8)

"Százszorszép jóéjszakát"
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.326 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate