- Köszönetek: 0
MTT nyári tábor - 2003
- Szanten
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Most pedig jön a leszidás!
Tegnapi OTP által elküldött számlakivonatok azt mutatják, hogy nagyon sokan nem fizették még be a második részeletet, ez azért nagyon fontos, mert a első részletet átutaltuk a szállás foglalásra és nagy része ezt fedezi, a második részlet pedig a konyha bérlet, kézműves mesterek bére, anyag költség stb., most kérek nyomatékosan mindenkit, hogy nagyon gyorsan rohanjon be az OTP-be, és fizesse be a következő részletet, vagy nem tud eljönni a táborba!!!!!!!!!!
A mai nap folyamán mindenki kap az e-mail címére a tábor szervezőitől egy levélkét amiben többek közt az is szerepel eddig mennyit fizetett be a táborba, ha valami nem stimmel a mtttabor@axelero.hu címre írjátok meg azt biztos elolvasom!
Senki ne felejtse el, hogy a helyszínen (Velemben) még 6000 ft-ot kell fizetni, ez a napi 3 étkezést foglalja magába! A Rózsa fog a táborba a pénzügyekkel foglalkozni, ebben az ügyben Őt keressétek, és ezt még a tábor legelején kell rendeznünk!
"Te csak azzal törődj, hogy mit kezdj az idővel, ami megadatott."
- Oisin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Üdv, Oisin
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
- Fio
- Nem elérhető
Aralataion írta: Fiona le vagy lőve! Kérlek ne ajánlgass ilyeneket! Így is elég gáz a leutaztatás!!!
Bocsánat, csak egy ötlet volt....
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Aralataion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Bemásolom mégegyszer:
Figyelem!!!
A táborba leutazókhoz szólok mostan. Uff.
Mottónk: Kocsival biztos kényelmes, de buli a tömeg másodosztályon...
Komolyra fordítva a szót:
Július 14én hétfőn reggel 8:30kor találkozunk a Déli Pályaudvaron a jegypénztáraknál a benti kijelző alatt. Keressetek TOLKIEN feliratot.
Fontos!!! A jegyét mindenkinek magának kell megvennie Szombathelyig. Lehetőleg retúr jegy (oda-vissza mint Bilbó. Tudjátok... ) legyen, mert vasárnap vissza nem lesz időnk jegyért sorbanállni!!! Amikor azt írtam 8:30 azt értettem alatta, hogy a jegy is a kezetekben legyen addigra. Akinek nem lesz addigra meg, nem baj, mert a 9:05ös vonattal megyünk. Viszont kb:50 főre kell majd helyet foglalnunk magunk közt azért a korai tali...
Szombathelyről a bérelt busz 13órakor indul az ottani pályaudvar elől. Szintúgy megpróbálok, valamien TOLKIEN feliratot odavarázsolni... A buszért NEM kell fizetnetek.
Július 20án vasárnap 14:30kor indulunk vissza egységesen Velemről. Szombathelyen felszállunk a 15:50es vonatra és 19:43kor érkezünk a Keleti Pályaudvarra.
Akinek valamilyen kérdése van:
Július 5ig privát üzenetben (1-2nap a válaszadás...)
JÚLIUS 5 UTÁN CSAK TELEFONON!!!
Számom: 06-30-538-62-11 Veréczi Péter
a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.
- Fio
- Nem elérhető
Na mit szoltok??
És még egy: megkeződött nekem a visszaszámlálás. MÁRCSAK 2 HÉT!!!!
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- brokkoli
- Nem elérhető
Előre is köszi a segítséget az eddig ismeretlen vállalkozónak
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Rabyn
- Nem elérhető
A csomagtartoban elfér pár plusz csomag nem? (ezt minden autosnak mondom!!!)
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Melyanna írta: Sziasztok,
Rabyn "csomagszállítós" ötlete jó, én akár be is tudok vállalni néhány dolgot, sajnos nem túl sokat, mert Líthas óta nem sokat nőtt a kocsim...
Csak valahogy el kellene hozzám juttatni a dolgokat! És egy szabad nép fia még befér hozzám (Galadh a tuti útitárs!!! :celebrian1: , úgyhogy jól kell ám viselkedni), tehát még valakit elbírok + esetleg csomagokat is!
Én mint :celebrian1: ???? Úgy látom nem sikerült engem annyira megismerni... inkább :estella1: , :eowyn2: vagy :sauron1: ...
viszont kedves lányom, Elanor gyünne velünk kocsival, ha befér.
(Most szóllottam helyette, mint anya...)
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Melian
- Nem elérhető
Rabyn "csomagszállítós" ötlete jó, én akár be is tudok vállalni néhány dolgot, sajnos nem túl sokat, mert Líthas óta nem sokat nőtt a kocsim...
Csak valahogy el kellene hozzám juttatni a dolgokat! És egy szabad nép fia még befér hozzám (Galadh a tuti útitárs!!! :celebrian1: , úgyhogy jól kell ám viselkedni), tehát még valakit elbírok + esetleg csomagokat is!
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- mogy
- Nem elérhető
Sil írta: Hát, akkor nem ismeritek az utakat erre a déli végeken. Pl. az ún. "töltést"... Ez egy viszonylag rövid szakasz az 51-esen, de ha azon a busz megpróbál 50-nél gyorsabban menni, akkor szabályosan elkezd pattogni az úton, mint egy gumilabda...
Nem is beszélve a 65ös buszról, amikor négy szerencsétlen utasával (Dodie, Rabyn, Nodlee és én) villámsebességgel száguld LEFELÉ a hegyről, miközben majdnem szétesik :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: 8O 8O 8O
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Oisin
- Nem elérhető
Sil írta: Hmm, akkor is, ha mindezt egy kanyargós, keskeny töltés tetején teszi, ahonnan igencsak nagyot tudna borulni?
Erről a Kikujiro nyara c. film jut eszembe. Láttátok? Bocs a chetelésért. Befejezem...
Üdv, Oisin
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Hmm, akkor is, ha mindezt egy kanyargós, keskeny töltés tetején teszi, ahonnan igencsak nagyot tudna borulni?Fiona írta:
Sil írta: Hát, akkor nem ismeritek az utakat erre a déli végeken. Pl. az ún. "töltést"... Ez egy viszonylag rövid szakasz az 51-esen, de ha azon a busz megpróbál 50-nél gyorsabban menni, akkor szabályosan elkezd pattogni az úton, mint egy gumilabda...
Miért az tök jóóóóó
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Fio
- Nem elérhető
Miért az tök jóóóóó
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Hát, akkor nem ismeritek az utakat erre a déli végeken. Pl. az ún. "töltést"... Ez egy viszonylag rövid szakasz az 51-esen, de ha azon a busz megpróbál 50-nél gyorsabban menni, akkor szabályosan elkezd pattogni az úton, mint egy gumilabda...Fiona írta:
Aralataion írta: Oisin: Megnézném azért a Győr-Szombathely sztrádasuhanásodat...
Asszem nem jártál még arrafele...
At hiszem osztom a véleményedet........... Az a legjobb utszakasz az eész országban... persze az M0-ás után.....
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Fio
- Nem elérhető
Oisin írta: Galádh Galadh, megint gonoszkodsz!? Mellesleg képzeld, lehúzhatók az ablakok! Aral és Fiona, a sztrádánsuhanás természetesen a Bp-Győr szakaszra vonatkozik, de szvsz a Győr utáni rész se olyan szörnyű. Jártam én már rosszabb helyeken is. Az M0-al pedig nem tudom mi a bajotok, amikor éppen nem túrják, teljesen jól járható. Rabyn, ha végül is nem lesz tele a kocsi lehet róla szó hogy pár cuccot levigyek, főleg ha közérdekű (mint pld. magnó), de azért mégis szívesebben vinnék embereket, ui. a csomagok útközben többnyire nem túl szórakoztatóak.
Üdv, Oisin
Jol van na nem vagyunk mi annyira gonoszak........ Jo az a kocsi..... csak kár hogy én vonattal megyek..... Pedig a száguldást kiprobáltam volna..
- Oisin
- Nem elérhető
Üdv, Oisin
- Fio
- Nem elérhető
Aralataion írta: Oisin: Megnézném azért a Győr-Szombathely sztrádasuhanásodat...
At hiszem osztom a véleményedet........... Az a legjobb utszakasz az eész országban... persze az M0-ás után.....
- Rabyn
- Nem elérhető
Mi lenne ha a kocsival rendelkező egyének emberek helyett (vagy velük) a csomagjainkat szállítanák!!! Én pl tudom magamrol hogy kb 3 táskával megyek (sajnos nincsen elég nagy tatyomés egybe még a magnot is tenni kellene) Szal én nagyon tudnám dijazni ha valaki(kik) kocsival elvinnék a cuccomat. Legalább a felét-) Két táskával még elbodugoluok-))))
- @One
- Nem elérhető
"Próbálom kitalálni, vajon a kamikaze pilóták, miért hordtak sisakot?"
- Aralataion
- Nem elérhető
Gandalf: Én úgy beszámoltam neked! De úúúúgy!
Natalee: Van konnektor! Sőt! Több konnektor is van. (Egy 10*5méteres hálóban van vagy 4 konnektor is meg 18ágy...)
a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Oisin írta: Emberek!!!
Ha esetleg mégis akad valaki, aki szívesen felcserélné a félnapos vonaton/buszon zötyögést egy háromórás sztrádánsuhanással, kellemes ír zenei aláfestéssel, útközben igény szerint evéssel-ivással-fagyizással, nos van még 2db üres helyem egy ezüstszínű napfénytetős Honda Civicben. Persze a vonat is buli de azért egy tele kocsiban is tud ám lenni jó hangulat! A jelentkezéseket priviben kérem.
:dance: :dance:
Üdv, Oisin
Hogy te milyen jól tudod leírni azt a kocsit, amiben én hányingertől küszködve, levegőre vágyva döcögtem hazafelé...
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Oisin
- Nem elérhető
Gandalf írta: Oisin: Hm, no nézd csak, a csóró bölcsészét!
Hmmm, az eposzi jelzők felsorolásából kihagytam volna a "15 éves" és a "kissé ütött-kopott" kifejezéseket??? Na mind1, nem akarok panaszkodni, fő hogy elvisz ahova kell és útközben lehet benne jó zenéket hallgatni...
Gandalf írta: S lehetőleg OTP Bankba fizessétek be, hogy ne vonjanak le átutalásnál! Köszönöm a táborszervezők nevében!
Én is csak postán tudtam befizetni, de a helyszínen szívesen kifizetem az utalás díját.
Üdv, Oisin
- Rabyn
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Oisin: Hm, no nézd csak, a csóró bölcsészét!
EMBEREK (Tündék, Törpök, Hobbitok, etc.)! Június 30. hétfőn lesz, addig kell befizetni a tábor 2. részletét csekken (5000 Ft)! El ne felejtsétek! S lehetőleg OTP Bankba fizessétek be, hogy ne vonjanak le átutalásnál! Köszönöm a táborszervezők nevében!
(Hm, nocsak, felcsaptam szóvivőnek )
- Nati
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"Százszorszép jóéjszakát"
- Oisin
- Nem elérhető
Ha esetleg mégis akad valaki, aki szívesen felcserélné a félnapos vonaton/buszon zötyögést egy háromórás sztrádánsuhanással, kellemes ír zenei aláfestéssel, útközben igény szerint evéssel-ivással-fagyizással, nos van még 2db üres helyem egy ezüstszínű napfénytetős Honda Civicben. Persze a vonat is buli de azért egy tele kocsiban is tud ám lenni jó hangulat! A jelentkezéseket priviben kérem.
:dance: :dance:
Üdv, Oisin
- Aralataion
- Nem elérhető
A táborba leutazókhoz szólok mostan. Uff.
Mottónk: Kocsival biztos kényelmes, de buli a tömeg másodosztályon...
Komolyra fordítva a szót:
Július 14én hétfőn reggel 8:30kor találkozunk a Déli Pályaudvaron a jegypénztáraknál a benti kijelző alatt. Keressetek TOLKIEN feliratot.
Fontos!!! A jegyét mindenkinek magának kell megvennie Szombathelyig. Lehetőleg retúr jegy (oda-vissza mint Bilbó. Tudjátok... ) legyen, mert vasárnap vissza nem lesz időnk jegyért sorbanállni!!! Amikor azt írtam 8:30 azt értettem alatta, hogy a jegy is a kezetekben legyen addigra. Akinek nem lesz addigra meg, nem baj, mert a 9:05ös vonattal megyünk. Viszont kb:50 főre kell majd helyet foglalnunk magunk közt azért a korai tali...
Szombathelyről a bérelt busz 13órakor indul az ottani pályaudvar elől. Szintúgy megpróbálok, valamien TOLKIEN feliratot odavarázsolni... A buszért NEM kell fizetnetek.
Július 20án vasárnap 14:30kor indulunk vissza egységesen Velemről. Szombathelyen felszállunk a 15:50es vonatra és 19:43kor érkezünk a Keleti Pályaudvarra.
Akinek valamilyen kérdése van:
Július 5ig privát üzenetben (1-2nap a válaszadás...)
JÚLIUS 5 UTÁN CSAK TELEFONON!!!
Számom: 06-30-538-62-11 Veréczi Péter
- Ryana
- Nem elérhető
Olyat esetleg tudok, hogy viszek discmant, és arra lehet hangfalat tenni. És ahhoz tudnék adaptert is vinni (vagymiaszösz), és akkor nem kell elem bele. (Csak konnektor kell.)
[size=9:1auu1twf]Natalee: HAIR!! Meg a rockoperákat komálom még...[/size]
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Nati
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Van kedvenced a musicalekben?
"Százszorszép jóéjszakát"