MTT nyári tábor - 2003
- Lestat
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Ancalimon írta: Hát ez gáz (mármint, hogy lemaradtál erről az infóról). Pedig már január vége óta szervezzük a tábort, és eza topic is azóta működik már...
Egyébként Vas megyében, Velemben lesz jövő héten.
Ha gondolkodsz azon, hogy eljössz, próbáld keresni Szantent, elképzelhető, hogy van még szabad hely - bár ilyen későn már nem biztos...
Köszi De ennyi találkozó már nem fért volna bele a nyaramba, ezért is nem aktivizáltam magam túlságosan. Idén nem lesz pót MTT tábor mondjuk Szegeden?
Jah és mindenkinek nagyon jó szórakozást! Érezzétek túl jól magatokat! :smokin:
"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "
- Szanten
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Köszönetek: 0
Csak az kap tőlem levelet, akinek nincs rendben a befizetése, tehát a többiek hátradőlhetnek!
Senkinek, de senkinek a jelentkezését már nem tudjuk elfogadni, Velemet úgy néz ki, teljesen elfogjuk lepni!
Mostani állás szerint 107-en leszünk a táborba, persze egy-két kósza benéz pár napra!
Val. az elnökünk is emeli a tábor fényét egy-két napra!
Bocs, hogy csak most válaszolok, de legalább tudjátok, hogy olvasom a fórumot, szóval batikolni is fogunk, ezért aki megteheti hozzon magával fehér pólót, egyéb batikolásra megfelelő anyagot bitosítunk természetesen!
"Te csak azzal törődj, hogy mit kezdj az idővel, ami megadatott."
Lestat írta: Halandócskák, én erről most teljesen lemaradtam. :bawling: Hol lesz ez egyáltalán? :crying:
Hát ez gáz (mármint, hogy lemaradtál erről az infóról). Pedig már január vége óta szervezzük a tábort, és eza topic is azóta működik már...
Egyébként Vas megyében, Velemben lesz jövő héten.
Ha gondolkodsz azon, hogy eljössz, próbáld keresni Szantent, elképzelhető, hogy van még szabad hely - bár ilyen későn már nem biztos...
- Lestat
- Nem elérhető
"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "
- Aralataion
- Nem elérhető
Lyana írta:
Ancalimon írta:
Galadh írta:
Lyana írta: Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Megszereztem A gyűrűk ura társasjátékot. Elvigyem a táborba?
Persze, ha van vkinek ilyesmije, hozza!
Igen-igen! Hozd el...
Rendben elviszem. Csak kiváncsi voltam, hogy érdemes-e.
Szuper!
a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.
- Aralataion
- Nem elérhető
Fontos!!! A jegyét mindenkinek magának kell megvennie Szombathelyig. Lehetőleg retúr jegy (oda-vissza mint Bilbó. Tudjátok... ) legyen, mert vasárnap vissza nem lesz időnk jegyért sorbanállni!!! Amikor azt írtam 8:30 azt értettem alatta, hogy a jegy is a kezetekben legyen addigra. Akinek nem lesz addigra meg, nem baj, mert a 9:05ös vonattal megyünk. Viszont kb:50 főre kell majd helyet foglalnunk magunk közt azért a korai tali...
Szombathelyről a bérelt busz 13órakor indul az ottani pályaudvar elől. Szintúgy megpróbálok, valamien TOLKIEN feliratot odavarázsolni... A buszért NEM kell fizetnetek.
Mostantól csak telefonon keressetek utazásügyben. Az istenek óvjanak hosszú utatokon...
a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.
Oisin írta: Szervezőkhöz 1 kérdés: vki (Kriszana?) említette h lesz lovaglási lehetőség is. Tényleg lesz? Csak azért h vigyünk-e lovascuccot?
Próbálkoztunk, de nem igazán találtunk lovaglási lehetőséget a környéken.
- Laurelin
- Nem elérhető
Tényleg lehet, hogy lesz lovaglás? Éljen! Imádom a lovakat!
Lemostam a festéket arcomról
most látszik csak, nem mosolygok,
a rettenet fintora ez.
- Oisin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Résztvevőkhöz 1 kérdés: akar valaki táncot tanulni (argentín tangót v. társast)? Csak azért h vigyek-e zenéket, ruhát, cipőt,...?
Üdv, Oisin
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Ulmo
- Nem elérhető
Aralataion írta: Július 14én hétfőn reggel 8:30kor találkozunk a Déli Pályaudvaron a jegypénztáraknál a benti kijelző alatt. Keressetek TOLKIEN feliratot.
- Lyana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Ancalimon írta:
Galadh írta:
Lenne egy kérdésem.
Igen-igen! Hozd el...
Rendben elviszem. Csak kiváncsi voltam, hogy érdemes-e.
Amúgy lenne egy kérdésem [size=9:21zv2j5n]((már megint))[/size]:
Gondolom én többen is leszünk akik vonattal megyünk a Déliből. Csak arra lennék kiváncsi, honnan fogjuk megismerni a többieket?
"A tűzből parázs lesz - majd az is kialszik,
De, ha lehunyod a szemed, a fényét újra látni fogod..."
- Rabyn
- Nem elérhető
Ancalimon írta: Eddig kb. 40-en küldték a listát a csapat preferenciával. Szeretnék mindenkit emlékeztetni, hogy ma este lejár a határidő, és azok, akik nem jeleztek sorrendet, teljesen véletlenszerűen kerülnek beosztásra...
Dodié megérkezettt???? Ő elkdülte, de neki se jött levél!!! a dodie@freemail.hu ra küldjetek neki asszem az műkődik biztosan.. Vagy egy üzit sajnos nincsen itthon, de nagyon nem szeretne tünde lenni. Asszem neki a Perian és a Rohir volt az első két helyen aztán a törpe a többi pedig utána.. Pls nézzétek meg!
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Prérifarkas
- Nem elérhető
perian_Neo írta: 3. hobbit (mi quenyaul a hobbit? ß)
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
1. eldar (ofcoz)
2. dunadani
3. periani
4. naucor
5. rohir
ß)
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Idril Celebrindal./Fenrir
- Nem elérhető
"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Kicsiny bajocskám van: ugyan én minden eddigi dolgot befizettem, mégsem kaptam levelet. De listát azért küldtem.
az emilem oloorea@freemail.hu
Galadh
Galadh írta:
Lenne egy kérdésem.
Igen-igen! Hozd el...
Arnyelf írta: Mivel abban az időbn nem igazán volt lovasnép...
De, azok voltak. Már akkor is ezt írta róluk Tolkien, amikor még az Anduin völgyeiben éltek: "Legjobban a sík vidékeket kedvelték, és a lovakban meg a lovaglás mindenféle csínjában-bínjában lelték fő örömüket..."
A rohír uralkodók valóban királynak nevezték magukat, de a korai időkben a lovasuraknál még nem ez járta. Tolkien Frumgarról (aki a keretjáték idejében az Éothéodokat irányító Fram apja volt) mint "főnök"-ről emlékezik meg. De ennek nincs különösebb jelentősége, mivel - ahogy azt már e helyen korábban kifejtettük - a csapatban nem a lovasnép tagjai lesznek, hanem hétköznapi emberek, akik egy ideig a lovasurak között éltek, és vezetőjük értelemszerűen nem király, hiszen nincs királysága, amely felett uralkodhatna... Ezért nevezik "Hläford"-nak, ami nagyurat, vezért jelent rohír nyelven.Arnyelf írta: ...nem Hláförd hanem király. Világ életükben így nevezték magukat az uralkodóik
Ost-In-Edain-ban nem lehet több uralkodó, az egyetlen igazi király kilétére majd a tábor végén derül fény...
A táborozóknak azt javaslom, hogy amíg még pontosan nem tudhatjuk, hogy ki melyik csapatba kerül, tanulmányozzák mind az öt nép kultúráját, történetét és nyelvét. Ugyenezen okból a jelmezkészítéssel is érdemes lesz megvárni a tábor kezdetét (a programban külön foglalkozások lesznek, hogy az egyes csapatok az őket befogadó nép kultúrájára jellemző eszközöket, jelmezeket és díszleteket készítsenek).
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Lenne egy kérdésem.
Galadh
- Arnyelf
- Nem elérhető
Kampányolni én sem fogok, csak pár dolog azoknak akik szeretnének az akkori rohir-szeruségek táborába tartozni. (Mivel abban az időbn nem igazán volt lovasnép... már ha Tokien nem téved )
Érdemes lenne tanulmányozni a germán mitológiát, közelebbről a viking/norvég szokásokat és hagyományokat, valamint mondakört. Jelmezt is jó lenne készíteni, legalább valamilyen alapszintű jelmezt. Ebben annyit tudok segiteni, hogy ha valaki ir SMS-t, el tudom küldeni a listát mi lenne célszerű és hogyan lehetne elkészíteni.
Jegyzet..nem Hláförd hanem király. Világ életükben így nevezték magukat az uralkodóik
Más, mindenkit szeretettel várok a csapatba, de azért arra fel kell készülni, hogy az élet nem fenékig palatinus strand, vagy esetlegesen hobbit habostorta Lehet.. ha nem is valószínű, hogy a majdani rohirpalánták feladatokat fognak kapni A hangulat garantált (ki ne látta volna a 13. harcost? ), a kaland úgyszintén.
Ja, és talán a legfontosabb dolog: akkor csatlakozz a rohirokhoz, ha tényleg egy jó csapatban EGY csapatként akartok résztvenni a táborban.
Na, mára elég belőlem ennyi, megyek délegyházára nyaralni (edzőtábor rulla )
Adios,
...az Ön kedvenc, ...
<---== ÁRNYELFJE ==--->
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Dez
- Nem elérhető
Aki tudna segíteni, dobjon meg egy emillel vagy privivel lécci!
Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
- Lyana
- Nem elérhető
Lenne egy kérdésem.
"A tűzből parázs lesz - majd az is kialszik,
De, ha lehunyod a szemed, a fényét újra látni fogod..."
- Rabyn
- Nem elérhető
Nem kapott levelet, legalábbis ő nem látta, viszoint küldött nektek listát. Megnézétek, hogy megérkezett-e? (az emilcime elvileg _centurio1@freemail.hu )
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Márpedig akkor sürgősen vedd fel a kapcsolatot a szervezőkkel, mert az emailben volt az is, hogy hogy állsz a befizetésekkel... Lehet, hogy nem érkezett meg valamelyik részlet... (Vagy nem adtál meg emailcímet a jelentkezéskor?)Elryn/Súliel írta: Főleg, mert semmilyen levelet nem kaptam.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
"Az éothéodiak fegyvertársait Árnyelf, a Hläford vezeti, a tündebarátokat Finduilas, aki a Brennil címet viseli. A törpök barátainak vezetője Oisin, az Uzbad, a dúnadánok közé kérült embercsoporté pedig Áfonya, a Zirân. Végül a perianok közül érkezetteket Kriszana, a Than irányítja. "Rabyn írta: )akkor a hobbitok csapata is ember csak átvette a hobbit kúlturát?
Eztökjó-))) akkor én odavaló vagyok-) )(bocs Áfi és Oisin) télleg a hobbitokat ki vezeti?? (nem olvastam végig )
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.