- Köszönetek: 0
MTT nyári tábor - 2003
- Cicaful
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Cicaful
- Nem elérhető
"A kihívás:
- Rabyn
- Nem elérhető
mégegy kérdés: Ha poostána dtam fel a levelemet mikor kapok visszajelzést? mert már felatdam (remélem megérkezett!!)
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Virág = Szanten.Rabyn írta: Virág milyen néven van a forumon?? egyszerűen nem taláom!!
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Rabyn
- Nem elérhető
egyébként ezt küldtem el a többieknek:
Kreatív alkotómunka = Gyöngyfűzés, ehhez kábé 2-3csomag vegye gyönyg kell (hobbi boltok) és damil/gyönyüfző drot! (szintén hobbibolt és a damil olcsobb!) Én is tudok hozni gyöngyöket van itthon párcsomaggal.
Akár egy egész délelőtőtt el lehet velük szórakozni! Nyakláncótl a kulcstartón át a térbeli kockáig akármit meg lehet fűzni! És tudok segítenini is ha kell!
Játék = Nem tudom a számhábórút írta-e már valaki de én nagyon szeretem játszani. Szerintem ezt nem kell bemutatni És nekem még nagyon tetszett az Activty farsangról! (csak kevesebb legyen a Szilmarillok feladvány)
REmélem ez valamilyen szinten segítség volt! ha lesz még 5letem megírom!
Üdv Rabyn
- Telcontar
- Nem elérhető
A programjavaslatokat a következő formátumban várjuk:
- Mi a program neve
- Pontosan hogyan kell lebonyolítani (ha pl. fociról van szó, nem kell idézni az összes lesszabályt, de annyit mindenképpen, hogy mi, mezei táborszervezők is megértsük, miről van szó)
- Hány ember kell hozzá
- Milyen időigénye van
- Milyen anyagi vonzata (felszerelés stb. mi kell hozzá)
- Javaslat arra, ki vezesse le (leginkább a javaslatot tevő, ha lehet).
A következő kategóriákban gondlkodjatok:
Kreatív alkotómunka
Játék
Sport
Kirándulás
illetve ezek tetszőleges kombinációja. Természetesen ettől eltérő ötleteket is szívesen fogadunk, hátha bejön.
A fentiek hiányában sajnos nem tudunk mit kezdeni az ötletekkel. És fontos: priviben, de még inkább e-mailben küldjétek el, elsősorban Árnyelfnek, másodsorban Virágnak, Ancalimonnak vagy nekem. Legjobb, ha mindegyikünknek!
A programötletek leadásának határideje e hét pénteke. Az valósulhat meg, amit addig elküldtök.
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
:up: :cheers: :dance:Fiona írta: + Még egy ötlet: táncolás a holdfényben, a tábortűz körül, A Heviára.....és eyéb jó kis muzzikra
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Rabyn
- Nem elérhető
Remélem megérzkezik!!
Kicsik kusza lett. Mert nem tudtam eldönteni, sátorban vagy házban aludjak-e de odairtam, hogy ha elfogy a ház akkor nekem van ám sátram is szal nemgond..
Ötlet: Gyöngyfűzés!! Nem túl drága dolog és egy egész delelőttőn el lehet vele lenni! Nem túl drága dolog ha kell viszek magammal gyöngyöket (van pár fajta) és csak damilt vagy dortotot kell vennetek.. (hobbi boltok)
És segíteni is tudok a lebonyolításban, vannak könyveim és én is tudok fejből pár dolgot.. Remélem tudtam segíteni!!
- @One
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Brisa írta: Peredhil:
Mivel nem ismered a HoME-ot (History of the Middle Earth), nem olvastad, azt húzd alá. És igen, van ilyen sorozat. Magyarul csak az Elveszett mesék könyve jelent meg. Angolul jóval több. Tolkien jegyzeteit tartalmazzák. Tehát Tolkien meséi nem tartoznak ide!
A szilmarilok-nak többféle kiadása van. Az ár ennek függvényében változik. A jelentkezési lapon az 'igen'-t húzd alá. Júliusig lesz időd elolvasni.
Hálás köszönet!
"Próbálom kitalálni, vajon a kamikaze pilóták, miért hordtak sisakot?"
- Brisa
- Nem elérhető
Mivel nem ismered a HoME-ot (History of the Middle Earth), nem olvastad, azt húzd alá. És igen, van ilyen sorozat. Magyarul csak az Elveszett mesék könyve jelent meg. Angolul jóval több. Tolkien jegyzeteit tartalmazzák. Tehát Tolkien meséi nem tartoznak ide!
A szilmarilok-nak többféle kiadása van. Az ár ennek függvényében változik. A jelentkezési lapon az 'igen'-t húzd alá. Júliusig lesz időd elolvasni.
Brisa
- @One
- Nem elérhető
Van ilyen sorozat?
Ne irjam ide a "J.R.R. Tolkien meséi" című könyvet?
Vagy ez a kérdés csak a Középföldével kapcsolatos valamire tartozik?
Ja, meg tudja valaki mondani hogy a Silmarilok című könyv mennyibe kerül? Mert elkezdtem olvasni de nem tudtam befejezni. Akkor ahoz a kérdéshez hogy olvastad-e, ahoz mit írjak? Igen vagy nem?
Előre is köszi a választ.
"Próbálom kitalálni, vajon a kamikaze pilóták, miért hordtak sisakot?"
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Kincső
- Nem elérhető
Mint látjátok, nem voltam szombaton, mert tényleg az volt a hetem egyetlen szabad napja, s nagy része még el is ment tanulással. Viszont az összes valára kérlek Titeket, legalább válaszoljatok, hogy "kuss, te kicsi vagy és nem érdekel az ötleted, van néhány táborszervező és az majd megcsinálja az egészet, a többieket meg kizárja".
Arról volt szó, hogy ebben a topicban lehet javaslatokat tenni. Nem tudom pontosan, mikor, de már kb. két hete beírtam a GyU-s meseakadályverseny ötletét, és azóta egyik szervező sem válaszolt egy nyikk hangot sem, pedig jártatok itt. Szóval ha ezt a tábort az MTT szervezi, akkor nem tudom, miért nem javasolhat valamit egy tag (alias én). Ha nem tetszik, mondjátok, hogy nem, de VÁLASZOLJATOK, legyetek szívesek!!!!
Kincső
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Léli
- Nem elérhető
Virág: nem tudok menni. Bocsi, hogy csak most szólok, de még tegnap is úgy volt, hogy megyek, viszont mára rosszabodott a torokfájásom, és nem tudok beszélni sem ([size=9:1ck0ud5g]szerintem mandulagyulladás, anyu szerint hangszalaggyulladás[/size]). Kérnék majd egy beszámolót, hogy miről döntöttetek, miről nem.
Köszi
Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Yavanna
- Nem elérhető
Ha már abban maradtunk, hogy ritkítjuk a megbeszéléseket, akkor mér pont erre a hétvégére kellett tenni, amikor a nem pestiek eleve nincsenek itt? Valószínűleg mindenki elhúz szavazni! Ez valahogy nem a legszerencsésebb szervezés ám!
"Aure entuluva!"
- Szanten
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Szombaton valószínűleg esőnapot kell tartanunk, ezért a megbeszélés a Telcontar irodájában lesz!
Időpont: 2003. április. 12. 16 óra
Köszönöm
"Te csak azzal törődj, hogy mit kezdj az idővel, ami megadatott."
- Telcontar
- Nem elérhető
- Oisin
- Nem elérhető
Üdv, Oisin
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
- Brandir
- Nem elérhető
Idézet innen
"A jelentkezés határideje 2003. április 30. A jelentkezések elfogadásáról 2003. május 15-ig értesítünk mindenkit."
Nyugalom, messze még a nyár! (csak az évzáró van közel 8o)
"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L
- Rogue
- Nem elérhető
Cicafül írta: A táborban majd minden kiderül!
Ezek a megbeszélések azért vannak, hogy majd a táborban minden zökkenőmentesen menjen, és mindenki jól érezze magát. Ezeken történik a programok, a játékok megbeszélése, így nem lenne irdomos lelőni a poént... Ki fognak derülni!
Jaaa értem És csatlakozom Gandalfhoz és Oisinhez...Én is szeretném megtudni, hogy mehetek-e...
- Oisin
- Nem elérhető
Üdv, Oisin
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
- Gandalf
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Kincső
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Arnyelf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
[/moderate ]
Sajnálom, de akinek a családja és a szavazóurnája nem Pesten van...
Adio'!
...az Ön kedvenc, ...
<---== ÁRNYELFJE ==--->
- Cicaful
- Nem elérhető
Ezek a megbeszélések azért vannak, hogy majd a táborban minden zökkenőmentesen menjen, és mindenki jól érezze magát. Ezeken történik a programok, a játékok megbeszélése, így nem lenne irdomos lelőni a poént... Ki fognak derülni!
"A kihívás: