J. K. Rowling: Harry Potter

Több
18 éve 5 hónapja #293374 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Cerebrum írta:

Rabyn írta: Bár én még mindig fenntartom azt a lehetőséget, hogy igazából Harry egy elterelőhadművelet és nem is ő a kiválasztott.

Akkor sztem nem "Harry Potter és a ..." lenne a regénysorozat címe. :)

Hát épp ez lenne benne a csattanó. Rowlingtól kitelik.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
18 éve 5 hónapja #293351 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
:arrow: 1. Amit írok, az eltér a tárgytól, és esküszöm, hogy most :D nem rosszban sántikálok, de az, h ha P gonosz (nem biztos, h az) még nem zárná ki, h szerelmes legyen (akárkibe). De szigorúan szvsz. :oops: 8)

:arrow: 2. Nóli: mondasz valamit :) Attól, h nekem antipatikus, még lehet benne olyan, ami miatt szeretni lehet, és például az, amit írtál, hogy a fiát szereti, szerintem is igaz, és elég erős érv is amellett, hogy szerethető legyen, még akkor is, ha nem lenne több pozitív vonása, de mért ne lenne? :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 5 hónapja #293313 Írta: veramacska
veramacska válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Elluin írta: Szerintem Piton igenis szerelmes Narcissába. Attól még, hogy nem a legmakulátlanabb a modora és olyat tesz amit nem igazán kéne, attól még lehetnek érzései. Ne értsetek félre én sem vagyok oda Pitonért, de nem tudom elhinni, hogy gonosz lenne!!

Én szívből utáltam Pitont. :P azt azonban valószínűnek tartom,hogy Piton szerelmes Narcissába. Bár én azt is, hogy Voldi valamilyen szinten szereti Bellatrixot. (Erről régebben szólt nagy vita). A kérdés az, hogy Narcissa szereti-e Pitont? Csak barátot, vagy most, hogy Mr. Malfoy Azkabanban csücsül...

"Érzem, hogy szabad vagyok, de tudom, hogy nem vagyok az."
/E. M. Cioran/

Több
18 éve 5 hónapja #293301 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Várjatok, Gilloth nem azt kérdezte, hogy szerethet-e Piton, hanem azt, hogy lehet-e szeretni Narcissát...
Különben biztos lehet. Mindkettő arrogáns figura, de senkiről nem lehet feltételezni, hogy nincs szíve.
narcissa szereti a fiát, ez tuti, és valszeg Piton szereti narcissát (at nem firtatom mennyire), ha letette a megszekhetetlen esküt,hisz ezt nem lehet a Voldemort iránti fanatizmusnak nevezni...
Én el tudom hinni hogy Piton gonosz legyen, de nem tudok semmi biztosat (minő csoda, én sem olvastam a 7. részt :lol: )

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 5 hónapja #293287 Írta: Elluin
Elluin válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Szerintem Piton igenis szerelmes Narcissába. Attól még, hogy nem a legmakulátlanabb a modora és olyat tesz amit nem igazán kéne, attól még lehetnek érzései. Ne értsetek félre én sem vagyok oda Pitonért, de nem tudom elhinni, hogy gonosz lenne!!

A legnagyobb élvezet nem az, ha megöljük az állatokat, hanem ha életben hagyjuk őket.

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
18 éve 5 hónapja #293259 Írta: gilloth
Én nem Piton szeretni képességében kételkedem oly' erősen, de biztosan szerethette. Elnézést, hogy mindig belekötök mindenbe. :oops:

Több
18 éve 5 hónapja #293252 Írta: Endor
Endor válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Én is egyetértek Cerebrummal.

Több
18 éve 5 hónapja #293178 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Rabyn írta: Bár én még mindig fenntartom azt a lehetőséget, hogy igazából Harry egy elterelőhadművelet és nem is ő a kiválasztott.

Akkor sztem nem "Harry Potter és a ..." lenne a regénysorozat címe. :)

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
18 éve 5 hónapja #293103 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Nekem is feltűtnt, hogy Dumbledor kicsit mintha meggondolatlanabb lett volna. Bár még az kiderülhet, hogy minden direkt történt és Harry majd ennek hatására tudja megölni Voldemortot. Bár én még mindig fenntartom azt a lehetőséget, hogy igazából Harry egy elterelőhadművelet és nem is ő a kiválasztott.
Piton pedig szeretehtte Narcissát mint barátot. Piton képes szeretni:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 5 hónapja #293083 Írta: Draug
Draug válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

endor írta: igen de ez ekkor is csúnya vég . Már elsőnek is erre akartam kilyukadni.

Ezzel én is egyetértek.Elég hülye vége lett.

"gondolkodj mielőtt beszélsz, mérlegelj mielőtt cselekszel..."

Több
18 éve 5 hónapja #293069 Írta: Endor

Draug írta: Látom egyedülmeradtam a Pitonelenességemmel, úgyhogy a fentieket visszavonom.
( de ettől még nem bízok meg Pitonban)

Már megint rosszul fejeztem ki magam , nem Piton árulása hanem Melfoly "merényletei"

Több
18 éve 5 hónapja #293064 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
megöli eluralkodik rajta a rossz és jön egy újabb kistanonc.

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
18 éve 5 hónapja #293050 Írta: Elluin
Lehet, hogy pont ez lesz a gond, mert Harry az áldot jó szíve miatt nem tudja majd megölni Voltit, hiába a sok fájdalom amit okozott. Szerintem, ha Volti meghal akkor nem Harry öli majd meg.

A legnagyobb élvezet nem az, ha megöljük az állatokat, hanem ha életben hagyjuk őket.

Több
18 éve 5 hónapja #293040 Írta: veramacska

endor írta: jó persze rosszul fogalmaztam , de akkor is az 5. részben megküzd Voldemordal a 6.-ban meg meghal egy olyan támadás miatt amiről már a tanév elejétől kezdve is tudott.Azér ez nagy vissza esés.

Miért gondoljátok, hogy előre tudta, hogy Piton áruló? Szerintem IGENIS bízott Pitonban. Ez a szeretet és bizalom ereje ami megkülönbözteti a jófiúkat a rosszfiúktól és szerintem az egész könyv egy fő üzenete is. És ki tudja, talán Pitonban is megszólalhat egy hálaérzés, mint ahogy Harry is lekötelezte Féregfarkot. Az ilyesmi még visszaköszönt. Egyébként egyetértek Nelossellel.

/E. M. Cioran/

Több
18 éve 5 hónapja #293037 Írta: Endor
igen de ez ekkor is csúnya vég . Már elsőnek is erre akartam kilyukadni.

Több
18 éve 5 hónapja #293021 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

endor írta: jó persze rosszul fogalmaztam , de akkor is az 5. részben megküzd Voldemordal a 6.-ban meg meghal egy olyan támadás miatt amiről már a tanév elejétől kezdve is tudott.Azér ez nagy vissza esés.

ja, csakhogy az ötödikben százötvenvalahányéves korához képest fitten harcolt, míg a hatodikban megivott valami löttyöt, amitől eléggé kikészült a szervezete... Ha jól emlékszem (sorry, de a könyvem még mindig vándorúton jár), akkor Harrynek segítenie kellett neki, hogy egyáltalán eljussanak Roxmortsba

Több
18 éve 5 hónapja #293019 Írta: Endor
jó persze rosszul fogalmaztam , de akkor is az 5. részben megküzd Voldemordal a 6.-ban meg meghal egy olyan támadás miatt amiről már a tanév elejétől kezdve is tudott.Azér ez nagy vissza esés.

Több
18 éve 5 hónapja #293016 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

endor írta: Pitontol függetlenül , Damblodort szerintem túl hülyének álitotta be a 6. részben. A horuxot (nem tom pontosan hogy kell írni )sem találta meg és Piton is átverte. És szerintem ez nem kellet volna miutan az előző részekbe hogy istenítette.

Ki istenített kit? :?: Nekem teljesen máshogy jött le az ötödikben. Az előtte lévő részekben persze, hogy Harry túl nagynak képzelte Dumbledoret, de akkor még gyerek volt, kellett valaki, akire felnézhetett. És valjuk be, az első három részben Dumbi tényleg mindig mindent meg tudott oldani - jó hdvezér módjára Harryt ugráltatva. :) De az ötödik részben asszem eléggé lejön, hogy Dumbi sem tökéletes...
Különben sem hiszem, hogy Dumbit hülyének állította volna be. A horcruxot csak azért nem találta meg, mert R.A.B. már megelőzte. Ő sem lehet tökéletes. Piton meg... szerintem Dumbi ngyon is jól tudta, hogy Piton ki és mi. Hiszen Dumbi mindent tudott, ami a Roxfortban történt...

Több
18 éve 5 hónapja #293007 Írta: Endor
Pitontol függetlenül , Damblodort szerintem túl hülyének álitotta be a 6. részben. A horuxot (nem tom pontosan hogy kell írni )sem találta meg és Piton is átverte. És szerintem ez nem kellet volna miutan az előző részekbe hogy istenítette.

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
18 éve 5 hónapja #293001 Írta: gilloth

Elluin írta: Egyébként szerintem esze ágában sem volt megesküdni és ezáltal megölni Dumbledort csak azért tette, mert szerette Malfoy anyját.

Bocsi, de.. szerette? 8O Hogy lehet azt a nőt szeretni, már bocsánat? :oops: Tényleg nem bántani akarok, de akkor már inkább Petunia néni... (nem, nem szerelemre gondolok) No jó, ez is szubjektív persze... én személy szerint inkább arra tippelek, hogy ha esetleg Piton mégse gonosz, akkor lehet, hogy sajnálta Malfoyt meg az anyját - ezt el tudom képzelni.

Több
18 éve 5 hónapja #292999 Írta: veramacska

Draug írta: Köszi Veramacska, ez jól esett! :) Az, hogy mi lesz Pitonnal, majd kiderül. Nem akarok jósolgatni!

Pedig Trelawney hogy örülne!!! :lol:

/E. M. Cioran/

Több
18 éve 5 hónapja #292938 Írta: Draug
Köszi Veramacska, ez jól esett! :) Az, hogy mi lesz Pitonnal, majd kiderül. Nem akarok jósolgatni!

Több
18 éve 5 hónapja #292936 Írta: veramacska
K. Draug!
Egyetértek én sem szerettem Pitont és szerintem sem jó. De abban nem értek egyet, hogy meghal, legalábbis a legvégéig nem. Én hasonló sorsot képzelek el neki, mint Gollamnak A Gyűrűk Urá-ban, bár nem tudom, hogy hogyan. :?:

Ui: Szerintem nem kéne visszavonnod. Lehet, hogy van sok ember aki szereti Pitont, viszont a többség akkor sem, mivel alapjában negatív szereplőről van szó és Harry is gyűlöli. :cross:

/E. M. Cioran/

Több
18 éve 5 hónapja #292927 Írta: Draug

Draug írta: Nem hiszem, hogy Rowling visszaállítja jónak, mert Pitont amúgy se sokan szerették az olvasók köreiben.( bocs Noredhel)
Szerintem a követkéző részben Piton meg is fog halni.( de nem akarok jósolgatni)

Látom egyedülmeradtam a Pitonelenességemmel, úgyhogy a fentieket visszavonom.
( de ettől még nem bízok meg Pitonban)

Több
18 éve 5 hónapja #292917 Írta: Elluin
Szerintem Piton jó és csak azér ölte meg Dumbledort, mert az eskü kötötte.
Egyébként szerintem esze ágában sem volt megesküdni és ezáltal megölni Dumbledort csak azért tette, mert szerette Malfoy anyját.

Több
18 éve 5 hónapja #292901 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

endor írta: szerintem még mindig lehet csavarni a történeten és kiderület hogy Piton jó

Többen erre várunk :P

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 5 hónapja #292899 Írta: Draug

endor írta: szerintem még mindig lehet csavarni a történeten és kiderület hogy Piton jó

Nem hiszem, hogy Rowling visszaállítja jónak, mert Pitont amúgy se sokan szerették az olvasók köreiben.( bocs Noredhel)
Szerintem a követkéző részben Piton meg is fog halni.( de nem akarok jósolgatni)

Több
18 éve 5 hónapja #292879 Írta: Endor
szerintem még mindig lehet csavarni a történeten és kiderület hogy Piton jó

Több
18 éve 5 hónapja #292774 Írta: Draug
Szerintem már az elején lehetett tudni,hogy Piton gonosz,csak az író direkt úgy írta le őt, hogy ebben kételkedi lehessen.(lásd első rész:amikor Piton ellenvarázslatot szort Harry táncoló seprűjére)

Több
18 éve 5 hónapja #292729 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Na, végre elolvastam a hivatalos magyar fordítást is, a tavaly táboros angol verzió után...

És megint kételkedni kezdtem, pedig hiszek abban, hogy Piton igenis jó... :cry:

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.105 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére