J. K. Rowling: Harry Potter

Több
19 éve 7 hónapja #250401 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Nimrodel (Melklerien) írta: ...én pl. annak idején kizárólag azért olvastam el az akkor megjelent négy könyvet, hogy ne mondhassák azt nekem mások, hogy el se olvastam és úgy szapulom. De ennek ellenére enyhén szólva nem kedvelem.

Vagyis végigszenvedtél négy könyvet, annélkül, h. egy kicsit is élvezted volna őket? :D

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja #250392 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Lin írta:

Nézd, olyan, hogy valaki végigolvas egy könyvet, és utána azt mondja, h. utálja, olyan nincs.

Csak egyetérteni tudok. :D

Ezer bocs, ez off lesz, de kijött belőlem: Nem kötözködésből mondom, szóval bocsi, nem veszekedni akarok, de én pl. annak idején kizárólag azért olvastam el az akkor megjelent négy könyvet, hogy ne mondhassák azt nekem mások, hogy el se olvastam és úgy szapulom. De ennek ellenére enyhén szólva nem kedvelem. Más kérdés, hogy alapesetben nem jövök ide ezt hangoztatni, mert én is gyűlölöm, ha mások a GyU-t szidják a jelenlétemben. Sajnos nagyon sokszor fordul elő, hogy valaki szándékosan teszi ezt, hogy engem bántson. [size=9:2y2dyp4a](És végképp nem leszek rossz véleménnyel valakiről, csak mert neki tetszik valami, nekem meg nem.)[/size]
Szóval, lehet, hogy én esetenként végletes vagyok, de van ilyen. [size=9:2y2dyp4a](Bár amennyiben elővesszük a kötelező olvasmányok problémakörét, már nem is csak én vagyok ezzel így :wink: )[/size]

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja #250374 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Cerebrum írta:

Lin írta: Feltételezem, hogy olvastad és nem látatlanban mondasz véleményt. :roll:

Szvsz meg biztos, h. nem olvasta... :? Ez nagyon amolyan érzelmi megnyilvánulásnak tűnik... :roll: Ha valaki olvasta, az biztos nem mond ilyet, legfeljebb azt, h. nem tetszett neki a könyv.

Irónikusnak szántam, arra szerettem volna utalni én is, hogy valószínűleg nem olvasta a könyveket.

Nézd, olyan, hogy valaki végigolvas egy könyvet, és utána azt mondja, h. utálja, olyan nincs.

Csak egyetérteni tudok. :D

A filmek alapján megítélni a könyveket, pedig szvsz igen nagy hiba.(bár nem egészen világos számomra, hogy mire szerettél volna utalni, a filmeket "nem szereted" vagy az egész Harry Poptter-es "cuccot" úgy általában. :roll: )A film mindig "kevesebb", mint a könyv. Nálam viszont arra jó volt az 1. és 2. rész, hogy felkeltette az érdeklődésemet és ezek után olvastam el a könyveket. Gyűrük Ura: neked is ezt tudnám ajánlani! Olvasd el a könyveket, vagy legalább az első részt és utána mondj véleményt! :wink:

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
19 éve 7 hónapja #250299 Írta: Cerebrum

Lutrz hadnagy írta:

Cerebrum írta:

Lin írta: Feltételezem, hogy olvastad és nem látatlanban mondasz véleményt. :roll:

Szvsz meg biztos, h. nem olvasta... :? Ez nagyon amolyan érzelmi megnyilvánulásnak tűnik... :roll: Ha valaki olvasta, az biztos nem mond ilyet, legfeljebb azt, h. nem tetszett neki a könyv.

Ezt honnan veszed? Én már hallottam ilyenről. Nevezetesen az osztálytársam. A szemembe üvöltötte. Asz'tem felpofozom.

Nézd, olyan, hogy valaki végigolvas egy könyvet, és utána azt mondja, h. utálja, olyan nincs. :D Mert ha utálja, nem olvassa végig, hanem leteszi az első oldal/fejezet után, ha meg csak azért olvassa végig, mert kíváncsi a végére, akkor meg hazudik, ha azt mondja, h. utálja, hiszen nem utálhatja, ha egyszer kíváncsiságból végigolvasta... :wink: Ergo, le merném fogadni, h. az osztálytársad nem olvasta végig, legfeljebb csak beleolvasott...

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
19 éve 7 hónapja #250288 Írta: Lutrz hadnagy
Lutrz hadnagy válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Alyr Arkhon írta:

Cerebrum írta: Ide a rozsdás bökőt, hogy ha elkezded olvasni könyvben, meg fog tetszeni! :wink:

Egyet kell értenem.
Ha a filmek alapján kellene megítélni, nekem sem tetszene a Harry Potter.
(a harmadik valsz tényleg érthetetlen a könyv nélkül)

Nekem nem is tettszett. Valamit nagyon elszúrtak a kerekasztal lovagjai. :oops: Ezt nem ide kellett volna. :oops: Útálom a Harry Potter hármat filmben. :x Csak vicc vót vóna lenne, ... ha az lenne. :wink:

"Amit írtam megírtam!"

Több
19 éve 7 hónapja #250286 Írta: Lutrz hadnagy

Cerebrum írta:

Ezt honnan veszed? Én már hallottam ilyenről. Nevezetesen az osztálytársam. A szemembe üvöltötte. Asz'tem felpofozom.

"Amit írtam megírtam!"

Több
19 éve 7 hónapja #250279 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Cerebrum írta: Ide a rozsdás bökőt, hogy ha elkezded olvasni könyvben, meg fog tetszeni! :wink:

Egyet kell értenem.
Ha a filmek alapján kellene megítélni, nekem sem tetszene a Harry Potter.
(a harmadik valsz tényleg érthetetlen a könyv nélkül)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 7 hónapja #250257 Írta: Cerebrum
Ide a rozsdás bökőt, hogy ha elkezded olvasni könyvben, meg fog tetszeni! :wink:

Több
19 éve 7 hónapja #250239 Írta: A Gyűrűk Ura
A Gyűrűk Ura válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
hát épp ez az SZERINTED jó de nekem nem tetszik. és hiába történtek furcsa dolgok a 3. részben akkor sem tetszett. és amint látthatad az előbb indokoltam a válaszomat! ÉS BOCSÁNAT HA BÁRKIT IS MEGSÉRTENÉK EZZEL A KIJELENTÉSEMMEL! NEM VESZEKEDNI JÖTTEM HANEM BARÁTKOZNI! NELOSSEL HA MEGSÉRTENÉLEK EZZEL AZ IROMÁNNYAL TŐLED IS BOCS! de valaki szereti, valaki kevésbé,valaki meg egyáltalán nem. MÉGEGYSZER BOCS HA MEGSÉRTENÉK VALAKIT!!!!!!! :shake: :shake: :shake: :shake:

" Ash nazg durbatul

Több
19 éve 7 hónapja #250233 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Nem, félre ne értsd, nyugodtan írj véleményt, de indokold is meg mellé. Egyébként más amikor megnézed és más, amikor elolvasod. Mikor engem elrángatott a bátyám a filmre, akkor nem nagyon voltam oda érte, s csak egy-két jelenet volt, ami megfogott, például az Abszol út, vagy a Roxfort maga. Aztán mivel a film nem lehet mindig legalább olyan jó, mint a könyv, és mert anyám úgyis megvette, hát elolvastam: és nagyon megtetszett! A filmekről pedig: Ízlések és pofonok. Nekem például az eddig elkészült filmeket a következő sorrendben szeretem: 3. 1. 2. Nekem például a harmadik nagyon bejött, mert ott végre egy kicsit látjuk, hogy kovácsolódik össze a csapat, és még meg is mosolyogtam az olyan dolgot, mint a cukrok evése. De azzal nem értek egyet, hogy semmi nem történik az első másfél órában, mert igenis történik. És aki olvasta a könyvet, az rá is jön ezekre. Például Hermione fura eltünései, a "Zordó" "támadásai" (megjegyzem a másodikat elég furán oldották meg...), Remus hiányzása. Szerintem épp ezért a haramdik film az egyik legjobb, és nagyon jó, hogy Alfonso Cuaron rendezte, mert nem egy "kutatunk-megoldunk-varázsolunk" film lett, hanem egy ifjúsági, ami tényleg nekik/nekünk szól. Szerintem. :roll:

Több
19 éve 7 hónapja #250231 Írta: A Gyűrűk Ura
bocsánat ez kimaradt:"lehet hogy nem így kellett volna véleményt mondanom sőt nem is kellett volna..."

" Ash nazg durbatul

Több
19 éve 7 hónapja #250229 Írta: A Gyűrűk Ura
Láttam mind a három részt: az 1. kishiján elaludtam. 2. még ugy tetszett de 3.... két óra hosszás kb. másfél óráig nem történik szinte semmi csak az utolsó 30 percben besűritenek mindent! ráadásul az az idő utazásos jelenet elég furi és ezt nem csak én mondom... olorin.papa ne hidd hogy mindenki olyan mint te! és nem szoktam senkinek az értelmes vagy értelmetlen válaszait nézegetni csak azért mert szemet szúr nekem... :crying: ráadásul csak 3-4 napja jöttem és már figyelnek? mindenki bugdácsolhat a dolgok elején! lehet hogy nem így kellett meg sőt nem is kellett volna de azért nem kell már letámadni! :crying:

" Ash nazg durbatul

Több
19 éve 7 hónapja #250157 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

A Gyűrűk Ura írta: utálom Harry Pottert :x

Ez a véleménynyílvánítás, sajnos nem való ide, mert akkor meg is kellene indokolnod.
Egy ideje figyelem a hozzászólásaidat, és az utóbbi időben teljesen hiányzik belőle az értelem.
Jó lenne ezen változtatni, mert így elveszted az ésszerű beszélgetés lehetőségét. Én a magam részéről NEM fogok válaszolni többet az értelmetlen hozzászólásaidra... / :x jobbrog fíling/

Én a magam részéről elismerem a Herri Potter regény (film) folyamot. Bár a GyU után nekem csak legfeljebb a második lehet.
Megítélésem szerint, inkább a gyerekeknek szól, de a harmadik részben éreztem némi felnőtteknek való "ízt" is.
Meg is fogom nézni atöbbi részt is, és lehet el is olvasom a könyvet, ha kölcsönkapom, mert megvenni nem fogom... 8)

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 7 hónapja #250149 Írta: Cerebrum

Több
19 éve 7 hónapja #250138 Írta: Lin

.Elessar király. írta:

Jó dolog az őszinteség, de azért ezeket a megnyilvánulásokat mellőzni kéne!
Amúgy, ha már itt járunk, miért utálod?

Lenne egy kérdésem: miért? Tényleg kíváncsi lennék az indoklásodra. Feltételezem, hogy olvastad és nem látatlanban mondasz véleményt. :roll:
Abban pedig egyetértek Elessar-ral, hogy ezt a véleményedet finomabban is megfogalmazhatnád, ha már úgy döntöttél, hogy ebbe a topicba beírod. :wink:

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
19 éve 7 hónapja #250132 Írta: Nelossel
És olvastad egyáltalán, vagy csak látatlanban beszélsz :?:

Több
19 éve 7 hónapja #250128 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Jó dolog az őszinteség, de azért ezeket a megnyilvánulásokat mellőzni kéne!
Amúgy, ha már itt járunk, miért utálod?

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 7 hónapja #250111 Írta: A Gyűrűk Ura
utálom Harry Pottert :x

" Ash nazg durbatul

Több
19 éve 7 hónapja #250056 Írta: Wimzig
Wimzig válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
www.mezesfalas.com ˛index2.php?hp=6konyv

"Minden ország kultúrája lengje körül a házamat. De egyik se szakítson el szülőföldem talajától." /Mahatma Gandhi/

Több
19 éve 7 hónapja #249817 Írta: Nelossel

Cerebrum írta: Nekem azt írja, ki, h. "Voldemort has taken over this website". :D

Detto.

És Boldog Szülinapot Gred és Forge. :lol:

Több
19 éve 7 hónapja #249811 Írta: Cerebrum

Kar'sa írta: Tyűha, a Veritaserum kitett magáért MA, (04.01).
Annak aki lemaradna róla: IDE (letöltöttem és feltettem magamhoz, sajnos nem teljes, mert programozás is van benne... : )

Ó, megjegyzem: Happy Birthday Fred & George :)

Nekem azt írja, ki, h. "Voldemort has taken over this website". :D

Több
19 éve 7 hónapja #249707 Írta: Lin

Kar'sa írta: Tyűha, a Veritaserum kitett magáért MA, (04.01).
Annak aki lemaradna róla: IDE (letöltöttem és feltettem magamhoz, sajnos nem teljes, mert programozás is van benne... : )

Érdemes megnézni a mugglenet-et is!! :mrgreen:

Több
19 éve 7 hónapja - 19 éve 7 hónapja #249706 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Tyűha, a Veritaserum kitett magáért MA, (04.01).

Ó, megjegyzem: Happy Birthday Fred & George :)

Kārātārānen a áirâë...

Több
19 éve 7 hónapja #249563 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

.Elessar király. írta: Ron úgy néz ki, mint egy hajléktalan. 8O

Miért ne? Elvileg a könyv szerint a családja csóró. A házuk meg, ha jól emléxem (JKR azt írta), hogy kidült-bedült, szóval majdnem egy romhalmaz. Ezen a képen Ron legalább tökéletesen illik a frizurájával a házukhoz. :lol: :D

Több
19 éve 7 hónapja #249550 Írta: Lutrz hadnagy

Nelossel írta: Tényleg, látta valaki a minap a Gyűrű Átkát? Abban játszott a Cedricet játszó színész. Néhány kép:

És nem, nem zúgtam bele. [size=9:23wzvqpu]Még nem...[/size]

Lutrz, csak neked :)

1: én láttam nekem nem tetszett. Fin
2: Nagyon köszönöm kinyomtatom és céltáblának használom. :twisted: :twisted: Egybknt: Kössz. Rendes vagy. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

"Amit írtam megírtam!"

Több
19 éve 7 hónapja #249466 Írta: Nelossel

Nelossel írta: hppoudlard.free.fr/photohp4_2.jpg

Találtam egy képet, amin Hermione is rajta van. :) :P Most tök happy vagyok. Bár eléggé olyan stréberkésnek tűnt először. Itt van a kép.

Több
19 éve 7 hónapja #249347 Írta: .Elessar király.

Cerebrum írta:

.Elessar király. írta:

Cerebrum írta:

.Elessar király. írta: Fleur lehetne jobb nő!!! Ez fog tetszeni Ronnak?? :?

Ja, ezt mondom én is... :roll: Mondjuk más képeken kicsit szebben fest a csaj. :wink:

Milyen képekről van szó?

Pl. ezen:

www.veritaserum.com/movies/actor ... oesy01.jpg

Hát van róla egy jó kép, de nem az esetem.
Ronnak jó lesz, elvégre ő csak egy Weasly. :twisted:

rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 7 hónapja #249338 Írta: Cerebrum

.Elessar király. írta:

Cerebrum írta:

.Elessar király. írta: Fleur lehetne jobb nő!!! Ez fog tetszeni Ronnak?? :?

Ja, ezt mondom én is... :roll: Mondjuk más képeken kicsit szebben fest a csaj. :wink:

Milyen képekről van szó?

Pl. ezen:

www.veritaserum.com/movies/actor ... oesy01.jpg

Több
19 éve 7 hónapja #249333 Írta: .Elessar király.

Rabyn írta: Nekem tetszik.. szép hosszu és vörös:) Inkább így mint rövid hajjal..

Inkább sehogy.

rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 7 hónapja #249324 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Nekem tetszik.. szép hosszu és vörös:) Inkább így mint rövid hajjal..

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.185 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére