J. K. Rowling: Harry Potter

Több
19 éve 6 hónapja #252864 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Gondolj arra, Rabyn, hogy Lupin sem a teliholdtól magától fél...
sőt hogy is mondja Harrynek pontosan, hogy bölcs dolog a dementoroktól félni, mert az maga a félelem(?)

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 6 hónapja #252854 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Amugy én is hasonlóra gondoltam, hogy valamivé válik ami megtestesítheti azt amitől fél azember..
Bár amennyi dologtól pl én félek szegény mumus már attól megzavarodna:D )

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 6 hónapja #252846 Írta: Zizzo
Zizzo válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Hogy hagrid anyja jelentős oriás volt-e hát nem hinném, azért ez a 5. ből kiderült volna...
Rabci: ha a fájdalomtól félsz, akkor a mumus jól orrba vág KoKo képében ;) Ha a sötéttől akkor szétteről mint az árnyék (végtelen történet: "semmi").
Ha a magánytól, akkor meg emberrablóvá válik és elrabol mindenkit körüled ;)
Ha a halától, akkor kaszássá válik
ha a jövötől akkor meg egy marha gyorsan ketyegő órává változik... ;)
De azé tényleg jóbb lenne ha nem elvont dolgoktól félnél, mert szegény mumus még meghülyül hogy mivé változzon ;)
Kielégítő voltam? (nem olyan értelemben, piszkos fantáziájúak, fujj!)

Itélet csere van írva a vényre...

Több
19 éve 6 hónapja #252770 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Rabyn írta: ...én mondjuk a fájdalomtól félek, akkor az hogy jelenik meg?

Egy fogorvos képében, zümmögő fúróval... Bzzzzz... bzzzzz.... :twisted:

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
19 éve 6 hónapja #252765 Írta: Rabyn
És ha valaki a magánytól fél, vagy aaa haláltól vagy a jövötől?

Több
19 éve 6 hónapja #252754 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Rabyn írta: Najó.. kezdem unni a 6.könnyvel valóó foglakozást: )
Szóval a harmadik részben ugye ottvannak a mumusok, akik olyan alakot vesznek fel amitől a legjobban félsz.. De ha én mondjuk a fájdalomtól félek, akkor az hogy jelenik meg? vagy a sötéttől?

Leszel szíves nem elvont dolgoktól félni. :D

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 6 hónapja #252753 Írta: Rabyn
Najó.. kezdem unni a 6.könnyvel valóó foglakozást: )
Szóval a harmadik részben ugye ottvannak a mumusok, akik olyan alakot vesznek fel amitől a legjobban félsz.. De ha én mondjuk a fájdalomtól félek, akkor az hogy jelenik meg? vagy a sötéttől?

Több
19 éve 6 hónapja #252735 Írta: James
James válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

rebekakov írta:
Egyébként se lehet Hagrid a Félvér Herceg ,ugyanis az óriásoknál gurg van és nem herceg vagy király :idea:

Ez szerintem nem jelent semmit. Varázslóknák sincs herceg, márpedig a Félvér Herceg varázsló lesz, minden bizonnyal. De ha nem ilyen alapon nézzük, szerintem a neve nem utalhat az igazi létére...

Félvér Herceg

Több
19 éve 6 hónapja #252724 Írta: Wimzig
Wimzig válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
www.mezesfalas.com/index2.php?hp=6konyv

Egyébként se lehet Hagrid a Félvér Herceg ,ugyanis az óriásoknál gurg van és nem herceg vagy király :idea:

"Minden ország kultúrája lengje körül a házamat. De egyik se szakítson el szülőföldem talajától." /Mahatma Gandhi/

Több
19 éve 6 hónapja #252719 Írta: James

Riliel írta:
És mi van, ha Hagrid? Félvérnek félvér, az anyja meg elég jelentős óriás lehetett...

:roll: Szerintem inkább ő lesz az áldozat, mintsem a Herceg. Rowling mondta, hogy egy fontos szereplőt iktat ki a könyvből, ill. filmből. Mi van, ha Hagrid az? Hisz elég fontos szereplő, már az első résztől kezdve jó barátja Harrynek... :idea:

Félvér Herceg

Több
19 éve 6 hónapja #252708 Írta: Riliel
Riliel válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Cerebrum írta: Félvér Herceg, ha már Te vagy a Félvér Herceg, megmondanád ki vagy? :lol: :wink:

És mi van, ha Hagrid? Félvérnek félvér, az anyja meg elég jelentős óriás lehetett...

"Ha hallod a Hívást, menned kell."

Több
19 éve 6 hónapja #252330 Írta: Zizzo
Újra előszedjük a Félvér Herceget? Hát sztm mostmár felesleges, majd lehet dobálózni ha már tudjuk ki az "hogy én megmondatm" ;) (olvasni vissza topic vagy 100 oldal, megéri nem ;) )
Mondjuk nem kötekedés meg ilyenek, de azt így kijelenteni, h Emma Watson a kedvenc szinésznőm... első filmje meg ilyenek... és akkor hozzá képest Whoppie (fogalmam nincs hogy írják) Goldberg, vagy Uma Thurman? Persze ettől még lehet ez a vélemény, izlés dolga, csak kicsit erősnek vélem...

Több
19 éve 6 hónapja #252263 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
A harmadikban is feltűnik? 8O Hol?

A másodikban megtaláltam... (Asszem...) A negyedikben is... De a harmadikban hol van?

Tényleg, most lapozgatok, erre rakadok a negyedik könyvben a Lovegood-családra. :)

,,- Mindjárt itt az idő - váltott gyorsan témát Mr. Weasley, és az órájára nézett. - Nem tudod, Amos, várunk még valakire?
- Nem – rázta fejét Mr. Diggory. - Lovegoodék már egy hete ott vannak, Fawcették pedig nem tudtak jegyet szerezni. Több varázsló nem lakik ezen a környéken, igaz-e?

Ejnye, ejnye Luna, kviddicsmeccsekre járunk? :)

Több
19 éve 6 hónapja #252260 Írta: Rabyn
Mibe, hogy Mundungusnak lesz még nagyobb szerepe a könyvben?
szerepel a neve a második, a harmadik és a negyedik kötetben is:) az ötödikről nem is szólva.

Több
19 éve 6 hónapja #252145 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Félvér Herceg írta:

Cerebrum írta: Félvér Herceg, ha már Te vagy a Félvér Herceg, megmondanád ki vagy? :lol: :wink:

Egyes találgatások szerint Félig Fej Nélküli Nick... mások úgy tudják, hogy a Szárnyas Vadkan kocsmárosa vagyok. Szerinted? 8)

Félvér Herceg

Egyes találgatások szerint pedig új szereplő. :wink:

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!

Több
19 éve 6 hónapja #252107 Írta: Cerebrum
Nem találgatok, majd a könyvből kiderül... :wink:

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
19 éve 6 hónapja #252096 Írta: James

Egyes találgatások szerint Félig Fej Nélküli Nick... mások úgy tudják, hogy a Szárnyas Vadkan kocsmárosa vagyok. Szerinted? 8)

Félvér Herceg

Több
19 éve 6 hónapja #252091 Írta: Cerebrum
Félvér Herceg, ha már Te vagy a Félvér Herceg, megmondanád ki vagy? :lol: :wink:

Több
19 éve 6 hónapja #252061 Írta: James
Nelossel: Természetesen Emma Watson-ra gondolok;) ő a kedvenc színésznőm:) :oops:

Félvér Herceg

Több
19 éve 6 hónapja #252031 Írta: *Niko*
*Niko* válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Trinkler írta: Mikor lesz már trailer? :( :(
Türelmetlen vagyok!!! :( ((

Május hetedikén :wink: Szerintem pillanatok alatt fel fog kerülni az internetre, tehát akár már nekünk is.

a gyöngyfűzők valája - by Csele

Több
19 éve 6 hónapja #252026 Írta: Trinkler
Trinkler válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Mikor lesz már trailer? :( :(
Türelmetlen vagyok!!! :( ((

Több
19 éve 6 hónapja #251961 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Félvér Herceg írta: BOLDOG SZÜLINAPOT, EMMA!

(Aki nem tudná, Em ma ünnepli a születésnapját...) :D

Most melyik Emmára gondolsz? Mert Emma Watson (Hermione) és Emma Thompson (Trelawney) is ma ünnepli a születésnapját. :D

Több
19 éve 6 hónapja #251959 Írta: James
BOLDOG SZÜLINAPOT, EMMA!

(Aki nem tudná, Em ma ünnepli a születésnapját...) :D

Több
19 éve 6 hónapja #251922 Írta: Grion
Grion válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
ÖSSZEKEVERNI A KETTŐT? AZ LEHETETLEN!!!!!!! 8O

A bánat, amely néma, addig suttog a szívhez, amíg az megszakad.

Több
19 éve 6 hónapja #251894 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Zizzo írta: Uff... továbbra is nagy az isten állatkertje ;)

Ezzel 1et értek. Hogy lehet a GYU-t és a HP-t összekeverni!
Mind a 2öt szeretem, és merem állítani nehezen lehet összekeverni őket. Ha valakinek legalább 1x volt szerencséje volt mind a 2höz, az nem hiszem, hogy összetéveszti a 2 filmet. Azért van köztük egy kis külömbség :!:

Több
19 éve 6 hónapja #251577 Írta: Zizzo

Alyr Arkhon írta:

Lin írta:

Cerebrum írta:

Lin írta: Ha jól emlékszem, a magyar kiadó oldalán valami olyasmit olvastam, hogy 2006 első negyedében várható a megjelenés. De szvsz amennyire lehet, sietni fognak vele és ha egy mód van rá, karácsonyra kiadják. :wink:

2005 vagy 2006 karácsonyára? :)

Talán inkább 2005-re! :D

Kicsi hír, kicsit off is, lehet, hogy nem is hír: tegnap néhány lelkes angliai HP rajongó felfedezni vélte a tv-ben a GoF trailer-ét. Aztán később kiderült, hogy a LotR reklámja volt, ha minden igaz a FotR-é. A barlangban csücsülő Gollamot nézték házimanónak! 8O :mrgreen:
Forrás: mugglenet

Ennyire lelkesek a rajongók? Hajajaj...

Uff... továbbra is nagy az isten állatkertje ;)

Több
19 éve 6 hónapja #251560 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Lin írta:

Cerebrum írta:

Lin írta: Ha jól emlékszem, a magyar kiadó oldalán valami olyasmit olvastam, hogy 2006 első negyedében várható a megjelenés. De szvsz amennyire lehet, sietni fognak vele és ha egy mód van rá, karácsonyra kiadják. :wink:

Kicsi hír, kicsit off is, lehet, hogy nem is hír: tegnap néhány lelkes angliai HP rajongó felfedezni vélte a tv-ben a GoF trailer-ét. Aztán később kiderült, hogy a LotR reklámja volt, ha minden igaz a FotR-é. A barlangban csücsülő Gollamot nézték házimanónak! 8O :mrgreen:

Ennyire lelkesek a rajongók? Hajajaj...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 6 hónapja #251524 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Cerebrum írta:

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
19 éve 6 hónapja #251506 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Cerebrum írta: 2005 vagy 2006 karácsonyára? :)

Jó kérdés! :lol:
Nagyon merem remélni, hogy 2005 karácsonyára kijönnek a könyvvel [size=9:yizd4m8c](kereskedelmileg is jobban járnak, nagyot tudnak kaszálni ilyenkor)[/size].
De ha akkora nem is jelenik meg a könyv, azért csak kihozzák valamikor 2006. elős hónapjaira.

Több
19 éve 6 hónapja #251436 Írta: Cerebrum

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.216 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére