Star Wars
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Cerebrum írta:
Kincső (Thilanna) írta: Celebrom:
Júj, ez én lennék?
Ajjjajj, millió bocsi... *kimegy a kertbe és elássa magát... ja nincs kert, emeletesház * lehet, nem kéne hsz-eket irkálnom amíg ennyire szét vagyok csúszva... :dead:
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Cerebrum
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kincső (Thilanna) írta: Celebrom:
Júj, ez én lennék?
Kincső (Thilanna) írta: Nem tudok olyan állatról, ami megölne egy másikat, ha nincs szüksége neki vagy a gyerekeinek élelemre, vagy - gondolok itt pl. a szarvasok esetenként halállal végződhető párviadalára - hogy az erősebb, életrevalóbb maradjon életben és szaporodjon.
Azért tudnék pár példát mondani...
Kincső (Thilanna) írta: Emiatt, ezeréves beleneveléstől eltekintve, szerintem nem lehet jogunk valakinek az életét kioltani.
Nem is mondtam én ilyet. De. 1. Az ölés, a halál (ha tetszik, ha nem) a Földi lét természetes velejárói. Én nem hibáztatom magunkat azért, amiért ilyenek vagyunk. Talán kéne? Talán azokat az első fotoszintetizáló szervezeteket is hibáztatnunk kéne, amik az ősi légkörbe belelélegezték azt az oxigén nevezetű toxikus gázt, ami aztán drasztikusan megváltoztatta a Föld éghajlatát, kiírtva ezzel az akkori élőlények nagy részét? Persze, hogy nem. (Na tessék, előtört belőlem a biológus... )2. Tökmindegy, hogy mit tartunk jogosnak, vagy nem jogosnak, az egyes dolgok, tettek ettől még tőlünk, a tudatunktól függetlenül léteznek, és csakis a mi sajátos nézőpontunk alapján tekinthetünk úgy rájuk, mint "rosszakra" vagy "jókra". A valóságban ezek csak szimpla 'dolgok' és 'tettek', mindenféle jelző nélkül.
Alyr Arkhon írta: Mi lett volna ha nem lép közbe?
Szerintem Sidious annyira biztos volt a dolgában, hogy Vadert és Luke-ot is irányítja, hogy ha Vader nem lép közbe, Luke simán levágta volna a fejét...
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gandalf
- Nem elérhető
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Ecthelion írta:
Idhren írta: Akkor még Vader igencsak jobban képzett "Jedi" volt, Luke pedig gyengébb. De talán friss husira vágyott... Vagy unta a folyamatos hörgést, szörcsögést
Vagy csak azért mert csak két sith lehetett egyszerre (egy mester és tanítványa), és Luke jediként szvsz nagy veszélyt jelentett volna Palpira. Ezért akarta átállítani, és mivel csak ketten lehettek volna, Vadernek mennie kellet volna (a levesbe ).
Télleg. És ha mester lett volna (ahogy majd lesz is), és más Jediket is kinevel, akkor bizony újra kezdődött volna a háború Még szerencse, hogy Palpi kissé túllőtt a célon...
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Ecthelion
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Idhren írta: Akkor még Vader igencsak jobban képzett "Jedi" volt, Luke pedig gyengébb. De talán friss husira vágyott... Vagy unta a folyamatos hörgést, szörcsögést
Vagy csak azért mert csak két sith lehetett egyszerre (egy mester és tanítványa), és Luke jediként szvsz nagy veszélyt jelentett volna Palpira. Ezért akarta átállítani, és mivel csak ketten lehettek volna, Vadernek mennie kellet volna (a levesbe ).
"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."
- Idhren
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Alyr: na énis vmi ilyesmit (is) akartam mondani (a dragonlancera), csak nem sikerült lényegalényeg: hogy lehetne az a jó igaz papja, aki bármilyen rendet is ki akar irtani? ha meg nem igaz papok akkor pláne megette a fene az egészet
Tényleg millióegy bocsi emberek, de ezzel is 1,5 órát töltöttem, h. így beszenvedjem, és télleg mindent kipróbáltam h. minél kevesebb darabban legyen
Fő hogy sikerült!
Egyébként igazad van, ha valakik valakiket ki akarnak rekeszteni, neagyisten kiirtani, azok ne tetszelegjenek a feddhetetlenség szerepében...
Mert az képmutatás. És a Jedik is kicsit képmutatókká véltak a végére. Anakint is félig ők lökték bele Palpatin karjaiba. Szépen ki lett használva, és Obi-Van ezt meg is jegyzi a Jedi tanácsnak, asszem.
- Kincső
- Nem elérhető
Tényleg millióegy bocsi emberek, de ezzel is 1,5 órát töltöttem, h. így beszenvedjem, és télleg mindent kipróbáltam h. minél kevesebb darabban legyen
- Idhren
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Felmerült egy mi lett volna, ha... (szeretem a mi lett volna, ha... -kat)
Episode VI.
Luke a trónteremben
"Sújts le rám, és az utadon a Sötét Oldalra egyszer s mindenkorra célbaérsz" - mondja Palpatine. Luke sújt ( megj: tehát a Sötét Oldalra állt... ) és Vader közbelép...
És itt jön: Mi lett volna ha nem lép közbe?
1. Palpatine levillámoza előbb Luke-ot, aztán őt is.
2. Palpatine eltaszítja Luke-ot, kinyírja Vadert és Luke lesz az új tanítványa
3. Palpatine előkapja a távirányítót, kikapcsolja Vadert, megöli Luke-ot
4. Vader és Luke kinyírják az Uralkodót (de ezután megincsak mi lett volna?) Itt nem egyértelmű, h Vader a Luke iránti szeretetből nem véd, vagy mert ő akar az új Sith mester lenni...
[size=9:11zx3urh]Pontosítás: Sújts le rám vele minden gyűlöleteddel... [/size]
Egyébként sztem. Palpi a kettes verziót fontolgatta, bár nem igen értem, miért. Akkor még Vader igencsak jobban képzett "Jedi" volt, Luke pedig gyengébb. De talán friss husira vágyott... Vagy unta a folyamatos hörgést, szörcsögést
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: (És igen, amikor a régi civilizációk a testi hibával született gyerekeket a folyóba vetették vagy sorsára hagyták, az még számomra megérthető. Ma az ember - elsősorban Európára és Amerikára gondolok - szinte teljesen kiküszöböli a természetes szelekciót, mert ha módja van rá miért ne tegye (no persze, ha megnézzük, mennyi a szemüveges, lúdtalpas, allergiás, asztmás, stbstb., akkor látszik a következmény). De hogy miért kell cserébe értelmetlenül ontani vért?! Ráadásul a háború alól az kapott felmentést, akinek betegsége volt, az egészségesek mentek a frontra, a bomba, ágyúgolyó, puska pedig nem azzal végez, aki gyengébb :/ )
Hmmm...
Általában ez a sorsárahagyás nem volt teljesen úgy ahogy hangzik.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Kincső
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Episode VI.
Luke a trónteremben
"Sújts le rám, és az utadon a Sötét Oldalra egyszer s mindenkorra célbaérsz" - mondja Palpatine. Luke sújt ( megj: tehát a Sötét Oldalra állt... ) és Vader közbelép...
És itt jön: Mi lett volna ha nem lép közbe?
1. Palpatine levillámoza előbb Luke-ot, aztán őt is.
2. Palpatine eltaszítja Luke-ot, kinyírja Vadert és Luke lesz az új tanítványa
3. Palpatine előkapja a távirányítót, kikapcsolja Vadert, megöli Luke-ot
4. Vader és Luke kinyírják az Uralkodót (de ezután megincsak mi lett volna?) Itt nem egyértelmű, h Vader a Luke iránti szeretetből nem véd, vagy mert ő akar az új Sith mester lenni...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Kincső
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Miért nem tudta Padmé hogy ikrei lesznek: ez a kérdés bennem is felmerült... Oké, hogy egy ideig titkolta azt is, hogy gyereke lesz, de mikor már látszott rajta, akkor ilyenolyan kötelező ultrahang-vizsgálatokra meg nemtudommikre kellett volna mennie, nem?... Vagy lehet, hogy az ő orvostudományuk adott mondjuk vérképet is a gyerekről, és attól félt, hogy ha rájönnek, h. jelentősebb mennyiségű midiklorián van a magzat vérében, kiderül ki az apa? Ez szerintetek elképzelhető? [size=9:26hpbkc6](Mondjuk szvsz minden értelmes lény rájöhetett, h. Padmé egyedül Anakinnal állt közelebbi kapcsolatban az ellenkező neműek közül...)[/size]
- Kincső
- Nem elérhető
- Ecthelion
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Ecthelion írta: Én a Blikkben olvastam arról, hogy terveznek egy nulladik részt. Persze ez eddig csak pletyka. Inkább csinálná meg Lucas a 6-7-8-at ha annyira hajtja az alkotásvágy
A 6-at már megcsinálta 1984-ben.
De nagyon sokszor mondta, hogy 7-8-9-et nem tevez és én hiszek neki. A sztori addig tart amíg Anakin él.
Ja tényleg 7-8-9-et
Egyébként tudom, hogy nem áll szándékába neki állni, pedig azt is mgírta anno. Na mindegy, álmodozni szabad
Ja és a Blikknek én se hiszek
"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Ecthelion írta: Én a Blikkben olvastam arról, hogy terveznek egy nulladik részt. Persze ez eddig csak pletyka. Inkább csinálná meg Lucas a 6-7-8-at ha annyira hajtja az alkotásvágy
A 6-at már megcsinálta 1984-ben.
De nagyon sokszor mondta, hogy 7-8-9-et nem tevez és én hiszek neki. A sztori addig tart amíg Anakin él.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ecthelion
- Nem elérhető
Cerebrum írta:
Na, ha a Blikk írja, az biztos úgy is van...
Elhiheted én is ezen a véleméynen vagyok, ezért is írtam hogy pletyka
- Cerebrum
- Nem elérhető
Na, ha a Blikk írja, az biztos úgy is van...
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Gandalf
- Nem elérhető
Max. producerkedik, meg a sorozatot beindítja.
- Ecthelion
- Nem elérhető
- .Elessar király.
- Nem elérhető
ATOMŰBERKIRÁLY!Vikil írta: Jó a Star Wars 3??
rajta a béke napjaiban!"
- Vikil
- Nem elérhető
- Ízisz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- .Elessar király.
- Nem elérhető
Remélem nem igaz! kiábrándító lenne!Ízisz írta: Hello!
Hallottátok, h George Lucas szeretne készíteni egy ún. 0. részt, ami Yodáról szólna, és a történet előtt 100 évvel játszódna?
sztem jó lenne!
rajta a béke napjaiban!"
- Ízisz
- Nem elérhető
- .Elessar király.
- Nem elérhető
rajta a béke napjaiban!"
- Ardathon
- Nem elérhető
"Ha bajnok akarsz lenni edz is annyit mint egy bajnok!!!"
s6.bitefight.hu/c.php?uid=30021
- Beren Erchamion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Már a múltkor is gondolkodtam rajta, hogyan lehetséges, hogy csak az ikrek születése előtt derül ki, hogy tulajdonképpen ikrek. Padmé gondolom tudta, hiszen az orvostudomány is biztosan hasonlóan fejlett volt, mint a többi technika. De ha tudta, akkor miért nem mondta el Anakinnak? Szóval ez fura volt nekem...
"...a quendek szépsége ifjúságukban fölülmúlt minden más szépséget... s a bánat meg a bölcsesség csak gazdagította."
- Ardathon
- Nem elérhető
"Ha bajnok akarsz lenni edz is annyit mint egy bajnok!!!"
s6.bitefight.hu/c.php?uid=30021